Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих виробників акустичних систем

Дата публікації: 25.05.2018 13:50
Дата оновлення: 08.12.2023 13:30

Купити колонки від гідного виробника означає збільшити гучність вбудованих в Телевізор або ПК динаміків, щоб почути кожен звук, а не дратуватися від хрипів замість басу або високої частоти. Зручність керування та підключення теж зайвими не будуть. Але фірм-виробників, які виробляють акустичні системи, зараз – хоч завалися! Яка ж із них краща? Стаття допоможе це дізнатися.

 колонки от лучших производителей акустических систем

До рейтингу увійшли 10 найкращих компаній, що створюють акустику. Кожен виробник створює колонки, які чудово звучать і приємно виглядають. Ключові особливості стовпчиків кожної фірми, а також приклади, наведені в цьому огляді, допоможуть знайти кращі варіанти.

Edifier

З моменту створення компанії (1996 рік), вона перетворилася на популярного виробника тільки на внутрішньому ринку (у Китаї), але й у всьому світі. Edifier – відмінна акустика на будь-який смак: для дому, хоч для машини; хоч стереосистеми, хоч домашні кінотеатри. У рейтинг найкращих ця фірма потрапила завдяки якісному звучанню та оригінальним дизайнерським рішенням.

 стильная акустическая система S360DB от Edifier

Чим сподобається:

  • Деякі системи типу 2.0 можуть залучити як ціною, а й чудовим звучанням. Наприклад, динаміки R2700, укладені в корпус із МДФ, видають 128 Вт потужності. Вони можуть зіграти роль студійних моніторів початкового рівня.
  • Виробник робить чудову акустику 5.1, яка просто не може залишити байдужими кіноманів. Системи складаються із потужних колонок у дерев`яних корпусах. Наприклад, S760 має 540 ват потужності, з яких на сабвуфер припадає майже половина. Такий комплект не тільки дозволить повністю поринути у сюжет кінострічки, а й допоможе влаштувати вечірку — звук точно порадує: низу можна відчути шкірою.
  • Зрозуміло, компанія створює і універсальні рішення, які чудово доповнять ПК або ноутбук, а також будь-які інші гаджети завдяки вбудованому блютуз-модулю. Наприклад, компактну стаціонарну S360DB з двома сателітами та сабом не обов`язково розміщувати поблизу комп`ютера: адже вона підключається без дротів. Потужності в 150 Вт вистачить з головою.

F&D

Створена 1993 року компанія зараз тримається у лідерській п`ятірці виробників акустичних систем. Вона поставляє ринку як активну акустику стаціонарного типу, і портативні мультимедійні комплекти. Фірма, на заводі якої є своє обладнання для виробництва випромінювачів, виливки елементів корпусу та склодання електронних компонентів, має 18-ма складальними лініями. До того ж, вона має свою лабораторію, де тестуються виготовлені колонки. Це дозволяє користувачам скуштувати плоди жорстких стандартів якості.

колонки F&D

Чому до рейтингу найкращих — 3 причини:

  • Універсальність: корпуси більшості моделей роблять із МДФ. Так, цим можуть похвалитися багато брендів. Втім, приємно, що виробник дотримується правил гарного тону. Девайси можна підключати через Bluetooth, а музику вони здатні відтворювати не тільки з носія, але і з радіостанцій. Все це вміє, наприклад, 70-ватна система T-200X потужним 35-ватним сабвуфером.
  • Крім блютуз, деякі акустичні системи (такі як T-30X) вбудовують слот для USB-флешок.
  • Фірма створює і переносну бездротову акустику. Такі колонки ідеально підходять для посиденьок на природі. Моделі оснащуються ємними акумуляторами, тому здатні тішити власників довго. Наприклад, чотирихватна W12 зможе програвати трек-лист 12:00 без зупинки.

Стаття на тему: ТОП-6 найкращих портативних колонок JBL — рейтинг портативної акустіки JBL

Microlab

Фірма, заснована 1988 року, спеціалізується на акустичних системах для комп`ютерів. Втім, компанія регулярно розширює асортимент продукції, поповнюючи його не лише компактними варіантами для лептопів, а й серйозними акустичними системами формату 5.1 допоможуть відтворити об`ємний звук, як у кінотеатрі.

 акустика Microlab

Приклади колонок Microlab
Модель Основні параметри Чим порадує
H-600 активна система 5.1; потужним та об`ємним звуком — хоча позиція позиціонується як аудіосистема для ПК, за фактом її можна вважати повноцінним кінотеатром;
потужність – 270 Вт; дизайном
корпус із дерева;
Pro 3 стереосистема із підсилювачем; досить потужним та чистим звук;
потужність 90 Вт; можна ставити поруч із монітором або телевізором, не побоюючись перешкод;
магнітний захист (екранавання); зовнішній підсилювач дозволяє на 100% розкрити потенціал колонок
корпус з дерева
M-105R колонки 2.1; достатньої для музики та фільмів потужність;
потужність – 10 Вт; гарною деталізацією;
FM-тюнер; невисока, порівняно з іншими моделями виробника, ціна.
можна вставляти зовнішні накопичувачі (USB-флешки та флеш-картки)

Genius

Один з основних плюсів компанії полягає в тому, що вона ніколи не зупиняється у розвитку, з кожним роком покращуючи стовпчики, які випускає. Найкращі риси більшості варіантів – це якісні корпуси, відмінне звучання та невисока, порівняно з товарами інших марок, вартість.

Цікаво: Genius заснували у 1985 році. Під брендом випускаються як акустичні системи, а й периферійні пристрої для комп`ютерів: клавіатури, мишки тощо.


акустические системы Genius

Чому виробник увійшов до Десятки кращих:

  • Фірма робить бюджетні варіанти для телевізорів, ПК та лептопів. Яскравий представник – 32-ватні SW-HF1205. на вартість, звучать колонки добре: завдяки тому, що основні елементи корпусу роблять із дерева, звук майже не спотворюється.
  • Брендові акустичні системи бувають портативними. Вони мають невелику вагу і з`єднуються з носіями звуку по блютуз. Такі колонки потішать автономністю. Наприклад, Mobile Theater MT-20 трьома динаміками, що видають 15 Вт, вміє відтворювати плейлист 10 годин поспіль. А ще має гніздо для картки пам`яті: якщо смартфон або планшет розрядився, це не позбавить господаря колонки веселощів, адже флешку з гаджета можна переставити в колонку.
  • Є й компактні варіанти, які ідеально підійдуть для малометражок. Недорога SP-U115 як раз така. У неї цікавий дизайн і невелика потужність у три вати. Втім, якість звучання все одно набагато вище, ніж у більшості інтегрованих в Телевізор або ноутбук динаміків.

Читайте також: 2017: HomePod – і послухати музику, і поспілкуватися з Siri можна

JBL

Ця фірма – безперечний лідер на ринку виробників акустичних систем. Її назва вже давно стала синонімом до еталонного звучання. Звичайно, працюючи з 1946 року, компанія встигла стати Популярною. Вона випускає різні моделі: від моноваріантів портативного типу, до потужних підлогових комплектів. Хоч би який варіант був обраний — він порадує свого господаря.


 культовая акустика JBL

ПРО колонки JBL

Серед різноманітності моделей кожен бажаючий може знайти оптимальний варіант. В асортименті компанії є системи 5.1, та класичні варіанти стереоакустіки, які можуть використовуватись як для повсякденного прослуховування музики, так і для вирішення професійних завдань. Studio 230 - Тому приклад. На таких шпальтах можна і музику слухати, і кіно підзвучувати. А ще їх можна використовувати як студійні монітори для попереднього зведення треку. Ці «полочники» потішать потужністю та деталізацією. За все це варто дякувати купольний рупорний твітер високої роздільної здатності HDI, якісні СЧ і НЧ випромінювачі, а також фазоінвертор. Усі деталі конструкції надійно заховані у дерево. Про частотні спотворення в даному випадку й мови не може бути.

Любителям активного відпочинку компанія також має що запропонувати. Одним із яскравих представників бездротових акустичних девайсів стала Boombox - моноблочна система. Так, важить цей «монстр» аж п`ять кіло, зате має 4 динаміки, які разом видають 60 Вт. А ще ця блютуз-модель вміє відтворювати треки цілодобово і зовсім не боїться води.

Потреби любителів кіно та особливо вибагливих меломанів JBL також враховує. Один із яскравих прикладів, що підтверджують цей ФАКТ. STUDIO 190/180 PACK. У наборі 5.1 зібрано все: від потужного фірмового звучання до Сучасного «Космічного» дизайну. 530 Вт загальної потужності приховано в МДФ корпусі, і цього більш ніж достатньо навіть для великої площі. Маючи приватний будинок, з такою системою цілком реально влаштувати на подвір`ї власну «Ібіцу».

Logitech

З 1981 року ця швейцарська фірма працює над створенням крутих акустичних систем. Потрібні доступні якісні колонки для ПК чи лептопа, які прослужать довго? Logitech - Це правильний вибір. Стереосистеми, комплекти 2.1 та повноцінні домашні кінотеатри – компанії завжди є що запропонувати. При широкому ціновому діапазоні якість звучання однаково висока.

отличные колонки от Logitech

Чому фірма у списку кращих

Компанія випускає моделі для різних цілей. Любителям потужного басу, геймерам та кіноманам не обов`язково купувати п`ятиканальний варіант, якщо хочеться заощадити. Підійде проста модель із пристойною потужністю. Наприклад, у Z533 цей показник дорівнює 60 Вт. Стереосистема із сабвуфером укладена в корпус, який поєднує в собі елементи пластику та МДФ. Вона чудово звучить, а твітер не надривається на високій гучності.

Для підзвучки комп`ютерів та ноутбуків компанія випускає недорогі стереоваріант без окремого саба, але з досить об`ємним звуком і глибоким басом. Яскравий представник колонок такого класу – 20-ватні. Z240. На додачу до класичного дизайну та приємного звуку ця система може порадувати компактністю.

Якщо потрібні невеликі колонки в кімнату, щоб їхня потужність навіть на повну гучність не надто зачіпала почуття оточення — то й тут компанія має рішення. Вона випускає гідні семи ватні системи, де трохи більше половини потужності посідає сабвуфер. Цього вистачить для пристойного звучання, яке порадує власників системи та не засмутить сусідів. Z-213/14 W RMS саме такий варіант.

Теж цікаво: ТОП-10 найкращих повнорозмірних закритих навушників

Sven

Історія бренду почалася у 1990-х. З того часу виробник явно виріс у професійному плані. Це можна помітити за якістю матеріалів, складання та, звичайно, за якістю звучання. Тепер фірма заслужено займає одне з чільних місць рейтингу найкращих акустичних брендів.

Які колонки робить Sven - 3 приклади:

  1. Компактні комп`ютерні системи невеликої потужності. Такий варіант стане в нагоді для невеликої кімнати або Офісу (Підзвучити презентацію в конференц-залі НА 15 осіб точно Вийде). Мабуть, один із найдостойніших представників подібних МОДЕЛЕЙ – ЦЕSVEN 235. У нього пластиковий корпус, що могло бути недоліком (на високій гучності це викликає деренчання), якби не оптимальний для такого матеріалу показник потужності — 4 Вт.

 акустика Sven

Для тих, хто не може слухати музику без глибокого басу, компанія робить комплекти із двох сателіт, доповнених сабвуфером. Зазвичай такі моделі сумісні з різними джерелами сигналу. Наприклад, MS-2100ПІДКЛЮЧАЄТЬСЯ до Dvd/media-Програвачів, Портативних девайсів та PC. УНІВЕРСАЛЬНОСТІ До такого варіанту додають роз`єми для USB-накопичувачів і flash-карток. Підкаст по радіо також можна послухати.

Доступні в плані вартості домашні кінотеатри – це також про Свен. Шикарні трисмугові системи 5.1 мають пристойний запас потужності: гучності колонок вистачає з головою. Наприклад, у HT-210 видають 125 Вт. А ще вона синхронізується з джерелом відтворення через Bluetooth: тягнути провід до телевізора не доведеться.

Dali

Данський бренд, Котрий утворився у 1983 році, популярний завдяки шикарному звучанню. Колонки цієї фірми вибирають досвідчені меломани, аудіофіли та музиканти з абсолютним слухом.

Привабливі якості акустіки

Цілі — музичного реалізму та цілісності звуку — компанія досягла. Асортимент продукції бренду дуже різноманітний. Фірма робить і бюджетні моделі, у неї можна купити топові системи Hi-End класу. Dali постачають як пасивні, і активні стереосистеми. Першим потрібен підсилювач, по-друге — він вбудований. У будь-якому випадку шикарний звук та приголомшлива деталізація гарантовані.

высококлассная акустика Dali

Гарний приклад – Zensor 1. Це пасивні стовпчики, до яких можна під`єднати 25-100 Вт підсилювач. Це дає можливість не переплачувати за ультрапотужність, якщо вона не потрібна. Портативні девайси цієї марки порадують не лише компактними розмірами та незвичайною зовнішністю, а й «начинкою». Наприклад, кілограмова Katch Moss своєму господареві хоч добу. Запас потужності у системи теж дуже нічого — кожен випромінювач видає 25 Ватт.

Дивіться також: JBL Charge 3 – найпопулярніша портативна акустика: 5 відтінків корпусу та 5 особливостей пристрою

Klipsh

Як і попередній виробник у рейтингу, ця фірма також відома Hi-End апаратурою. Заснована в 1946 році, це одна з небагатьох акустичних марок у світі. Втім, вона випускає широкий спектр варіантів різної вартості та призначення. В будь-якому випадку Klipsh - Це «вища математика» звуку.

восхитительные колонки Klipsh высокого класса

Навіть компактні системи потішать високою потужністю. Наприклад, у саундбару Reference R-4B дорівнює 250 Вт. Трисмугову систему можна підключати по блютуз. Компанія оснащує колонки твітерами купольної форми, тому рівень деталізації акустичних систем порадує навіть вимогливих до звучання меломанів. Ще б! Адже за аналогічним принципом виготовляють моніторну акустику, яку використовують у студіях звукозапису для композицій. Саме така «піщалка» встановлена в 150-ватну пасивну стереопару Reference R-24F найкращий варіант навіть для прискіпливих.

Yamaha

Японську корпорацію заснували ще 1887 року. Ця фірма — найстаріший серед брендів рейтингу. Ямаха — один із найкращих виробників музичних інструментів. Купити акустичні системи цієї марки означає заплатити за шикарний, найчистіший і щільніший звук, який порадує натуралістичністю та деталізацією.

Цікаво: Крім аксесуарів музичного напряму, під брендом випускають побутову техніку, спортивні товари і навіть промислових роботів.

 акустические системы Yamaha

Чим здатні залучити колонки цієї марки
Різноманітність зашкалює. Yamaha випускає всілякі акустичні системи, серед яких будь-хто зможе знайти варіант до смаку. Вона виготовляє найпотужніші комплекти – домашні п`ятиканальні кінотеатри з окремим сабвуфером. NS-PA40 саме такий. Він видає двісті ват звуку й дозволяє повністю поринути в сюжет гри або фільму. А прослуховування оркестровок на таких шпальтах подарує нові відчуття.
Любителям класичного якісного стереозвучання інженери цієї фірми теж догоджають. Навіть компактні «полочники» звучатимуть суперпотужно. Наприклад, стереоколонки NS-333 видають 120 Вт. З ними можна почути навіть звуки, які раніше були помітні. За це Варто дякувати купольному твітеру. Подібну конструкцію Динаміка використовують у студійних моніторних стереосистемах, тому цей варіант стане в нагоді для попереднього зведення аудіотреку. До Речі, щоб зберегти місце, колонки необов`язково ставити на полицю: їх можна підвісити на стіні.

Що ще почитати: ТОП-10 найкращих MP3-плеєрів

Однозначно сказати, яка акустика краща, який виробник посідає перше місце в рейтингу, важко. Все залежить від переваг. Для вимогливих аудіофілів, любителів Hi-Fi та Hi-End систем підійдуть аксесуари культових компаній, таких як Dali, Yamaha, JBL або Klipsh. У цих же компаній можна знайти і професійні моделі для студійної роботи. Низька ціна – найважливіший критерій? Тоді Genius, Sven та Logitech – те, що треба. Якістю звучання вони теж не скривдять. У будь-якому випадку, кожен із цих виробників робить відмінні колонки. Головне – вибрати відповідний за параметрами варіант.

Коментарі
Залиште коментар