Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-5 кращих фірм-виробників електросамокатів

Дата публікації: 30.01.2018 10:01
Дата оновлення: 20.02.2023 16:13

сьогодні популярні як у підлітків, так і у дорослих. Вони з успіхом замінюють традиційні механічні аналоги та велосипеди, що широко використовуються для прогулянок містом. Але при виборі варто орієнтуватися на безпеку, зручність та характеристики, які відповідатимуть вимогам користувача. Тут представлений рейтинг виробників електросамокатів, який дозволить підібрати найкращий варіант для себе чи своїх близьких.

Популярность современных электросамокатов

NINEBOT BY SEGWAY – визнаний лідер ринку

Формуючи ТОП виробників електросамокатів, просто неможливо не відзначити NINEBOT BY SEGWAY. Це одна з найкращих марок електричних самокатів, які виділяються на тлі більшості конкурентів стабільно високою якістю, функціональністю та маневреністю. Подано дві моделі, кожна з яких зібрала виключно позитивні рекомендації від користувачів: чорний Ninebot by Segway KickScooter ES1 сірий Ninebot by Segway KickScooter ES2. Різниця вартості обумовлена кількома характеристиками. Кожна їх має визначальне значення для подальшої експлуатації транспорту.

Электросамокаты Ninebot by Segway

Модель
KickScooter ES1 KickScooter ES2
Максимальна швидкість 20 км/год 25 км/год
Дальність поїздки без підзарядки 25 км 50 км (з батареєю)
Потужність мотора 250 Вт 300 Вт
Наявність функції амортизації вилки на задньому колесі немає є

Переваги та особливості лінійки

  1. У моделі ES2 можна встановити резервну батарею (кріпиться на кермо), яка дозволяє збільшити пробіг в два рази.
  2. В обох моделях передбачена амортизація коліс для комфортної поїздки навіть по нерівній поверхні.
  3. Великі тверді шини скорочують витрати на обслуговування девайсу.
  4. Клас захисту корпусу – IP54, батареї – IP67. За таких показників на електросамокатах цієї марки можна кататися і в дощ, і сніг.
  5. Для безпечної їзди в темний час доби передбачені світлодіодні передні та задні фари.
  6. Зростання водія може змінюватись від 120 до 200 см. При вазі 11,3 і 12,5 кг це дозволяє з комфортом кататися на електросамокатах як дітям, так і дорослим.
  7. Для поїздок на довгі дистанції передбачена система круїз-контролю.
  8. На LED-дисплеї відображається швидкість, з'єднання Bluetooth та рівень заряду батареї.
  9. Електронна антиблокувальна гальмівна система у тандемі з механічною додає балів до безпеки пересування.
  10. Можна вибирати додаткові аксесуари – у цього виробника великий асортимент.
  11. Наявність русифікованого мобільного додатка для Android. ЗА допомогою смартфона користувач зможе налаштовувати максимальну швидкість руху, підсвічування, оповіщення, звукові сигнали. За бажання можна отримати дані про поточний пробіг або заблокувати транспорт.

Буде цікаво дізнатися:Електроскутери E-Mania вже в магазинах moyo.ua»

AIRWHEEL: широкий вибір моделей преміум-класу

Дослідні користувачі виділяють кілька ключових аргументів на користь такого виробника. Електросамокати Airwheel

  • зручністю водіння, яке забезпечується завдяки захисному корпусу та м'яким протекторам;
  • хорошою прохідністю і з асфальту, і з лісових стежках;
  • обмеженням за швидкістю, передбаченим для дитячих моделей;
  • компактністю у складеному стані.

Электросамокат AIRWHEEL

Модельний ряд, запропонований світовим виробником електросамокатів, досить широкий. Але за характеристиками виділяють кілька найбільш затребуваних з погляду співвідношення вартості та функціональності модифікацій.

Модель електросамокату
AIRWHEEL Z3T AIRWHEEL E3 AIRWHEEL Z5
Потужність двигуна 350 Вт 300 Вт 300 Вт
Максимальне навантаження 100 кг 100 кг 120 кг
Максимальна швидкість 20 км/год
Кут підйому 15 ⁰
Дальність поїздки 25 км 20-30 км 15-20 км

Завдяки використанню оригінальних інженерних рішень AIRWHEEL займає одну з провідних позицій серед найкращих марок електричних самокатів.

XIAOMI – якість і зручність

Электросамокат XIAOMI

Серед особливостей Mi Electric Scooter, що випускаються БРЕНДОМXIAOMI, є ряд важливих нюансів. Це:

  1. Електронне керування (виконує підтримку балансу, контроль заряду АКБ, використовує програмні алгоритми, які автоматизують підтримку швидкості пересування).
  2. Для налаштування параметрів використовується смартфон із встановленим спеціалізованим ПЗ.
  3. Для гальмівної системи використовується дворівнева конструкція з функцією антиблокування.
  4. Зручність їзди за рахунок наявності рукояток з нековзним покриттям.
  5. Підготовка електросамокату до поїздки займає 3 секунди.

Пропонуємо також дізнатися про «Електровелосипед Xiaomi Yunbike C1».

iconBIT – комфортне керування та багаторівнева безпека електросамокатів

У ТОП-5 виробників електросамокатів iconBIT займає своє почесне місце. Запропоновані на ринку моделі вирізняються легкістю, зручною складною конструкцією, компактними розмірами. Акцент зроблено на міцності рами, волого- та пилозахисту акумулятора та мотора. Серед переваг використання електросамокатів iconBIT SMART SCOOTER Carbon виділити:

  • плавний набір швидкості та гальмування;
  • час для старту від 3 с;
  • маневреність, щоб з комфортом пересуватися містом, легко входити в повороти;
  • наявність світлодіодної фари з яскравим освітленням для катання ввечері.

Электросамокаты iconBIT

Перелічені чинники стають визначальними під час виборів транспорту. Акумулятори традиційно розташовуються виробником на рульовій стійці поруч із електронікою, що управляє. Встановлюються Li-ion АКБ, які здатні однією заряді проїхати до 30 км. Електронною системою контролю передбачено виконання захисних функцій від надлишкового заряду, перегріву, замикання.

Висота керма – 100 см. Забезпечується ефективний пило- і вологозахист: електросамокат виконаний у корпусі, що відноситься до класу IP54. Розроблено зручну систему керування, яка за виконанням схожа на пейджер з дисплеєм та кнопками. На екрані під час подорожі відображається швидкість, стан АКБ. Для безпеки руху передбачено обмеження на рівні 8, 16 та 25 км/год.

ROVER: виробник пропонує оригінальні рішення, функціональність і бездоганну якість

Недарма ROVER одним з світових виробників електросамокатів, що подають надії. У каталозі представлені стандартні рішення, які припадуть до смаку шанувальникам класики ROVER K1 Carbon оригінальний за конструкцією та зовнішнім виглядом ROVER D1 сидінням. У першому випадку пропонується модель для переміщень містом. Однією з її важливих особливостей стало використання компанією-виробником ультралегкого металу з додаванням до сплаву карбону. Заряду вистачить на 4 години їзди при швидкості до 30 км/год та допустимому навантаженні до 120 кг.

Складные электросамокаты ROVER D1 и ROVER K1 Carbon

Не менш цікавий і ROVER D1 – складний електричний самокат з переднім амортизатором та двигуном потужністю 350 Вт. На одному заряді він може проїхати до 35 км зі швидкістю до 30 км/год. Його конструктивною особливістю є те, що для водія передбачено сидіння, що регулюється по висоті, що дозволяє з зручністю розташуватися під час поїздки. Вагомими перевагами моделі стало якісне складання, зручність керування. Для багатьох одним із вирішальних аргументів стає оригінальний зовнішній вигляд самокату.

Читайте також: «ТОП-6 кращих електросамокатів у 2017 році»

Представлений рейтинг виробників електросамокатів складено, спираючись на об'єктивні дані про їх технічні характеристики, відгуки фахівців і користувачів, які мали досвід використання представлених виробниками моделей. Основними критеріями відбору була надійність, безпека та зручність для водія. Кожна із відібраних моделей відповідає цим вимогам на «відмінно».

При цьому виробниками представлені моделі у широкому ціновому діапазоні. Наприклад, бюджетним рішенням для любителів швидкої їзди стане Mi Electric Scooter. За доступною ціною запропоновано електросамокат із мотором потужністю 250 Вт, який на одному заряді АКБ проїде зі швидкістю до 20 км/год близько 30 км.

Тим же, кому цікавіша техніка преміум-сегмента, варто звернути увагу на 300-ватний Ninebot by Segway KickScooter ES2, який плавно пересувається по будь-якому покриттю і легко керується. По суті це невеликий скутер, на якому можна подолати серйозні відстані з максимальним комфортом.

Коментарі
Залиште коментар