Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-6 найкращих портативних колонок JBL – рейтинг портативної акустики JBL

Дата публікації: 05.04.2018 16:13
Дата оновлення: 05.04.2018 16:13

Абревіатура JBL вже давно стала синонімом чудового звуку. Крім повнорозмірних акустичних систем, компанія випускає і міні-колонки. Яскраві портативні девайси з плеєрами смартфонів і планшетів по Bluetooth. Невелика вага робить їх ідеальними супутниками для пікніків, посиденьок на дачі або на пляжі, вечірок біля басейну.

Чим хороша кожна модель акустики, ніж девайси відрізняються один від одного? Як вибрати кращий варіант? З цим допоможе ТОП-6 найбільш класних портативних колонок з розповіддю про ключові особливості кожної.

лучшие портативные колонки JBL

JBL CHARGE 3

Ця блютуз-колонка стане відмінним компаньйоном на пікніку, пляжі або в поході. Потужне і гучне стереозвучание ця легенька міні колонка JBL, вагою менше кілограма, забезпечить.

Примітка: творці цієї топової портативної системи оснастили її двома динаміками, кожен з яких видає номінальну потужність в 10 Вт. Частоти чуються в межах 65 Герц – 20 кілогерц.

JBL CHARGE 3

Плюси:

  • У моделі відмінні пасивні випромінювачі, які дають можливість не просто почути, а й відчути баси.
  • Суперзахищеній: брати цю колонку можна, куди завгодно – їй не страшні бризки води завдяки рівню захисту IPX7, а від ударів і падінь її врятує міцний прогумований корпус.
  • Насолоджуватися музикою можна 20 годин поспіль завдяки мега ємного акумулятора на 6000 мАг. А зарядити його – легко: через лептоп, планшетний ПК або смартфон.
  • Створити шикарну акустичну систему з цією моделлю теж можна: до неї легко підключається акустика з підтримкою JBL Connect. Це додасть звучанню ще більше потужності і глибини.
  • На різних пристроях є улюблені треки? Не потрібно перепідключатися гаджети, щоб послухати їх все. З CHARGE 3 3 смартфона одночасно – треки можна відтворювати по черзі з кожного з них.
  • Можливістю приймати дзвінки: співрозмовник почує користувача чітко і ясно, адже у колонки є мікрофон з ехокомпенсація і придушенням навколишнього шуму.

Це цікаво: WWDC 2017: HomePod – і послухати музику, і поспілкуватися з Siri можна

JBL FLIP 4

Цей варіант можна брати з собою всюди: відмінне звучання портативної стерео-колонки настрій її господареві. Розпочатий раптом дощ не стане перешкодою веселощам, і сидіти подалі від води на пляжі теж не знадобиться, адже ця модель не злякається бризок. JBL подбав про її захист (IPX7), оснастивши топову блютуз-акустику прогумованим корпусом і покривши його водостійкою тканиною.

JBL FLIP 4

Чим хороша: 4 якості

  1. Деталізованого, об'ємним звуком: 70 Гц-20 кГц частотної межі дозволять розчути кожен інструмент, що звучить в композиції. Потужний бас теж порадує.
  2. У FLIP 4 автономність: міні-колонка здатна пропрацювати до 12 годин поспіль.
  3. Щоб відшукати потрібний трек, дізнатися погоду або новини, не обов'язково навіть торкатися до смартфону: одне натискання кнопки на корпусі акустики – і вона вже підключилася до Google Now або Siri.
  4. Дзвінки теж можна приймати, а відмінний спікерфон, який пригнічує відлуння і заглушає сторонні звуки, допоможе навіть організувати онлайн конференцію.

Читайте також: ТОП-10 кращих MP3-плеєрів

JBL GO

Ця модель відрізняється від попередніх суперлегкій – вона важить всього лише 130 грамів. Компактний варіант поміститься навіть в кишені. Незважаючи на свої розміри, трехваттная моно-колонка звучить відмінно. У неї поставили 40-міліметровий випромінювач, який відтворює частоти в межах від 180 Герц до 20 тисяч Герц.

Примітка: збоку у девайса є отвори для ремінця.

JBL GO

3 ключові особливості колонки:

  1. JBL GO вибрати не тільки для посиденьок на природі, а й для будинку. При цьому витрачати заряд акумулятора в домашніх умовах не обов'язково: колонка підключається не тільки по Bluetooth, але і через 3,5-міліметровий міні-джек.
  2. Захищений динамік: випромінювач не зашкодять дрібні смітинки і пил, адже його повністю закриває корпус.
  3. Спикерфон у цього пристрою теж є: співрозмовник буде чути господаря девайса добре, адже мікрофон пригнічує сторонні звуки і відлуння.

Можливі нарікання:

  • не вийде зібрати більш потужну систему з декількох колонок: модель не підтримує JBL Connect;
  • слабенький акумулятор: 600 мАг ледь вистачає, щоб програвати плей-лист 5-6 годин.

Це стане в нагоді: Як продовжити життя навушників: більше 10 рад

JBL CLIP 2

Ця маленька переносна колонка теж порадує відмінним звучанням: динамік здатний відтворити частотний діапазон в межах 120-20 000 герц. Ця модель, як і попередня в списку, порадує легкістю: вага колонки не досягає і двохсот грамів. Її можна покласти в кишеню куртки, а можна – повісити на сумку або рюкзак: до девайсу прикріплений карабін.

