Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як працює розумна гірлянда Twinkly?

Дата публікації: 28.12.2021 17:37
Дата оновлення: 28.12.2021 17:37

Твінклі — сучасна гірлянда зі світлодіодами, що змінюють свій колір автоматично. Виробник використовує елементи діаметром 4,3 мм та додаткові вставки. Саме вони розсіюють світло на 360°. 

Смарт технології Твінклі

Довжина ланцюга може досягати 20-30 метрів. Розумна гірлянда Twinkly — краще рішення для вуличних декорацій. Хоча не всі моделі можливо використовувати в таких умовах. 

До святкового столу: Як зробити пряниковий будиночок своїми руками: 5 кроків до найсмачнішого десерту

Що вміють smart гірлянди Twinkly: основні функції

Будь-яка smart гірлянда Твінклі використовує камеру смартфона. Сенсор необхідний для визначення точних координат включених у ланцюжок світлодіодів. На основі отриманих даних система будує 3D-карту. Просто поєднайте її у просторі з новорічним деревом, щоб зрозуміти наскільки естетичні декорації. Подібні інновації дозволяють створювати ідеальні ефекти та анімацію. Не менш специфічні самі світлодіоди, які можуть бути кількох типів:

Тип
Особливості
RGB-світлодіоди Система використовує вставки з матовим склом для генерації м'яких та яскравих кольорів. Моделі доступні у варіантах зі 150, 250, 400 та 600 мініатюрними лампочками
AWW-LED Серія має маркування Gold Edition. Використовуються елементи з напівпрозорою лінзою, що є ідеальним рішенням для отримання теплого білого кольору. Серія доступна у форматі 250 та 400 світлодіодів
RGB+W Лімітована серія з напівпрозорою лінзою та краєм з «матового скла». Лампочки оптимізовані для генерації яскравих кольорів та стандартного білого. Серія має такий же формат як і AWW-LED
Cluster  Система являє собою 400 світлодіодів на RGB гірлянді

Крім того, що вбудована програма має стандартні набори ефектів та анімацій, кожна розумна smart гірлянда Twinkly може бути додатково відкоригована: налаштовуються яскравість, інтенсивність та колір ламп. В RGB палітрі можна вибрати ідеальний відтінок із більш ніж 16 мільйонів варіантів.

Для подарунка: Посуд для духовки: 8 типів кухонної ємності

Різноманітність форм

Розумна гірлянда Twinkly допоможе створити міні-зоряне небо в новорічну ніч. Навіть для новачка у сфері декорацій це не буде челенджем. Оригінальний ланцюжок з 300 мерехтливими вогниками додасть атмосферності будь-якому магазину, кафе, ресторану. Не менш ефективні системи Твінклі для декорування саду прибудинкової території.

Twinkly різноманітність

Універсальні ідеї Твінклі знаходить своє застосування майже всюди. Ви можете прикріпити ланцюжок різними способами, наприклад, обернути провід навколо балконних поручнів. Навіть мінімальні 100 світлодіодів красиво доповнять та освітлять будь-яку терасу. У пропозиції Twinkly кілька готових рішень:

  • система Light Tree,
  • гірлянда у вигляді завіси,
  • стандартні ланцюжки по 20-50 метрів.

Тим, хто має намір використовувати гірлянди типу смарт, важливо правильно провести налаштування. Якщо ви обрали стандартне рішення у вигляді новорічної ялинки, декорування краще почати знизу дерева, рухаючись шар за шаром до верху. У цьому випадку прикраса виглядає акуратною та дає бажаний естетичний ефект. 

Колірні схеми

Гірлянда, колір якої можна контролювати за допомогою смартфона, — дитяча мрія, що стала реальністю. Завдяки смарт технологіям, світлодіоди в ланцюжку Twinkly блимають за графіком та включаються вночі. Режими можна налаштовувати під конкретні потреби. Крім стандартних «повільно» або «швидко», є безліч додаткових варіантів. За колірною регуляцією таке обладнання явно перевершує стандартні набори гірлянд:

  • Твінклі дозволяє кожному члену сім'ї встановити свої налаштування;
  • завдяки шаблонам, ефекти можна перемикати в один клац;
  • для комбінування кольорів майже немає обмежень.

Систему Twinkly навряд чи варто порівнювати із традиційним новорічним освітленням. Це далеко не простий набір стандартних синіх, червоних та зелених світлодіодів. Здатність генерувати м'який рожевий, фіолетовий, зелений, жовтий, та теплий білий навряд чи є у звичайних мініатюрних ламп. 

Читати обов'язково: Як вибрати гірлянду: 6 ключових параметрів + 4 поради

Режими та ефекти

Декор-систему Twinkly можна зробити більш оригінальною, налаштовуючи кожне джерело окремо (регулюються кольори та функції). Вбудований контролер підключається через Wi-Fi та Bluetooth, що лише додає комфорту. Програма для смартфона безкоштовна та запускається на iOS або Android.

спецефекти Twinkly

Бренд пропонує широкий спектр складних ефектів та приголомшливих анімацій. Сама мікросхема дуже чутлива до налаштування. При створенні загальної новорічної концепції кожен світлодіод важливий, незалежно від того, декоруються приміщення або прикрашається вулиця. Ви також можете отримати доступ до онлайн-галереї де постійно з'являються нові анімації.

Найдивовижніша функція — Twinkly Music. Бренд пропонує синхронізувати освітлення з музикою. Завдяки цьому оригінальному рішенню танцювати у такт з улюбленими новорічним піснями буде набагато приємніше. 

Застосування

Твінклі пропонує різноманітні набори новорічного освітлення для приміщень та вулиці. Більшість моделей адаптовані до конкретних потреб покупця. Найпростіші комплекти зі 150 світлодіодами ідеальні для новорічних дерев середнього розміру. Серії, у яких 400 ламп, підходять для прикрашання гігантської ялинки. У продажі також є «фіранки» та ланцюжки, створені для вуличних декорацій. Такі комплекти з захистом IP44.

Про їстівні прикраси: Як приготувати імбирні пряники менше, ніж за 2 години

Джерело живлення

Кожна гірлянда класифікується за типом та розміром світлодіодів. Такі елементи різняться у своїх характеристиках, що необхідно для досягнення бажаного ефекту.

Твінклі на ялинці

Хоча для всіх моделей принцип живлення ідентичний. У настінних версій (бурулька), фіранок та освітлення для вечірок (Festoon) стандарт розетки 220 В.

Розумна гірлянда Twinkle: переваги

Твінклі пропонує набагато більше ніж стандартна гірлянда. Деякі лампи RGB підходять для використання на вулиці та захищені від атмосферного впливу. На перший погляд, класичний світловий ланцюг практично нічим не відрізняється від стандартного. Але якщо придивитися до мерехтіння, можна помітити наступне:

  1. Кожна лампочка має невелике кільце. Подібний фіксатор відкритий в одній точці, що дозволяє легко прикріпити ланцюжок декорацій до стрижня або мотузки. 
  2. Ялинка може виглядати як різноколірна веселка. Через можливість визначати інтенсивність та швидкість зміни кольору це виглядає неперевершено.

Креативу Твінклі немає меж. Нові серії гірлянд цього бренду з'являються щороку, що дає надію кожному покупцю. Навіть найвибагливіші люди знайдуть систему лампочок під свої потреби. 

У скарбничку креативу: 6 ідей для новорічного декору з підручних матеріалів

Коментарі
Залиште коментар