Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Навіщо потрібен блендер: функціонал і 5 причин купити

Дата публікації: 28.09.2018 09:34
Дата оновлення: 28.09.2018 09:34

Що таке блендер? – пристосування для швидкого подрібнення невеликої кількості продуктів. Але технології не стоять на місці, і в 21 столітті можливості подібних пристроїв значно перевершують початкові моделі. Може здатися, що такий прилад – не самий необхідний в кухні. Але чому все більше покупців прагнуть його придбати, яку він приносить користь і чи варто купувати, розповість стаття.

Зачем нужен блендер

Для чого використовують блендери на кухні?

Особливості використання заглибних моделей

Для чего используют погружные блендеры

Ручні пристрої на КШТАЛТDD100141 є ніжку з декількома ножами в нижній частині. Щоб в процесі роботи приладу продукти не розліталися в різні боки, ножі прикривають конструкцією, за формою нагадує дзвін.

Основне призначення погружного блендера подрібнювати. Втім, виробники давно зрозуміли, що єдину функцію непогано б доповнити іншими корисними можливостями. Тому сучасні моделі, такі як HR1679/90, вміють збивати, змішувати, дробити. А до деяких в комплекті навіть йде терка.

Є з чого вибрати: ТОП-10 стаціонарних блендерів

Щоб користуватися насадками було зручно, фірми додають в набір різні ємності. Деякі – навіть зі спеціальними кришечками, щоб готову їжу було зручно зберігати або брати з собою.

Що можна збивати блендером такого типу? Кулінари пропонують такий список:

  • картопляне пюре стане повітряним, ніжним і однорідним;
  • пюрешкі для малюка отримають приємну, легку текстуру;
  • фарш з різного м'яса – готові котлетки порадують м'якістю і однорідністю. ДО того ж, продукти краще перемішається;
  • молочні і інші коктейлі – швидке приготування і відмінний результат;
  • суп-пюре – не доведеться возитися з громіздкою кухонною технікою, щоб приготувати легкий обід;
  • соуси і майонез – без грудочок і зайвих зусиль. Та й багато деталей мити не доведеться.

Моделі на КШТАЛТ24700-56 Desire при готуванні смачних і здорових страв вдома. Для чого? Щоб прискорити процес, а також отримати оригінальний смак і ніжну консистенцію. Ось кілька популярних рецептів:

  1. Маленькій дитині сподобається картопляно-морквяний пюрешка. Досить відварити по одному коренеплоду кожного виду без шкірки в підсоленій воді. Після – остудити, нарізати шматочками і подрібнити в блендері, не зливаючи воду. Перекус готовий!
  2. Вишуканий соус для сьомги вийде з вершків і лайма. Чверть склянки лаймового соку потрібно змішати з зубчиком часнику, чайною ложкою солі і дрібкою чорного перцю за допомогою блендера. Долити 100 мл жирних вершків і збити.

Більше корисної інформації: Який блендер краще купити – занурювальний або стаціонарний: вибираємо з 2 варіантів

Особливості застосування стаціонарних пристроїв

 Для чего используют стационарные блендеры

Стаціонарний блендер служить для подрібнення і збивання. Однак його не доведеться тримати в руках під час роботи, чого не скажеш про погружном вигляді. Завдяки стійкій конструкції з глибокої чаші на корпусі, як у/00, їм можна робити більший об'єм різних страв.

При цьому «асортименту» насадок у приладів цього типу немає, одні і ті ж ножі подрібнюють продукти. Консистенція ж їх залежить від початкового стану – твердого, напіврідкого, рідкого. А головна перевага полягає в здатності перетворити в однорідну масу продукти різної твердості.

Використовуючи пристрій на ЗРАЗОК18996-56, можна:

  • подробити горіхи або лід;
  • переробити продукти в пюреобразную масу;
  • збити рідкі інгредієнти до стану піни;
  • замісити тісто рідкого типу.

Ось яку смакоту можна приготувати, якщо є такий апарат, як ESB7500:

  1. Легендарний форшмак. Філіровать 2 оселедця або купити готові філейкі, відварити одну моркву і 3 яйця. Скибочку батона вимочити в молоці, а пару цибулин дрібно порубати і обсмажити. Надіслати все в блендер і додати півпачки вершкового масла. Збити і з задоволенням з'їсти.
  2. Шоколадно-полуничний коктейль. Покласти в чашу за великим кульці морозива з полуниці і шоколаду, додати пару ложок полуничного або шоколадного топіка. Долити півсклянки молока і збивати до густого стану з піною. Подавати в охолоджених келихах.

Для тих, хто зважився: ТОП-10 кращих заглибних блендерів

Переваги та недоліки блендерів

Преимущества и недостатки блендеров

Будь-яка техніка, незалежно від вартості, розміру і функціональності, знаходить як прихильників, так і Хейтер. Хтось божеволіє від мультиварки, а кому-то вкрай необхідна фритюрница. Але таке компактний пристрій, як блендер – стоїть осторонь і впевнено тримає позиції популярності серед домашніх і професійних кулінарів всіх країн. Це Не дивно, адже можливості типового пристрої на КШТАЛТ24601-56 набагато перевищують його габарити і вартість.

Плюси приладів:

  1. Найпростіший з них, як 22220-56 Explore бездоганно измельчит м'які і тверді продукти.
  2. Занурювальні красені на КШТАЛТSHB4450WH змішувати і збивати не гірше міксера.
  3. Багатофункціональні апарати готові «переплюнути» за кількістю насадок і режимів звичні кухонні комбайни. Як приклад – HR1679/90 теркою, шинковкой і насадкою для нарізки кубиками.
  4. Навіть стандартні моделі на КШТАЛТESB5700BK набагато менше місця, ніж інші кухонні прилади. Їх легко мити і зберігати. А HBX884QE має спеціальну підставку для розміщення елементів, які завжди повинні бути під рукою.
  5. Працювати з блендерами – легко і просто. Потрібно подрібнити, збити, змішати – змінити насадку можна за секунду. А стаціонарні пристрої, до того ж, гарантують повний захист від розбризкування.

Недоліки приладів і недоліками складно назвати:

  • розміри чашок стандартних моделей не розраховані на приготування величезної кількості їжі;
  • ручні апарати доведеться тримати під процесу;
  • для кремів і тортів краще завести міксер.

Вибрати бренд: ТОП-12 кращих виробників блендерів

Знаючи, що роблять блендери, рішення про покупку прийняти набагато простіше. Адже цей малогабаритний помічник стане в нагоді і самостійним кар'єристам-гурманам, і молодим батькам, і прихильникам смузі. Малюк допоможе і з першими стравами, і з десертами, і дитячим живленням. Йому під силу дуже смачні коктейлі. Єдине, з чим варто визначитися – ручний або стаціонарний. Якщо потрібно більше функцій – варто купити погружний. А якщо не хочеться весь час стояти над пристроєм і потрібно виключно подрібнення – краще вибрати стаціонарну модель.

Порівняти різні типи:

Модель
Тип Особливості
Gorenje B800E Стаціонарний 3 швидкості
Потужність 800 Вт
Подрібнення всіх видів овочів, фруктів і м'яса
Подрібнення льоду, горіхів, кави за допомогою насадки-млини
Імпульсний режим
Philips HR1679/90 Погружной Взбивание
Подрібнення
Нарізка кубиками
Змішування
Терка
Функція «Турбо»
Шатківниця
Потужність 800 Вт
Плавне регулювання швидкості

Коментарі
Залиште коментар
Категорії