Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати шефу на Новий 2023 рік: 10 ідей

Дата публікації: 20.12.2021 15:43
Дата оновлення: 20.02.2023 10:50

Ручки та блокноти дарують рік у рік, статуетки та сувеніри тільки збирають пил у кабінеті. Пропонуємо підібрати корисний та сучасний презент для шефа. Перед вами — 10 варіантів подарунків начальнику на Новий рік, які можна зробити як чоловікові, так і жінці-керівнику.

Навушники

Спілкуватися з партнерами та колегами у «Скайпі» чи в «Зумі», слухати музику чи аудіокнигу в дорозі, вести переговори буквально на ходу — для цих та інших завдань знадобляться навушники.

Подарунок начальнику на Новий рік — навушники

Можна вибрати варіант на будь-який бюджет. Наприклад, дорогі Sony WH-1000XM4 з шумозаглушенням та інтелектуальними функціями або більш доступні Sony WH-CH510L з базовим функціоналом.

Для допомоги у виборі — короткий лікнеп за основними видами навушників:

Тип
Особливості
Повнорозмірні Повністю закривають вуха. Ідеально підходять для використання у поїздці, вдома, на роботі. Габаритні. В ідеалі підібрати модель, яка може складатися для зручності транспортування, скажімо
Накладні Амбушури накладаються на вухо, але раковину повністю не охоплюють. Більш компактні, у них зручніше рухатись. Доречний презент для любителів займатися спортом на свіжому повітрі: бігом, скандинавською ходьбою та іншим
Крапельки Легкі та компактні. Вставляються у вухо, але не глибоко. Є дуже гідні варіанти на подарунок з високою якістю звучання, голосовим керуванням, вбудованим мікрофоном та іншими фішками
Вакуумні «Крапельки» або «затички», які повністю закривають вушний канал, забезпечуючи хороше відсікання сторонніх звуків, що заважають. Не випадають під час активних рухів

Вирішуючи, що подарувати шефу на Новий рік, не забуваємо, що у продажу є дротові й бездротові «вуха». Останні мобільніші, але вимагають періодичної підзарядки.

Рекомендуємо: Як правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Планер

Може бути настільний або настінний, виконаний у вигляді дошки, на якій можна креслити схеми та складати плани, прибрати непотрібну інфу та заново писати маркерами. Піднесіть подібний презент босу від усього колективу, щоб потім використовувати дошку в переговорній, конференц-залі, опенспейсах для наочного формулювання завдання та загального «мозкового штурму».

Особистішим стане планер-щоденник, куди записуються справи на день, місяць, контакти бізнес-партнерів, зберігаються ідеї тощо. На подарунок від колег можна підібрати варіант у дорогій шкіряній обкладинці з гарним тисненням.

Планер-щоденник

Усередині планера можуть бути:

  • чисті або з печаткою листи (розмітка, календар, можна замовити з лого компанії);
  • мотиваційні написи, приємні побажання щодня;
  • окремі розділи, присвячені конкретним справам, наприклад, складання плану та підбиття підсумків дня, що купити для офісу.

Це відмінний вибір, коли дуже багато планів та справ, які важко утримати в голові, а планер завжди під рукою, як «нагадувальник» та записник.

Powerbank

Ноути, смарти, планшетники та інші гаджети мають властивості розряджатися в невідповідний момент. Причому тоді, коли поряд немає зарядки чи можливості нею скористатися. Тому павербанк — те, що потрібне для сучасного, мобільного та активного начальника. Девайс легкий, компактний, вільно розміщується навіть у невеликій кишені піджака або сумки.

Powerbank для заряджання смартфона

При виборі павербанку зверніть увагу на три моменти:

  1. Місткість —  припустимо, 10 000 мАг, як у 2Е PB1036AQC, або 20 000 мАг, як у Belkin BPB003BTBK. Від цього параметра залежить скільки разів і наскільки добре зможе павербанк зарядити гаджет. Повністю, з нуля до 100%, кілька разів, або трохи «підзаправити» енергією батарею пристрою.
  2. Призначення — деякі банки підійдуть і для мобільного, і для плеєра, і для планшетника. Інші призначені для ноутів або лише для смартів.
  3. Розйом для підключення — павербанк повинен вільно конектитися з технікою, тому не зайвим буде дізнатися, який фірми пристрою у шефа. Допустимо, «Епл» випускає більшість гаджетів з роз'ємом Lightning.

Можна покреативити й підібрати варіант з додатковими фічами, наприклад, індикатором заряду, що залишився, або з ліхтариком.

Допомога у виборі: Що краще: iPhone або Samsung — який із 2 смартфонів вибрати?

Подарунковий сертифікат

Коли не впевнені, що подарувати босу на Новий рік, можна скористатися безпрограшним варіантом — дати шефу можливість обрати самому. Збирайте з колегами певну суму та оформлюйте подарунковий сертифікат. Допустимо, на покупку у великому інтернет-магазині, де можна вибрати онлайн та отримати замовлення з доставленням додому, щоб не ходити довго між полицями з товарами.

Новорічний подарунковий сертифікат

Плюси подарункового сертифіката:

  • красиво оформлений, можна додати, кому та від кого дарується;
  • зазвичай має тривалий термін дії, не потрібно буде прямо сьогодні йти та купувати щось;
  • передбачає безліч варіантів, де оформити і як витратити подарункову суму: магазини, салони, спортзали й т.д.

На замітку: Як перевірити смартфон при покупці: 5 рекомендацій на вагу золота

Портмоне або візитниця

Картки та купюри можна акуратно розподілити та зберігати в гаманці. Є досить місткі варіанти типу Tucano Sicuro Pochette, куди поміститься ще й смартфон. Шкіряні, текстильні, з комбінованих матеріалів, з гладкою або текстурованою поверхнею — моделей на вибір маса.

 Чоловічий портмоне

Усередині знайдеться місце для кредиток, під банкноти та монети, можливо кишенька з прозорою вставкою для документів. Більш компактний і вузькоспрямований варіант, що подарувати начальнику на Новий рік — візитниця. Найчастіше складається із двох половинок, які притягуються друг до друга за допомогою магнітів або мають застібку-кнопку. Усередині невеликі відсіки, куди можна покласти візитки й банківські картки.

Оригінальний календар чи постер

Такому презенту завжди знайдеться місце на стіні або столі в кабінеті шефа. До того ж зміна 2021 на 2022 — чудова нагода оновити календар.

Можна вибрати відривний варіант, на листочках якого є місце для особистих нотаток. Або так званий «вічний» календар. Найчастіше це дерев'яні вироби, у яких спеціальні панелі можна пересувати на певний день та місяць.

Вічний календар

Ще один варіант, що подарувати начальству на Новий рік постер. Плакат на стіну, на якому може бути зображений ваш начальник у родинному колі або з колегами, потішна карикатура, репродукція картини.

Можна вибрати готові варіанти або замовити персональний постер з новорічними побажаннями та перерахуванням переваг боса, а також кумедними правилами вашого офісу, мотивувальними написами та іншим.

Світловий екобудильник

Навіть начальникам треба приходити на роботу вчасно та й на важливі зустрічі спізнюватися небажано. Спростити підйом у потрібний час допоможе світловий будильник. Цей гаджет, як і радіогодинник або інші хронометри, показує, скільки зараз годин і хвилин. Але вирізняється принципом роботи.

Різні моделі світлових будильників можуть:

  • імітувати як світанок, так і захід сонця для швидшого засинання;
  • повторювати сигнал пробудження одноразово чи через певні проміжки;
  • світитися різними відтінками, мати колірну палітру, що настроюється;
  • включати вибрану радіостанцію у певний час;
  • використовуватися як нічник.

Аромадифузор або арома-зволожувач

Певні запахи допомагають сконцентруватися на роботі або навпаки розслабитись після активного дня, полегшують засинання та дарують бадьорість після пробудження. За допомогою правильного підібраного аромату можна створити певну атмосферу у приміщенні. Аромадифузори та зволожувачі не тільки чудово справляються з цими завданнями, а й служать цікавим декором кімнати.

Чим подібний презент сподобається босу:

  • Оригінальним пакуванням та дизайном — дифузори являють собою флакон з ароматичністю, куди вставляються дерев'яні палички, що рівномірно розповсюджують запах по приміщенню.
  • Простотою користування — не потрібно нічого натискати та пшикати, аромат буде розповсюджуватися цілодобово, поки не вичерпається ароматичність у флакончику.
  • Можливість регулювати концентрацію запаху — щоб збільшити/зменшити інтенсивність аромату, потрібно додавати або забирати палички, занурені в рідину.

Арома-зволожувачі, крім пахощів, виконують функцію зволожувача. Є варіанти в корпусі з різнобарвним підсвічуванням, що мають режим «нічника» та інші додаткові фішки.

Квитки на захід

Перед святами афіші рясніють запрошеннями на нові постановки, новорічні концерти, гумористичні шоу. То чому б не подарувати босу видовище? Можна подати відразу два квитки, щоб шеф міг піти на виставу в компанії.

Квиток на концерт

Перед покупкою подібного презенту не зайвим буде дізнатися: ваш начальник театрал чи поціновувач оперного мистецтва, а може, воліє сходити на футбол чи виставку картин. Універсальнішим варіантом можуть стати квитки в кіно.

Покладіть квитки у святковий конверт і забезпечте приємними побажаннями босу.

Ознайомтеся: Найкращі музичні плеєри для Android: топ-10

Підписка на сервіси або преміумакаунти

Подаруйте вашому шефу додаткові можливості та зручність при користуванні сервісами, наприклад:

  • «Ютуб Преміум» — не буде дратівливої ​​реклами під час перегляду видосів, можна зберігати плейлисти, відео та переглядати їх пізніше без доступу до інета, включати музику у фоновому режимі.
  • «Нетфлікс» — можна дивитися улюблену кіношку на TV, ноуті, планшетнику або смарті, в онлайн або офлайн, створювати окремі дитячі профілі.
  • «Спотіфай» — не буде реклами, можна качати треки без доступу до інету, створити персональний плейлист та інше.

YouTube Premium

А також безліч інших музичних, розважальних, книжкових та інших сервісів. Вибирайте варіант підписки з кількох планів, наприклад, на місяць або рік, куди входять певні можливості. 

Такий презент можна підібрати на будь-який бюджет, подарувати одну або одразу кілька підписок. Якщо ваш шеф активний користувач подібних сервісів, він точно оцінить подарунок.

Залиште формальні нудні презенти у минулому. Вибирайте, нехай не дуже дорогі, але корисні та потрібні штучки. Начальство напевно оцінить, що колектив заморочився і зробив класний новорічний подаруночок. Варіанти перед вами, визначтеся з потрібним і радуйте шефа.

Може стати в пригоді: Як завантажити музику з Youtube: 12 хороших сервісів для ПК та смартфонів
 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії