Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати подрузі на Новий рік — 14 феєричних ідей, щоб було приємно і корисно

Дата публікації: 23.12.2022 14:14
Дата оновлення: 23.12.2022 14:51

Вона не раз витягувала наш зад із хати, що палає, та лікувала розбите серце від гіркого полину. Вона разом з нами тягала баули з магазину, ділилась ігристим та апельсинами... 

подарунок подрузі на новий рік

Подруга — це найкраще, що трапляється з нами в житті, тому зі сльозинками у куточках очей та з радістю в серці ми написали цю статтю про те, що дарували б своїй ненаглядній.

Новорічна атрибутика

Підібрати подарунок подрузі все одно що собі: їй радісно, ​​нам приємно. Настрій шепоче із наближенням новорічних свят. Тому повз те, що пов'язано з відповідною атрибутикою, не проходимо. 

ідеї для подарунків подрузі на новий рік

Дивимося. Прицінюємося. Діодні різнопланові вогники та кулі з вигадливим розписом нам не завадять, бо вони створюють відповідну атмосферу, яка спонукає до великого. Був би привід.

Гірлянди

Світлодіодна гірлянда зачаровує динамікою мерехтіння вогників та запалює святковий дух у будинку. Вона творить магію. Подарувавши гірлянду подрузі, і разом розвішуючи її по Фен-шую або будь-яким іншим способом, вечір, повний пригод, гарантований. 

світлодіодна гірлянда

Яку саме купити їй гірлянду — тут на свій розсуд:

  1. Переливчастий розсип у вигляді водоспаду створює ефект барвистою грою вогників, що гіпнотизує. Візуально це виглядає як ефект спадної води.
  2. Ілюмінуюча штора схожа на шлейф з вогниками, що падають. Буває завдовжки до дев'яти метрів.
  3. Гірлянда у вигляді кульок являє собою кулі, що світяться на еластичному шнурі в стилі ноу-хау. Це має чудовий вигляд. Загадково-красивий!

Що примітно: гірлянди працюють не лише від мережі, а й від батарейок в автономному режимі. З ними ніякий блекаут не страшний. 

Свічки 

Декоративні свічки — це вже традиція. Як подарунок на Новий рік подрузі це гідний варіант, оскільки уособлюють затишок і комфорт, створюють приємну атмосферу в будинку. Вони вдало поєднуються з будь-якою обставиною в житлі та мимоволі підіймають настрій.

декоративні свічки для затишку

Недарма кажуть, що можна нескінченно дивитися на те, як горить вогонь. Це про свічки. Дивлячись на полум'я, що танцює, підсвідомо налаштовуєшся на спокій і умиротворення, хочеться романтики та любові.

Дільна порада: Як відремонтувати гірлянду: 4 варіанти дій

Набір незвичайних ялинкових прикрас

Сніжинки, зірочки, янголята, звірятка… Вибирати ялинкові прикраси — цікаво. Їх так і хочеться дарувати дорогим серцю людям, щоб поділитися позитивним настроєм та вірою у краще, чекаючи на новорічне диво. 

незвичайні ялинкові прикраси у формі фігурок

Ялинкові прикраси, на відміну від тих, що були в нашому дитинстві, довговічніші. Тому це практичний подарунок, який радуватиме не один рік. Кольори можна підібрати під інтер'єр будинку або під знак року, що з ним асоціюється.

Парфуми для дому з новорічними ароматами

Аромасвічки з новорічними запахами найкраще наповнюють житло парфумом. Це досить оригінальна ідея подарунка на Новий рік. Запах сосни, лате, мандарину чи випічки по-справжньому чарівний.

дифузори з новорічними ароматами

Та й запахи хвої приємно розслаблюють і створюють затишну атмосферу у будинку. До лікувальних ароматів також відносять ті, що з нотками бамбука, зеленого чаю, іланг-ілангу, евкаліпта.   

Краса та догляд

Щоб залишатися красивою, потрібні ефективні засоби для нігтів, волосся та шкіри. Вони з натуральних інгредієнтів, тому органічна косметика настільки популярна. Тож при виборі гідного продукту насамперед оцінюють склад, потім запах, консистенцію та все інше.

Набір для масажу гуаша

Стане приємністю у догляді за шкірою на обличчі та шиї. Витративши кілька хвилин на день на масаж гуаша, обличчя помітно наповнюється енергією та здоров'ям.

масаж гуаша на обличчі

Масаж гуаша стимулює циркуляцію крові та знімає напругу. Чим частіше його робити, тим вираженішими будуть вилиці та підборіддя.

Розрізняють велику кількість видів гуаша, але фахівці рекомендують використовувати тільки зі справжнього каменю: нефриту, кварцу чи рогу буйвола. Зелений нефрит здатний розгладжувати дрібні зморшки, а рожевий кварц вважається жіночим каменем. Він може залишатися довго холодним і освіжати шкіру, що є важливим для ранкових б'юті-ритуалів.

Корисна стаття: Як підібрати шампунь для 6 типів волосся

Крем для тіла

Щоб шкіра довше залишалася м'якою, зволоженою та пружною, треба користуватися кремами для тіла, які усувають дерматологічні проблеми.

нанесення крему для тіла

Розповсюджені три варіанти:

  1. Для зволоження — необхідні не тільки для сухої шкіри. Такі є захистом від зневоднення, сприяють нормальному дермальному тонусу.
  2. Креми для тіла з комплексом anti-age підтримують натуральну гнучкість та гладкість шкірного покриву. Склади з різними компонентами, що омолоджують, призупиняють появу дрібних зморшків.
  3. Пом'якшувальні креми ефективні при подразненні, сухості, лущенні та інших дерматологічних захворюваннях.

Нічні та денні діють по-різному, тому цей фактор також слід брати до уваги.

Пізнавальна стаття: Як зробити антисептик в домашніх умовах: 5 унікальних порад

Бомбочки для ванної

При стресі ароматні кульки здатні зняти напругу. Коли вони потрапляють у воду, то вирують, піняться і приємно пахнуть.

бомбочки для ванної на подарунок подрузі

Користь продукту залежить від складу, з ним краще ознайомиться заздалегідь, щоб не зганьбитися, вручаючи подрузі не той подарунок.

До речі: Як використовувати сухий шампунь — 4 поради та деякі особливості засобу

Б’юті-бокс

Beauty box — це набір мініатюрних зразків повнорозмірних косметичних засобів, упакований в гарну подарункову коробку. Найчастіше для такого набору використовують якісну косметику.

б’юті-бокс як ідея для новорічного подарунка

У кожній коробочці-сюрпризі знаходиться по три повнорозмірних продукти, 4 мініатюра та 4 формати тревел. Вирішити, що буде в боксі, можете самі — засіб органічної натуральної косметики або традиційні засоби. Beauty box може стати чудовим подарунком для близьких подруг, якщо їм подобається косметика певного бренду.

Подарункові сертифікати

Вибрати оригінальний подарунок подрузі не так просто, можна не вгадати із сюрпризом. Але подарунковий сертифікат зробить за вас приємні подарунки.

подарунковий сертифікат подрузі

Можна подарувати один із запропонованих варіантів подарункових сертифікатів:

  • у магазин побутової техніки,
  • у брендовий бутик,
  • до магазину елітної продукції та алкоголю,
  • сертифікат універсальний для покупки за безготівковим розрахунком.

Подарункові сертифікати — це найкращий подарунок до будь-якого свята. І Новий рік — не виняток. Подарувала та забула. Вона сама вибере те, що вважатиме за потрібне. Зрештою: всі задоволені. 

Урок макіяжу

Подарунковий сертифікат на урок макіяжу — це теж приємний подарунок до новорічних свят. Такий сюрприз дозволить близькій подрузі здобути нові навички в нанесенні макіяжу.

урок професійного макіяжу

Сертифікат до улюбленого магазину

Зробивши такий подарунок, знайте, він буде витрачений на улюблену річ, а не на побутову дрібницю. Одяг і парфум самостійно купувати ризиковано, адже на смак і колір товариша немає. Сама нехай вибирає.

Масаж

Як оригінальна ідея — сертифікат на сеанс масажу. Той, що розслаблює, лікувально-профілактичний, вузькоспрямований… Нехай подружці буде корисно і приємно. Вона на це заслужила.

подарунок, що розслаблює, до новорічних свят

Практичні подарунки

Дрібнички та іграшки на подарунок не кожній до душі. Раціональним людям краще дарувати практичну річ. А для кращої подруги на Новий рік — тим більше.

Одяг для дому

Піжами, халати, костюми… З бавовни та віскози дозволяють дихати шкірі та приємні до тіла.

якісний домашній одяг

У спеку ідеально підійдуть костюми з атласу чи льону. А для холодів краще обрати щільні трикотажні комплекти. Не варто забувати, що домашній одяг повинен бути не тільки зручним, а й красивим.

Павербанк

Power Bank актуальний як ніколи. І чим більше ампер буде в цій коробочці, тим цінніший зарядний пристрій. Він кількох видів: для заряду смартфонів, планшетів та ноутбуків. Тож із цим уважніше.

павербанк для зарядки девайсів

На злобу дня: Що робити, якщо немає світла: топ-7 порад для повноцінного життя в умовах екстриму

Органайзери для прикрас 

У такому зручно зберігати всілякі дрібниці: сережки, ланцюжки, обручки та іншу біжутерію.

органайзер у вигляді скриньки з ключиком

Подарунок подрузі у вигляді органайзера не тільки корисний, він ще і гарний, оскільки такі коробочки найчастіше в цікавому дизайні.

Як бачите, ідей для подарунків чимало, тому систематизуємо їх у таблиці, щоб було простіше орієнтуватися:

Ідея подарунка
Сфера використання Орієнтовна ціна
Гірлянди Дизайн від 200 грн
Свічки Дизайн від 150 грн
Набір незвичайних ялинкових прикрас Дизайн від 300 грн
Парфуми для дому з новорічними ароматами Побутове застосування від 250 грн
Б’юті-бокс Краса та догляд від 500 грн
Набір для масажу гуаша Здоров'я від 450 грн
Креми для тіла Краса та догляд від 300 грн
Бомбочки для ванної Краса та догляд від 300 грн
Сертифікат на урок макіяжу Навчання від 500 грн
Сертифікат до улюбленого магазину Покупки від 100 грн
Масаж Здоров'я від 300 грн
Одяг для дому Побутове застосування від 400 грн
Павербанк Побутове застосування від 700 грн
Органайзери для прикрас Побутове застосування від 450 грн

Сподіваємось, визначилися, що подарувати подрузі на Новий рік. Нехай же обраний вами презент радує її якомога довше. Веселих свят!

Читайте: Як правильно вибрати ялинку штучну — 7 порад

Коментарі
Залиште коментар