Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати бабусі на Новий рік: 15 добрих ідей

Дата публікації: 28.12.2022 14:59
Дата оновлення: 05.06.2023 17:46

Ми підготували добірку із п'ятнадцяти найцікавіших варіантів. Отже, розберемося.

Що подарувати бабусі на Новий рік?

Вибір подарунка для жінки старшого віку може виявитися непростим завданням: потрібна увага до її смаків, уподобань, хобі та особливостей способу життя. Зважати потрібно на всі нюанси, прислухаючись до побажань, які бабуся може висловити випадково: після спілкування з подругою, відвідування супермаркету або перегляду реклами.

дарувати бабусі новорічний презентик

А ось запитувати напряму — найгірший із варіантів. Більшість скажуть, що в їхньому будинку є абсолютно все необхідне і більше їм нічого не потрібне. Але ж подарунок коханій бабусі на Новий рік — це те, що тішить і зігріває душу, нагадує про кохання та увагу близьких. А ідей для таких подарунків — скільки завгодно!

Хлібопічка

Бабусі  — вони такі, люблять пригощати дітей та онуків домашньою випічкою. Ось тільки місити тісто все важче: раз у раз «прихоплює» поперек, ниють ноги. Щоб не позбавляти її можливості готувати найсмачнішу випічку, хлібопічці в цій справі немає рівних.

хліб своїми руками

Пристрій ретельно вимішує тісто, створює ідеальні умови, щоб підійшло і випікає до готовності. В арсеналі його навичок — приготування плову, йогурту, джему. Якщо знаєте, що бабуся не вчитуватиметься в інструкцію, оптимальним вибором стане хлібопічка зі стандартним набором функцій та потужністю від 650 Вт.

До вашої уваги: Кращі хлібопічки для дому 2022 року: огляд ТОП-9 моделей

Гірлянда

Новорічна гірлянда задає тон святковому настрою. Якщо грамотно її підібрати, прослужить не один рік. Одноколірні ідеально доповнюють ялинкове вбрання з одного-двох видів прикрас, а різноколірні лампочки послужать гармонійною прикрасою для вінтажної новорічної ялинки, де все й одразу: намисто, цукерки, кулі та бурульки.

гірлянда на ялинці з іграшками

Якщо поруч із місцем встановлення ялинки немає розетки, тоді доцільніше купити гірлянду з живленням від блока батарейок. Довжина ідеальної ялинкової гірлянди має бути більшою за висоту ялинки втричі.

На замітку: Гірлянди Twinkly: огляд 10 моделей

Органайзер для дому

Такі коробочки вигадали, щоб упорядкувати зберігання всього на світі — від одягу до канцелярського приладдя. Незалежно від типу органайзера, його використання дозволяє навести лад, швидко знаходити потрібну річ, зберегти час і нерви.

акуратно розкладені речі в органайзерах

Якщо бабуся після виходу на пенсію знайшла можливість більше часу приділяти своєму хобі, без органайзера їй точно не обійтися. Тільки так вона зможе систематизувати незліченні пакетики насіння овочів та квітів, пряжу та спиці, коробочки з бісером та мотки шовку для вишивання.

Але найприємнішим подарунком стане органайзер, виготовлений руками онуків. Такі презенти особливо цінні, ними милуються та поміщають на найпочесніше місце у будинку.

Засоби для укладання волосся

Бабуся, навіть вийшовши на пенсію, лишається жінкою. А це означає, що, попри поважний вік, у ній живе прагнення зберегти свою привабливість, гідно виглядати, підкреслити індивідуальність. Але без доброї зачіски всі старання у цьому напрямі залишаться марними. Отже, потрібні засоби для укладання волосся — чим не ідея для подарунка до Нового року? Залишилося тільки вибрати ті засоби, які підійдуть для конкретного типу волосся.

