Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компанія LG Electronics презентувала нову лінійку продуктів в Україні

Дата публікації: 03.06.2016 15:48
Дата оновлення: 03.06.2016 15:48

Оновлений модельний ряд телевізорів OLED в 2016 році порадував гостей презентації широким набором можливостей і елегантністю виконання. Флагманом нової лінійки OLED стала модель LG OLED 65G6V, яка представляє собою гармонійне поєднання вишуканого стилю і сучасних Smart-технологій. Технологія самосвітних пікселів дозволяє реалістично і детально відображати мільярд і більше квітів, даруючи користувачам ідеально чітку і яскраву картинку. Телевізор вміє створювати ідеально насичений і глибокий чорний колір. Нові моделі телевізорів підтримують відразу два сучасних популярних стандарту - HDR10 і Dolby Vision ™. Такий продукт вперше представлений на українському ринку аудіо-відеотехніки. Нові моделі порадують своїх власників бездоганною звуковою системою, створеною LG і компанією Harman/Kardon. 

Телевізори нової лінійки LG Super Ultra HD обладнані IPS 4K Quantum дисплеєм, що гарантує високу реалістичність передачі кольору. Оновлена ​​платформа WebOS3.0 і функціональний пульт ДУ Magic Remote дозволяють користувачам з легкістю управляти Smart-телевізорами. Голосовий пошук забезпечить легке і моментальне перемикання між каналами і функціями. Всі моделі лінійки сумісні з HDR10 і Dolby Vision. Вони мають чудову багатоканальну систему об'ємного звуку ULTRA Surround System. Динаміки телевізорів розроблені в спільно з Harman/Kardon.

Монітори LG UltraWide, представлені в Києві, відрізняються оновленим дизайном. Вони мають функціональний упор ArcLine, який може бути зібрана без інструментів. Підставка дозволяє відрегулювати кут нахилу і висоту монітора. Infinity-дисплей, який не має рамки, підтримка технології FreeSync і свтроенний USB-C порт відносяться до функціональних нововведень моніторів останнього покоління. Просунутих користувачів приємно здивують висока (до 20 Гбіт/с) швидкість передачі даних, а також можливість підключити до монітора до 6 пристроїв. Монітори підтримують> 99% колористичного поля sRGB, що дозволяє професійно працювати з фото і графікою.  

Довгоочікувана мобільна новинка від LG - смартфон LG G5SE (H845) - з'явилася на українському ринку з початку травня і відразу ж підкорила користувачів своєю функціональністю і елегантним дизайном. Інновація в його конструкції - модульність. Модульна структура дозволяє перетворювати смартфон в аудіоплеєр Hi-Fi або високопродуктивну цифрову камеру. На задній панелі розміщені дві камери, одна з них стандартна, а інша має ширококутний 135º об'єктив, чий кут огляду на 15º перевищує аналогічний параметр очі людини. Поряд зі смартфоном презентовано ряд сумісних девайсів під загальною маркою LG Friends. Це камера широкого формату LG CAM Plus, стандартна камера LG 360 CAM і програвач LG Hi-Fi Plus.

Новітня лінійка смартфонів X Series привернула увагу покупців, які шукали смартфон з усіма перевагами пристроїв зв'язку преміум-класу. Смартфон LG X cam має подвійну камеру - стандартної 13 Мп і 5 Мп, з ширококутним об'єктивом 120º. Смартфон LG X view має свою «родзинку» - додатковий багатозадачність дисплей Always-on. Такий дисплей дає можливість швидкого доступу до важливих контактів, налаштувань і популярним додаткам.

Модернізована лінійка «розумних» пральних машин LG на базі технологій NFC забезпечує потрійний захист здоров'я користувачів, а також стираних речей, вони розумно витрачають електроенергію, економлять час власників. Зручна функція Turbowash скорочує цикл звичайного прання з 95 до 59 хвилин, а швидкий цикл - в 2 рази. Пральні машини економлять 40% води і 15% електроенергії. Нова лінійка відрізняється вишуканим і ергономічним дизайном.

Нові моделі холодильників LG Pollux доповнені нижньою морозильною камерою, що працює на найсучаснішій технології Nature Fresh. Ця інновація взяла все найкраще з попередніх напрацювань, об'єднавши технологію підтримки оптимальної вологості для овочів і фруктів Moist Balance Crisper+Fresh і можливість регулювати температуру окремо для основних типів продуктів (м'ясо, риба, овочі)+Fresh Converter. Унікальна розробка LG Multi Air Flow рівномірно розподіляє повітря для кожної полиці всередині холодильника. Додаткова складна полку для продуктів і збільшений об'єм камери морозильника дозволять вам зберігати більше продуктів. Лінійний інверторний компресор LG дасть можливість знизити енергоспоживання на 32%, а шум - до 40 Дб.

Лінійка мікрохвильових печей LG 2016 року доповнена інноваційною технологією I-wave, яка дозволяє рівномірно розігрівати і готувати їжу завдяки особливій конструкції магнетрона LG, а також розміщення на задній стінці печі рефлекторів. Крім демонстрації лінійок Flat Round і Master Grill, виробник представив мікрохвильову піч Light Wave. Ця модель включає вугільний нагрівач, який дає можливість приготувати смачну, натуральну і корисну їжу, а також значно заощадити (процес готування скорочений 30-50%, а енергоспоживання зменшено на 10-30%). Функція Grill Temp Control допоможе регулювати температуру гриля. Приємний нюанс - 10-річна гарантія виробника на покриття печей Easy Clean.

Нові безмішкові пилососи LG Kompressor і Ellipse Cyclone мають всасивательную потужність до 400 Вт, не зменшується в ході збирання, і високий рівень поділу і стиснення пилу. Об'єм пилозбірника тепер можна збільшити в 4 рази завдяки технології Kompressor, а також дасть можливість користувачеві не дихати пилом в процесі очищення пилососа. Тепер контейнер можна швидко вимити під проточною водою, а пил в ньому пресується в щільні брикети. Деякі моделі доповнюються Turbo-щіткою для шерсті домашніх тварин.

Коментарі
Залиште коментар