Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Керамічні обігрівачі — рейтинг 5 моделей, що добре продаються

Дата публікації: 27.11.2023 14:00
Дата оновлення: 24.01.2024 14:10

ТОП керамічних обігрівачів, представлених у цьому списку, найбезпечніші та найестетичніші, тому настільки популярні. У цьому посібнику склали рейтинг найкращих, оцінюючи за ефективністю обігріву та енергоспоживанням. Також врахували дизайн, довговічність і зручність використання. 

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися про претендентів, які вирізняються своєю продуктивністю, надійністю та інноваціями, що робить їх ТОП лідерами у своєму класі.

Ardesto HCP-750RWTM

Керамічні нагрівачі швидко генерують і розподіляють тепло. Ardesto HCP-750RWTM — не виняток. Він такий же ефективний завдяки пластинам всередині магнезитового корпусу, які випромінюють інфрачервоні теплові хвилі. Ефект максимальної теплової віддачі посилюється екраном, що відбиває. Холодне повітря, проходячи через електропанель, швидко нагрівається і температура в кімнаті стабілізується буквально за пів години. Охолоджується повільно. Прилад здатний обігріти 15 м².

Ardesto HCP-750RWTM з інфрачервоним обігрівом

Нагрівання пристрою відбувається тільки до кімнатної температури (22-24 градуси), що відповідає стандарту IP54. Устаткування захищене від потрапляння всередину крапель конденсату, зокрема тих, що падають під кутом до 60 градусів, і твердих частинок бруду та пилу розміром менш як 2,5 мм.  

Об кераміку неможливо обпектися, вона з жароміцних матеріалів. У кого діти та домашні тварини, неодмінно оцінять цю особливість. Потужність обігрівача 750 Вт, тому підходить для невеликих приміщень. До основних елементів безпеки належать захист від перегріву (автоматично вимикається на піках) і перемикач перекидання, який вимикає прилад, якщо його перекинути, запобігаючи ризику загоряння.

Нагрівач оснащений терморегулятором, здатним аналізувати температуру в приміщенні та підлаштовувати оптимальне тепло. Кнопки управління розташовані на корпусі, збоку, за панеллю, але до них легко дістатися. Працює тихо, тому можна встановлювати в спальні, де в пріоритеті спокій.

Плюси

  1. Термін експлуатації розрахований на 30 років, а гарантія від виробника дається на 5 років.
  2. Якщо вимикають світло, налаштування не збиваються. 
  3. Панель безшумна і добре гріє, довго тримає тепло, коли відключена від електроживлення.
  4. Виглядає стильно, під мармур.
  5. Щоб утримувати в чистоті, досить протирати сухою ганчіркою з мікрофібри.
  6. Управління електронне, інтуїтивно зрозуміле.
  7. Кріплення на стіну йдуть у комплекті.

Мінуси

  • Пристрій важкий (понад 20 кг) і громіздкий.
  • Шнур короткий, тому доведеться встановлювати панель поруч із розеткою.
  • Для монтажу на стіну з гіпсокартону, кріплення з комплекту, не надійне.

В тему: Як вибрати обігрівач: огляд 6 видів

Teploceramic TCM-RA 500

Годиться для обігріву кімнатки на десять квадратів. Наганяє тепло поступово, а зберігає довго. Кисень не випалює, як обігрівачі з відкритим ТЕНом, хоча якщо працює постійно, сухість відчувається чутливими людьми (пирхота в горлі, пересихає шкіра).

вигляд збоку обігрівача Teploceramic TCM-RA 500

Teploceramic TCM-RA 500 досить-таки економний прилад. Споживає, в середньому, 6 кВт за ніч. У його конструкції передбачено два датчики температури, завдяки яким можна налаштовувати подачу тепла з великим розмахом.

  1. Внутрішній термодатчик приховано, він підведений до лицьової поверхні панелі. Дає можливість встановлювати температуру нагрівання плити в діапазоні від 40 до 95 градусів.
  2. Зовнішній розташований внизу корпусу, теж ледь помітний. Дає змогу регулювати нагрівання в приміщенні від 5 до 35 С.

Дисплей терморегулятора розташований збоку панелі. Регулюється двома кнопками. Адаптований до перепадів напруги, тому пожежобезпечний. Працює тихо: не булькає, не клацає і не скрегоче. Запахів не виділяє.

Плюси

  1. Кріплення на стіну йде в комплекті.
  2. Гарантія від виробника 5 років.

Мінуси

  • Довжина кабелю 175 см, тому потрібно встановлювати поруч із джерелом живлення.
  • Вага цієї моделі — 13 кг.
  • У комплекті немає ніжок, потрібно докуповувати за необхідності.

Що краще: Конвектор або теплова гармата: 6 особливостей при виборі

Ardesto HCP-1000RBG

Як усі ARDESTO, ця модель також розрахована на 30 років роботи. Виробник дає гарантію на 60 місяців. Найтонший корпус не габаритний, всього 120×60 см, тому місця багато не займає. У неї потужність тисячу Вт, здатна обігрівати кімнату до двадцяти квадратів, м'яко впливаючи інфрачервоним теплом. Перебуваючи поруч із панеллю — тепло, трохи віддалік — помірно комфортно.

бежева панель Ардесто на 1000 Вт

Завдяки тепловідбивному екрану, ARDESTO HCP-1000RBG розподіляє тепло по приміщенню рівномірно. Нагріваються меблі, стіни й текстиль, задаючи комфортну атмосферу в кімнаті. Навіть у найвіддаленішому кутку холодно не буде, вогкість і цвіль не з'являються.

За допомогою терморегулятора зручно встановлювати потрібну температуру і регулювати її за своєю потребою. Така опція зменшує витрати електроенергії за необхідності.

Плюси

  1. Український виробник, тому бюджетно і патріотично підтримувати своїх.
  2. Забарвлення універсальне, добре гармонує з більшістю варіантів інтер'єру спальні, вітальні, ванної.
  3. Можна встановлювати горизонтально і вертикально.
  4. Терморегулятор допомагає заощадити на електриці.

Мінуси

Немає ніжок у комплекті.

Пізнавальне зіставлення: Що краще: конвектор або керамічний обігрівач: порівняння за 4 параметрами

Teploceramic TCM 800

В обігрівачах Teploceramic використовується інфрачервона технологія, яка обігріває предмети, стіни, меблі та людей у приміщенні, а не повітря. Дає комфортне тепло, оскільки м'яко прогріває тепловими хвилями. Це відчувається одразу після увімкнення обігрівача.

Teploceramic TCM 800 споживає 730 Вт — менше, в середньому, на 40 % порівняно з традиційними системами опалення. Така ефективність помітно знижує рахунки за електроенергію.

бежевий Teploceramic TCM 800

Панель тонка, з витонченим дизайном бежевого, білого, чорного, сірого відтінків, які органічно поєднуються з різними інтер'єрними рішеннями. Це робить її не тільки функціональною, а й привабливою в будь-якому приміщенні. 

Нагрівальний елемент міцний і довговічний, з п'ятирічною гарантією від виробника. Кераміка добре проводить тепло, в кімнаті площею до 15 кв. метрів завжди комфортно навіть у лютий мороз. Конструкція рівномірно розподіляє теплоту по приміщенню, зводячи нанівець холодні зони. 

Серед оснащення передбачені елементи безпеки — захист від перегріву та опіків. Так само є термостат, що дає змогу підтримувати бажану температуру. Працює тихо, що дає змогу використовувати в спальні та в інших приміщеннях, де не вітається шум. Модель встановлюється на стіну, кріплення йдуть у комплекті. 

Плюси

  1. Різноманітний дизайн і немазкий корпус; 
  2. легко монтується на стіну, кріплення йдуть у комплекті;
  3. нагрівається швидко і працює з хорошою тепловіддачею, 
  4. безпечний для використання, хоча здатний нагріватися до 85 градусів.

Мінуси

  • Вага обігрівача — 26 кг.
  • Збоку передбачена індикація роботи, але температура нагріву не регулюється. Доведеться іноді вимикати, коли температура розігріву здасться занадто високою. 
  • Монтується тільки на стіну, не мобільний.

Читайте: Як вибрати керамічний обігрівач — 6 аспектів

Ardesto HCP-600WTM

Для посилення теплового ефекту ця модель оснащена тепловідбивним екраном. Внаслідок нього тепло рівномірно розподіляється по приміщенню. Конструкція така, що не займає зайвого місця. Прикрашає будь-який інтер'єр, оскільки білий мармур практичний і привабливий. А взагалі ця модель доступна в декількох кольорах, стилізованих під мармур.

керамічна плита під білий мармур марки Адресто

Ardesto HCP-600 не спалює кисень, не сушить повітря, не виділяє хімічних сполук і запахів. Він абсолютно безпечний для здоров'я порівняно з іншими типами обігрівачів. Крім того, працює безшумно, здатний обігріти кімнату площею одинадцять квадратних метрів, адже потужність у нього всього 550 Вт. 

Являє собою керамічний інфрачервоний електрообігрівач, який встановлюють на стіни. Є захист від перегріву, терморегулятор не передбачений. Клас захисту IP 54. Що означає захищеність від пилу і бризок води. Може експлуатуватися в приміщенні з підвищеною вологістю.

Плюси

  1. Гарантія 5 років.
  2. Кріплення для настінного монтажу йдуть у комплекті.

Мінуси

  • Вага цієї моделі — 21 кг, важкувата.
  • Немає можливості переміщати по підлозі, тільки вішати на стіну.

Правильно підібраний керамічний нагрівач згенерує стабільне тепло в будинку або офісі, за яке не доведеться переплачувати. У таблиці порівняння ходових характеристик вищеописаних моделей:

Марка
Потужність, Вт Площа обігріву, кв.м Захист Мобільність
Ardesto HCP-750RWTM 750 15 Терморегулятор, Захист від опіків Стаціонарна установка
Teploceramic TCM-RA 500 500 10 Волого- та пилозахист Стаціонарна установка
Ardesto HCP-1000RBG 1000 20 Терморегулятор,  Захист від перекидання Підлоговий, Стаціонарна установка
Teploceramic TCM 800 730 15 Захист від опіків Стаціонарна установка
Ardesto HCP-600WTM 550 11 Вологозахист, Термозахист (від перегріву) Стаціонарна установка

Як бачите, найкращі керамічні обігрівачі за рейтингом вирізняються ефективністю технології обігріву, безпекою та універсальністю для використання в різних житлових приміщеннях. Це найкращий варіант для тих, хто шукає баланс між комфортом і екологічністю.

До слова: Як увімкнути терморегулятор до керамічного обігрівача: 4 кроки до контрольованого тепла

Коментарі
Залиште коментар
Категорії