Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Телевізор LG 39LB650V: колекція ідей

Дата публікації: 14.11.2014 00:00
Дата оновлення: 14.11.2014 00:00

Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi власник цієї моделі зможе насолодитися всіма перевагами технології Smart TV. За допомогою панелі запуску Launcher можна перемикатися між ТБ-каналами, додатками, браузером і різним контенту не повертаючись до домашньої сторінки. Таким чином, користувач може практично одночасно дивитися серіали, грати в ігри і борознити простори інтернету, не закриваючи додатка і перемикаючись між ними. При цьому меню зберігає результати пошуку і настройки каналів, так що до них можна повернутися в будь-який момент.

 img89188_01 

Телевізор працює під управлінням операційної системи webOS. Це означає, що за допомогою штатного пульта ДУ ви зможете швидко перемикатися між додатками і сервісами, а значить, витрачати мінімум часу на пошук потрібного контенту. Також webOS дозволяє підключити до телевізора будь-які зовнішні джерела (медіаплеєр, ноутбук або USB-накопичувач), а потім використовувати екран телевізора для перегляду файлів, які зберігаються на цих пристроях.

Full HD екран телевізора відрізняється не тільки максимальними кутами огляду (по 178 градусів з кожного боку), але і підтримкою 3D-графіки, а також можливістю конвертації картинки 2D в 3D. У комплект поставки входять відразу чотири пари окулярів, так що ви завжди зможете подивитися новий 3D-фільм разом з сім'єю або друзями.

LG 39LB650V підтримує величезну кількість форматів зображень, відео та аудіо, так що якщо по ТВ немає нічого цікавого, пристрій можна використовувати в якості гігантської фоторамки, медіаплеєра і т.д. Також за допомогою бездротової мережі на екран можна винести зображення з мобільних пристроїв. Доповнюють загальну картину два динаміки потужністю по 10 Вт кожен, які видають гучний і чистий саунд.

Коментарі
Залиште коментар