Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі смартфони для Селфі: рейтинг 10 першокласних моделей

Дата публікації: 05.04.2018 15:04
Дата оновлення: 13.03.2023 17:31

Вдалий знімок себе коханого піднімає настрій. Але мало хто хоче витрачати багато часу та зусиль на професійну обробку знімків перед тим, як викласти їх у соцмережі. В ідеалі процес видається таким: навести камеру, посміхнутися, натиснути кнопку, відправити фото в Інстаграм. Можна ще додати парочку емодзі.

Щоб максимально наблизитися до цієї простоти, знадобиться гаджет класу" Селфі". Популярні смартфони для селфі підходящою фронтальною камерою гарні кожен по-своєму. Огляд кращих моделей допоможе визначитися з оптимальним варіантом портретних знімків.

Лучшие смартфоны для селфи

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 для селфи

Топова модель знаменитого бренду пропонує практично безмежні візуально-технічні можливості. Екран Galaxy S8 з боків, а рамки там – відсутні.
Дивитися фільми та грати з графікою високого рівня на екрані діагоналлю 5.8 дюймів – одне задоволення. Екран бездоганно відображає яскраві фарби знімків, зроблених потужними камерами телефону.

Переваги фронталки:

  1. Камера для портретів має матрицю на вісім мегапікселів та вбудованою системою автоматичного наведення фокусу. Це означає, що зображення відрізнятимуться чіткістю та контрастністю.
  2. Мить створення кадру екран гаджета світиться і замінює собою спалах.
  3. За допомогою фронталки можна вести відеозйомку як QHD.
  4. Використовуючи різноманітні стікери та фільтри, можна «погратися» з селфі-знімками.
  5. 64 гігабайта вбудованої пам'яті дозволять не турбуватися про кількість фотографій у високій роздільній здатності – навіть без додаткової флешки цього об'єму вистачить надовго.
  6. Моментальну зйомку та обробку зображення забезпечать 4 Гб оперативної пам'яті.
  7. Навіть з урахуванням великих габаритів смартфона, його зручно тримати в руці.

Мінус:

  • висока вартість.

Сумніваєтеся? Читайте: Порівняння Galaxy S8 і Galaxy S7 – відмінності двох флагманів Samsung

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 для селфи

Преміальний гаджет може похвалитися гігантським екраном 5.5 inch з вигинами з боків. Завдяки цьому можна без зусиль розглянути всі деталі зображення на екрані. А тримати Galaxy S7В руках – ЗРУЧНО і приємно. Доповнити Образ допоможе зі смаком підібраний чохол. У НАЛАШТУВАННЯХ неважко розібратися, до того ж їх можна змінювати на власний розсуд. На Потужному апараті швидко завантажуються програми та програми, так що серфити в Мережі Або грати на ньому – ОДНЕ задоволення. А ЗАРЯДЖАЄТЬСЯ до 100% СМАРТФОН менш ніж за 1,5 ГОДИНИ. Фаблет Має фронтальну камеру з матрицею на 5 МП. На Особливу увагу заслуговує швидкісне автофокусування.

Переваги селфі-камери:

  1. Хороші матриця і світлочутливість дозволять зробити чіткі та контрастні фотографії.
  2. Підсвічування дисплея спрацьовує як спалах.
  3. Об'єктив ширококутного типу має кутом захоплення 120°.
  4. Різноманітні функції для покращення допоможуть отримати бездоганне селфі.
  5. Силу та напрямок світла можна регулювати за допомогою функції «Прожектор».

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 для селфи

Акуратний іміджевий телефон з гарною передньою камерою припаде до смаку тим, хто не любить переплачувати за розкрученість моделі. Ціліснометалевий корпус виглядає дорого і презентабельно. Великий дисплей дозволяє з комфортом переглядати відео та фото, грати та читати. Щоб безпечно використовувати смартфон за кермом, слід скористатися спеціальним автоутримувачем.

Чіткі та контрастні фотографії дозволить зробити передня 5-мегапіксельна фотокамера з швидким фокусуванням. Особливості фронталки Xiaomi Redmi Note 4:

  1. Вона має діафрагму f/2.0. Цих показників цілком достатньо для отримання фотографій, якими приємно поділитись у Instagram.
  2. Під час зйомки фото автоматично коригуються: «ретушуються» помітні недоліки, покращується колір обличчя.
  3. Фронтальна камера «уміє» визначати вік того, хто фотографується. Функція, може, і не вкрай необхідна, але можна розважитися: вік однієї людини в різний час доби і під різним кутом може сильно відрізнятися.

Недоліки:

  • при слабкій освітленості кадри виходять зернистими.

тема: ТОП-10 смартфонів до 2000 грн: рейтинг популярних бюджетних моделей

Samsung Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016 для селфи

Популярний Galaxy J5 2016 гаджет потужний та елегантний. Цим апаратом зручно скористатися щодня, не побоюючись пошкодити його випадково — база телефону виконана з металу.

Надійний апарат підійде для виконання будь-яких завдань: дзвінки та листування в месенджерах, інтернет-серфінг та ігри – потужності достатньо для запуску декількох програм одночасно.

Цікаво знати: Еволюція флагманської серії смартфонів LG Optimus G: 6 поколінь розвитку

Основна камера на 13 Мп володіє автофокусуванням і системою розпізнавання облич. Окремої уваги варта продумана камера для селфі:

  1. Фронталка в 5 мегапікселів забезпечена допоміжним спалахом.
  2. Для покращення характеристик фотознімка призначений особливий «б'юті-режим». Він не тільки реагує на жести та міміку, але й має функцію широкоформатної зйомки. Так що на селфі без проблем помістяться всі необхідні деталі.
  3. Порадує вивірений баланс білого та рівень деталізації об'єктів.

Недоліки:

  • відсутнє автофокусування, але це компенсують" б'юті-режим" і LED-спалах.

Samsung Galaxy J7 2016

Samsung Galaxy J7 2016 для селфи

Бажаючим отримати селфіфон за доступною вартістю слід уважніше придивитися до цієї моделі корейського гіганта. У Galaxy J7 додаткових «наворотів», якими зацікавлять топові смартфони. Натомість час роботи батареї збільшився майже вдвічі порівняно з версією 2015 року. Але, про всяк випадок, можна придбати додатковий зарядний пристрій, для використання в офісі, наприклад. Крім того, Super AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 5.5 дюймів мало хто з конкурентів у цьому сегменті може похвалитися.

Фотолюбителям сподобається основна камера на 13 мегапікселів. Вона має світлочутливість f/1,9 і автоматичне фокусування. За різкістю та контрастністю зображення можуть змагатися з фото камер флагманських апаратів. А щодо фронталки, то в неї такі переваги:

  1. Матриця з роздільною здатністю 5 мегапікселів і діафрагмою f/1,9 подбають про достатню освітленість портрета.
  2. Власний спалах камери виручає під час зйомки у разі недостатнього освітлення.
  3. Технології поліпшення допоможуть «підрихтувати» фотку в процесі отримання кадру та покращити вже отримане зображення.

Недоліки:

  • автофокусу у фронталки – немає.

Samsung Galaxy J3 2016

Samsung Galaxy J3 2016 для селфи

Galaxy J3 2016 ГІДНИЙ зразок бюджетної моделі з оптимальними для економ-класу технічними показниками. Апарат Виграшно виглядає завдяки хай-тек стилю у дизайні. Екран Діагоналлю п'ять дюймів хоч і не відрізняється величиною, зате може похвалитися Hd-Роздільною Здатністю. Матриця Super AMOLED, на базі якої створено екран, забезпечує яскраве зображення високої контрастності. Для його захисту бажано купити спеціальну плівку або скло.

Основна камера на 8 Мп обладнана спалахом LED-типу та автофокусуванням. У налаштуваннях можна знайти вісім режимів зйомки.

Особливості фронтальної камери:

  1. Матриця на 5 мегапікселів і допоможе зробити чіткі та контрастні селфі.
  2. Різні режими зйомки дозволять зробити фото, що відповідає настрою.
  3. Для розваги є функція, за допомогою якої можна прикрасити кадр додатковим готовим малюнком.

Недоліки:

  • спалах фронтальної камери відсутня, тому при слабкому світлі зробити селфі проблематично;
  • немає автофокусу;
  • вбудована пам'ять – всього 8 Гб, тому для зберігання великої кількості знімків рекомендується поставити картку пам'яті.

Відмінний вибір: Кращі смартфони Sony (Соні) 2016-2017 років – Рейтинг Топ-10

Samsung Galaxy J5 Prime

Samsung Galaxy J5 Prime для селфи

Акуратна недорога модель з діагоналлю в 5 дюймів актуальна для тих, хто звик використовувати мінімум функцій телефону, але часто робить селфі і веде фотоблог. Плавні лінії корпусу дозволяють Galaxy J5 Prime елегантно та модно. Смартфон відрізняється двома гігами оперативної пам'яті, а якщо вбудованої 16 Гб здасться недостатньо, можна поставити флешку об'ємом до 256 Гб.

Апарат для селфі вражає і передньої камерою, і фронталкою. Передня на 13 Мп доповнена LED-спалахом, а також системами автофокусу та розпізнавання облич режимом HDR. Зображення, отримані з її допомогою, виділяються серед інших природністю передачі кольорової гами та деталізацією. Особливо – при природному освітленні. Доступна також відеозйомка у якості FHD.

Доступна якість: ТОП-10 смартфонів до 3000 грн: рейтинг бюджетних моделей

Достоти фронталки апарату:

  1. 5 Мп і спалах дозволяють отримати красиві, чіткі портрети для Instagram та інших соцмереж.
  2. Фронталка дає можливість записувати відео як FHD З доступною роздільною здатністю 1920x1080.
  3. Висока світлосила фронталки – f/2.2 – допоможе зробити контрастний і чіткий знімок навіть при слабкому освітленні.
  4. Для налаштування вручну призначено режим «Профі». З його за допомогою можна відкоригувати баланс білого, експозицію та чутливість до світла.
  5. Є можливість покращення селфі під час зйомки.

Lenovo Vibe K5

Lenovo Vibe K5 для селфи

Доступний Vibe K5 для меломанів та любителів селфі. Саме на якість звуку та фронталку наголосили розробники смартфона. Технологія Dolby Atmos і два мультимедіа-динаміки дають можливість слухати улюблені треки навіть у дуже галасливій компанії. Спеціальна програма, яка вже встановлена на телефон, дає доступ до еквалайзера. З його допомогою можна налаштувати потрібні параметри звучання для ігор, музики, фільмів чи мовлення.

Основна камера з матриці 13 Мп має LED-спалах і автофокус. Також доступні функції виявлення осіб та можливість відзначити місцезнаходження. Режими HDR та панорамної зйомки також є в наявності.

У фронталки – свої особливості:

  1. Селфі-камера на 5 Мп має світлочутливість f/2.8. Тому хороші знімки вийдуть і за недостатнього освітлення.
  2. Фронталка відмінно впорається з відеодзвінками через месенджери або Скайп.
  3. Вбудована програма автоматично" відретушує" фото.

Недоліки:

  • робити селфі краще при денному світлі, інакше фото можуть виходити трохи змащеними. Поліпшити зображення допоможе монопод для селфі.

Samsung Galaxy J2 Prime

Samsung Galaxy J2 Prime для селфи

Ергономічний Galaxy J2 діагоналлю 5 дюймів і приємною, фактурною поверхнею задньої панелі. Незважаючи на приналежність до економ-класу, апарат виглядає дорого та стильно. Вбудовані 8 гігабайт можна доповнити флешкою об'ємом до 256 гіг, так що турбуватися про вільне місце для фото, відео та ігор не доведеться. 1,5 Гб Оперативки також достатньо для швидкої роботи телефону.

8 мегапікселів передньої камери компенсують світлочутливість f/2.2, гарний спалах та автофокусування. Можливість запису відео у режимі HD стане приємним бонусом.

До речі: 10 кращих смартфонів ZTE – рейтинг 2017 року: вибираємо кращого

Особливості фронталки:

  1. 5-мегапіксельний фотоапарат для селфі має таку ж світлочутливість, що і передня камера – f/2.2.
  2. Світлодіодний спалах допоможе зробити гідний кадр навіть за слабкого світла.
  3. Якщо знімок потрібно зробити негайно, виручить зручне керування: для швидкого увімкнення камери достатньо двічі натиснути кнопку «Додому». Це спрацює й у ситуації, коли апарат перебуває у «сплячому» режимі.

Цей смартфон з підходящою фронтальною камерою стане добротною робочою конячкою для повсякденних завдань та барвистих селфі-знімків.

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite для селфи

Легкий P9 Lite до апаратів середнього цінового класу. Він Функціонує з урахуванням 8-Ядерного Процесора. Діагональ Екрана дорівнює 5.2 ДЮЙМИ, так що за розміром телефон – ЩОСЬ середнє між звичними гаджетами на 5 І 5.5 ДЮЙМИ. Приємно Дивують цілих 3 ГІГАБАЙТИ оперативної пам'яті, які дозволять максимально швидко працювати програмам і додаткам. А 16 вбудованих гіг пам'яті можна розширити картою. Слот для неї поєднаний із слотом для другої сімки.

Передня камера з матрицею в 13 мегапікселів має чутливість до світла f/2.0. Для зйомки різних об'єктів призначено кілька режимів, включаючи окремий для фотографування їжі. Крім того, можна налаштовувати камеру вручну самостійно. Запис відео відбувається в режимі FHD.

Особливості фронталки:

  1. 8 мегапікселів селфі-камери дозволять зробити по-справжньому яскраві та контрастні знімки.
  2. Фотографувати при штучному світлі або в умовах слабкого освітлення можна без проблем завдяки чутливості до світла f/2.0.
  3. Фронталка дозволяє знімати відео в якості HD.
  4. Для покращення знімків автоматично спрацьовує екранне підсвічування.

Телефон з гарною фронтальною камерою не завжди за вартістю перевершує холодильник. Найкращі апарати для створення селфі випускають на ринок азіатські бренди – з Південної Кореї та КНР. Техніка їх виробництва радує доступністю та добротною збіркою, а селфі виходять контрастними та чіткими, без засвічування.

Табличка допоможе зіставити основні особливості топових апаратів:

Модель
Матриця (Мп) Діафрагма Відео
Samsung Galaxy S8 8 f/1.7 QHD
Samsung Galaxy S7 5 f/1.7
Xiaomi Redmi Note 4 5 f/2.0 FHD
Samsung Galaxy J5 2016 5 f/1.9
Samsung Galaxy J7 2016 5 f /1.9
Samsung Galaxy J3 2016 5 f/2.2
Samsung Galaxy J5 Prime 5 f/2.2 FHD
Lenovo Vibe K5 5 f/2.8
Samsung Galaxy J2 Prime 5 f/2.2
Huawei P9 Lite 8 f/2.0 HD

Коментарі
Залиште коментар
Категорії