Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як зателефонувати з планшета – докладний гайд і топ-4 програми для дзвінків через Інтернет

Дата публікації: 04.02.2020 13:21
Дата оновлення: 04.02.2020 13:21

Як зателефонувати з планшета на мобільний телефон – актуальне питання для кожного, хто хоче отримати не тільки багатофункціональну іграшку, читалку, але і повноцінний гаджет. ПРО те, чи можна це зробити – нижче в статті.

Как позвонить с планшета

Це цікаво: Планшет або електронна книга – що вибрати? Огляд 2 пристроїв для читання

Який планшет можна використовувати для дзвінків

Будь-який, навіть самий старий, не обладнаний спеціальними модулями! Відрізняється лише алгоритм дзвінків. У деяких девайсах є підтримка SIM-карт, для інших доводиться використовувати різні програми.

Дзвінки з планшета з підтримкою GSM

Планшеты с поддержкой GSM

З таких гаджетів дзвонити найпростіше. Користувач купує SIM-карту і вставляє її в спеціальний слот під батареєю або збоку на корпусі – в залежності від виробника і особливостей девайса. Точне розташування слота зазначено в техпаспорті до гаджету.

Як перевірити планшет

Купуючи «той, хто телефонує» планшет цілеспрямовано, необхідно звертати увагу на його характеристики. Там повинна бути напис GSM – не плутати з 3G або 4G.

Планшет може бути оснащений слотом для карти, але якщо в ньому немає вищезгаданої технології, дзвонити можна буде тільки використовуючи сторонній софт. Підтримка 3G і 4G без GSM означає, що в Інтернет можна буде вийти не тільки через Wi-Fi, а й за допомогою сімки. 3g-модуль, до речі, також необхідний. Адже якщо його немає, в гаджеті відсутній слот для сім-карти.

Перевіряється можливість зв'язку так:

  1. Через сайт мобільного оператора. Завдяки сім-карті Київстар, наприклад, зареєстровані користувачі можуть подивитися, в якому пристрій вставлено картку, і чи можна з нього дзвонити.
  2. За допомогою офіційного ресурсу виробника. У характеристиках конкретного пристрою є опис його можливостей.
  3. Переглянути на задню кришку. Варіант для Apple iPad – має бути позначка «Cellular + 3G (4G)».

Планшеты для звонков

Рекомендуємо: Який планшет купити дитині: 5 параметрів вибору

Є планшети (в основному «китайці»), які можуть зажадати спеціальні додаткові додатки (Дайлер) для здійснення дзвінків. Інші ж ідуть з вбудованою можливістю набору номера – досить знайти на передньому екрані значок зеленого телефончика, як в звичайному смартфоні, набрати номер.

Дзвінки за допомогою Дайлер

Тепер про те, як дзвонити з планшета, обладнаного GSM-модулями, через сім-карту, використовуючи сторонні Дайлер.

Варто завантажити одну з таких програм:

  • Rocket;
  • Dial Dialer & Contacts;
  • 2GIS Dialer;
  • ExDialer;
  • Dialer.

Использование дайлеров

Кожна з них є в Google Play Market. Після закачування можна вибрати свою операційну систему. Але проблема в тому, що не всі вони безкоштовні. Деякі дозволяють користуватися всіма функціями тільки 7 днів, далі потрібна ліцензія.

Зверніть увагу! планшети обладнані всіма необхідними для дзвінків модулями. Але виробник цілеспрямовано блокує цю функцію. Ця хвороба притаманна пристроїв, привезеним з країн, в яких інші стандарти зв'язку. В цьому випадку девайс доведеться тільки перепрошивати.

Дзвінки через Інтернет

Тепер докладніше про те, чи можна дзвонити з планшета, не обладнаного спеціальними модулями. Дзвінки через Інтернет можливі для кожного девайса, у якого є підключення до Wi-Fi. Спеціальні месенджери дозволяють зв'язатися з потрібною людиною. Але безкоштовно це можна буде зробити в тому випадку, якщо у нього встановлено такий же софт. Інакше доведеться поповнювати рахунок і платити за кожну хвилину розмови, як через сім-карту.

В тему: Що краще вибрати – ноутбук або планшет: 4 пункту для порівняння

Кращі програми для розмов через Інтернет

Щоб дізнатися, з якого додатка і як зателефонувати з планшета на телефон, можна зайти в Play Market. Кожен месенджер, представлений в ньому, дозволить розширити можливості гаджета на операционке Андроїд. Для того, щоб завантажити аналогічну програму для пристроїв від Apple, варто зайти на App Store.

Viber

Вважається одним з найпопулярніших додатків, які дозволяють заощаджувати на дзвінках і повідомленнях. З його допомогою можна обмінюватися фотографіями, документами і, природно, зв'язуватися з абонентом посредствам відеозв'язку або використовуючи тільки мікрофон.

Вайбер

Єдине, що необхідно врахувати – програма повинна бути встановлена на телефоні з працюючою сім-картою та сканером QR-коду. В іншому випадку поставити її можна, але доведеться використовувати спеціальні симулятори операційної системи на комп'ютері.

На планшет софт встановлюється гранично просто:

  • гойдається з магазину;
  • запускається;
  • в відкрилося поле вводиться мобільний телефон;
  • сканується QR-код.

Далі програма працює без будь-яких спеціальних налаштувань. Досить зловити Інтернет і додати потрібного абонента в список контактів.

Приємно, що додаток абсолютно безкоштовне. В софт практично немає реклами і відволікаючих моментів. З недоліків – велика кількість оперативної пам'яті, яку вимагає програма. Запустивши Вайбер на малопотужному пристрої, користувач напевно відзначить гальмування системи.

WhatsApp

Ще одна програма, щоб дзвонити через планшет.

ВотсАп

З її допомогою можна:

  • дзвонити;
  • створювати групові чати;
  • обмінюватися повідомленнями.

Мессенджер третій за популярністю в пострадянських країнах. Встановлюється також, як і Вайбер.

Ознайомтеся: Чи варто купувати китайський планшет: вивчаємо гаджети з Китаю по 5 критеріям

Skype

Skype – одна з найстаріших, але надійних програм, що дозволяють спілкуватися через мережа. З її допомогою можна обмінюватися повідомленнями і дзвінками.

Скайп

Для повноцінного спілкування досить:

  • скачати софт;
  • запустити його;
  • зареєструватися за допомогою електронної пошти та придуманого пароля;
  • підтвердити реєстрацію.

Якщо (як і в попередніх програмах) абонент, якому потрібно подзвонити, зареєстрований в Скайп, спілкування обмежується тільки швидкістю Інтернету. В іншому випадку з ним можна зв'язатися, поповнивши рахунок на акаунті. За гроші можна дзвонити на стаціонарні і мобільні номери. Поповнюється рахунок через електронні гаманці або платіжні термінали.

Telegram

Telegram використовують в основному для бізнес-листувань. Але це не заважає застосовувати його для приватних дзвінків. Мессенджер повністю захищений спеціальними технологіями. Він дозволяє проводити синхронізацію інформації між різними гаджетами. Сервіс абсолютно безпечний, простий і повністю безкоштовний. Обмеження за кількістю відправлених файлів софтом не встановлено.

 Телеграм

З його допомогою можна:

  • формувати групові чати;
  • робити розсилку на 200 осіб;
  • відправляти фото, відео, документи, здійснювати дзвінки.

Є можливість створювати секретні чати і встановлювати функцію автоматичного знищення повідомлень.

На замітку користувачам – ще пару програм для повноти інформації того, як дзвонити з планшета:

Софт
Короткий опис
Beam За функціональністю нагадує Вайбер . Можна писати миттєві повідомлення, дзвонити, проводити обмін файлами.
Fring Підключається до Sipnet, ICQ, Google Talk, MSN Messenger, AIM, Yahoo Messenger, Twitter і SIP. Створено програму на основі протоколу шифрування Mobile VoIP. Користувачі можуть відправляти текстові і голосові повідомлення, файли і навіть перевіряти пошту.
Google Talk Повністю безкоштовна програма для дзвінків, відправлення миттєвих повідомлень. Підійде тільки для гаджетів з операційної системою Windows.

Як зателефонувати з планшета на мобільний телефон

У цій статті розкриті всі способи, як зателефонувати через планшет.

Зробити це можна за допомогою:

  • 3g-модуля девайси без такої технології не обладнані слотом для сім-карти. Але іноді пристрої з можливістю установки сім підтримують тільки вихід в інтернет, тому перед покупкою варто уточнити цю інформацію.
  • GSM-модуля можливість дзвонити по мережі стільникового зв'язку.
  • Спеціального встановленого софта месенджера).

Звонки с планшета

Буде корисно: Що робити, якщо не включається планшет – 2 можливі проблеми і 3 способи їх вирішення

Існує багато способів, як зателефонувати з планшета на інший девайс, навіть на стаціонарний телефон. Вони дозволяють перетворити пристрій в повноцінне засіб зв'язку. Головне, щоб у планшета була можливість набору номера або установки номеронабирача.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії