Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-15 найпопулярніших мікрохвильових печей: огляд кращих моделей

Дата публікації: 29.01.2018 17:20
Дата оновлення: 11.12.2023 11:13

Коли вранці поспіхом проходять збори на роботу, а ввечері хочеться швидко нагодувати сім`ю та відпочити, виручить мікрохвильова піч. Вона розморозить і розігріє, а в деяких випадках навіть підсмажить або запече.

Вибір мікрохвильових печей широкий: Варіант «Соло» використовують в основному, щоб розігрівати і розморожувати, є також моделі з грилем і вміють запікати девайси з Конвекцією. Створюють навіть такі моделі, що вміють готувати на Пару. Але яку купувати для щоденного використання?

Рейтинг від MOYO допоможе не загубитися у різноманітності техніки. У ньому описані 15 найкращих мікрохвильових печей, розглянуто основні параметри та привабливі особливості, а також згадані їхні мінуси.

микроволновые печи

LG MH6042U

Таку техніку варто купити тим, хто любить готувати м`ясо, рибу та піцу. У неї є гриль, тому засмажити курячу ніжку в цій мікрохвильовій печі реально. 20-літрова модель із сенсорним керуванням споживає 600 Вт, а з увімкненим грилем – 700 Вт.

LG MH6042U

Шість плюсів:

  1. Функціональна. Крім класичного розморожування та підігріву, є авторежими «Кухні світу»: потрібно просто підготувати інгредієнти та вибрати програму, а LG MH6042U сама приготує для власників блюда Сходу, Франції, Італії.
  2. Поступово розігріває та пропікає. Половина їжі в тарілці «пекельно» гаряча, а друга – крижана? Про це можна забути: з технологією i-Wave мікрохвильова піч прогріває їжу рівномірно.
  3. Швидко готує страви з хрусткою скоринкою рахунок кварцового грилю.
  4. Невибаглива до догляду– розроблене компанією покриття Easyclean Не тільки стійко до механічних пошкоджень, але й не вбирає жир: необхідно просто протерти поверхню та мікрохвильова піч очиститься.
  5. Економна – дозволяє регулювати яскравість дисплея та силу освітлення з режимом ECO ON.
  6. Захищена від дітей – блокування не дає увімкнути мікрохвильову піч випадково.

Можливі нарікання:

  • мікрохвильова печі не має конвекції, тому побалувати себе запеченими стравами не вийде.

Читайте також: Як вибрати електром`ясорубку

GORENJE MO17MW

Цей простий 17-літровий варіант типу «соло» допоможе приготувати гарячі бутерброди та піцу, розігріти та розморозити їжу. У процесі роботи ця НВЧ-пічка витрачає 700 Вт (максимальна потужність).

Примітка: модель забезпечили регуляторами – варто просто повернути ручку, щоб вибрати потрібний час та потужність. Щоб відкрити дверцята, потрібно просто натиснути кнопку.

GORENJE MO17MW

Переваги:

  • Просто доглядати: емалеве покриття GORENJE MO17MW досить протерти вологою губкою з милом, щоб прибрати залишки їжі та краплі жиру.
  • Вміє оперативно розморожувати продукти шляхом функції швидкого розморожування.
  • Гучний звуковий сигнал сповістить господарів, коли мікрохвильова піч закінчить працювати.
  • Таймера на пів години достатньо, щоби розігріти, розморозити страви, посмажити сосиски, приготувати піцу.

GORENJE MO4250CLI

Ця мікрохвильова піч з п`ятьма рівнями потужності і грилем зуміє не тільки розморозити напівфабрикати або підігріти суп, але і приготувати соковиту курочку або рибку з хрусткою скоринкою. Максимальна потужність, з якою працює модель, дорівнює 700 Вт. Об`єм камери становить 20 л.

Примітка: прилад відрізняється цікавим ретро-дизайном, тому цілком може стати особливістю інтер`єру.

GORENJE MO4250CLI

Чим гарна:

  • Виробник оснастив модель грилем кварцевого типу, завдяки чому вона готує швидше, ніж аналогічні мікрохвильові печі з ТЕН-овим грилем.
  • Використовувати простір усередині GORENJE MO4250CLI можна по максимуму. У камері немає поворотної тарілки, що дозволяє ставити будь-який сумісний посуд: піддон не є обов`язковим.
  • Легко миється – усередині мікрохвильова піч покрита емаллю. Її достатньо протерти вологою губкою, щоб усунути жир і залишки їжі.
  • немає конвекції;
  • Захисне блокування – випадково увімкнути прилад не вийде.

SAMSUNG GE83XR

Власник цієї мікрохвильової печі з сенсорним керуванням зможе не тільки підігріти собі сніданок або зробити гарячі бутерброди, але і що-небудь приготувати, адже модель оснастили грилем. У цьому режимі можна готувати дивовижно смачні, соковиті всередині та підсмажені зовні, страви.

SAMSUNG GE83XR

Плюси НВЧ-печі:

  • 23 літрова камера 1300-ватної мікрохвильової печі не боїться іржі та подряпин, адже вона покрита біокерамічною емаллю. До того ж такого матеріалу не страшні бактерії. Ця поверхня не вбирає запахи та жир, тому її легко мити.
  • Опція "Автоменю" – достатньо завантажити інгредієнти в мікрохвильову піч і вибрати потрібний пункт в меню – решта GE83XR зробить сама: налаштує час, вибере потужність.
  • Є гриль: SAMSUNG GE83XR засмаже м`ясо або рибу без олії – відмінний варіант для прихильників здорового живлення.
  • Блокування від дітей – панель керування блокується, тому включити мікрохвильову піч випадково не вийде.
  • Є енергоощадний режим – яскравість освітлення всередині та дисплея можна зменшити, щоб не витрачати багато електроенергії.
  • Звуковий сигнал вимикається – це корисна функція, якщо вдома є маленькі діти: немовля не прокинеться від гучного сигналу мікрохвильової печі.

Нестача – дзеркальні дверцята можуть «збирати» сліди від пальців.

GORENJE MO20MW

Це класична соло-пічка підігріє господарям сніданок чи обід, підсмажить ковбасу чи яєчню без олії, розморозить котлетки. Мікрохвильова піч із 20-літровою камерою оснащена механічними перемикачами, за допомогою яких користувач зможе вибрати один із шести рівнів потужності і виставити час.

GORENJE MO20MW

Головні переваги:

  • За цим невибаглива приладом неважко доглядати – стінки мікрохвильової печі покриті емаллю зсередини. Цей матеріал відштовхує жир, тому камеру печі достатньо протерти вологою губкою, щоб забрати бруд.
  • Якщо відчинити дверцята під час роботи GORENJE MO20MW, вона вимкнеться. Це необхідно для безпеки.
  • Ця модель відмінно впишеться в заставлену технікою кухню: її дверцята не мають ручки, а відчиняються кнопкою.

Можливі нарікання:

  • небажано ставити на глянцеві поверхні без прогумованих підставок – у моделі немає протиковзкого покриття ніжок.

PANASONIC NN-GD371MZPE

Потрібна компактна духова шафа? Ця мікрохвильова піч підійде, адже вона вміє запікати. Показник потужності цієї техніки складає 950 Вт, тому вона гріє досить швидко. Керувати приладом просто: власник вибирає програму та отримує можливість стежити за її ходом на дисплеї.

Примітка: всередині НВЧ-пічка покрита емаллю – стінки пристрою не вбирають жир, тому воно невибагливо у догляді.

PANASONIC NN-GD371MZPE

Чим гарна НВЧ-піч: MO4250CLI

  • Така мікрохвильова піч дозволяє готувати м`які і соковиті всередині страви з піджаристою скоринкою – виробник оснастив прилад грилем. Ще один плюс – гриль належить до типу кварцових. Краще купувати саме такий варіант, адже він впорається з готуванням швидше за ТЕНовий аналог.
  • Розігріває, розморожує та запікає – PANASONIC NN-GD371MZPE вміє працювати як конвекції.
  • Не варто переживати, що дитина випадково запустить НВЧ-піч: вона оснащена захисним блокуванням.

Порада: щоб техніка впоралася з готуванням ще швидше, можна одночасно включити мікрохвилі та гриль.