JBL CLIP 2

Чим приваблює: 5 рис

  1. Крім чистого звучання, трехваттная міні-акустика здатна похвалитися захистом від бризок і пилу за стандартом IPX7. Її корпус прогумований, а динамік закритий щільною вологостійкої тканиною. Він не постраждає, навіть якщо випадково занурити колонку в воду.
  2. Підключити колонку можна не тільки до смартфону або планшету без проводів, але і під'єднати її до простого мп-3 плеєру за допомогою класичного 3,5 мм аудіовходу.
  3. Слухати музику з JBL CLIP 2 до восьми годин поспіль. А її батарея заряджається менше, ніж за три години.
  4. Девайс підтримує послідовне блютуз-під'єднання. Це означає, що його господар може в два рази збільшити потужність і гучність звуку, підключивши другу таку ж акустику.
  5. Як і в інші колонки з рейтингу, в цю модель вбудували мікрофон для конференц-зв'язку: чутність через нього чудова, адже спікерфон заглушає зайвий шум і відлуння, залишаючи тільки голоси говорять.

Дивіться також: ТОП-10 кращих повнорозмірних закритих навушників

JBL XTREME

Ця шикарна портативна стереосистема здатна привести в захват потужним звуком. А все завдяки чотирьох динаміків: двом активним і двом бас випромінювачам. Запасу гучності тут вистачить з головою, навіть якщо проводити час в шумному місці: наприклад, відпочивати на пляжі. На виході ця колонка видає 20 Ватт на кожний канал.

JBL XTREME

Чому ця модель – гідний вибір: 5 причин

  1. Чим цей бездротової девайс хороший, так це чистим, рівним і досить деталізованим звучанням. А все завдяки його діапазону – 70 Герц-20 кілогерц.
  2. Приємно і те, що пристрій переживе не просто бризки, а навіть справжню зливу: його творці зробили висновок начинку апарату в прогумований корпус, який обшили вологостійкої тканиною.
  3. З JBL XTREME забути про перешкоди під час конференц-зв'язку: його мікрофон придушить сторонні звуки і відлуння.
  4. З фірмової опцією JBL Connect власник девайса зможе об'єднати в одну потужну акустичну систему кілька колонок, і все це – без проводів!
  5. «Ганяти» плейлист можна хоч цілий день: ємна батарея на 10 тисяч мАг дозволяє колонці відтворювати музику 15 годин.

Може зацікавити: Огляд SONY Walkman NW-A35 – 4 сторони топового mp3-плеєра

JBL BOOMBOX

Ця модель колонки відрізняється від інших в рейтингу не тільки вагою в 5,25 кг (вона найбільша в цьому списку), але і функціональними можливостями. Стереодевайс оснастили динаміками, які подарують потужне, деталізоване звучання в діапазоні 50 Гц-20 кГц.

Примітка: пристрій оснастили зручною ручкою для транспортування.

JBL BOOMBOX

5 головних достоїнств:

  1. Мегамощная батарея (20 тисяч мАг) дає можливість програвати плей-лист цілу добу.
  2. З подвійним USB виходом цю колонку можна використовувати як зовнішній зарядний для мобільних гаджетів.
  3. Підтримує фірмову технологію JBL Connect: підключивши до колонки по блютуз інші моделі з цією опцією, користувач зможе посилити силу звучання, зібравши повноцінну систему.
  4. Творці BOOMBOX і про її захист від вологи: акустика витримає проливний дощ, динаміки не зламаються, якщо колонку випадково упустити в воду.
  5. З цієї колонкою можна насолоджуватися покращеним звуком в залежності від того, де знаходиться її власник: він зможе вибрати режим серед двох варіантів: «кімната» і «вулиця».
Модель
Загальна потужність Частотний діапазон JBL Connect Час відтворення Вологозахист
JBL CHARGE 3 20 Вт 65 Гц-20 кГц є до 20 годин є
JBL Flip 4 16 Вт 70 Гц-20 кГц є до 12 годин є
JBL GO 3 Вт 180 Гц-20 кГц немає до 5 годин немає
JBL Clip 2 3 Вт 120 Гц-20 Гц є до 8 годин є
JBL Xtreme 40 Вт 70 Гц-20 кГц є до 15 годин є
JBL Boombox 40 Вт 50 Гц-20 кГц є до 24 годин є

Шикарне звучання де завгодно – ось що може забезпечити кожна з портативних Bluetooth-колонок в цьому списку. Хочеться функціональну і мегамощную модель? Варто вибрати BOOMBOX. У неї є режими, які дозволяють оптимізувати звучання під приміщення або відкрите вуличний простір. Крім звуку, її головний коник – автономність: можна влаштувати вечірку на цілу добу і батарея не сяде. Потрібен більш компактний девайс? Тоді JBL CLIP 2 – те, що треба. Вона відрізняється легкістю. ДО того ж, як і більшість моделей в рейтингу, колоночки не боїться води. А ще у неї є кліпса-кріплення, тому колонку можна повісити на рюкзак або сумку.

Коментарі
Залиште коментар