Тип волосся і вигляд зачіски
Засіб для вкладання
Природне укладання Пінка
Укладання на короткому волоссі Гель чи віск
Слабке тонке волосся Спрей, мус, пудра
Пошкоджене волосся Засоби з провітаміном B5
Кучеряве волосся Помада чи крем
Каре Пінка — у прикореневій зоні, креми та сироватки на кінчиках

До слова: Як вибрати шампунь для 6 типів волосся

Смартгодинник

Для літньої жінки, а також її рідних та близьких турбота про підтримку здоров'я виходить на перший план. А допоможе у цьому смарт-годинник, який вона отримає під Новий рік як подарунок від онуків. Щоб аксесуар приносив максимум користі, у ньому мають бути інтегровані корисні опції:

  • датчик для вимірювання пульсу та артеріального тиску;
  • трекер GPS, щоб визначити місцеперебування із синхронізованого пристрою — чоловіка, дітей, онуків.

розумний годинник на зап'ясті бабусі

Смартгодинник поєднує функції індивідуального фітнес-тренера, контролюючи кількість пройдених кроків і витрачених калорій. А також секретаря, який вчасно нагадає про важливі справи, приймання ліків. І прийме повідомлення, якщо телефон виявиться поза досяжністю. Смартгодинник оснащений захистом від пилу і вологи, його можна носити постійно.

Пізнавальна стаття: Як налаштувати смарт годинник: покрокова інструкція у 4 розділах

Шарф або хустка

Навіть якщо шафа набита шарфиками, шалями, хустками та палантинами, ще одна точно не буде зайвою. Бабуся-модниця чудово розуміє, що капризи мінливої ​​моди відображаються не лише на одязі, а й на аксесуарах. Цього сезону модні дизайнери вирішили не скромничати: шарфи, хустки та палантини просто зобов'язані притягувати погляд. Для привернення уваги годяться практично будь-які прийоми: об'ємна в'язка, геометричний малюнок, букви, написи, глянцевий блиск шовку.

червона хустка з візерунками

А ось, щоб догодити з кольором хустки або шарфа, потрібно знати смаки та уподобання. Крім того, якщо бабуся прихильниця гороскопів, тоді з вдячністю прийме аксесуар у кольоровій гамі, яка обіцяє удачу та добробут наступного року.

Мобільний телефон

Мобільний телефон, який дозволить завжди бути на зв'язку з рідними людьми, потрібен усім, і бабуся — не виняток. Їй краще купити спрощену модель, з відображенням на екрані повідомлень, дзвінків, прогнозу погоди. Меню налаштувань у таких телефонах також має ряд особливостей, що дозволяє швидко налаштовувати яскравість, підсвічування екрана, гучність звуку та вибір SIM-карти для передачі даних. Серед найважливіших характеристик діагональ екрана не менше 6״, роздільна здатність HD якості, обсяг оперативної пам'яті від 4 ГБ, час автономної роботи не менше 12 годин.

скролити телефон

А ще хороша камера — вона важлива, оскільки саме захоплення аматорським фото часто робить життя жінки на пенсії більш насиченим, дозволяє ділитися з рідними найкращими моментами життя.

Силіконовий килимок для випічки або фігурні форми для печива

Силіконовий килимок універсальний. Підходить для випікання пирогів та запікання м'яса, розкачування тіста та сушіння фруктів, формування рулетів та декорування готових страв. Випікати на ньому — суцільне задоволення: тісто не пригорає, не прилипає, як це трапляється з деком з металу.

Чотири аргументи на користь силіконового килимка у подарунок на Новий рік:

  1. його достатньо вимити теплою водою після використання, просушити — і він готовий до подальшого використання;
  2. тісто не прилипає — ні при розкачуванні, ні при випіканні;
  3. підходить для всіх видів духових шаф та мікрохвильових печей;
  4. поверхня килимка не просочується запахом страв.

формочки для випікання печива

Доповнити килимок для випічки може комплект силіконових форм для кексів, бісквітів або печива. А також інструменти для створення бездоганних тортів, пирогів та тістечок: лопатки, пензлі, качалки з рельєфним малюнком.

Домашній текстиль із новорічною тематикою

Прагнення створення затишку — природний стан жінки, незалежно від віку. А текстильні вироби, які декоровані зображеннями ялинкових кульок або веселих сніговиків, стануть милим сюрпризом для бабусі до Нового року.

новорічна скатертина на столі

Як презент хороші:

  • скатертина — перед покупкою важливо дізнатися розмір столу;
  • комплект кухонних рушників — кращі з льону та бавовни;
  • комплект для кухні, який складається з фартуха та прихватів;
  • плед із вовни, бамбукового волокна або акрилу.

Електроковдра

Якщо подарунок на Новий рік поки не обраний, саме час придбати ще один електроприлад, який допоможе зігрітися у прохолодні ночі. Електроковдра, на відміну від різних обігрівачів, забезпечить локальне тепло. Вона помірно споживає електроенергію, безпечна у використанні та швидко обігріває ліжко.

електроковдра на дивані

При виборі такого девайса в подарунок важливо звернути увагу на розмір. Для однієї людини досить односпальної моделі, але для повної жінки варто купити полуторний варіант. Краще вибирати флісовий виріб, він ідеально зберігає тепло.

В електроковдрах передбачена опція керування підігрівом, є автоматичне відключення при досягненні заданої температури. Такий виріб можна чистити та прати.

Набори для рукоділля

Порадувати новорічним подарунком творчу особистість — окреме задоволення. Якщо вона фонтанує ідеями та виношує творчі задуми, потрібні набори для творчості. Їх варто вибирати відповідно до її пристрастей та захоплень. Такий підхід до пошуку ідей подарунків бабусі на Новий рік може стати ідеальним, оскільки набір містить все, що потрібно для реалізації ідеї: матеріали, схему, інструменти.

вишивка своїми руками

Він забезпечує літній жінці змістовне дозвілля — нудьгувати не буде коли. До того ж заняття, що вимагають залучення дрібної моторики, корисні людям похилого віку не тільки тому, що пробуджують творчу фантазію і знімають стрес. Вони тренують увагу та концентрацію на деталях. У похилому віці це архіважливо.

Серед найпопулярніших наборів — комплекти пряжі та спиць, набори для вишивки з використанням різних стилів та матеріалів, створення об'ємних картин, розмальовки для дорослих. Ще краще, якщо онуки підтримають такі заняття — це принесе найпотужніший заряд позитивних емоцій.

Ортопедична подушка

Цей лікувально-профілактичний аксесуар полегшить стан при проявах дегенеративно-дистрофічних змін шийного відділу хребта, больових відчуттях у ділянці шиї, частих головних болях.

Ортопедична подушка допомагає підтримувати шийний відділ хребта в анатомічно-природному положенні, знижує тонус м'язів, приводить в норму кровообіг.

прямокутна ортопедична подушка

Існують прямокутні, що складаються із двох валиків, з виїмкою для плеча. Для бабусі, яка часто їздить до дітей та онуків, актуальним варіантом стане варіант ортопедичної подушки для подорожей.

Читайте: Як вибрати подушку: все про наповнювачі, форму, висоту та жорсткість

Оправа або футляр для окулярів

Роздумуючи над питанням, що можна подарувати на Новий рік, онуки часто ігнорують очевидні, але геніальні рішення. Нехай цього року новорічним презентом стане нова оправа для окулярів, адже цей аксесуар теж підвладний моді. При виборі оправи окулярів для бабусі бажано уникати яскравих тонів. Вони підкреслюють зморшки, «мішки» під очима та інші косметичні дефекти.

Світлі оправи позбавляють очі виразності, краще брати чорну чи сіруватого тону. Такі гармоніюватимуть з очима будь-якого кольору. Однак, якщо бабуся віддає перевагу більш яскравим варіантам, можна подумати про придбання оправи глибокого синього, смарагдового або фіолетового кольору. Для леді старшого віку стилісти рекомендують великі оправи в поєднанні з округлістю форм.

окуляри в різних оправах

Отже, розібралися, що подарувати бабусі на Новий рік. Як бачите, все залежить від нюансів: смаків, уподобань, захоплень, способу життя. При окремому проживанні, онуки можуть обдаровувати її милими дрібницями для дому, презентувати кухонні гаджети. Якщо людина похилого віку живе під одним дахом з вами, краще зробити вибір на користь особистих речей, аксесуарів і гаджетів. А головне — не забувати про прояви кохання та уваги щодня, навіть у найсіріші будні.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії