Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг сушарок для рушників: 5 кращих моделей для ванної

Дата публікації: 30.12.2020 18:39
Дата оновлення: 30.12.2020 18:39

На зміну громіздким металевим змеевикам у ванній прийшли компактні і стильні рушникосушки. Окремі моделі тепер можуть не тільки білизну висушити, а й обігріти кімнату.

Рейтинг электрических полотенцесушителей

Пропонуємо ознайомитися з рейтингом полотенцесушителей електричних, щоб дізнатися плюси і мінуси різних за ціною, матеріалами і потужності моделей 2020 року випуску.

На замітку: Як вибрати електричний конвектор для дому та дачі

Teploceramic TCМТ-600-WHITE

Плоска гріє панель з кераміки. Білизна для просушування можна розвісити на трьох поперечинах з нержавіючої сталі. Речі висихають швидко і рівномірно за рахунок того, що висять біля нагрітої поверхні. Для розміщення пристрою знадобиться 90,3 см вільного місця в висоту і 60,3 см в ширину.

Полотенцесушитель Teploceramic TCМТ-600-WHITE

Переваги TCМТ-600-WHITE.

  • Обігрів + сушарка – допоможе не тільки висушити речі, але і прогріє кімнату для комфортного прийняття водних процедур, інших цілей.
  • 600 Вт потужності – можна використовувати, щоб обігріти приміщення до 12 м².
  • Захищений по класу IP54 – приладу не страшні вплив пилу або вологи. Правда, виробник попереджає, що пряма струмінь води не повинна потрапляти на поверхню.

Інфрачервона панель не сушить повітря, безпечна і проста у використанні. Досить перевести в верхнє положення тумблер в нижній частині, щоб включити прилад і вниз – вимкнути.

Недоліки:

  • немає терморегулятора – модель підтримує постійний t поверхні +80° С і не реагує на температуру в кімнаті.

Корисна стаття: Поради, як вибрати обігрівач: топ-5 популярних типів і рейтинг кращих моделей

Sun Way SWТ-400

Стильна інфрачервона панель-драбинка на 3 секції. Компактно розміщується на вертикальній поверхні, займаючи в ширину 57 см, в довжину – 120 см. Глибина – всього 1,5 см, а це значить, що полотенцесушитель не буде «випирати» зі стіни.

 Полотенцесушитель Sun Way SWТ-400

Плюси SWТ-400.

  • Прилад 2-в-1 – йому під силу не тільки висушити білизну, але і обігріти кімнату. Потужності в 400 Вт досить для приміщення до 8 кв.м.
  • Простота використання – в нижній частині корпусу знаходиться механічна кнопочка вкл/викл.
  • Нержавіючі поперечини – на них можна сушити будь білизна без побоювання отримати іржаві плями.
  • Високий ступінь захищеності – SWТ-400 може встановлюватися у ванній, кухні, там, де вологість досить висока. IP 54 в параметрах означає, що пристосування захищене від пилу і бризок з усіх боків.
  • Безпроблемна робота – ніякого шуму, запаху гару під час використання сушителя + обігрівача.
  • Нешкідливість і безпека – інфрачервона панель у включеному стані не спалює кисень. Не має відкритих нагрівальних елементів, а значить виключений ризик отримати опік.

Мінуси:

  • немає терморегулятора – якщо в кімнаті дуже жарко, пристрій можна лише вимкнути. Збільшити/зменшити температуру, як на звичайному обігрівачі, не вийде.

Робочий спосіб обігріву приміщення: Як включити і налаштувати кондиціонер на тепло: 2 простих способи

Sun Way SWGТ-450-9003

Нестандартний вибір для санвузла – скляний полотенцесушитель . Передня частина пристрою – стійке до відколів і інших пошкоджень гартоване скло. Матеріал відмінно переносить температурні перепади. Поручні для сушіння білизни виготовлені з довговічною і стійкою до утворення іржі стали-нержавійки.

 Полотенцесушитель Sun Way SWGТ-450-9003

Плюси SWGТ-450-9003.

  • Полотенцесушитель як обігрівач можна використовувати для сушки речей і обігріву ванної кімнати. Це відмінний варіант, щоб позбутися від вогкості в приміщенні і приймати душ в теплі.
  • енергозберігаюча енергії – незважаючи на потужність в 450 Вт, інфрачервона панель дбайливо витрачає кВт (до 1 кіловата на годину).
  • Легкість установки – панель комплектується кронштейном, за допомогою якого її можна встановити на стіні в зручному місці (повинен бути доступ до розетки для підключення приладу).

Сушитель включається і відключається за допомогою простої кнопки-перемикача на торці. Нагрівальні елементи приховані усередині корпусу, що підвищує безпеку використання цього пристосування.

Мінуси:

  • немає можливості змінити температуру нагріву поверхні;
  • за відгуками користувачів, через білого кольору зовнішніх панелей, модель досить мазка, але пил та інші забруднення видаляються легко.

Sun Way SWТ-150

Легка і компактна модель популярного кольору металік. Вага приладу – всього 7 кг. Виглядає строго, стильно і сучасно. На гладкій полірованій поверхні знаходяться 3 релінгу, на яких розвішується білизна для сушіння. Для керування пристроєм передбачений вбудований вимикач в нижній частині корпусу.

 Полотенцесушитель Sun Way SWТ-150

Переваги SWТ-150.

  1. Можна одночасно використовувати, як сушитель для речей і обігрівач кімнати. Нагрівається тільки передня панель пристрою, а не металеві поручні. Можна і білизна висушити, і позбутися від вогкості в приміщенні.
  2. Інфрачервона панель забезпечує безпечний і рівномірний нагрів кімнати. Без спалювання кисню, сторонніх запахів.
  3. Антикорозійний матеріал корпусу. SWТ-150 виготовлена з якісної нержавіючої сталі, що забезпечує механічну міцність і довговічність використання приладу.

Це найбільш бюджетний варіант в рейтингу полотенцесушителей.

Недоліки:

  • мінімальна потужність – 150 Вт, вийде обігріти кімнату тільки до 4 м2, але в цих межах як раз площа стандартною ванною.

Sun Way SWGТ-600-9003

Потужний трисекційний прилад. Передня частина – естетичне і міцне гартоване скло. Корпус і поручні для сушіння виготовлені зі сталі-нержавійки. Класичний білий колір панелей в поєднанні з хромованими елементами робить цю модель оптимальним вибором для інтер'єру в будь-якому стилі: від класики до хай-тека.

 Полотенцесушитель Sun Way SWGТ-600-9003

Плюси SWGТ-600-9003:

  • работет в двох напрямках – пристрій сушить речі, які можна розмістити на трьох металевих поручнях, і обігріває кімнату;
  • мегамощность в 600 Вт – це значить, що приладу під силу обігріти апартаменти площею до 12 кв.м .;
  • міцні матеріали – поєднання скла і сталі не тільки стильно виглядає, але і забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, тривалий термін служби приладу, простоту догляду;
  • легкість установки і використання – вішається на стіну за допомогою кронштейнів в комплекті. Щоб почати користуватися, потрібно включити прилад в розетку і клацнути механічний перемикач на торці в положення «вкл».

Мінуси:

  • ціна вище середньої,
  • мазка світла поверхня.

Корисна стаття: Як вибрати обігрівач для квартири?

Підіб'ємо підсумки. Teploceramic і Sun Way фірми, які в рейтингу виробників полотенцесушителей зазвичай лідирують. Це пов'язано з доступним цінником, естетичністю і простотою використання пристроїв.

Перед тим як вибирати, ознайомтеся з коротким порівняльним оглядом характеристик 5 моделей з топа:

Модель
Площа обігріву (м²) Підключення Робоча t (° C) Матеріал Потужність
(Вт)
Teploceramic TCМТ-600-WHITE 12 нижню 80 склокераміка і нержавіюча сталь 600
Sun Way SWТ-400 8 нижнє 85 склокераміка і нержавіюча сталь 400
Sun Way SWGТ-450-9003 9 нижню 85 гартоване скло і нержавіюча сталь 450
Sun Way SWТ-150 4 нижню 85 нержавіюча сталь 150
Sun Way SWGТ-600-9003 12 нижню 85 гартоване скло і нержавіюча сталь 600

Рекомендуємо звертати увагу на потужність девайса. Від цього показника залежить швидкість сушіння речей і можливість обігріти певні кв.м. приміщення. Але потужний прилад ще й дорожчий. Тому продумайте, в якому місці і для яких цілей буде використовуватися полотенцесушитель – і відразу стане ясно, який варіант придбати.

На замітку: Як правильно вибрати осушувач повітря: який краще – 5 характеристик

Коментарі
Залиште коментар