Мінус – корпус цієї моделі досить маркий: на чорній глянсовій поверхні добре видно порошинки та сліди від пальців.

Це цікаво: Як вибрати мультиварку?

SAMSUNG FW 77 SR-W/BWT

Цей варіант з 20-літровим об`ємом відноситься до вбудованих. Це добрий вибір для тих, хто бажає заощадити місце або просто не хоче порушувати цілісність інтер`єру.

SAMSUNG FW 77 SR-W/BWT

Управління SAMSUNG FW 77 SR-W/BWT - електронне. Користувач має можливість вибирати із шести рівнів потужності (максимальний досягає 800 Вт). Господарі такого приладу можуть готувати у ньому складні страви: девайс може готувати 99 хвилин без перерви. Цього вистачить, щоб згасити пару кілограмів м`яса з картоплею.

Приємні особливості моделі:

  • За мікрохвильовою піччю легко доглядати. НВЧ-піч оснащена біокерамічним покриттям. Воно стійке до подряпин, не вбирає жир. До того ж, має антибактеріальні властивості. Що може бути краще?
  • Здатна замінити пароварку - власник зможе готувати гарніри на пару в мікрохвильовій печі.
  • У роздумах про те, як приготувати улюблену страву у мікрохвильовій печі? Не варто ламати голову – допоможе автоменю. Потрібно лише підготувати інгредієнти, вибрати меню та натиснути кнопку – мікрохвильова піч автоматично підбере потрібну температуру та час.
  • Не варто хвилюватися, що їжа прогріється нерівномірно – тривимірний розподіл хвиль у мікрохвильовій печі розігріє все, як треба.
  • Якщо виникають переживання, що дитина випадково запустить НВЧ-піч, варто вибрати саме цю модель: її завбачливо оснастили захисним блокуванням.

Можливі нарікання:

  • немає грилю та конвекції.

GORENJE MO17DE

Компактний девайс має 5 режимів потужності, а також оснащений таймером, розрахованим на 95 хвилин. У такій мікрохвильовій печі можна готувати складні страви.

Примітка: можна виставити годинник – поточний час відобразиться на дисплеї.

GORENJE MO17DE

Шість переваг:

  1. відстрочений старт – знадобиться просто запрограмувати час, а мікрохвильова піч включиться, коли зручно власнику;
  2. акустичний сигнал пролунає, коли GORENJE MO17DE закінчить роботу, і через якийсь час він повториться знову. Так користувач не забуде дістати їжу, тому її не доведеться знову розігрівати;
  3. 8 автоматичних програм достатньо для комфортної експлуатації;
  4. емальоване покриття 17-літрової камери не вбирає жир: його легко очистити, просто протерши вологою губкою;
  5. захист від дітей запобігає випадковому увімкненню пристрою;
  6. механічні кнопки і важіль – такий тип керування вважається надійнішим за електронний.

Мінуси:

  • ковзні по глянцевій поверхні ніжки;
  • немає конвекції.

CANDY CMW2070DW

Якщо не хочеться плутатися в багатьох функціях, підійде проста в управлінні мікрохвильова піч. Ця модель З 20-літровою камерою використовує для нагрівання Тільки НВЧ-випромінювання. Однак її забезпечили кількома режимами, що відрізняються потужністю (максимальний показник – 700 Вт). Який вибрати залежить від страви. Мікрохвильова піч має дисплей, завдяки якому легко стежити за ходом її роботи.

CANDY CMW2070DW

Чим гарна:

  • невибаглива у догляді – емальована камера: вона не вбирає жир, тому техніку легко мити;
  • готує швидко: одне натискання – і CANDY CMW2070DW запрацює на максимальній потужності 30 секунд (час можна збільшувати);
  • користувачу не набридне одноманітність у їжі: його вибору доступно 13 режимів;
  • техніку не можна увімкнути випадково, адже виробник оснастив її захисним блокуванням.

До недоліків девайсу відносять те, що він не має грилю, конвекції, тому запікати або смажити соло-піч не вміє: для цих цілей доведеться підбирати потужність вручну.

BOSCH HMT84G451

Керується ця модель за допомогою кнопок, а за ходом програми її господарі зможуть стежити за допомогою дисплея. Максимум потужності, з якою працюють мікрохвилі девайса, дорівнює 900 Вт (всього п`ять рівнів).

Примітка: максимальний час циклу складає 99 хвилин.

BOSCH HMT84G451

Плюси приладу:

  • вісім автопрограм приготування (3 – для розігріву, 5 – для розморожування) – скоротять час на підбір потрібної потужності та періоду циклу;
  • всередині 25-літрова BOSCH HMT84G451 покрита нержавіючою сталлю – довговічним матеріалом, який стійкіший до перепадів температури, ніж інші;
  • техніка оснащена потужним (1,2 кВт) кварцовим грилем: гриль такого типу готує швидше ніж ТЕНовий;
  • НВЧ-піч вміє запам`ятовувати рецепти. У цьому їй допомагає функція пам`яті – індивідуальну програму потрібно налаштувати лише один раз;
  • здатна готувати швидко: щоб прискорити процес, користувачеві потрібно лише запустити мікрохвилі та гриль одночасно.

Можливі нарікання:

  • відсутнє захисне блокування.

SAMSUNG GE711KR

Багатофункціональна модель із загальним об`ємом в 20 л допоможе приготувати улюблені страви за дві секунди. Прилад працює на максимальній потужності 800 Вт. Техніка оснащена механічними регуляторами, тому нею легко керувати.

SAMSUNG GE711KR

Переваги:

  • ТЕНовий гриль– соковите м`ясо з підсмаженою скоринкою зовні мікрохвильовій печі під силу.
  • Якщо хочеться страва як у духовці – стане в нагоді режим конвекції: мікрохвильова піч запече овочі, зробить жульєн.
  • Легко миється: внутрішня камера SAMSUNG GE711KR покрита біо-керамікою – покриттям з антибактеріальними властивостями, що не вбирає жир. До того ж, кути камери мікрохвильової печі закруглені, що полегшує очищення.
  • Можна забути про ті моменти, коли частина їжі вже "як окріп", а інша частина – "холодна як лід": завдяки тривимірному розподілу хвиль прилад гріє рівномірно.

Недолік: цю модель не оснастили захисним блокуванням.

GORENJE MO17DW

Класичну соло-модель краще купувати як допоміжний варіант до повноцінної плити: вона швидко розігріє для господарів сніданок чи вечерю, допоможе приготувати піцу та розморозити м`ясо. У мікрохвильовій печі п`ять режимів різної потужності, максимальна рівна 700 Вт.

Примітка: 17-літровий прилад вміє показувати час – потрібно просто виставити годинник на дисплеї.

GORENJE MO17DW

Чим гарна ця модель:

  • проста у догляді – емальоване покриття внутрішніх стінок НВЧ-пічки не вбирає жир, тому видалити залишки їжі та краплі з її стінок легко;
  • вісім автопрограм, а також таймер на 95 хвилин дають власнику можливість не лише швидко приготувати їжу, але й експериментувати з різними стравами;
  • функція швидкого старту виручить, коли потрібно підігріти що-небудь у найкоротші терміни: одне натискання – і мікрохвильова піч пропрацює півхвилини на граничній потужності (час можна збільшувати);
  • є захисне блокування – випадково увімкнути пристрій не вдасться.

Нарікання викликає те, що модель не має конвекції/гриля, втім, очікувати цих функцій від соло-варіанту не варто.

LG MH6353H

Керують цією моделлю за допомогою кнопок. У девайса є дисплей, на якому видно час та перебіг програми. Прилад загальним об`ємом 23 літри може працювати на 800 Вт (максимальний показник у режимі НВЧ). Ця мікрохвильова піч допоможе приготувати які завгодно смажені або запечені страви. Її можна купити замість духовки.

LG MH6353H

Плюси пристрою:

  • Виробник оснастив камеру приладу покриттям EasyClean, що не поглинає жир: вимити її простіше простого. До того ж, покриття не боїться подряпин.
  • Власник зможе забути про гарячу їжу зовні, але крижану всередині, і поїсти із задоволенням: шляхом технології i-Wave їжа розігріється рівномірно.
  • Пристрій готує не лише за допомогою мікрохвиль, а вміє працювати в режимах конвекції, а також гриля: техніка не тільки розігріває і розморожує, а й смажить, запікає.
  • Готує страви різних народів лише кількома натисканнями – для цього є режими «Кухонь світу»: треба просто завантажити потрібні продукти в мікрохвильову піч і вибрати потрібний пункт у меню.LG MH6353H сама підбере потрібну потужність та час приготування.
  • Економний режим – знадобиться лише натиснути «еко», і мікрохвильова піч витрачатиме менше енергії в режимі очікування.
  • Захисне блокування запобігає випадковому увімкненню пристрою.

Цікаво почитати: Як приготувати морозиво в морозиці: 3 простих рецепти

SAMSUNG ME81KRW-3

Ця модель використовує лише мікрохвилі. Така соло-техніка легко впорається з розігрівом та розморожуванням, допоможе приготувати піцу, підсмажити сосиски.

SAMSUNG ME81KRW-3

Техніка готує максимум 35 хвилин поспіль, а її власнику є сім режимів. Керувати девайсом неважко: пристрій має два регулятори.

Переваги приладу:

  • Камера SAMSUNG ME81KRW-3 не боїться подряпин і не вбирає жир із запахами, адже вона вкрита біокерамічною емаллю. До того ж, біокераміка не дає розмножуватися бактеріям.
  • Гріє поступово завдяки тому, що мікрохвилі розподіляються тривимірним чином.
  • Дверцята легко відкриваються за допомогою кнопки.

Можливі нарікання:

  • немає блокування від випадкового увімкнення.

BOSCH HMT 84G461

Цією оснащеною грилем моделлю з п`ятьма режимами керують за допомогою кнопок. На дисплеї відображається поточний час, а коли мікрохвильова піч запущена – хід роботи.

BOSCH HMT 84G461

Чим гарна:

  • Грилем кварцового типу: по-перше – гриль-режим (потужність – 1,2 кВт) не дасть втомитися від одноманітності в їжі, по-друге – кварцовий варіант швидше за ТЕНовий.
  • Надійність – камера стійка до перепадів температур завдяки покриттю з нержавіючої сталі, тому пристрій довго служить.
  • Дозволяє приготувати майже будь-яку страву одним натисканням – є вісім авторежимів.
  • Таймер на 100 хвилин – у BOSCH HMT 84G461 можно приготувати велику піцу або цілу курку: додавати час не потрібно.
  • Пам`ятає програми користувача. Чи є улюблена страва? Варто один раз приготувати його в мікрохвильовій печі і прилад запам`ятає програму, полегшивши приготування в наступні рази.

Можливі нарікання:

  • немає блокування від випадкового увімкнення.
Модель
Об `єм Гриль Конвекція Захист від дітей
LG MH6042U 20 л так ні є
GORENJE MO17MW 17 л ні ні ні
GORENJE MO4250CLI 20 л так ні є
SAMSUNG GE83XR 23 л так ні є
GORENJE MO20MW 20 л ні ні ні
Panasonic NN-GD371MZPE 23 л так так є
Samsung FW 77 SR-W/BWT 20 л ні ні є
GORENJE MO17DE 17 л так ні є
CANDY CMW2070DW 20 л ні ні є
BOSCH HMT84G451 25 л так ні ні
SAMSUNG GE711KR 20 л так так ні
GORENJE MO17DW 17 л ні ні є
LG MH6353H 23 л так так є
SAMSUNG ME81KRW-3 23 л ні ні ні
BOSCH HMT 84G461 25 л так ні ні

Кожна з мікрохвильових печей, що увійшли до ТОП-15, стане гідним вибором. Якщо важлива мультифункціональність – варто придивитися до SAMSUNG GE83XR. Вона має гриль, а значить, власник зможе користуватися нею не тільки для розігріву або розморожування, але й для повноцінного готування. До того ж ця мікрохвильова піч оснащена блокуванням від випадкового увімкнення: дитина не запустить пристрій самостійно. Якщо ж хочеться запечених страв – краще купувати LG MH6353H. На додаток до грилю її оснастили конвекцією. У пошуках моделі подешевше та простіше? Тоді краще вибрати соло-варіант, наприклад, недорогу GORENJE MO17DW.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії