Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 смартфонів до 5000 грн – рейтинг кращих бюджетних телефонів

Дата публікації: 24.04.2018 09:47
Дата оновлення: 24.04.2018 09:47

Хочеться хороший смартфон, щоб і виглядав чудово, і продуктивним був, і не надто бив по кишені? Та й від камер на користь ціни відмовлятися шкода? До рейтингу найпопулярніших «розумних» телефонів увійшли саме такі моделі.

лучшие смартфоны до 5000 грн

У списку апаратів є 10 дуже гідних девайсів на Android. Коштують вони до 5000 гривень, володіють непоганим залізом та камерами. Дизайн моделей також не підкачав. Описані в статті ключові особливості кожного топ-гаджету допоможуть вибрати найкращий варіант.

Samsung Galaxy J3 J330F

Елегантний 5-дюймовий гаджетВ обтічному металевому корпусі відмінно лягає в долоню і керується однією рукою. Чотирьохядерному «двосимочнику» З 2 ГБ Оперативної пам'яті є чим похвалитися і крім ціни, яка ледве сягає 5000 гривень. Смартфон здатний порадувати і зовнішністю, і продуктивністю, та відмінними камерами.

Примітка: 16 гігабайт пам'яті гаджета можна збільшити, поставивши флешку до 256 Гб.

Samsung Galaxy J3 J330F

Ключові переваги:

  • Хороша автономність: Android-девайс з 2400 мАг здатний протриматися 12 годин із включеним 3G.
  • Модель з HD-екраном має пристойні камери: 5-мегапіксельної фронтальної вистачить не тільки для комфортного спілкування у відеочаті, але і для гідних селфі. А 13 Мп головного модуля подарує чіткі фотографії навіть за поганого освітлення.
  • J3 J330F дозволить підглянути особисту інформацію сторонньому: захистити контент допоможе папка Secure Folder.
  • Поділяти особисті та ділові контакти можна не тільки в плані дзвінків, а й у соцмережах – з функцією Dual Messenger господар смартфона зможе працювати з двома обліковцями одночасно.

Примітка: ядра процесора працюють на 1,4 гігагерці.

Цікаво: Порівняння Galaxy S8 і Galaxy S7 – відмінності двох флагманів Samsung

LG X Power K220

Потужний і тонкий апарат з 5,3 -дюймовим IPS екраном працює на 4-ядерному MTK з 1,3 гігагерцями частоти Разом з 2 Гб оперативи цього вистачає, щоб не тільки в інтернеті серфити, а й розважити себе аркадною грою, квестом чи стратегією.

Примітка: HD-дисплей X Power K220 склом Gorilla третього покоління.

LG X Power K220

Чому увійшов у топ-10: 3 головні причини

  1. Цей смартфон вибирають не тільки заради продуктивності та вартості до 5000, але і заради чудової автономності. 4100 мАг батарея здатна протриматися дві-три доби з 3G підключенням. ДО того ж зарядити її можна лише за пару годин.
  2. Двохсімкова Android-модель камерами. П'ятимегапіксельний фронтальний модуль має віртуальну спалахом, що зробить селфі яскравішим і чіткішим. А основний модуль на 13 Мп автоматично розпізнає обличчя та фокусується на об'єктах: деталізовані, соковиті фотографії гарантовані.
  3. Купивши цей телефон, не доведеться морочитися з перенесенням файлів зі старого девайса: з опцією LG Backup він швидко синхронізується з попередником бездротовим каналом.

Читайте також: ТОП-10 смартфонів до 3000 грн: рейтинг бюджетних моделей

Sony Xperia L1 G3312

Це одна з найкращих моделей у списку пристроїв, які коштують менше 5000 грн. Вона працює на сьомому Андроїді, має чотириядерний процесор (1,45 ГГц) і два гігабайти оперативної пам'яті. Все це дає можливість користуватися смартфоном із комфортом: гаджет швидко реагує на запити.

Примітка: під пластиково-скляним корпусом ховається непоганий акумулятор – 2620 мАг цілком вистачить на день.

Sony Xperia L1 G3312

Чим хороший:

  • L1 G3312 індивідуальність: телефон вивчає звички власника і підлаштовує свою роботу під них.
  • Смартфон популярний серед любителів великих діагоналей та соковитих, насичених кольорів: його IPS екран подарує чітку, реалістичну картинку без спотворень під будь-яким кутом. На 5,5 дюймах зручно дивитися фільми та грати.
  • Вибирають цей телефон і для камер. Класичного для такої ціни 5 Мп селфі-модуля вистачить для відеоконференцій та високої якості фото при хорошому освітленні. А ось 13 Мп тилової оптики з трикратним зумом знімає у чудовій якості.
  • Розплачуватися за QR-кодом, не мучити USB-вхід і заряджати девайс без проводів – все це можливо завдяки NFC-чіпу.
  • Зберігати улюблені треки, ігри та фільми, а також важливі файли з цим телефоном легко – у його сховищі поміститься 16 Гб файлів. За бажання власник смартфона зможе перетворити його на повноцінний жорсткий диск, доповнивши гаджет флешкою до 256 Гб.

Asus ZenFone 2

Суворий дизайн і плавність ліній цього 5,5” апарату сподобається шанувальникам мінімалізму. Задня панель зроблена з текстурованого пластику, що додає моделі привабливості: на дотик корпус приємний, до того ж він не слизький. ДО рейтингу найкращих телефонів, які коштують до 5000, гаджет потрапив не лише завдяки зовнішності. Він популярний і за рахунок можливостей, які дарує своїм господарям.

Asus ZenFone 2

Чим підкуповує цей Android: 6 якостей

  1. Потужним і швидким залізом – з ZenFone 2 можна не тільки гортати соцмережі та відповідати на електронну пошту, але й пограти чи подивитися потокове відео без зависань. За це відповідає чотиригігабайтне ОЗП та процесор, чотири ядра якого працюють на 2,3 ГГц.
  2. Чудовим зображенням – екран, створений на IPS матриці, покаже FHD картинку: спотворюватися вона не буде, навіть якщо дивитися на дисплей під кутом.
  3. Ємним акумулятором – 3000 мАг цілком достатньо, щоб користуватися смартфоном цілий день у режимі" всього потроху".
  4. Класними камерами – 13-мегапіксельний головний модуль з яскравим спалахом автоматично фокусується на об'єктах, вміє розпізнавати обличчя та знімати в HDR – чіткі та насичені знімки гарантовані. ДО того ж, камера здатна зняти FHD відео. А 5-мегапіксельного модуля на передній стороні пристрою вистачить, щоб зробити хороший знімок вдень.
  5. Містким сховищем – модель здатна зберігати 64 Gb даних, але і це для неї не межа: купивши флеш-картку, власник телефону зможе збільшити цей об'єм утричі.
  6. Безконтактні платежі та бездротова зарядка цьому смартфону під силу, адже в нього вбудований чіп NFC.

Дивіться також: Кращі смартфони для селфі: рейтинг 10 першокласних моделей

Huawei Y6 Pro Dual

Цей варіант якнайкраще підійде для бізнесу: його характеристики роблять гаджет популярним серед користувачів, яким важливі автономність та достатня для інтернет-серфінгу продуктивність. З цим смартфон справляється на" ура". Втім, він підкуповує не лише цим.

Huawei Y6 Pro Dual

Чому ця модель – гідний вибір:

  • Android-пристрій чудово поводиться під час інтернет-серфінгу та міні ігор. Його швидкодія гарантують 4 ядра процесора, які працюють на швидкості 1,3 гігагерца, та 2 Gb ОЗП.
  • П'ятидюймовий екран відображає зображення в HD якості. Завдяки IPS матриці користувач зможе насолоджуватися соковитими, натуральними відтінками.

Примітка: як і інші моделі в цьому списку смартфон не обділили камерами. Вони явно гарні: фронтальна – на 5 Мп, а головна, розташована ззаду – на 13 Мп.

  • Важливі документи, програми для роботи та розважальний контент – у телефоні поміститься все: 16 гігабайтне сховище збільшується в 9 разів за рахунок картки пам'яті.
  • З Y6 Pro Dual залишатися на зв'язку довше, ніж добу: ємність його батареї – 4 тисячі мАг.

Цікаво почитати: Huawei Mate 10 Lite та Mate 10 Pro представлені в Мюнхені – знайомство з новими флагманами Huawei

TP-Link Neffos X1

Небагато моделей вартістю до 5000 гривень здатні похвалитися розблокуванням по відбитку пальця, а це красень може. Його гладкий пластиково-металевий корпус приємний на дотик. Але не тільки цим добрий телефон.

TP-Link Neffos X1

Чому цей варіант потрапив до рейтингу кращих: 4 причини

1. У топ-10 смартфонів Neffos X1 завдяки потужній апаратній начинці: трьох гігабайт ОЗП та восьмиядерного «серця» (1,8 ГГц) вистачить не тільки для соцмереж, але й для роботи з важкими програмами . Будь-то простий інтернет-серфінг або кілька ресурсомістких, відкритих у фоновому режимі додатків — цьому телефону все по плечу: він не зависатиме.

2. У 32-гігабайтне сховище цього тоненького (менше 8 мм) апарату помістяться всі необхідні файли. А якщо захочеться, телефон можна додати пам'яті, поставивши картку до 128 Гб.

Примітка: невимогливі користувачі можуть купити таку ж модель, але з трохи меншим об'ємом оперативної та внутрішньої пам'яті – 2/16. Вона коштує дешевше.

3. Цей смартфон купують і заради гарних камер. У головної – 13 мегапіксельна матриця з автофокусом. Спереду розташувався 5-мегапіксельний модуль. Його достатньо, щоб зняти гідне селфі при денному світлі, а для відеоконференцій його вистачить з головою.

4. Навіть за такого потужного заліза батарея гаджета (2250 мАг) може протриматися цілий день.

Xiaomi Redmi 4X

Цей стильний гаджет приваблює не тільки зовнішністю та ціною, інакше він би просто не потрапив до рейтингу кращих телефонів вартістю до 5000. Випущений у 2017 році смартфон популярний і зараз. Дивуватися нема чому — у нього чудові характеристики.

Примітка: тригігабайтне ОЗП моделі можливість справлятися з кількома ресурсомісткими завданнями одночасно без зависань.

Xiaomi Redmi 4X

Ключові особливості:

  • Цей Android можна сміливо вибирати для ігор: восьмиядерний процесор від Qualcomm (половина ядер працює на 1,1 гігагерцях, ще половина – на 1,4 гігагерцях) потягне аркади, стрілялки, стратегії, а також квести та симулятори якщо не на максимальних, то вже на середніх налаштуваннях точно.
  • У Redmi 4X живуча батарея: 4100 мАг вистачить, щоб користуватися пристроєм цілий день у режимі" всього потроху".
  • Виробник подбав про любителів фотографувати: на який би модуль не знімав користувач, результат порадує. Так, у 13 Мп головної камери не тільки гарна роздільна здатність, а й яскравий спалах: знімки при недостатньому освітленні вийдуть добре. Вони будуть виглядати соковитим, чітким і насиченим, як на 5” HD екрані самого смартфона, так і на моніторі лептопа. 5-ти мегапікселів фронтальної камери вистачить для гідних селфі.
  • Пам'яті у девайса теж хоч відбавляй – 32 Гб. ДО того ж, місце збільшується в 5 разів: для цього тільки потрібна microSD.

Примітка: картка пам'яті ставиться в гніздо для другої SIM-КАРТКИ.

Цікаво ознайомитися: 10 років з iPhone – як розвивався найпопулярніший у світі смартфон?

Nokia 3 DS

Цей варіант хороший для повсякденних завдань. П'ятидюймовий односімочний Android зручно лежить у долоні і без проблем керується однією рукою. Яскравість та реалістичність відтінків забезпечує IPS матриця. Дивитися фільм на такому смартфоні зручно, адже картинка передається ідеально під будь-яким кутом. Порадує власника такого телефону і те, що HD дисплей моделі безстрашний перед пилом та подряпинами. За це варто дякувати скельце Corning Gorilla.

Nokia 3 DS

4 головних плюси:
1.3 DS вибір користувачів, яким важлива продуктивність в час інтернет-серфінгу, роботи з таблицями та звітами. Чотирьохядерний МТК (1,3 гігагерца) разом із двогігабайтною ОЗП справляються із цими завданнями на «ура».

2. Оплачувати покупки без картки з цим смартфоном можна легко – в нього вбудували NFC. А купивши бездротове ЗУ, власник телефону зможе поберегти USB-роз'єм.

Примітка: акумулятор девайса ємністю 2650 мАг не знімається.

3. Незважаючи на те, що гаджет коштує менше ніж 5000 гривень, у нього цілком пристойні камери: по 8 Мп кожна.

4. У такому смартфоні помістяться і улюблені фільми, і документи, і фото, і гігабайти музики. У його внутрішньому сховищі є місце для 16 Гб файлів. ДО того ж, ця кількість збільшується в дев'ять разів, якщо поставити мікроСД.

Може стати нагоді:ТОП-10 смартфонів до 2000 грн: рейтинг популярних бюджетних моделей

ZTE A610

Ця модель вперше постала перед користувачами в 2016 році. Звичайно, мало того, що ціна гаджета не досягає і 5000 гривень, параметри у нього дуже хороші.

Примітка: в апарат можна завантажити 16 гігабайт файлів, і навіть більше – він сумісний з флешками до 128 Гб.

ZTE A610

Чому цей Android потрапив у топ-10 найкращих:

  • У списку хороших смартфонів ціною до 5000 гривень, цей телефончик недарма. Його продуктивності з головою вистачає для щоденних завдань: пошти, соцмереж, книг, кіно, аудіо та міні-ігор. Відсутність зависань у подібних програмах гарантує 2 Гб оперативної пам'яті та чотири ядра процесора від Медіатек, які працюють на 1,3 гігагерцях частоти.
  • Якістю фотографій A610 здатний порадувати. Його головний модуль на 13 Мп оснащений яскравим спалахом, який забезпечує чіткі кадри в сутінках. Вибрати смартфон для відеоконференцій теж можна: його селфі-камера має 5 Мп матрицю.
  • Гарна автономність – явно про цей телефон. При такому залізі, та з 4000 мАг батареєю цілком зможе протриматися більше 12 годин.

Подобаються гаджети ZTE? Тоді варто почитати: 10 кращих смартфонів ZTE – рейтинг 2017 року: вибираємо кращого

Motorola Moto E

Двохсимочний варіант працює на Android версії 7.1. У нього зручна діагональ в 5”, є можливість одночасної роботи з декількома вікнами, а також відмінний HD дисплей, який добре відображає картинку під будь-яким кутом: відтінки не спотворюються завдяки IPS матриці.

Motorola Moto E

Список головних переваг:

  • Цей смартфон – один з кращих варіантів для щоденних завдань: соцмережі, пошта, перегляд онлайн-відео – все це йому по плечу. За продуктивність відповідають 4 ядра процесора (1,3 гігагерца) та оперативна пам'ять, чий об'єм дорівнює двом гігабайтам.
  • Moto E і заради знімків гарної якості: восьмимегапіксельна тильна камера має подвійний спалах, тому фотографує чітко навіть при недостатньому освітленні. Селфі-модуль тут теж непоганий – на 5 Мп. Цього вистачить і для пристойних фото на сонечку, і відеозв'язку.
  • Під стильним корпусом з алюмінію ховається дуже ємний акумулятор: 2800 мАг достатньо, щоб не заряджати гаджет цілий день.
  • Модель гнучка в плані зберігання: якщо багато файлів завантажувати не потрібно – достатньо внутрішнього сховища, куди поміщається до 16 гігабайт. Якщо ж потрібно більше місця – залишається тільки вибрати flash-картку відповідного об'єму (до 128 Гб).

Примітка: батарея у апарата знімається, тому, якщо її термін вийде, а смартфоном захочеться користуватися далі – можна просто змінити акумулятор.

Корисно: Як знайти людину за номером мобільного телефону: 3 способи вирішити задачу

Модель
Екран Камери Залізо Місткість акумулятора (мАг)
Діагональ (дюймів) Тилова (Мп) Для селфі (Мп) Кількість ядер/частота Пам'ять (Гб)
Samsung Galaxy J3 J330F 5 13 5 4/1,4 ГГц 2/16 2400
LG X Power K220 5,3 13 5 4/1,3 ГГц 2/16 4100
Sony Xperia L1 G3312 5,5 13 5 4/1,45 ГГц 2/16 2620
Asus ZenFone 2 5,5 13 5 4/2 ,3 ГГц 4/64 3000
Huawei Y6 Pro Dual 5 13 5 4/1,3 ГГц 2/16 4000
TP-Link Neffos X1 5 13 5 8/1,8 ГГц 3/32 2250
Xiaomi Redmi 4X 5 13 5 8/4*1,1 +4*1,4 ГГц 3/32 4100
Nokia 3 DS 5 8 8 4/1,3 ГГц 2/16 2650
ZTE A610 5 13 5 4/1,3 ГГц 2/16 4000
Motorola Moto E 5 8 5 4/1,3 ГГц 2/16 2800

Будь-яка модель телефону, яка увійшла в топ-10 кращих, має низку переваг. І це не тільки ціна до 5000 гривень, а ще й пристойний дисплей, хороша продуктивність та камери, та й автономність у більшості смартфонів непогана. Але який же вибрати? Любителів робити селфі, не розчарує Nokia 3 DS з восьмимегапіксельною фронталкою, а охочим залізо потужніше сподобається Redmi 4X з процесором на 8 ядер.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії