Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих SSD-накопичувачів на 1 Тб - Рейтинг SSD дисків об'ємом 1000 GB

Дата публікації: 13.07.2018 09:59
Дата оновлення: 20.02.2023 15:55

SSD - це не просто безшумний диск для зберігання файлів, але і швидкий варіант, завдяки якому в два рахунки запускається як операційна система, так і інші, навіть дуже ресурсомісткі програми, на кшталт фото-або відеоредакторів.

лучшие твердотельные накопители на 1 Тб

Але, щоб вибрати хороший диск, потрібно витратити чимало часу: виробники створюють безліч містких і гідних накопичувачів. У цій добірці — 10 найкращих із них. Стаття розповідає про ключові особливості кожного варіанта об'ємом 1000 GB.

SAMSUNG 2.5" 850 EVO 1TB SATA

Достойна модель спритного і надійного накопичувача. Девайс створений з 3D V-NAND. Завдяки тому, що осередки мають форму циліндра, вони практично не впливають один на одного. -за такої структури SSD працює краще і довше.

SAMSUNG 2.5" 850 EVO 1TB SATA (MZ-75E1T0BW)

На додаток це дозволило підвищити об'єм: осередки розташовані один над одним ШАРАМИ.У цій моделі їх 32. Ступінь надійності зберігання інформації при цьому не страждає, як і показник продуктивності. Втім, це не єдина перевага варіанта, завдяки якому він увійшов до рейтингу кращих пристроїв на 1000 GB.

Привабливі особливості флеш-накопичувача:

  • Справді швидко працює з інформацією. За це відповідає TurboWrite-технологія. У порівнянні з попередниками, представленими компанією, вона додає 13% до швидкості.
  • Режим RAPID – ПЗ Samsung Magician дає можливість прискорити накопичувач за рахунок 25% вільного об'єму. Задіяний ресурс пам'яті дозволяє підвищити показник майже вдвічі.
  • Крутий TBW – у порівнянні зі старшими моделями показник змінився на краще, що підтверджує п'ятирічний термін гарантії. Крім того, порівняно з попередниками показники продуктивності 850 EVO 1TB SATA вищими на цілих 30%.

SANDISK EXTREME 500 1TB

Стильний, швидкий довговічний і гранично простий у використанні девайс – відмінне рішення для транспортування/зберігання важливої інформації або улюблених відеоігор. Цей флеш-накопичувач – прекрасний додаток до ПК або лептопів.

Цікаво: 2018 році компанія представила найменшу флешку на 1000 GB. Пристрій підключається через USB-C, тому його можна підключати не тільки до комп'ютера, але і до андроїд-смартфону.

SANDISK EXTREME 500 1TB

Сумісність з більшістю популярних ОС, енергоефективність та габарити, які практично вдвічі менші за сучасні смартфони — приємні якості SSD. Та й важить диск всього лише 79 грам. Однак не ці якості роблять модель однією з найкращих. А ось ті, що нижче – причини, по яким він заслужив місце в топі.

Чим хороший:

  • Захист – девайс готовий до екстремальних умов: спека і холод, удари та вібрації йому не страшні.
  • Фірмове ПЗ допоможе приховати секретні файли від сторонніх завдяки 128-бітному шифруванню.
  • Технологія" Plug & Play" – попереднє встановлення драйверів при підключенні EXTREME 500 на 1 Тб нового пристрою не потрібно. Система розпізнає накопичувач самостійно за лічені секунди.

ADATA DURABLE SD700 BLACK 1TB

Це зовнішній твердотільний пристрій- КОМПАКТНИЙ і захищений, а також працює без «Пилу І шуму», так само як і його аналоги, призначені для внутрішньої установки. Втім, цей терабайтний накопичувач потрапив до рейтингу крутих моделей не лише з цих причин. Є в нього чим похвалитися.

ADATA DURABLE SD700 BLACK 1TB (ASD700-1TU3-CBK)

Чотири кращі риси:

  1. Супершвидкий: є можливість підключення до високошвидкісних портів USB 3.1 Gen 1.
  2. Тут стоїть флеш-пам'ять 3D TLC NAND і кеш DRAM – ще один важкий бал до і так великої швидкості. До того ж, така пам'ять продовжує SSD життя і підвищує його енергоефективність.
  3. DURABLE SD700 BLACK 1TB за IP68. Завдяки цьому він не злякається вологи та пилу. Ударостійкість військового класу робить його безстрашним перед падінням. Завдяки таким якостям пристрій буде слугувати справжнім інформаційним сейфом, де файли знаходяться в безпеці.
  4. Зручний у плані транспортування. Вага накопичувача трохи більше 70 грам, а його малі габарити дозволяють зручно переносити значний об'єм інформації навіть у кишені піджака.

Читайте також: ТОП-10 кращих SSD-накопичувачів

SAMSUNG 850 PRO 1TB

Компактний девайс з високим показником продуктивність. Надійне зберігання інформації, простота та комфорт у роботі – це все про нього. Модель для внутрішнього підключенняВИКОНАНА у стандартному форматі 2,5” ТА оснащена інтерфейсом SATA 3, А тому поміститься як у робочому столі, так і в ноутбуці.

SAMSUNG 850 PRO 1TB

Шість основних плюсів накопичувача на 1000 GB:

  1. Мегапродуктивність: апарат зчитує 540 мегабіт інформації в секунду, а записує трохи менше – 520.
  2. Енергоефективність – ще одна перевага цього флеш-пристрою: в активному режимі воно витрачає лише 0,24 Вт.
  3. Довговічність – час відпрацювання перевищує мільйон годин.
  4. ДО ударів і вібрацій Samsung 850 PRO 1TB стійкий.
  5. Апаратне шифрування дозволяє безпечно та надійно зберігати файли.
  6. Підтримка режиму RAPID – можливість підвищення продуктивності за рахунок незадіяного ресурсу ОЗП (використовується не більше 25%).

Примітка: SATA 2 накопичувач теж сумісний, але слід враховувати, що такий спосіб підключення знижує продуктивність. Позитивний момент у тому, що навіть при підключенні через SATA 2 твердотільні накопичувачі переплюють класичні жорсткі диски плані швидкості.

INTEL M.2 2280 1TB TLC/600P

Відмінне рішення, щоб зберігати файли для роботи та розваг. Висока якість та показники продуктивності, які підвищені у 17 разів, якщо порівнювати зі стандартними HDD, стабільна робота та тривалий термін служби – ось лише кілька причин, завдяки яким внутрішній SSD потрапив до рейтингу найкращих.

Примітка: варіант сумісний з більшістю материнських плат наявності роз'єму типу М2.


INTEL M.2 2280 1TB TLC/600P SSDPEKKW010T7X1

Головні переваги внутрішнього флеш-накопичувача об'ємом 1 Тб

Відмінна швидкість і продуктивність: SSD зчитує 1800 мегабіт, а записує – 560 мегабіт за одну секунду.
Довговічність: Тести напрацювання на відмову демонструють результат, що перевищує півтора мільйона годин.
Intel 3D NAND:
Гарантує підвищену щільність системи зберігання, завдяки чому у M.2 2280 1TB TLC/600P знижується показник енергоспоживання. При ступінь надійності зберігання даних та рівень продуктивності диска – навпаки, зростають.

SAMSUNG M.2 1TB 960 PRO NVME PCLE 3.0 4X 2280 V-NAND

Енергоефективний, довговічний накопичувач з вельми солідними показниками продуктивності чудово підійде для топових збірок ПК, включаючи професійні робочі станції.

SAMSUNG M.2 1TB 960 PRO NVME PCLE 3.0 4X 2280 V-NAND (MZ-V6P1T0BW)

Основні особливості SSD диска на 1000 GB

Підвищена пропускна здатність: 3500 мб/с при читанні та 2100 мб/с при записі даних.
Обіцяє служити довго: Напрацювання на відмову – до півтора мільйона годин.
Однією з причин тривалої та стабільної роботи є V-NAND пам'ять, яка відома стійкими до зносу ізоляторами.
Контроль температур: Дозволяє знизити нагрівання.
Інформація в надійних «руках»: Апаратне шифрування та ударостійкість при роботі, зносостійкість пристрою забезпечують надійний захист інформації. Серйозних навантажень накопичувач не боїться. Це — справжня «робоча конячка».
Енергоефективність: У порівнянні з HDD, 1TB 960 PRO NVMe PCle 3.0 4x 2280 V-NAND (MZ-V6P1T0BW)ВИТРАЧАЄ в 1, 5 разів менше енергії. Це особливо важливо при використанні накопичувача в лептопах, тому що акумулятор ноутбука на одному заряді" проживе" довше.

Цікаво: ТОП-10 кращих виробників зовнішніх жорстких дисків

SANDISK X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC

Модель відрізняється швидким відгуком і не тринькає енергію – то, все, коли йдеться про тонкі лептопи або ультрабуки. Девайс витримує високі навантаження: обробка/відео, мультизадачність – для цього пристрою практично не існує меж.

SANDISK X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC (SD8SN8U-1T00-1122)

Якості, за які цей диск потрапив до рейтингу кращих:

  • nCache 2.0 – складні алгоритми комплексно аналізують навантаження на SSD. Їхня мета — підвищення продуктивності та оптимізація процесів, а також зниження показника енергоспоживання.
  • Надійність. П'ятирічна гарантія — один із суттєвих показників надійності, але не єдиний. Система шифрування, корекція помилок, дає можливість попередити раптовий вихід флеш-накопичувача з ладу і захистити належним чином інформацію від сторонніх.
  • X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC довго живе. Напрацювання на відмову – 1,75 мільйона годин.
  • Підтримує TCG Opal 2.0, тому порадує сумісністю з купою програмних платформ, що підвищують рівень безпеки.

SAMSUNG M.2 850 EVO 1TB SATA

Модель відмінно підійде для десктопних зборок, лептопів та ультрабуків. Витривалість, високі показники продуктивності та тривалий термін служби – три основні причини, через які SSD потрапив до списку кращих моделей на 1000 GB. Але є диск і інші, не менш привабливі, особливості.

 SAMSUNG M.2 850 EVO 1TB SATA

3 приємних якості накопичувача:

  1. У користувача є можливість вдвічі підвищити його продуктивність. Це можна зробити за допомогою незадіяного ресурсу ОЗП, який у цьому випадку збільшує кеш.
  2. Девайс об'ємом в 1 Тб приємно дивує швидкістю реагування: він здатний записувати до 520 мегабіт інформації в одну мить, а все завдяки технології TurboWrite. Читає дані накопичувач також швидко: до 540 Мб/с.
  3. M.2 850 EVO 1TB Trim/Тримінг. Ця технологія відповідає за рівномірний знос девайса та підвищує швидкість роботи з даними.

У тему: Як правильно встановити SSD на комп'ютер і ноутбук: 3 способи

WD BLUE 1TB M.2 SATAIII

Надійність і високі показники продуктивності роблять цей флеш- накопичувач Популярним. Він витрачає мало енергії, тому добре підходить для ноутбуків, оскільки майже не садить їх Акумулятори. Втім, цей твердотільне пристрій цілком підійде і для десктопних Складання. Його можна використовувати як сховища для операційної системи, софту або комп'ютерних ігор та важливої інформації.

WD BLUE 1TB M.2 SATAIII (WDS100T2B0B)

Прискорення процесу завантаження ОС, мінімізація часу відгуку додатків і значний приріст швидкості прийому/передачі передачі даних – це далеко не всі причини, з яких варіант флеш пам'яті потрапив до рейтингу кращих моделей SSD, чий об'єм дорівнює 1 Тб.

Основні характеристики та приємні якості диска WD BLUE 1TB M.2 SATAIII

Ударостійкість при роботі: 1500 G.
Напрацювання на відмову: 1,75 мільйона годин.
Швидко читає і записує: зчитує 560 мегабіт за мить, а записує — 530 мегабіт. Це дає можливість оперативно виконувати завдання та підвищити швидкодію комп'ютера.
Витрачає мало енергії: У режимі очікування девайс споживає від 5 до 12 мВт. При роботі показник не перевищує позначки 3,75 Вт.
Технологія 3D NAND: Дозволяє збільшити об'єм накопичувача практично вдвічі і сприяє зниженню взаємної інтерференції осередків.

CRUCIAL MX500 1TB 2.5 SATA

Внутрішній накопичувач розміром 2,5 дюйма оснащений SATA, максимальна пропускна здатність якого становить 6Gb/s. Показник ударостійкості при роботі дорівнює 1500 G. Втім, не тільки ці особливості зробили модель гідною рейтингу кращих флеш накопичувачів твердотільного типу об'ємом тисячу гігабайт.

CRUCIAL MX500 1TB 2.5 SATA

Чим примітний варіант від CRUCIAL:

  • Підтримує триммінову технологію, яка відповідає за рівномірний знос пристрою і підвищує швидкість роботи з даними.
  • Надійний сам і береже інформацію. За ці якості варто дякувати апаратному шифруванню інформації, впроваджене для надійного зберігання даних AES 256 bit, а також контролер Silicon Motion SM2258, створений для стабільної роботи SSD.
  • Довгожитель – показник напрацювання пристрою на відмову дорівнює 1,8 тисячі годин.
  • У власника MX500 1TB 2.5 SATA є можливість підвищити швидкодію моделі. Для цього можна використати частину ресурсу оперативної пам'яті. А все завдяки 3D NAND пам'яті типу TLC.

Корисно: Особливості роботи з SSD накопичувачами – відповіді на 9 важливих питань, щоб ССД пропрацював довше

Кожен SSD диск з цього списку – гідне сховище, яке здатне швидко записувати та читати дані , А значить і швидко працювати. Тим, хто хоче додати пам'яті ноутбуку або комп'ютеру, стане в нагоді будь-який внутрішній накопичувач з рейтингу. Хороший приклад – 850 PRO 1TB: продуктивний, довговічний та захищений. Тим же, хто шукає портативну модель, краще вибирати із зовнішніх варіантів. Благо, у топ-підбірці їх теж вистачає. Наприклад, DURABLE SD700 BLACK 1TB – те, що лікар прописав. Особливо якщо потрібна швидка, добре захищена та суперлегка модель.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії