Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рідер PocketBook Sense with KENZO cover: книжка з модною обкладинкою

Дата публікації: 19.11.2014 00:00
Дата оновлення: 19.11.2014 00:00

До сих пір при просуванні рідерів вендори не задіяли індустрію моди. Компанія PocketBook вирішила виправити це упущення, випустивши свою нову читалку в комплекті з ексклюзивною обкладинкою, яка була розроблена за участю всесвітньо відомим брендом Kenzo. Розкішна чорна обкладинка KENZO з тисненням «під крокодила» повністю повторює унікальну форму рідера. Глянцевий тиснена поверхня дарує приємні тактильні відчуття, завдяки яким користувач не захоче випускати пристрій з рук, а м'яка внутрішня підкладка надійно захищає екран від небажаного зовнішнього впливу.

 pocketbook-sense-kenzo-cover 

Вузькі поля навколо екрану надають пристрою особливу витонченість. Корпус рідера виконаний у двох кольорах з використанням глибокого сірого відтінку cool gray. Кнопки гортання розташовані на задній панелі, що дозволяє легко перегортати сторінки, утримуючи пристрій однією рукою. Плавні лінії, витончений силует, якісне виконання роблять PocketBook Sense with KENZO cover найбільш очікуваною подією в світі електронного читання.

Новий рідер оснащений сенсорним екраном E Ink Pearl з роздільною здатністю 1024 × 758 і високою щільністю пікселів (212 dpi). Вбудований датчик автоматичного регулювання підсвічування зменшує або збільшує її яскравість в залежності від навколишнього освітлення, роблячи процес читання більш комфортним. Досить потужний процесор з тактовою частотою 1000 МГц дозволяє швидко перегортати сторінки, а також запускати ігри та програми.

 3b76274a50a3dea6cab28b866a26f988 

PocketBook Sense with KENZO cover володіє кращими характеристиками, які незмінно присутні в пристроях PocketBook. Так, нова читалка підтримує 19 популярних текстових і графічних форматів, оснащена набором встановлених словників ABBYY Lingvo (наприклад, якщо ви читаєте англійською, словники допоможуть швидко відшукати переклад незнайомого слова), мультисенсорним дисплеєм і вбудованим модулем Wi-Fi. Не забуті і такі речі, як сервіси ReadRate.com, Dropbox і «Книги по email».

 

Коментарі
Залиште коментар