Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати подарунок для друзів до Нового Року 2018 – що подарувати друзям на Новий Рік

Дата публікації: 26.12.2017 10:14
Дата оновлення: 26.12.2017 10:14

Новорічна метушня, крім радісного очікування дива, несе в собі чимало заворушень, найвагомішим з яких є вибір подарунків – рідним, друзям. Що ж такого подарувати близьким людям, щоби запам`ятався саме цей Новий рік? Нелегке питання, яке ускладнюється різноманітністю варіантів. У статті перераховано, які позиції входять до ТОП новорічних подарунків – серед них є як класичні варіанти, так і несподівані ідеї. Такі презенти не покладуть на поличку – ними будуть із задоволенням користуватися, з усмішкою та теплом згадуючи вашу далекоглядність та раціональність. Читайте, запам`ятовуйте, робіть найкращий вибір!

как выбрать подарки друзьям на Новый год

Варіант перший: Подарунок сім`ї друзів – непросто, але можливо!

Щоб стати не тільки добрим, а й креативним Дідусем Морозом, виявіть трохи завзяття і згадайте, який подарунок на Новий рік ви хотіли отримати під ялинку у дитинстві. Звичайно ж, іграшки – їх багато не буває! Враховуючи, що друзі – це діти, що виросли, можна подарувати їм захоплюючу шучку. Не варто обмежувати їх у радості! Наш ТОП подарунків очолють…настільні ігри!

Настільні ігри

Презент сподобається всій родині – в іграх беруть участь люди різного покоління. Нижче представлені три безпрограшні різновиди настільних ігор.

1. Монополія. Мабуть, найпоширеніша у світі гра. У цю економічну стратегію може грати від двох і більше людей. Її мета проста і цікава: раціонально використовувати початковий капітал, розбагатіти і, наскільки можна, дочекатися банкрутства інших гравців.

Подарки на новый друзьям настольная игра монополия

Гра Монополія була створена в розпал Великої депресії. Після того, як видавці не оцінили її дизайну, автор випустив її власним коштом. Через рік гра розійшлася тиражем 5000 штук, а ще за рік стала найпопулярнішою грою США.

2. Інтелектуальна гра Скраббл в наших широтах більше відома під назвою Ерудіт. Дозвілля, коли ви складаєте слова на дошці за принципом кросворду, розвиває кмітливість, концентрацію та пам`ять. Можна не чекати нагоди зіграти в гру, а протестувати на практиці подарунок прямо в Новий рік, подарувавши гру цілій родині друзів!

3. Суперфермер - зовсім несподіваний подарунок на Новий рік. Іграшка сподобається всім членам сім`ї – вона розрахована на вік від семи років. Мета гри – стати багатим суперфермером, зібравши персональне стадо з тварин! Інтересу додає те, що вихованців спочатку треба виростити, а потім обміняти на вигідних умовах, не втративши при цьому свого господарства. Адже поблизу ходять небезпечні хижаки – Вовк та Лисиця.

Подарки на новый друзьям настольная игра супер ферма

Це далеко не всі ігри, які можна подарувати на Новий рік друзям. Поцікавтеся, які варіанти подобаються вашим друзям, і приступайте до вибору відповідного. Ігри бувають таких різновидів:

  • Інтелектуальні (логічні ігри). Сюди належать абстрактні настілки типу шахів, шашок. Випробувати їх у новорічну ніч, швидше за все, не вийде – вони розраховані лише на двох гравців.
  • Сімейні ігри, в які грають до 6 осіб, відрізняються нейтральною тематикою, яка захопить одразу два, а то й три покоління. Сюди відносяться «Каркасон», «Колонізатори», "Шакал".

Подарки на новый год друзьям настольная игра для всей семьи

  • Дитячі настілки для дошкільнят. Яскраві ілюстрації приведуть у захват гравців, батькам сподобається їхнє освітнє посилання. Хороші приклади таких іграшок – «Ой! Біжимо!», «Кішка на стіні», «Хрюшина абетка», «Замок 1000 дзеркал».
  • Військові та стратегічні ігри зі складними військовими симуляціями, відомі під назвою варгейми.
  • Творчі ігри – вибір пацифістів, спрямованих на розвиток своїх креативних якостей – малювання, імпровізація, пантоміма, віршування. Крім вищезгаданого Скраббла, це «Activity», «Аліас», Крокодил.

Якщо з настільними іграми для дорослих все зрозуміло, можемо плавно перейти до другого варіанту подарунків – сюрпризів для дітей. Принести подарунок від доброго Діда Мороза дітям приятелів не просто щедрість, а просто хороший тон.

Дитячі подарунки для сім`ї друзів

З цим варіантом простіше визначитися, якщо у вас є діти. Іншим буде непросто розібратися в різноманітності асортименту. Ось найпопулярніші варіанти подарунків діткам друзів.

Увага! Перед покупкою іграшок порадьтеся з друзями – так ви зможете бути впевнені, що подарунок буде доречним..

Подарки на новый друзьям – подарки детям друзей

1. Товари дитячої гігієни. З одного боку – безпрограшний варіант: недорогий, приємний, актуальний. Однак, з ним потрібно бути обережним: завжди є ймовірність, що ви подаруєте друзям на Новий рік третій набір пляшечок для годування. Щоб такого не сталося, поцікавтеся заздалегідь.

2. Музичні інструменти. Діти у захваті від іграшок, які видають невигадливі мотиви (таких, як строката шарманка Susibelle).

Попереджаємо: Купуючи такий презент, готуйтеся, що друзі, швидше за все, часто вас згадуватимуть – скоро цю мелодію співатиме кожен член сім`ї :)

3. Друзям, які люблять йти в ногу з часом, придивитись дитячі розумні годинник Tracker Kid`s. Не поспішайте говорити, що дитина занадто мала для них: по-перше, чужі діти швидко ростуть, а по-друге, творці зробили все, щоб спростити керування девайсом – малюк зможе викликати батьків одним натисканням кнопки.

Подарки на новый год детям умные часы

Читайте також: На MWC показали Huawei Watch 2 – тепер вони ще й Porsche!

Батьки, які вже купили розумний годинник, відзначають такі їх переваги, порівняно зі звичайним смартфоном:

  • на відміну від телефону, який може "зникнути" в надрах рюкзака, вони знаходяться на руці – діти не пропустять дзвінка;
  • маленькі власники девайсу не зможуть грати на годиннику в ігри (чого не скажеш про ігри на телефоні);
  • на годинник дитині не подзвонять спамери;
  • їх не так легко втратити, як телефон.

Читайте також: 5 причин купити фітнес-браслет

Майже всі моделі годинників мають однакові функції:

  • показують поточне місцеперебування власника (як у Junior Color),
  • інформують про низький заряд гаджета,
  • мають кнопку екстреного виклику,
  • поєднуються з популярними ОС (годинник ERGO)
  • сигналізують, коли пристрій знімають із руки.

Крім того (і це чи не найважливіше перевага), такі годинники обмежують кількість номерів, дозволених до вхідних та вихідних дзвінків. Дитина контактує лише з перевіреними особами, номери яких батьки заздалегідь ввели до адресної книги!

4. Набори для творчості - завжди актуальний подарунок для дитини та для всієї родини зокрема. З якою радістю ваші приятелі будуть згадувати, як весело провели час із чадом, роблячи сніговика з кінетичного піску, або створюючи глиняний чайний сервіз з набору «Гончарне коло»!

Подарки на новый детям – наборы для творчества

5. Ляльки, машинки. Коли здається, що тут уже нема чого сказати, загляньте в асортимент сучасних іграшок. Так, ігровий набір Лісовий будиночок - щось більше, ніж забава. Це цілий світ маленької принцеси, яка лише навчається облаштовувати свою територію. Вона буде в захваті від багатоповерхового лісового будиночка з кухнею, столиком та стільцями для друзів. Маса позитивних емоцій гарантована всім членам сім`ї!

Якщо хочете порадувати не тільки сина друга, а й самого друга, не пошкодуйте коштів на радіокеровану машинку. Від швидкісної машинки WLToys не відмовиться жоден чоловік, що поважає себе! Залежно від вашої траси, можна вибрати одну із 5 швидкостей, плавно прискорюючи або сповільнюючи транспорт на різних ділянках колії. Невелика машинка розганяється по хорошому покриттю до 30 км/год, та виконує різні трюки.

Подарки на новый детям куклы, машинки

6. Конструктори зацікавлять дітей різного віку. Вони займуть малечу на кілька захопливих годинників, тим самим врятують дорослу компанію від постійного вимоги уваги.

Залежно від віку, вибирайте тип конструктора

  • М`які конструктори для дрібних дослідників. Головний плюс подарунка – безпека. Маля не травмується і не вдарить іншого. Яскраві об`ємні деталі – відмінний матеріал для самостійного будівництва будиночків, фортець, фігурок. А ще вони корисні для здоров`я та розвитку: покращують окомір, пам`ять, увагу.

Подарки на новый год детям мягкие конструкторы

Безпрограшний варіант – сучасний конструктор. З батьківською підтримкою дитина своїми руками створить радіо, музичний дзвінок і навіть охоронну сигналізацію! Якщо піти ще далі, можна зробити автоматичні освітлювачі, різні прикольні ігри та іграшки. Щоб полегшити завдання, виробник забезпечив набір посібником, який допоможе освоїти закони керування світлом та звуком, водою та електрикою.

Читайте також: Конструктор LIGHT STAX, що світиться

  • Дерев`яні конструктори розважать старших дітей. Перевага подарунка – екологічність. За його допомогою діти розвивають моторику, фантазію.
  • Пластмасові конструктори із блоків. Найпопулярніші із серії – конструктори LEGO. Це відмінний тренажер для розвитку посидючості та уваги.

Подарки на новый год детям конструкторы

  • Роботи – конструктори для дітей віком від 10-12 років, які зберуть механізм із цифровим керуванням. Звичайно, без допомоги дорослих навряд чи вдасться зібрати механізм з цифровим керуванням, але підсумок спільної роботи того вартий – він радуватиме довгі роки!

Важливо: незалежно від типу конструктора, приділіть увагу надійності з`єднання деталей. Не шкодуйте грошей на якість – вибирайте оригінальний товар.

Сподіваємось, підібрані ідеї закрили питання про те, що подарувати родині друзів на новорічне свято. Наступний блок ідей присвячений подарункам хлопцеві.

Варіант другий: подарунок для друга – простіше не буває!

Найбільше пощастило друзями геймерів – із подарунками для любителів пограти у комп`ютерні ігри питань не має виникнути.

1. Ідея килимка для мишки ідеальна, коли питання про саму мишку вже давно вирішено. Не варто недооцінювати роль правильного вибору аксесуара – навіть найкраща миша не зможе показати, на що здатна, якщо використовувати неправильний килимок. У виборі цього аксесуара важливу роль відіграє якість матеріалу та розмір. Точно знаючи, чого чекати від покупки, можна придбати аксесуари за демократичну ціну.

Подарки на новый год другу – коврик для мышки

  • Пластиковий килимок – найдешевший. Його матеріал – тонкий пластиковий шар, на який нанесені яскрава картинка та гумова підкладка. Приготуйтеся, що такий килимок прослужить недовго, може розтріскатися на згинах, переміщатиметься столом.

З переваг килимка – легкість очищення і дуже демократична ціна.

  • Трохи дорожче виробники пропонують придбати коркові килимки (килимок Gembird). Кажуть, вони забезпечують гарне зчеплення з кулькою мишки та не дуже швидко забруднюються. Але тут треба уточнити, що й очищати його не так просто, як пластиковий.

Важливо! Кращий корковий килимок – двошаровий. Такий прослужить вдвічі довше.

  • Тканинний килимок для любителів м`якого ковзання мишки. Гнучкий, легкий у транспортуванні, естетично привабливий, він ще буває анатомічної форми (наприклад, килимок з гелевою подушечкою Gembird, що полегшує напругу суглобів кисті).

З мінусів тканинних килимків – невелике уповільнення швидкості переміщення миші.

2. Бездротові навушники – ще один варіант подарунка, який оцінить друг-меломан. Залишилося правильно вибрати та успішно закрити завдання «що подарувати другу хлопчику».

Подарки на новый год другу – беспроводные наушники

Актуальність подарунка неможливо переоцінити. З улюбленою музикою не нудно тренуватись, займатися спортом, подорожувати! Враховуючи, що смартфони та планшети вже давно оснащені модулями Bluetooth, хлопець не зазнає труднощів із підключенням бездротових навушників.

Читайте також: Sennheiser PXC 550 – ідеальні навушники для подорожей

Важливо: Головний критерій вибору – версія Bluetooth. Чим вона новіша, тим менше аксесуар витратить енергії на передачу та прийом, і тим довше обійдеться без підзаряджання. Не варто економити на подарунку – добрий варіант навушників (як Beats Powerbeats, наприклад) не може коштувати дешево. Вони працюють до 12 годин без підзаряджання, захищені від води, керуються пультом RemoteTalk.

Ще непоганий варіант – Monster iSport Achieve з запатентованою технологією Monster. Підійдуть спортсменам, не злетять із голови, залишаючись протягом тренування там, де їм належить бути, завдяки ексклюзивному кріпленню SecureFit. Серед переваг товару – ідеальна шумоізоляція, покриття із захистом від вологи.

Читайте також: Нові навушники від Sony MDR-XB550AP – Відчуй EXTRA BASS

3. Радіокеровані моделі. Вже вищезгаданий варіант подарунка для дитини підійде і старшому хлопцеві. З тією різницею, що до його вибору потрібно підійти більш ретельно.

Подарки на новый год другу – радиоуправляемые модели

Почніть вибір із визначення типу машинок, який у цьому випадку залежить від масштабу:

  • Мініатюрні машинки масштабу 1:24 вважаються найпопулярнішими іграшками. Наприклад, NEW BRIGHT оцінить друг-офісний працівник, який із задоволенням розімне спину, влаштувавши ралі прямо на робочому столі.
  • Іграшки для хлопчиків «старше» мають більший розмір (масштаб 1:12) і таку ж ціну. Так, швидку гоночку Feiyue майже неможливо розбити. З плюсів іграшки – простота в управлінні та великі можливості: вона розганяється до 35 кілометрів година!
  • Великі професійні машини із заднім приводом (у масштабі 1:10) – зовсім інша справа. Тут можна вибрати як джип (NEW BRIGHT), так і потужний позашляховик (Dickie Toys).

Читайте також: ТОП-10 подарунків хлопцеві чи чоловікові на Новий Рік 2018 – що подарувати коханому?

4. Портативна колонка - подарунок для меломана.

Багато власників планшетів та ноутбуків використовують портативну колонку як сховище улюбленої музики. Вони довго і з вдячністю згадуватимуть дарувальника пристрою.

Читайте також: Будь королем вечірок з потужними Bluetooth-колонками Sony

Портативная колонка подарок на новый год другу

Переносні колонки ділять за брендами, вартістю, цілями використання.

  • універсальні колонки для дачі, природи – потужні колонки, здатні довго працювати автономно;
  • переносний девайс для веселих вечірок, як правило, зі стереозвуком. Вони підключаються кількома способами, працюють від різних джерел живлення, і, як Philips ShoqBox, оснащуються багатобарвними світлодіодними індикаторами, що миготять у такт музики;
  • стовпчик для велопоходів, звичайних походів. Вона максимально легка, міцна, вологозахищена.

Про такі подарунки, як портативна колонка, говорять «вдале поєднання приємного та корисного». Можна сміливо купувати їх і не шкодувати про своє рішення!

Читайте також: Портативна акустика JBL та Harman/Kardon: шикарний звук без проводів

Подарунок на Новий рік подрузі – будьте пильні!

Мабуть, найнеоднозначніше і непосильне завдання – вгадати з настроєм подруги, грамотно побалувавши її найкращим подарунком на Новий рік. Що можна подарувати подрузі, розповівши про почуття, дотримуючись при цьому етикету та виявляючи креативність? Коробку розкішних цукерок? Замало. Набір ювелірних виробів? Приємно, але не кожен потягне. Епілятор? З цим, тим більше, потрібно бути акуратним! Читайте нижче варіанти, які допоможуть гідно вийти зі становища.

Что подарить на новый год подруге

1. Манікюрний набір – розкішна можливість вгадати з подарунком. Головне – переконатися, що ваші стосунки досить близькі для такого особистого предмета догляду за собою.

Не обов`язково вникати у тонкощі виконання набору. Просто знайте, що найкращий матеріал – високоякісна нержавіюча сталь. Також зручно, коли аксесуари постачаються в комплекті з косметичкою (BETER Brilliant) – так легко зберігати інструменти у робочому стані, не втративши жодної важливої деталі.

2. Щипці для волосся - нейтральний та корисний подарунок, який допоможе подрузі виглядати максимально привабливо.

Что подарить на новый год подруге – утюжок для волос

Можна ігнорувати різні параметри, наприклад, виробника та ціну виробу. Але чого точно не можна не врахувати, так це – покриття прасування:

  • металеве покриття щипців не дуже щадить волосся, тому що метал сам по собі нерівномірно проводить тепло. Роблячи такий подарунок подрузі, попередьте, щоб вона наносила на волосся косметичні засоби;
  • тефлонові пластини не прилипають до волосся, навіть якщо ті оброблені лаком або пінкою для фіксації.

Читайте також: Як правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які стоїть звернути увага

  • керамічне покриття - цілком нешкідливо для волосся. Поступово розподіляючи тепло, щипці Remington S6500 легко випрямляють пасма, не перепалюючи волосся.
  • мармурове покриття – оптимальне для тендітного волосся. Воно дає охолоджувальний ефект, тим самим нейтралізуючи гарячу температуру прасування.

3. Смартфон. Неоднозначності до цього подарунка додає його Вартість. Не всім по кишені купити на Новий рік подрузі Apple iPhone 8 Plus, і не треба впадати у відчай, якщо це про вас. Існують не менш привабливі варіанти телефону для дівчат. Ось ТОП найцікавіших:

  • Samsung Galaxy S8. Принади цьому і без того симпатичному девайсу додає його особлива міцність – алюмінієвий корпус, високий захист від впливу вологи (йому не страшне навіть півгодинне перебування під водою!). Девайс із потужною батареєю в 3000 мАг підкорив не одне жіноче серце. Тішить і обсяг пам`яті смартфона (внутрішньої) – 64 Гб.

Что подарить на новый год подруге – смартфон

  • Для любителів якісних селфі підійде восьмиядерний Lenovo VIBE K6 Note. Хороша роздільна здатність екрана, камери по 8 і 16 Мп, спалах, що не допускає розмитості, 180-ти градусний огляд – що ще треба для щастя?
  • Стильний LG G6 4/64Gb White обіцяє багато радісних моментів. Нереально масштабний екран FullVision не суперечить головному принципу смартфона – витонченості. Багато хто вважає цей девайс супер-варіантом, особливо з огляду на його вартість.

Читайте: 10 найкращих фаблетів (смартфони з великим екраном) 2017 року

Як ви і самі розумієте, це лише частина доречних подарунків – хлопцю, дівчині та цілого сімейства. У цьому питанні важлива не лише вартість презенту, а й увага, з якою ви підійшли до його вибору, і, звичайно ж, позитивний настрій від свят! Вдалого вам Нового року!

Дивіться відео: що ПОДАРИТИ ЧОЛОВІКУ НА НОВИЙ РІК 2018? ТОП 10 КРАЩИХ НОВОРІЧНИХ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НЬОГО

Коментарі
Залиште коментар