Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Тематичні парки Legoland: 8 мега популярних на планеті

Дата публікації: 14.09.2020 07:57
Дата оновлення: 14.09.2020 07:57

«Світ Лего» – іграшкова країна веселощів, споруджена з конструктора. Всього налічують 8 парків розваг по всьому світу, які не залишають байдужими ні дітей, ні дорослих.

Фішка Ігроміре в тому, що всі будівлі зроблені з леговскіх детальок. Вони яскраві, виглядають незвично, тому так і притягують увагу відвідувачів. Про визначні пам'ятки світових Legoland докладніше розповімо в статті.

Атракціони в Леголенд

Каруселі розділені по секціях з позначками про обмеження зростання і віку. Тематичні зони являють собою копії знаменитих пам'яток.

  1. Малюкам – роздолля: оглядові башти, веселі паровозики, міні версії американських гірок, ігрових майданчиків злічити-не перелічити.
  2. Дітям постарше розваги покруче. Можна зібрати гоночну машину Лего, а потім пуститися у всі тяжкі наввипередки з іншими учасниками.

Єдине, що затьмарює – вартість квитків. Дорого (ціни вказані в статті нижче). Але можна заощадити на 40 євро, якщо брати сімейний квиток на офіційному сайті за десять днів до відвідування Леголенда.

Найвідоміші парки Lego в світі

Перший в світі Леголенд побудували в Данії в 1968 році. А передували тому події 30-х років – коли тесля Оле Кірк Крістіансен став виготовляти дерев'яні іграшки з колесами. Вони непогано розкуповувалися, тому сімейний бізнес набирав обертів і модернізувався.

У 50-х роках стали виготовляти деталі різних форм з пластмаси, які з'єднувалися між собою. Батьківський бізнес продовжив син Кірка, і відкрив власний центр, зроблений з конструктора, неподалік від фабрики Лего.

Але НЕ будемо переповідати те, що, отже, відомо. Зосередимося на подробицях в яких країнах є Леголенд і чим примітні ці місця, повні веселощів і запалу.

Корисна стаття: Конструктор Лего: історія компанії – 7 доленосних поворотів

Леголенд в Біллунді (Данія)

Саме в Данії з'явилося Lego-конструктор. Тому не дивно, що перший в світі парк атракціонів Леголенд був заснований в Біллунді за адресою: Nordmarksvej 9, 7190 Billund, Данія.

Место для веселья в Биллунде

Атмосферу конструктора можна відчути прямо в аеропорту, який також побудований компанією ЛЕГО. Добиратися до Біллунд краще машиною або літаком, так як залізниці немає. Також є можливість сісти на автобус, який робить зупинку в аеропорту. Якщо добиратися до міста з іншої країни, краще слідувати по автостраді Е45.

Данська центр налічує 46 млн. деталей, з яких зроблені інсталяції. Він найбільший з усіх леголендовскіх парків для відпочинку. Його родзинка – атракціони «Полюс».

Виділяють 9 тематичних зон.

Найменування
Опис
Мініленд Перша побудована зона, де можна побачити захоплюючі краєвиди і визначні пам'ятки Данії, а також відомі об'єкти інших європейських країн, зроблених з конструктора
Земля Дупло Призначена для дітвори віком від 2 до 6 років. Дизайн території оформлений великими частками Лего. Щоб дітки не поранилися під час падіння та ігор, покриття на території роблять м'яким. Тут кожна дитина зможе пройти навчання водіння авто. По закінченню курсу дитина отримує дитячі права на керування машинами в Данії
Світ Уяви Тут дітвору та дорослих чекають великий акваріум і різноманітні атракціони. Центр ігор дозволяє дітям повоображать і створювати власні споруди з конструктора. Зона до вподоби не тільки дітлахам, а й дорослим. Старші люди можуть відвідати Скандинавський кінотеатр в 4D
Legoredo Сконструйований в стилі Дикого Заходу. Підійде для сімейного відпочинку. На території розташовуються ресторани і кафе, де зможуть відпочити дорослі. Залишитися переночувати можна, якщо зняти номер в готелі
Земля піратів Славиться топовими наземними і водними забавка. Діти шукають скарби, досліджують печери, знайомляться з місцевими жителями. Тут можна грати в стрілялки водою
Земля пригод Відрізняється атракціонами для любителів екстриму та майданчиками для ігор в стилі Єгипту. На території розташовані крамниці, що торгують сувенірами. Є два ресторани для сімейного відпочинку, де можна перекусити гарячими бургерами і освіжитися прохолодними напоями. У ресторанах подається їжа різного спрямування: від піци, до середньовічної кухні
Лего Сіті Присвячена певної серії Лего і Bionicle. На території сконструйовані пожежна частина і завод з конструктора
Королівство лицарів Царство виконано в жанрі Середнього Віку. Майданчик вікінгів існує з 2006 року, де діти можуть позмагатися в бою зі шпагами з конструктора і пошукати скарби
Полярна земля Споруджена в формі полюсів, де мешкають справжні пінгвіни, з якими можуть контактувати відвідувачі

На замітку: Світиться конструктор Light Stax

Леголенд у Гюнцбурзі (Німеччина)

Центр розваг у Гюнцбурзі був заснований в травні 2002 року. Він знаходиться за адресою: Legoland-Allee 3, 89312 Günzburg. На його території 55 атракціонів, зроблених з 56 мільйонів деталей. Масштаби інсталяцій вражають розмахом.

Парк развлечений в Германии для взрослых и детей

У німецькому Леголенде виділяють сім зон для розваг.
1. Лего Сіті
Є дитяча автошкола від Хундай. Машини розраховані для діток віком від 3 до 6 років. Однопедальний механізм простий в управлінні і дозволяє контролювати швидкість. Дітвора 7-13 років може пройти курс підготовки «молодого бійця» на цьому авто. Після успішного складання іспиту є можливість отримати справжні права водія і управляти машиною по автомагістралі зі світлофорами.
2. Зона Уяви
У центрі розташована 50-ти метрова оглядова вежа з видом на парк розваг. Щоб побачити красу, потрібно сісти в кабіну з кріслами і спостерігати за видами, як в колесі огляду.
На території стоїть величезний дракон, який поливає відвідувачів водою.
Хлопчики можуть відвідати галерею футбольних знаменитостей.
3. Зона екстриму
Тут знаходиться гірка Project X для любителів гострих відчуттів.
Одягнувши окуляри віртуальної реальності, можна поборотися за перше місце в перегонах всесвіту Лего.
Для любителів побризкатися і постріляти з водних пістолетів є карусель на воді.
Також в зоні розташовані зал для ігор на комп'ютері і 4Д кінотеатр. По боках від каруселі знаходяться Лего-академія, де можна спорудити власну модель іграшки.
Незважаючи на екстремальні розваги, є можливість відвідати і зону релаксу – акваріум-тунель завдовжки 8 метрів. В акваріумі мешкають різні види риб, які плавають між фігурок з конструктора.
4. Проживання лицарів
Побудована в міру крута гірка, де дорослим і дітям надається можливість проїхатися по дракону, що випускає полум'я. Також юні шукачі можуть знайти «золото» на невеликому копальні.
5. Зона пригод
Піднятися на вершину вулкана, погуляти в справжніх джунглях, поплавати на каное, покататися на джипах в Сафарі – все це можливо в зоні пригод. А з вершини вулкана вийде скотитися, якщо не боїтеся 12-ти метрової висоти.
Гіперактивні малюки можуть полазити і пострибати на ігровому майданчику.
Для культурного відпочинку побудований театр з цікавими виставами.
6. Світ ніндзя, піратів і царство фараонів
Діти можуть поборотися в морській битві, захищаючись водними пістолетами і кулеметами. Хто захоче битися за скарби – тому дорога до храму Х-pedition. Там на вході видають інфрачервоні пістолети. Самим відважним належить здолати великого пожирателя і відвідати 4Д атракціон зі спецефектами.
7. Мініленд – парк мініатюр
Щоб оглянути весь парк, варто покататися на залізниці. Багато Визначних пам'яток – це точні копії центральній площі Берліна Александерплац, Берлінський Собор, Червона ратуша і т.д.

Читайте: Цей трансформер від Galileo

Леголенд в Віндзорі (Великобританія)

Віндзорський парк побудований в березні 1996 року. Його адреса: Winkfield Rd, Windsor SL4 4AY.

Каруселі в більшості своїй цікаві дітлахам до 12 років. Підходять для катання сім'ями. Особливо тут весело і по-святковому урочисто на свята. Так, на Хеллоуїн територію парку прикрашають павуками і відьмаками, зробленими з конструктора. Виглядає це забавно, і нітрохи НЕ гнітить.

На Китайський Новий рік по Леголенд розгулюють чоловічки – за образом і подобою з Лего. Вони танцюють у стилі драконів і левів.

Леголенд в Великобритании

Віндзорський парк розваг розділений на тематичні області:

  • початок – розташовані магазини і залізниця;
  • потім Мініленд – де відвідувачі можуть подивитися на визначні пам'ятки країни в мініатюрі;
  • потім долина Дупло – ігровий майданчик на воді і невеликий аеропорт для дітей і дорослих;
  • на території Лего Сіті розташовані дві автошколи для юних водіїв;
  • в містечку Хартлейк коштувати відвідати атракціон, зроблений у вигляді маятника. Уявлення піратів нагадує мега шоу, які надовго залишається в пам'яті;
  • царство фараонів славиться невеликим колесом огляду, що складається з 8 кабінок, і місцем для гри в Плейстейшн;
  • на землі вікінгів варто покататися на каруселі в печері великого павука;
  • на території обителі лицарів можна проїхатися на американських гірках, сидячи на драконах;
  • корабель у вигляді маятника миттю доставить на піратські берега;
  • а в центрі уяви можна покататися в вагончиках по залізниці, де відкриваються види на місцеві пейзажі.

Цікава стаття: Як вибрати дитячий велосипед?

Леголенд в Каліфорнії (США)

Каліфорнійський парк відчинив двері в One Legoland Dr, Carlsbad, CA 92008 в березні 1999 року. На території «Країни веселощів» знаходиться акваріум великих розмірів, де мешкає понад п'ять тисяч рибок.

Дорослий квиток (від 13 років) можливо придбати за 100-110 доларів, а дитячий 95-105 баксів. Дітки до 3-х років можуть відвідати парк розваг абсолютно безкоштовно.

На території за три долари можна навіть зарядити телефон. Ціна зберігання речей – 10 баксів.

Вход в центр веселья в Калифорнии

Аквапарк працює тільки в теплу пору року, вхід в який знаходиться з тематичної зони Фан Статутному. У аквазоні розташовані:

  • гірка Помаранчевий прорив з катанням на плоту;
  • віражних водні атракціони;
  • гірка, з якої можна скотитися на піратському судні;
  • хвильовий басейн;
  • лінива річка, де плавають детальки Лего;
  • водні зони.

На Острові Діно (однієї з тематичних зон) можна зустріти прогулюється динозавра. А маленькі шукачі зможуть зайнятися пошуками останків копалин ящерів.

Леголенд у Флориді (США)

Флоридський дитячий замок знаходиться за адресою 1 Legoland Way Winter Haven, FL 33884. Він відкрився в 2011 році. На території парку розташовані ботанічний сад, 50 атракціонів, ігрова зона, піратська бухта, веселий місто, великий аквапарк і багато інших забав.

Ціна квитка на день становить майже 85 доларів, якщо бронювати заздалегідь. У день приїзду – 125 баксів.

Атракціони в аквазони розраховані на відвідувачів з ростом вище 1,22 метра. Найбільш популярні гірки Камікадзе і Боні слайд спірального типу, які мають великий кут нахилу, що дозволяє розвивати велику швидкість під час спуску з бризками і викидом адреналіну.

Парк Лего во Флориде уже ждет посетителей

Для малюків є окрема зона в аквапарку з містечком для ігор і водних розважалівку. Тут знаходяться гірки різних форм і розмірів, також сходи, спуски на мотузках. Для зовсім маленьких побудований басейн-жабник, де дітки можуть перебувати під наглядом дорослих. Атмосферу справжнього морського курорту надають пальми, які оточують місцевість.

Леголенд в Малайзії

Малайзійський центр заснований в 2012 році. Леголенд розділений на 7 тематичних зон і розрахований на дітлахів віком 2-12 років. На території центру знаходяться аквапарк, акваріум, готель і 70 атракціонів з каруселями і гірками, якими діти зможуть управляти самостійно: потрібно просто натискати на педальки для контролю швидкості або гальмівної системи.

Парк ділиться на 7 зон:

  • дитяче містечко, де дітлахи зможуть навчитися керувати машинами; занедбане місце, де мешкають фараони і динозаври;
  • лабораторія для маленьких винахідників;
  • колекція пам'яток Європи;
  • королівство міфічних часів і інші.

Малазийский леголенд готов встречать гостей

Дорослі і діти зможуть відвідати екскурсію, яка займає 1,5 години. У вартість входить трансфер з гідом, що говорить по-англійськи. Час роботи парку до 18:45 годин.

Для діток до двох років екскурсія проводиться безкоштовно.

Адреса: 7, Jln Legoland, 79100 Nusajaya, Johor.

На замітку: Чим здивує PlayStation 5 – дата виходу PS5, характеристики, фото, що відомо про нову плейстейшен 5

Леголенд в ОАЕ

Дубайський центр розваг вважається одним з найбільш великих в світі. Входить до складу великого готельного комплексу. Повеселитися в Леголенд приїжджають не лише туристи, а й місцеві жителі.

Центр поділяють на дві зони – аквапарк, де можна покататися на водних гірках і поплавати в басейні, і парк атракціонів.

Парк развлечений в Дубае

Відпочинок в парку розрахований на цілий день. На території розташовані магазини і торгові стійки, де продаються сувеніри. Пообідати і повечеряти можна в кафе різної спрямованості: фаст-фуд, морозиво і повноцінні страви.

Аквазона розрахована на дітвору від 2 до 12 років. Тут знаходяться хвильової басейн, водні гірки в кількості 20 штук, зони для відпочинку з парасольками і шезлонгами.

Адреса: LEGOLAND Dubai, Sheikh Zayed Road.

Леголенд в Японії

У місті Нагоя 1 квітня 2017 року було відкрито перший Леголенд в Японії. Для будівництва центру розваг знадобилося понад 10,5 частинок Лего.

Крім атракціонів і гірок, відвідувачів заворожують цікаві їстівні страви, приготовані в формі кубиків Лего. Їх можна спробувати в кафе, милуючись видом на море.

леголенд в Японии

Юні відвідувачі зможуть покататися на картингу, взяти участь в турі під водою, побачити морських мешканців і відвідати американські гірки.

У зоні під назвою Мініленд дорослі і діти зможуть побачити пам'ятки з усього округу Японії.

Адреса: LEGOLAND Japan Limited, 2-2-1 Kinjoufutou, Minato Ward, Nagoya, Aichi 455-8605, Японія.

ДО слова: Що можна зробити з Лего конструктора: Топ-10 ідей

Коментарі
Залиште коментар