Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати батькові на День народження — 10 приємних сюрпризів

Дата публікації: 13.02.2023 16:30
Дата оновлення: 14.02.2023 10:40

Вибрати хороший подарунок для тата, у якого і так все є, непросто. Сліпо довіряти рекомендаціям продавців також не варто. Адже кожен чоловік індивідуальний, тато — теж.

подарунок татові на День народження

Презенти можуть бути найрізноманітнішими: ті, що нагадують пам'ятні події, пов'язані з хобі, корисні в найближчому майбутньому. Якщо в голові зовсім ніяких ідей, радимо подивитися нашу вибірку подарунків.

Електрогриль

Такий подарунок безсумнівно викличе інтерес, стане корисним та подарує емоції батькові. Адже мало який чоловік не любить м'ясо із заповітними смужками, запечене зі спеціями та овочами. Електрогриль послужить вагомим приводом зібрати за одним столом рідних та близьких. Тим більше, що готування на ньому — суцільне задоволення.

смажити м'ясо на електрогрилі

Такий подарунок завжди знайде застосування. Його можна використовувати в будь-який час року і готувати соковиті страви, які зберігають корисний склад, не шкодять фігурі, ситні, ароматні та апетитні.

При виборі електрогриля важливо звертати увагу на потужність пристрою. Чим вище, то швидше готуватиме. Та й варіацій із рецептами стане значно більше. Не погано, якщо буде можливість контролювати температуру пристрою, щоб з точністю до градуса встановлювати нагрівання. Присутність місткості для скупчення жиру полегшить догляд за приладом і завдасть менше клопоту. Робоче місце буде чистим.

Вініловий програвач

У ТОП подарунків татові вініловий програвач потрапив невипадково. Цей музичний прилад у стилі ретро навіює спогади про роки колишньої молодості. Можливо, нагадає про пам'ятні моменти, пов'язані з музикою того часу.

вініловий програвач у подарунок

При виборі такого подарунка насамперед звертають увагу на важливі нюанси.

  1. Стілець або основа
    Краще відмовитись від пластикових моделей на користь надійних апаратів на дереві, склі або МДФ.
  2. Опорний елемент для платівки
    За розміром він не повинен бути менш як 30 см, щоб програвались платівки різних форматів.
  3. Наявність фонокоректора
    Якщо його немає, варто докупити, оскільки ця деталь відповідає за чистоту звуку та оптимізує амплітуду його вібрацій.

Інструкція: Як увімкнути колонки до телевізора — всі способи для 6 типів динаміків

Розумний годинник

Хорошою ідеєю для подарунка татові може стати смартгодинник. Він функціональний. Годиться для моніторингу фаз сну, серцебиття, кількості пройдених кроків та інших спортивних показників. А також повідомляє про вхідні дзвінки та отримані повідомлення.

розумний годинник на зап'ястя

При виборі смартгодинника оцінюють його здатність працювати без підзаряджання тривалий час. Ці дані позначені у характеристиках пристрою. Самі розумієте, чим різноманітніший функціонал девайса, тим швидше сідатиме батарейка. Чи потрібно це людині похилого віку — вирішувати вам. Стандартні пристрої працюють без підзарядки 2-3 дні, багатофункціональні не довше доби.

Розумні годинники випускаються в спортивному та класичному стилі. Перші найчастіше масивні та яскраві на вигляд, другі ледве відрізняються від традиційних наручних годинників. І ті, й інші зручні в носінні, до них швидко звикаєш, тому не відчутні на зап'ясті, мають привабливий вигляд, у чому б не була людина одягнена. Вартість виробу відбивається на популярності бренду та новизні моделі.

Корисна інформація: Як налаштувати смартгодинник: покрокова інструкція у 4 розділах

Набір інструментів

Також можна подарувати татові на День народження гарний набір інструментів від відомого бренду (Bosch, Makita, Metabo). За умови, звичайно, якщо він майстровий. У кейсі знайдеться все необхідне для прикручування полиць, ремонту сантехніки або збірки меблів.

набір інструментів

При виборі комплекту найчастіше відштовхуються від різновидів інструментів у кейсах. Універсальні передбачені «на всі випадки життя». Автофункціональні — як «швидка допомога для транспорту» при незначному ремонті. Такі допоможуть встановити сигналізацію в салоні або змінити колесо за потреби. Спеціальні призначені для конкретних завдань у певній сфері. Щоб догодити татові, потрібно враховувати, чим він займається, що вміє та любить робити.

Цікава стаття: Як правильно зарядити акумулятор шурупокрута: 3 найкращі способи заряджання

Автомобільний пилосос

Якщо у батька машина, не помилитеся, коли до Дня народження подаруєте йому автомобільний пилотяг. Адже оббивка, чохли сидінь і килимки брудняться постійно. А прибирати це вручну ганчірками та щітками незручно. Та й не настільки ефективно. Їздити в сервісні мийки дорого і не завжди зручно, тому автопилосос — вдала ідея подарунка для тата.

акумуляторний автопилосос для вологого прибирання

Виробники пропонують різноманітні варіанти приладів, серед яких моделі для вологого та сухого прибирання. Якщо тато частіше чистить машину на автомийках, рідше сам, йому підійде порохотяг з функцією сухого чищення. А ось чоловікові, який любить, щоб у салоні все блищало, краще подарувати модель для вологого прибирання. Така добре збирає вологу, зчищаючи стійкі плями, усуваючи крихти, пил та інші забруднення.

Автомобільний пилотяг поділяють на два типи:

  1. Бездротові моделі функціонують від акумулятора близько пів години на одному заряді. Цього цілком вистачає, щоб прибрати пил на чохлах, килимках та в багажнику.
  2. Дротові працюють від прикурювача без обмежень за часом. У них стабільно висока потужність протягом усього прибирання. Для бездротових пристроїв цей параметр знижується в міру зменшення заряду акумулятора.

В тему: Неприємний запах з пилотяга: 6 рішення, як позбутися

Курс масажу

Сертифікат на курс будь-якого масажу — не помітний подарунок. Зате який корисний! І приємний.

масаж, що розслаблює, з ароматичною олією

Можна порадувати тата класичним тайським масажем. Такий він навряд чи собі дозволить, а так зможе оцінити переваги екзотичних процедур. Розслабитися. Якщо батько займається спортом або працює багато стоячи, його ноги постійно втомлюються, можна підібрати в салоні спеціальні масажні процедури для спортсменів. Або масаж окремих зон, особливо проблемних. У батька у віці напевно періодично ниє поперек. Полегшить цей стан лікувально-профілактичний масаж. Ідеальне рішення — подарувати батькові на День народження сертифікат на масаж всього тіла. Такий подарунок дорогого вартий. І це не про гроші.

Сеанс, що розслаблює, позбавить фізичної напруги, полегшить хворобливі стани та зніме нервовий стрес. Після масажу нормалізується сон, тому людині, яка страждає на безсоння, подібний курс буде дуже корисним.

Книги за інтересом

Головне знати, чим можна зацікавити батька. Одному подобаються фантастичні романи, іншому — історична література, третього за вуха не відірвати від детективів.

книги у подарунок

Щоб не помилитися, бажано розпитати його, що читає і що хотів би прочитати. У крайньому разі можна підібрати одразу кілька книг на подарунок. Так напевно хоча б одна з них та припаде до душі.

Міський рюкзак

На вигляд рюкзаки однакові, але по функціоналу відрізняються. Вибираючи відповідний, звертають увагу на низку параметрів.

  • Міцність
    Цікавляться граничною вагою, яку витримує виріб без шкоди для лямок.
  • Зручність
    Широкі плічка не врізаються в шкіру і допомагають розподілити навантаження на опорно-руховий апарат. Спина менше втомлюватиметься.
  • Вологостійкість
    Краще вибрати виріб із водовідштовхувальної тканини, щоб вміст усередині не промокав під дощем.
  • Об`єм
    Для міського варіанту понад 30 літрів потреби немає.
  • Колір
    Щоб не забруднився швидко, практичними будуть синій, чорний або коричневий.

міський рюкзак

Гнатися за економією не варто, бо дешеві речі швидше зношуються. Оскільки міський рюкзак експлуатується часто, потрібно підібрати тканину міцніше та щільніше. Хороший варіант — поліестер і нейлон із грубим плетенням.

 

Хороша зносостійкість також властива шкіряним рюкзакам. Вони статечно виглядають і довго служать, хоч і коштують недешево. Їхній бюджетний аналог — виріб з екошкіри. Щоправда, такий матеріал при сильному морозі частіше тріскається.

До речі: Як вибрати міський рюкзак: 6 хитриків із розряду«Як я раніше не здогадався?»

Тример

Для стрижки вусів та бороди тример немає рівних. Цей пристрій делікатно і начисто прибирає волосяний хаос з обличчя та забезпечує професійний догляд за рослинністю на обличчі. А якщо підібрати модель з додатковими насадками, тоді з'явиться можливість усувати волоски, що стирчать, з носа і брів. Хіба погано?

тример батькові у подарунок

Якщо батько часто буває у відрядженнях, краще звернути увагу на тример з вбудованим акумулятором. Він може працювати в автономному режимі близько 100 хвилин, а щоб батарея повністю зарядилася потрібно близько 4 годин. Мережеві тримери важчі й об'ємніші, але функціональніші. Популярністю користуються комбіновані тримери, які заряджаються від мережі та від акумулятора. Такий пристрій цілком універсальний і відрізняється простотою в експлуатації. Батько точно зможе розібратися.

Читайте: Як стригти бороду тримером: 5 кроків до бездоганного результату

Домашній халат

Якщо й дарувати щось батькові на День народження, то нехай це зігріває душу та тіло. Той самий халат, наприклад. Щоправда, важливо враховувати чи носитиме його, чи вважатиме предметом жіночого гардероба. А взагалі практичними вважаються моделі з бамбука — приємні на дотик, які зберігають колір і добре пропускають повітря. Такі зручні в носінні, оскільки із запахом і поясом. З приводу кольору краще зупинитися на звичних чоловічих відтінках: темно-синьому, сірому, чорному, коричневому, темно-зеленому та бордовому.

чоловічий халат

Отже, варіантів подарунків безліч. Який вибрати — вирішувати вам. Ми постаралися зібрати найкорисніші, найцікавіші та доступніші ідеї. В яку копійчину це приблизно обійдеться, розглянемо в таблиці:

Варіант подарунка
Цінова категорія
Електрогриль від 1600 грн
Вініловий програвач від 5000 грн
Розумний годинник від 8000 грн
Набір інструментів від 1300 грн
Автомобільний пилосос від 700 грн
Курс масажу від 800 грн
Книги з інтересів від 150 грн
Міський рюкзак від 700 грн
Тример від 1100 грн
Домашній халат від 800 грн

Сподіваємося, стаття допоможе визначитися з презентом для тата, який приємно його здивує.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії