Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі холодильники Liebherr: 5 популярних моделей бренду

Дата публікації: 29.05.2018 11:01
Дата оновлення: 19.04.2023 14:53

«Холодильники Liebherr справжня німецька якість». Для більшості покупців цього гасла недостатньо, щоб придбати техніку бренду, адже потрібно також враховувати параметри, комплектацію та багато іншого. Так у чому ж особливості обладнання з лаконічним скромним дизайном та далеко не скромною ціною? Відповіді далі.

Цікава стаття на тему: Як і де купити холодильник. Процес купівлі якісного та недорогого агрегату

4 модели холодильника Liebherr

Виробник холодильників з Німеччини постарався втілити у своїх моделях більшість запитів користувачів: у колекції представлені екземпляри з верхньою, нижньою морозилкою, зразки з різною кількістю полиць та великою кількістю функціоналу. Дизайн у них практично ідентичний, але характеристики у кожного свої. Щоб детальніше розібратися у найкращих холодильниках Лібхер, варто уважно розглянути ТОП-5 моделей компанії.

Читайте також огляд холодильників іншого преміум бренду: ТОП-10 кращих холодильників SAMSUNG

Liebherr CUwb 3311

Велика двокамерна модель оформлена в темно-синій корпус із мінімалістичним декором. Єдиною прикрасою холодильника є металеві ручки і фірмовий логотип у верхній частині. Місткість техніки складає 294 л.

Холодильник Liebherr CUwb 3311

Холодильне обладнання Liebherr CUwb 3311 4 великі скляні полиці + 2 прозорі контейнери для фруктів та овочів. На дверцятах — 4 місткі відділи для дрібних продуктів та баночок. У наборі є решітка для укладання винних пляшок, форма для приготування льоду і яєчний лоток. Морозильна камера обладнана трьома прозорими ящиками з відкидними дверцятами загальним об'ємом 84 л.

Основні плюси цієї оригінальної моделі:

  • можливість самостійно налаштувати необхідну температуру морозилки;
  • контейнери в морозильній камері покриті спеціальним напилюванням, яке не дає продуктам примерзати до поверхні;
  • мінімальне споживання електроенергії, що становить 0,575 кВт на добу;
  • перенавішування дверей у зручне для експлуатації положення.

Такому об'ємному холодильнику не вистачає лише автоматичного розморожування морозильної камери.

Liebherr CNbe 4015

Корпус холодильника виконаний у світло-бежевих тонах. Двері оформлені великими ручками з автоматичним доводчиком, завдяки якому техніка закривається плавно та беззвучно. Морозильна камера займає нижню частину обладнання, всередині неї висувні прозорі ящики для зберігання заморожених продуктів.

Цікава стаття на тему: Рекомендації з правильної експлуатації холодильника

Холодильник Liebherr CNbe 4015

Комплектація основного відсіку нагадує попередній екземпляр: 4 полиці із загартованого скла, висоту яких можна відрегулювати + додаткова полиця, що одночасно служить кришкою для пластикових контейнерів для овочів На дверцятах також чотири відділи різної місткості. Тут вільно розташуються судки з продуктами чи пляшки.

Серед переваг Liebherr CNbe 4015:

  • верхнє освітлення внутрішнього простору холодильника, що виглядає сучасно і оригінально;
  • 2 регульовані ніжки, що дозволяють виставити агрегат ідеально рівно, незалежно від поверхні;
  • звуковий сигналізатор поломки, який сповіщає про найменші збої в роботі;
  • автоматичне розморожування, що полегшує експлуатацію;
  • модна функція «Holiday», що підтримує температуру до +15° С під час тривалої відсутності власника.

Варто згадати, що остання технологія дуже енергоефективна і дозволяє не відключати холодильник, вирушаючи у відпустку або відрядження.

Liebherr CNef 4815

Великий холодильник кольору «металік» має нижнє розташування морозильного відсіку та стандартну для техніки бренду комплектацію. Головною його відмінністю від попередніх аналогів виступає один лоток у холодильній частині (замість двох маленьких) для заощадження свіжих овочів. Доповнюють його 5 великих полиць та дверні відділи.

 Холодильник Liebherr CNef 4815

Морозильна камера Liebherr CNef 4815 обладнана трьома великими ящиками загальною місткістю понад сотню літрів. Прозорі дверцята відкидної конструкції щільно закривають лотки, надійно зберігаючи задану температуру.

ДО переліку переваг моделі входить:

  • спеціальний захист від дітей, яка блокує дверцята;
  • звукове оповіщення про те, що техніка відкрита;
  • окрема функція, яка контролює рівень холоду під час перебоїв з живленням;
  • великий контейнер для овочів з покриттям BioCool, що забезпечує тривалий термін зберігання та оптимальну вологу.

Холодильник оснащений брендовою технологією Лібхер під назвою SmartDevice. «Розумна» система дозволяє техніці самостійно регулювати потрібну для продуктів температуру, гарантуючи збереження всіх вітамінів та корисних речовин. Це особливо важливо, коли йдеться про «зелену» їжу або дитяче живлення, що зберігається в пляшечках для годування.

Liebherr CNbs 4315

Модель Liebherr CNbs 4315 класичний холодильник з чіткими лініями корпусу та суворим оформленням. Чорний колір надає техніці благородства, вигідно підкреслюючи брендові фішки компанії: великі металеві ручки та такий самий логотип угорі.

Пізнавальна стаття на тему: Який холодильник найкраще підійде для дому та дачі? Поради щодо вибору.

 Холодильник Liebherr CNbs 4315

Холодильний відсік обладнаний 4-ма великими полицями + окремі винні грати. Місткість простору – 220 л. У цей об'єм також входять 3 відділи на дверцятах та велика коробка для овочів. Спеціальне покриття стін дозволяє підтримувати в ній оптимальну вологість, щоб продукти довше залишалися свіжими. У такому контейнері можна зберігати і відварені овочі, головне – покласти їх на відкриту тарілку, сік не зіпсував піддон.

3 переваги екземпляра з Німеччини:

  1. температура виводиться на екран, розташований вгорі холодильної частини;
  2. окремий режим для швидкого заморожування продуктів у морозилці;
  3. Керування за допомогою сенсорного дисплея без допоміжних кнопок.

Модель обладнана так званою" Зоною свіжості", температура в якій завжди тримається на одному рівні (близько 0°С). Цей відділ спеціально розроблений для продуктів, що швидко псуються, і забезпечує тривале їх зберігання.

Liebherr CNPbs 3758

Завершує рейтинг кращих холодильників Liebherr екземпляр з оригінальною сенсорною панеллю на корпусі – CNPbs 3758. Модель виконана в чорному кольорі, має містку морозилку (101 л) та компактний холодильний відсік (170 л). Верхня частина оснащена Трьома полицями, ґратами для укладання пляшок та одним контейнером під свіжі овочі.

 Холодильник Liebherr CNPbs 3758

Список плюсів обладнання включає:

  • 2 лотки VarioBox на дверцятах, які підходять як посуд для сервірування;
  • покриття корпусу захисним шаром, що не «збирає» на собі плями і сліди від пальців;
  • можливість налаштувати температуру з урахуванням кількості продуктів, що зберігаються.

У цієї преміум-моделі є автоматичне розморожування і обігрів передньої частини морозильного відсіку, що відразу додає їй бонусів. Недоліком пристрою є лише його вартість, хоча така ціна цілком відповідає заявленому функціоналу.

Замість підсумку

Всі холодильники бренду оснащені додатковою функцією, яка допомагає їм стійко переносити коливання енергії в мережі. У цей час температура всередині відсіків не змінюється, зберігаючи їжу такою ж свіжою та корисною. Крім цього, усі моделі відносяться до класу енергозбереження А+ чи А++.

Читайте пізнавальну статтю: Як вибрати холодильник? 11 основних критеріїв

Насамкінець варто узагальнити найбільш важливі характеристики 5 популярних холодильників з Німеччини. Таблиця підкаже лідера рейтингу і допоможе зробити правильний вибір для своєї кухні.

Модель
Загальний об'єм, л Авторозморозка Кількість полиць
Liebherr CUwb 3311 294 немає 4+3
Liebherr CNbe 4015 356 є 5+4
Liebherr CNef 4815 361 є 5+4
Liebherr CNbs 4315 321 є 4+3
Liebherr CNPbs 3758 271 є 3+2

Коментарі
Залиште коментар
Категорії