Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-20 найкращих смартфонів 2014 року

Дата публікації: 23.10.2018 19:37
Дата оновлення: 23.10.2018 19:37

Купитисмартфон2014 року випуску – не комільфо? Стаття доведе хибність такої думки. І справа не тільки в тому, що залишилися на складах моделі продаються набагато дешевше. А в тому, що ці телефони ну вже дуже гарні. У топ-збірці зібрані 20 найпопулярніших смартфонів 2014. РЕЙТИНГ Кращих пристроїв розповідає про особливості кожного з них. Обережно! Прочитання Може викликати ностальгічні думки, на кшталт «вміли ж раніше техніку робити».

 лучшие смартфоны 2014 года

Apple iPhone 6/6 Plus

Смартфони Appleвважаються крутими не через розкрученості. Вони хороші тим, що довго тримають батарею, не бояться вірусів і знімають круті фото, навіть якщо поступаються дозволом камери андроідофонов. Шоста модель, що вийшла в 2014 році, не виняток. Виробник випустив 2 версії: iPhone 6 і 6 Plus. Начинкою вони майже не відрізняються, головна різниця – в розмірах. Діагональ молодшого варіанти – 4,7 дюймів, а старшого – 5,5" . Молодшій версією трохи зручніше керувати однією рукою з-за її компактності. Зате на старшої краще дивитися відео.

Apple iPhone 6/6 Plus

Технічні характеристики

iPhone 6

iPhone 6 Plus

Процесор

A8 (ядра Cyclone), 1.4 ГГц, 2 ядра

Екран

IPS

IPS

4.7"

5.5"

1334 x 750 пікселів

1920x1080 пікселів

ОЗП

1 ГБ

Внутрішній накопичувач

16/64/128 ГБ (немає слота дляМікросд)

Тилова камера

8 Мп (3264 x 2448 пікселів)

f/2.2

Фронтальна камера

1.3 Мп

Акумулятор

1 810 мАг

2915 мАг

Розміри

138x67x7 мм

158x78x7 мм

Вага

129 грам

172 грами

Як видно з характеристик, еплофони НЕ ігрові, але він відмінно поводяться в повсякденному використанні: перегляд потокового відео, соцмережі, пошта та месенджери – все це їм під силу. Камери ж, як завжди, класні. Обидва телефони можуть знімати уповільнене відео. А під час редагування можна вибирати, які кадри уповільнити, а які – залишити як є. Це цікава фішка. Старший брат ще й оснащений оптичною стабілізацією. Любителям пофотографувати він сподобається.

LG G3

Цей варіант – один з кращих смартфонів в рейтингу 2014 року. Втім, навіть зараз він дуже популярний. Самий сік – невисока, порівняно з сучасними флагманами, ціна в поєднанні з гідними параметрами.

Головні перевагиG3:

1. Класний екран. Ну дуже класний екран. Особливо якщо врахувати, що смартфон випустили досить давно, і до сих пір не всі сучасні моделі можуть похвалитися таким дисплеєм. Виробник тут точно не схибив: при 5,5" діагоналі гаджет може похвалитися дозволом QHD, а це 2560 × 1440 пікселів.

2. Непогана начинка.Двухгігабайтная ОЗП укупі з чотирьохядерним Qualcomm 801 і частотою 2,5 Ггц показують відмінну продуктивність не тільки в щоденних завданнях, але навіть в іграх. Звичайно, про сучасних додатках тут мова не йде, а от з легкими квестами і бродилками телефон впорається на ура. З сховищем теж все ок. Є версія на 16 Гб і варіант з показником в 2 рази вище. Слот під флешку теж є: можна поставити накопичувач до 128 Гб.

Примітка:у гаджета відLGЄ NFC, так що оплачувати покупки можна прямо з нього.

 LG G3

3. Гідний акумулятор. 3000 мАг при такій апаратній начинці – чудово: смартфон здатний протриматися мінімум добу без підзарядки, а то і більше.

4. Гарна камера. 13 мегапіксельний сенсор, ІЧ-фокусування і оптична стабілізація дозволяють зробити насичені, природні фото і відео.

Основні мінуси:

  • Чи не для Селфі – у фронтальної камери всього 2,1 Мп.

  • Одна сімка – не сподобається тим, хто користується послугами різних операторів.

Лікнеп -Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків

HTC One M8

Модель, випущена однією з найпопулярніших компаній, порадує не тільки приємним оку корпусом, але і якістю збірки. Велика частина корпусу виготовлена з анодованого алюмінію. Це робить смартфон міцним, але в той же час не позбавляє його легкості. П'ятидюймовий дисплей закритий стійким до подряпин Gorilla Glass 3.

HTC One M8

Чому потрапив в топ-добірку:

  • Гідна апаратна начинка. У цьому сенсіOne M8Майже не поступається попередньому гаджету зі списку кращих мобільників 2014 року. Той же процесор на 4 ядра, ті ж 2 Гб оператіви. Хіба що частота трохи відстає – 2,3 гігагерца. Але під час використання ця різниця не помітна.

  • Хороший екран.Дисплей з матрицею Super LCD3 і фуловим дозволом передає кольору чітко і без спотворень. Запас яскравості теж цілком пристойний.

Примітка:ємність батареї телефону відHTC- 2,6 Аг. За даними виробника, гаджет може протриматися 20 годин в розмовному режимі.

  • Як і попередній варіант в рейтингу, цей оснащений NFC модулем для безконтактних платежів.

  • З таким смартфономпортативна колонкаНі до чого, адже він класно звучить і без навушників. А все завдяки фірмовій системі BoomSound. Вона представлена здвоєними стереодинаміками, які відтворюють звук за допомогою додаткових підсилювачів Sense Voice.

Можливі нарікання:

  • слабенькі камери – 4 і 5 Мп;

  • замало вбудоване сховище – 16 Гб.

Motorola Nexus 6

Чистий п'ятийАндроїд- не єдина приємна риса цієї моделі, інакше вона б просто не увійшла в топ кращих смартфонів, які побачили світ в 2014 році. Чим же так приваблює цей апарат, пояснює список нижче.

Найпривабливіші особливості:

1. Дисплей з великою діагоналлю і пристойним дозволом. 5,96-дюймовий AMOLED екран на 2560x1440 пікселів забезпечує відмінну передачу кольору і деталізацію картинки.

2. За продуктивність пристрою відMotorolaвідповідає Snapdragon 805 з частотою 2,7 ГГц. Чотири ядра «движка» разом з 3 гігабайтами оперативної пам'яті дозволяють смартфону швидко відгукуватися на запити користувача.

Примітка: є варіанти з 32- і 64-гігабайтним сховищем.

 Motorola Nexus 6

3. Гарна камера. Завдяки 13-мегапіксельному тилового сенсора виходять гідні знімки.

4. Nexus 6 здатний заряджатися без проводів. Та й «годувати» його треба раз в 12 годин, а то й рідше: ємність батареї становить 3 220 мАг.

Недоліки:

  • не передбачено гніздо для карти пам'яті;

  • не підтримує OTG;

  • фронтальна камера на 1,6 Мп.

Цікаве дослідження:як виглядає смартфон українця

OnePlus One

Однією з найпопулярніших моделей цей 5,5-дюймовий смартфон зробили відмінні показники продуктивності і можливість налаштовувати більшість параметрів гаджета відповідно до власних уподобань. Що вийшов ще в 2014-му, апарат довго не здавав позицій. Що ж в ньому хорошого, крім невисокої вартості, в порівнянні з топовими пристроями того часу?

OnePlus One

Короткий огляд достоїнств OnePlus One

Продуктивність

Snapdragon 801 з чотирма ядрами (кожне працює на 2,5 ГГц) ітрьома гігабайтами оперативної пам'ятіЗабезпечують високу швидкість роботи гаджета без підвисань.

Камери

Головний модульНа 13 мегапікселів з автофокусом і double-спалахом забезпечує фото хорошої якості. Відео теж не розчарує: можна знімати в 4К дозволі.

Фронтальна камераПоступається – вона на 5 Мп. Але цього вже вистачає для Селфі прийнятної якості і для комфортного відеочату.

Пристойна ємність акумулятора

3100 мАг з такою апаратної начинкою вистачить на цілий день.

Зручно розмовляти на вулиці

У пристрої є система шумозаглушення на базі трьох мікрофонів, так що вітряна погода або галаслива вечірка не завадять, якщо потрібно терміново поговорити по телефону: співрозмовник все почує.

ДО явним мінусів варто віднести те, що виробник не оснастив телефон гніздом для флеш-картки. І це при тому, що об'єм внутрішнього сховища невеликий – всього 16 Гб.

Samsung Galaxy S5

Компанія, яка створила цей гаджет, веде неабиякі баталії з Епл. А як же, адже вони головні конкуренти. Смартфон уСамсунгВийшов не гірше, ніж шостий айфон. Переваги гаджета допомогли йому пробитися в топ кращих телефонів, зроблених в 2014 році.

Чому увійшов у рейтинг:

1. Зовнішність. Задня кришка текстурированная, являє собою імітацію під шкіру. Доступно чотири кольори.

2. Можна вільно базікати під дощем. Апарат захищений за стандартом IP67.

Samsung Galaxy S5

3. Хороший дисплей. 5,1-дюймовий смартфон зручно лежить в руці. Екран відображає контент в FHD. Матриця Super AMOLED обіцяє глибокий чорний колір і натурально передає інші відтінки.

4. Зручна функція оптимізації дисплея. Девайс сам аналізує умови освітлення і адаптує налаштування екрану під нього.

Примітка:акумуляторної ємності на 2800 мАг вистачає, щоб користуватися апаратом комфортно протягом дня.

5. Гідне швидкодію. 4-ядерний процесор і 2 гігабайти оперативної пам'яті дозволяють девайсу відмінно справлятися з повсякденними завданнями.

6. Є NFC, так що смартфон можна заряджати без дротів.

7. 16-мегапіксельна основна камера з HDR режимом: один момент – і класний знімок готовий.

Примітка:сховище Galaxy S5 може бути на 32 або 64 Гб. Девайс підтримує зовнішні накопичувачі.

8. Можна використовувати телефон як пульт дистанційного керування дляПобутової техніки: є ІК-порт.

9. Можна швидко передавати гігабайти інформації на інший телефон за рахунок технології S Beam.

Можливі нарікання:

  • 2 Мп передня камера годиться тільки для відеозв'язку, а ось для Селфі її замало;

  • неповний IP67: ще під час презентації виробник вказав, що упускати в воду телефон не можна.

Читайте також:Огляд смартфонів Huawei серії Y – параметри і зовнішній вигляд 12 моделей

Nokia Lumia 930

Гаджет від популярного виробника працює під керуванням Windows Phone. Розгромна замовна стаття на прилавках в 2014 році модель стала однією з найбільш продаваних в той час.

Кращі якості смартфона:

  • П'ятидюймовийOLED дисплейвідображає контент в фуловом дозволі. Він відмінно поводиться на сонці: можна комфортно читати повідомлення з екрану або кіно дивитися.

  • Процесор на 4 ядра разом з 2 гігабайтами оперативної пам'яті дають можливість користуватися Lumia 930 без зволікань: продуктивності для повсякденних завдань предостатньо.

  • Крута основна камера на 20 Мп дає фору багатьом сучасним моделям.

 Nokia Lumia 930

  • Сховища на 32 Гб достатньо для фільмів і музики. ДО того ж, надається безкоштовний віддалений накопичувач на 7 Гб.

  • Підтримка бездротової зарядки Qi.

Мінуси:

  • 1,23 Мп Фронталки вистачить максимум для відеозв'язку;

  • акумулятор поступається попереднім моделям в цьому рейтингу – ємність дорівнює 2420 мАг.

Sony Xperia Z3 Compact

Смартфони Сонізавжди були популярні завдяки своїм камерам. Ну, а як по-іншому, адже компанія – один з найкращих виробників фотоапаратів, і опускати планку при розробці телефонів було б просто поганим тоном. Компактний полімерний корпус пристрою дозволяє йому добре лежати навіть в маленькій долоні. Керувати однією рукою цим 4,6-дюймовим девайсом було просто.

Sony Xperia Z3 Compact

Як і інші моделі в рейтингу топових мобільних телефонів 2014 року, цей варіант має 4-ядерним процесором з показниками частоти в 2,5 гігагерца. Укупі з двома гігабайтами оперативної пам'яті це дає смартфону непогану продуктивність. Інтернет-серфінг, перегляд потокового відео і прості ігри – все дається девайсу легко.

Приємні особливості:

1. Олеофобное покриття робить екран майже бездушним до слідів від пальців і додає комфорту керування. Дозвіл замало – HD +. Але це тільки на перший погляд. Для компактної діагоналі його вистачає з головою. Яскравість регулюється в досить широкому діапазоні, так що запасу достатньо.

2. Гаджетом можна користуватися і в рукавичках: він реагує.

3. Чи не боїться пилу і води. Виріб підтримує стандарти IPX5/IPX6/IPX8.

Рада:16-гігабайтний об'єм сховища можназбільшити на128 гігабайт за рахунок SD картки формату мікро.

4. Більшість смартфонів мають монодинамік. Але не цей. У нього – стерео, так що звук тут цілком пристойний.

5. Камера – головний плюс цього смартфона. У модуля, розташованого з тильного боку, аж 20,7 Мп.

Недоліки:

  • середня автономність, в порівнянні з іншими апаратами з топ-підбірки: 2600 мАг;

  • виробник зробив акцент на головну камеру, а ось Фронталки залишив осторонь: вона оснащена сенсором на 2,2 Мп.

Цікаво прочитати:Огляд флагманського смартфона LG G7 ThinQ

ASUS Zenfone 5 2014

Ще один п'ятидюймовий смартфон в рейтингу. Як і попередня модель зі списку, він має роздільну Здатність 1280Х720 Пікселів. Це може здатися замалим, але не за екран девайс потрапив в добірку найпопулярніших мобільних пристроїв 2014 року. Втім, забігаючи вперед, можна сказати, що дисплей гаджета відASUSдуже навіть непоганий.

Цікавий цей апарат тим, що незважаючи на досить скромні, за нинішніми мірками, параметри (2 ядра і стільки ж гігабайт ОЗП) він демонструє гідну продуктивність. Процесор у нього хороший. Причому це не звичний користувачам Qualcomm або MTK, а Intel.

ASUS Zenfone 5 2014

Чим може похвалитися:

  • Олеофобним покриття- палець ковзає по екрану, як серфер-професіонал по хвилях. Завдяки такому покриттю Zenfone 5 2014 не тільки зручно управляти. Це також забезпечує деяку стійкість дисплея до слідів від пальців.

  • Реалістичною кольору. За це варто дякувати IPS матрицю.

  • Режимом читання.Тим, хто не хоче купувати електронну книгу, але багато читає зі смартфона, така опція напевно припаде до смаку. Вона робить зображення трохи більше тьмяним, приглушаючи синє світіння, через що очі втомлюються менше.

  • Режимом камери для зйомки в темряві.Сам головний модуль має роздільну здатність в 8 Мп. Якщо потрібно зробити фото майже в повній темряві, спеціальна опція допоможе: вона зменшить знімок до 2 Мп, але деталі будуть видні.

Що може не сподобатися:

  • селф-камера на 2 Мп – зовсім не для Селфі;

  • відсутність NFC.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro

Шестидюймовий апарат від топовоговиробникаШвидко набув популярності. Ще б пак, НА 2014 рік він був один з найкрутіших пристроїв, при цьому за вартістю його цілком можна віднести до среднебюджетной сегменту. Ну, досить просторікувань.

Основні плюси смартфона:

1. Шикарний IPS дисплей з дозволом Quad HD демонструє відмінні показники яскравості і контрастності. Олеофобное покриття і Gorilla Glass 3 додає балів до привабливості.

2. Висока продуктивність забезпечується 3 гігабайтами оперативної пам'яті і процесором з чотирма ядрами.

3. Хороший об'єм флеш-пам'яті – 32 Гб.

Lenovo Vibe Z2 Pro

4. NFC модуль – навіть зараз не кожен смартфон в такому ціновому діапазоні може порадувати цим інтерфейсом.

5. Чудова автономність. Ємність батареї в 4 тисячі мАг при такому процесорі обіцяє власнику тривале використання Vibe Z2 Pro на одному заряді. При безперервному відтворенні відеоролика через вай-фай на максимальній яскравості дисплея модель протрималася 8,5 годин.

6. Міцний корпус з металу.

7. Камери гарні, навіть якщо порівнювати ні з девайсами з цього рейтингу, але і з більш сучасними пристроями. Так, головний модуль має роздільну здатність в 16 Мп, а фронтальний – в 5 Мп.

Чого не вистачає, так цеМожливості розширення внутрішньої пам'яті.

Дивіться також:Еволюція Samsung Galaxy S – особливості серії від S1 до S9

Samsung GALAXY Note 4

Ще один топовий варіант від Самсунг. 5,7-дюймовийфаблетмає привабливий зовні корпусом з текстурованою під шкіру задньою кришкою. Це не тільки красиво, але і дозволяє гаджету менше ковзати в руці. Через великого екрану і пристойною апаратної начинки модель нарекли Планшетофони.

Представлений на IFA 2014 смартфон став особливо популярним серед користувачів, які не звикли щороку міняти телефон. Справа не тільки в тому, що начинку виробник зробив з «запасом», але і в можливості оновлювати Андроїд. Спочатку була встановлена KitKat версія, але гаджет здатний оновлюватися до Marshmallow.

Samsung GALAXY Note 4

У рейтинг девайс увійшов завдяки тому, що він зібраний якісно, має високу продуктивність, хорошим дисплеєм і однією з кращих на 2014 рік камерою.

Детальніше про сильні сторони GALAXY Note 4:

  1. Великий Super AMOLED екран, який здатний відображати контент в дозволі Quad HD.

  2. Продуктивність на рівні сучасних пристроїв: за неї відповідає ОЗП в три гігабайти і потужний фірмовий процесор Exynos 5433 на 8 ядер (4 з них працюють на 1,9 гігагерцах, друга половина – на 1,3 гігагерцах).

  3. Хороший запас внутрішньої пам'яті – 32 Гб + підтримка флеш-карток.

  4. Містка батарея – 3220 мАг.

  5. Тилова камера на 16 Мп з підтримкою відеозйомки в 4К.

Що може не сподобатися:

  • Фронталки – 3,7 Мп;

  • неможливість використовувати бездротову зарядку;

  • відсутність захисту від вологи.

Huawei Ascend Mate 7

Шестидюймовий апарат з дисплеєм, оснащеним олеофобним покриттям, зручно лежить в руці незважаючи на пристойні розміри. Управляти пристроєм цілком комфортно. Топовий флагман 2014 року має восьмиядерна процесором, як і попередня модель в рейтингу. Але у цього поменше оператіви – 2 GB.

Об'єм пам'яті смартфона від одного з найпопулярніших китайських виробників дорівнює 16 гігабайт, з яких операційною системою і програмами зайнято близько чотирьох. Сховище можна розширити за рахунок флешки.

Huawei Ascend Mate 7

Чим цікавий:

  • Продуктивністю.Вісім ядерФірмового процесора Kirin розділені на 2 частини. Половина ядер працює на 1,8 гігагерцах, друга – на 1,3 гігагерцах. Це забезпечує смартфону гідне швидкодію в будь-яких завданнях, навіть в деяких ресурсномістких додатках того року.

  • Хорошим екраном.Дозвіл IPS дисплея хоч і не дотягує до свого старого пристрою в списку, все ж дуже гідне за сучасними мірками – FHD. Кольори реалістичні, кути огляду максимальні. Запас яскравості теж хороший. Укупі з великою діагоналлю це дає можливість користуватися гаджетом, якпланшетом.

  • Чудової автономністю. 4100 мАг вистачає на пару днів стандартного використання в режимі «всього по чуть-чуть». Відео з вай-фаю можна дивитися майже цілий день.

  • Можливостями камери.Ascend Mate 7 здатний сподобатися любителям знімати на смартфон. 13-мегапіксельна головна камера з автофокусуванням подарує відмінні кадри. Та й Фронталки не так вже й страшна – 5 мегапікселів дозволяють зняти непогане Селфі при достатньому освітленні, а вже для відеозв'язку цього дозволу достатньо.

Чого не вистачає:Захисту від вологи і пилу.

Цікава добірка:ТОП-10 преміум-смартфонів до 10000 грн: рейтинг іміджевих гаджетів

Huawei Ascend P7

П'ятидюймовий апарат з хорошим IPS екраном і FHD дозволом поступається попередній моделі зі списку в плані характеристик, але і коштував він в 2014-му дешевше. А ось мегапікселів фронтальної камери у цього гаджета побільше – вісім, так що його популярність серед любителів Селфі не видається дивною.

 Huawei Ascend P7

Основні характеристики Ascend P7

Процесор

Чотирьохядерний Kirin 910T з частотою 1,8 гігагерц

ОЗП

2 Гб

Акумулятор

2500 мА

Тилова камера

13 мегапікселів;

світлодіодний спалах;

відеозапис в Full HD.

Фронтальна камера

8 мегапікселів

Внутрішня пам'ять

16 Гб + є можливість розширення

Примітно і те, що завдяки чутливості сенсора смартфоном можна керувати в рукавичках.Є у гаджета і NFC.

Nokia X

Самі творці зарахували девайс до смартфонів середнього рівня. Втім, є причини, за якими гаджет займає місце в топ-добірці кращих пристроїв, представлених в 2014 році.

Особливості:

1. Початкова ціна Nokia X була трохи вище хорошого бабушкофон, при цьому у нього гідна начинка. З усіма базовими завданнями, включаючи інтернет-серфінг, цейчотиридюймовим малюкСправляється, як треба. За продуктивність відповідають полгигабайта оперативної пам'яті і Qualcomm Snapdragon S4.

2. Хороший екран з чуйним сенсором і пристойним для такої діагоналі дозволом – 800 х 400 крапок. Звичайно, розміри дисплея замалі для комфортного кіноперегляду, а ось для читання і соцмереж підходять відмінно.

 Nokia X

3. Автономність у нього теж хороша. Ємність в півтори тисячі мАг хоч і здається невеликою при такій апаратній начинці, однак вона дозволяє акумулятору триматися без заряду близько доби в режимі стандартного використання.

4. Камера смартфона від Nokia має роздільну здатність в 3,2 Мп. Це небагато, в порівнянні з іншими популярними моделями 2014 року. Але знімає вона при хорошому освітленні гідно. А ось фронтального модуля у мобільника немає.

В тему:ТОП-10 смартфонів до 5000 грн – рейтинг кращих бюджетних телефонів

Samsung GALAXY Alpha

У 2014 році компанія, схоже, була в ударі, втім , як і завжди. А тому ще один смартфон цієї марки пройшов в рейтинг кращих апаратів, представлених тоді. Зібраний так, що не причепитися, девайс з привабливим дизайном – ось що дозволяє закохатися в пристрій з першого погляду. А решта його якості не дадуть іскрі згаснути.

Чому став популярним:

1. GALAXY Alpha мав 4,7-дюймовим дисплеєм на полюбилася виробникуSuper Amoled матриці. Екран має HD + дозволом. З огляду на екранні розміри, цього показника вистачає для нормальної деталізації.

2. Швидкість – ще один плюс смартфона. 8 ядер фірмового процесора і 2 гігабайти оперативної пам'яті дозволяють пристрою миттєво реагувати на запити користувача.

3. Хороші показники автономності. 1860 мАг, здається, трохи, але при середньому навантаженні пристрій протримається годин 20.

Samsung GALAXY Alpha

4. Камера, як завжди, хороша. 12-мегапіксельний сенсор, автофокус – все це дає можливість отримати класні знімки.

5. Звук – відмінний. Вбудований плеєр здатний відтворити не тільки mp3, але і flac. Через навушники смартфон звучить чудово, запас гучності теж не розчаровує.

6. Енергозберігаюча функція – ще одна приємна фішка смартфона. Вона переводить екран в монохромний режим, що дозволяє апарату протриматися на кілька годин довше, навіть при низькому заряді акумулятора.

Можливі нарікання:

  • фронтальний модуль камери – 2,1 Мп;

  • не підтримує картку пам'яті ( «вмонтовувані» у апарату на 32 GB).

Huawei Honor 6 2014

П'ятидюймовий апарат топової серії швидко став одним з найбільш продаваних. Популярність серед користувачів смартфон знайшов завдяки тому, що виробникові вдалося догодити майже всім. Хороші камери, продуктивність і автономність, якісний дисплей – все це у Honor 6 2014 є.

Huawei Honor 6 2014

Плюси і характеристики:

  • притягальну швидкодію – восьмиядерна «серце» і три гігабайти оперативної пам'яті подарують комфорт у використанні навіть ресурсоємних програм.

  • FHD екран наIPS матриці, яка славиться максимальними кутами огляду, добре відгукується на натискання, а ще стійкий до пилу і подряпин завдяки захисному склу.

  • Класні фото забезпечать 13-мегапіксельний головний і 5-мегапіксельний фронтальний модулі камер.

Мінус- трохи гріється при високому навантаженні.

Любителям фотографуватися:Кращі смартфони для Селфі: рейтинг 10 першокласних моделей

Alcatel One Touch Idol X +

Ще один восьміядернік, народжений в 2014 році. Смартфон увійшов в рейтинг завдяки пристойною продуктивності, гідної автономності, якісному дисплею і гарного звучання в навушниках.

Alcatel One Touch Idol X+

Основні параметри One Touch Idol X +

Що це дає

Дисплей

5 дюймів

Зручно для інтернет-серфінгу, ігр та перегляду відеороликів. Реалістична передача кольору і кути огляду.

IPS

1920 х 1080 пікселів

олеофобним покриття

Апаратна начинка

Процесор MediaTek, 8 ядер, 2 Ггц частоти

Відмінна продуктивність навіть при використанні ресурсномістких програм.

2 GB ОЗП

Батарея

Li-Ion 2500 мА

до 20 годин в розмовному режимі, до 36 – в ігровому.

Камери

Основна – 13,1 Мп (відеозйомка в FHD) + світлодіодна яскравий спалах.

Чіткі кадри, навіть в умовах недостатнього освітлення.

Фронтальна – 2 Мп.

Комфортне спілкування в чатах.

Xiaomi Mi4

Смартфони цієї марки часто називають айфоноклонамі. Але це далеко не так. Звичайно, Сяомей копіює зовнішній вид топових «яблучних» апаратів, але в іншому начинка відрізняється. Жалюгідний клон просто б не увійшов до топ-добірку. Цей же «китаєць», випущений під популярним брендом, ще як заслуговує на місце в рейтингу кращих.

Xiaomi Mi4

Чим гарний:

  • Xiaomi отримав класний п'ятидюймовий дисплей на основі полюбилася багатьом виробникам IPS матриці. Так що передача кольору у нього натуральна, кути огляду хороші. Модель здатна відображати контент в Full HD форматі.

  • Залізо теж гідне. Чотири ядра, що працюють на 2,5 гігагерцах, і три гіга оператіви забезпечують хорошу поведінку смартфона навіть в ресурсномістких програмах.

  • Відмінні фотографії, включаючи Селфі – ось на що здатний цей смартфон. Камери на 13 Мп (основна) та 8 Мп (фронтальна) вирішують задачу на всі 100%.

Примітка:є моделі з внутрішньою пам'яттю на 16 і64 ГБ.

  • Привертає і дизайн. Використання металу дозволяє пристрою виглядати дорого, але при цьому не ускладнює смартфон. Можливістю змінювати задні кришки зараз нікого не здивувати, але в 2014 це було не таким вже частим явищем.

  • У плані автономності все збалансовано і відповідає «залозу», і екрану, навіть з запасом – 3080 мАг.

  • Своя прошивка є у багатьох мобільних пристроїв, що працюють на андроїд. І цей – не виняток. Фірмова MIUI забезпечує зручне керування і оснащена пристойним набором додаткових опцій, які дозволяють налаштувати гаджет під себе.

  • Підтримка OTG теж радує: за допомогою перехідника можна підключати різні пристрої зі звичайним USB роз'ємом, наприкладкласичну флешку.

Що може не сподобатися:Відсутність підтримки LTE і NFC.

Тим, хто в пошуках недорогого варіанту:ТОП-10 смартфонів до 3000 грн: рейтинг бюджетних моделей

ZTE Nubia Z7 MAX

Флагман преміальної лінійки компаніїZTEздатний багатьом порадувати. Ергономіка, камера, дисплей і збірка – все зроблено по вищому розряду. Так що зовсім не дивно, що смартфон став однією з найпопулярніших моделей 2014 року, а заодно і потрапив до цього рейтингу.

Примітка:пристрій володіє 5,5" FHD екраном, створеним на базі IPS панелі.

Що гідно похвали:

  • Швидкодія в повсякденному використанні.Ігровим апарат не назвати: ресурсомісткі програми він, звичайно, тягне, але поступається іншим варіантам. А ось в іншому, включаючи і прості ігри типу квестів, – все дуже навіть круто. Тому причина – хороший 4-ядерний процесор і двухгігабайтная оператива.

  • Акумулятор ємний – на 3100 мАг. Для такого заліза його вистачає від і до. У режимі «всього потроху» смартфон здатний протриматися майже добу.

 ZTE Nubia Z7 MAX

  • Для фото- і відеозйомки пристрій теж годиться.Виробник забезпечив його основним модулем на 13 Мп, який вміє знімати відео в 4К. Фронтальна камера теж непогана, в порівнянні з іншими топовими варіантами з вибірки – 5 Мп.

  • Звук і плеєр – справжні крутиша.Телефон підтримує технологію Dolby Digital, яка робить звучання об'ємніше і збалансованішим. Слуховий динамік теж хороший – голос співрозмовника не спотворюється, його легко впізнати. Програвач оснащений гнучким еквалайзером, які допоможуть налаштувати звучання під себе. Радіо теж є, але працює тільки знавушниками.

Huawei Honor 3x

Ще один варіант серії Honor. Цей смартфон – один з кращих з среднебюджетних агрегатів 2014 року. Двухсімочний модель, як і всі в рейтингу, має гарний екраном і показує гідні результати в плані продуктивності. Ну, про все по порядку.

Huawei Honor 3x

Головні особливості та характеристики:

1. Якісний екран. Модель відHuaweiоснащена 5,5-дюймовим HD дисплеєм, який дарує відмінні кути огляду і натуральні кольори завдяки IPS матриці.

2. Відмінне «залізо». Оперативна пам'ять, чий об'єм дорівнює 2 гігабайтам, укупі з потужним восьмиядерна «серцем» забезпечують гаджету швидкодію навіть в ресурсномістких програмах.

3. Камери непогані. Як і у багатьох моделей в топ-добірці, це пристрій оснащений 13-мегапіксельним головним і 5-мегапіксельним фронтальним модулями камер.

Примітка:виробник надає 2 версії гаджета зі сховищем на 16 GB і звнутрішньою пам'яттю зі збільшеним вдвічі об'ємом. Гніздо під флешку є.

4. Гарна автономність. Три тисячі міліампер/год достатньо, щоб не заряджати смартфон цілий день.

Дешеві, але класні:ТОП-10 смартфонів до 2000 грн: рейтинг популярних бюджетних моделей

Підсумок: як видно, більшість виробників топових смартфонів 2014 роки не так вже й багато уваги приділяли передній камері. Більший акцент йшов на збільшення продуктивності (тенденція збереглася) і поліпшення модуля камери, розташованої на задній кришці смартфона. Кожен гаджет, який потрапив до рейтингу кращих моделей, зараз можна з комфортом використовувати, причому не тільки як телефон бізнес-класу, але і для розваг. Якісні екрани, міцна збірка і хороше «залізо» дають можливість і відеоролики в потоці дивитися, і простими іграми розважитися. А вже просто для інтернет-серфінгу пристрою і поготів хороші.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії