Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гірлянди Twinkly: огляд 10 моделей

Дата публікації: 29.12.2021 10:14
Дата оновлення: 29.12.2021 10:14

Гірлянди бренду Twinkly не перестають дивувати. Компанія щороку додає до своєї колекції все нові та нові ідеї. Йдеться не тільки про «миготливу шторку» чи музичні декорації. У пропозиції Твінклі багато альтернатив, розглянемо їх.

Cluster

Ця модель ідеально підходить для внутрішніх та зовнішніх декорацій. Ланцюжок поєднує 400 яскравих світлодіодів стандарту AWW або RGB. У комплекті йде пульт дистанційного керування, який підтримує Wi-Fi нового покоління. 

у Twinkly Cluster посилене мерехтіння

Світлодіоди Cluster оснащені спеціально розробленою плоскою лінзою, що посилює мерехтіння та забезпечує ідеальний відтінок. Довжина ланцюжка — 6 метрів.

Strings

Якщо шукаєте оригінальні різдвяні вогні, бурулька Twinkly Strings — кращий вибір. Ілюмінація налаштовується через мобільні аксесуари. Окремі ділянки можна комплектувати та отримати 20-30 метрів гірлянди. За допомогою програми вдасться кастомізувати гігантський ланцюг під бажану новорічну атмосферу.

30 метрів ланцюжка Twinkly Strings 

Серед переваг серії: 

  • виробник використовує світлодіоди дуже гарної якості, з барвистими кольорами (по 150,190, 200, 250, 400 та 600 вогнів у наборі);
  • гнучкість налаштування RGB та RGBW джерел вражає;
  • заявлений рівень захисту — IP44 (можна використовувати для вуличних декорацій);
  • сумісність із програмними фреймворками HomeKit, Google Home та Alexa.

Через те, що ланцюжки довгі, створення ефектів для таких led панелей не завжди передбачає гнучкість. Хоча для вуличних декорацій це не критично. З Twinkly Strings будь-яка форма виглядатиме ефектно.

На замітку: Як зробити гірлянди на Новий рік: 12 шикарних варіантів

Curtain

Гірлянда Twinkly Curtain — оригінальна світлова завіса, що поєднує в собі надяскраву різноманітність RGB зі стандартним білим. Сітка створена з 210 світлодіодів, що генерують барвисту панель 1 x 2.1 метра. Такий продукт — справжня новація у сфері новорічних прикрас. Власник магазину, який додав в інтер'єр свого залу анімований банер, зможе залучити у рази більше відвідувачів. 

дивовижна гірлянда Curtain

Серія Curtain створена для декорування торгового простору. Хоча в домашній атмосфері ефект не менш разючий. З доступом до онлайн-галереї вдається завантажувати оригінальні шаблони, бібліотека ефектів постійно оновлюються.

Icicle

Розробка Twinkly Icicle пов'язана з бажанням інженерів передати теплоту та елегантність традиційних білих вогнів. Сітка містить в собі 190 світлодіодів AWW або RGBW стандарту. У комплекті йде пульт дистанційного керування для тонкого налаштування кольорів.

Twinkly Icicle зі 190 світлодіодів

Продукт ідеальний для: 

  1. Кафе та ресторанів.
  2. Навчальних закладів.
  3. Офісів та торгового простору.

Шторка Icicle дуже гнучка в налаштуванні. Регулювати можна позицію світлодіода та щільність вогнів. Кожна лампа Icicle комбінує бурштиновий, холодний та теплий білий. Це справжня магія для будь-якої новорічної вечірки. Довжина ланцюга — 5 х 0,6 м.

Креатив: 6 ідей для новорічного декору з підручних матеріалів

Light Tree

Система об'єднує 450, 750 та 1000 яскравих світлодіодів стандарту RGBW. Барвистий декоративний елемент підходить для використання всередині та зовні приміщень (сертифікований за стандартом IP44). У комплекті йде металевий стрижень. Навіть найбільша ялина виглядатиме естетично.

Light Tree з неоновим ефектом

Для цієї серії розміри наступні: 

Кількість ламп
Висота ялини в метрах Рекомендована ширина
450 3 1,5 метра
750 4 2 метри
1000 6 3 метри

З такою гірляндою будь-яка галерея чи рекреація в готелі виглядає ефектно. В ланцюгах Light Tree кожен світлодіод дає оригінальний неоновий ефект. Ланцюжки цього типу незамінні при оздобленні холів торгових центрів. 

Music

Система Twinkly Music здатна перетворити будь-який будинок на симфонію вогнів та звуків. Незалежно від того, грають різдвяні гімни, чи найновіша техно-музика, ефект дивовижний. 

Twinkly Music для святкового настрою

В блок управління вбудовані чутливий цифровий мікрофон та потужний процесор DSP. Завдяки такому комплекту, вдасться записувати будь-який звук та відтворювати треки зі світлом, доповнюючи дивовижні сцени.

У скарбничку: Світлодіодні лампи – як вибрати по 7 характеристикам 

Spritzer

Чергова новація від Twinkly. Цього разу для вуличного ланцюжка із захистом IP44 запропоновано ідеальну довжину та щільність вогнів. Кожен наступний світлодіод додано через 60 см.

Spritzer із захистом IP44

Колір вогнів відповідає стандарту RGB. Подібна LED система має пристойний вигляд на дахах будинків, деревах та фасадах магазинів.

Flex

Ці гнучкі трубки складного типу, довжиною по 2 метри, підтримують стандарт RGB-LED. Ланцюжок Twinkly FLEX поєднує в собі 192 яскраві світлодіоди, з якими можна намалювати будь-яку фігуру, навіть тигра. Неонові трубки підходять лише для внутрішніх приміщень, оскільки мають захист IP20.

фігурка з Twinkly FLEX

Line

Оригінальна 1,5-метрова стрічка, що має сумісність з платформами Smart. Ланцюжок прикріплюється магнітним способом (на задній панелі є спеціальні фіксатори). Twinkly LINE поєднує в собі 90 яскравих світлодіодів та обмінюється даними по Bluetooth та WiFi.

Twinkly LINE на 90 світлодіодів

Корисно: Як повісити гірлянду: 5 популярних місць для прикраси

Twinkly PRO

Компактний smart контролер із колекції Twinkly PRO ідеально підходить для декорацій в житловому приміщенні. Система керує 400 світлодіодами на 2 окремих лініях. Для комерційного простору пропонується серія із 1000 ламп, по 250 на кожному з чотирьох ланцюжків. Моделі з можливістю підключення до мережі Ethernet можуть бути розраховані на 8 портів.

Twinkly PRO для декорацій в будинку

Асортимент Твінклі дійсно вражає. Хоча доведеться зупинитися на конкретному варіанті. Вибір потрібно робити з огляду на специфіку приміщень та технічні нюанси обладнання. Так ви не розчаруєтесь через можливі проблеми сумісності. 

Про бізнес: Що подарувати шефу на Новий 2022 рік: 10 ідей

Коментарі
Залиште коментар