Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг зовнішніх жорстких дисків на 2 TB

Дата публікації: 27.07.2018 10:22
Дата оновлення: 18.12.2023 14:19

Місткий внутрішній HDD - це зручно. По-перше, можна переносити гігабайти інформації в кишені, по-друге, драйвера встановлювати не треба, так що можна підключатися до будь-якого комп`ютера. Але який варіант — найкращий? З цим допоможе розібратися стаття.

лучшие внешние HDD на 2TB

У топ-добірці – 10 найкрутіших жорстких дисків на 2 Тб. Всі моделі зручні в управлінні, мало важать і швидко працюють, але є й інші цікаві особливості.

ADATA 2.5" USB 3.0 HV620S 2TB Slim

Місткий компактний 152-грамовий пристрій товщиною 11,5 мм — чудовий варіант для зберігання важливої інформації, аудіо, відео, софту, а також ігор. Модель відрізняють високі показники продуктивності, які додатково підвищуються при підключенні через ІНТЕРФЕЙС USB версії 3.1. Втім, не лише за це носій потрапив до рейтингу найкращих моделей на 2 Тб.

Найкращі риси:
1. Девайс спритний – шпиндель за хвилину прокручується майже п`ять з половиною тисяч разів. При цьому працює апарат тихо.
2. Захист корпусу від подряпин забезпечують опуклі краї по краях.

TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB серия H Blue (TS2TSJ25H3B)

Стильний, захищений, портативний девайс простий та зручний у роботі. Оперативно і практично без шуму справляється з будь-яким завданням. Накопичувач комфортно взаємодіє з USB 3.1/3.0/2.0. Готовий до роботи вже за кілька секунд після підключення.

`

Надійний і простий у використанні портативний диск, як і попередні моделі в рейтингу, не потребує драйверів і одразу працює після підключення до комп`ютеру. Втім, це не єдині якості, завдяки яким HDD заслужив місце у топ-добірці.

`WD

Основні особливості накопичувача на 2000 GB WD:

  • Один з найкращих варіантів у топі в плані зручності керування: фірмовий софт, за допомогою якого можна програмувати час сну жорсткого диска, а також форматувати його.
  • Апарат досить легкий – не досягає і трьохсот грамів, при цьому працює неголосно і здатний вмістити пристойну кількість файлів, загальним об`ємом 2 Тб.
  • У зовнішнього WDBJRT0020BBK-WESN 2 TB є стійкий до ударів корпус, що забезпечує комфортне транспортування: якщо апарат випаде з сумки – нічого страшного не станеться.

Якщо потрібно менше місця: Топ найкращих зовнішніх HDD об`ємом 500 GB

TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB A Black

Стиль, надійність висока продуктивність і довговічність – все це представник лінійки StoreJet: компактний універсальний накопичувач, який увійшов до рейтингу найкращих зовнішніх HDD завдяки привабливим характеристикам.

Чим хороший варіант від TRANSCEND - Топ-4 якості:

1. Є програма для максимально комфортного керування даними.
2. Усередині є механізм-підвіска, що гарантує захищеність жорсткого пристрою і разом розміщених у пам`яті файлах від падіння, ударів.

TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB A black (TS2TSJ25A3K)

3. Є клавіша, створена для перепідключення 2,5 дюймового накопичувача серії А на 2TB, вона призначена для «безпечного вилучення пристрою» без необхідності вимикати та повторно підключати USB кабель.
4. Швидкий: за секунду диск зможе передати 600 мегабіт інформації, що дозволяє заощадити час на копіюванні.

WD 2.5" USB 3.0 2TB My Passport Ultra Gray

2,5-дюймовий варіант є сучасним, оригінальним дизайном. Моделі виробника характеризуються надійністю та простотою у використанні, і цей зовнішній диск – не виняток. Відмінний варіант альтернативного сховища інформації, наприклад, коли треба взяти із собою документи, програми, фільми та музику, але при цьому не навантажувати рюкзак великогабаритною та важкою технікою.

`WD порве кишеню сумки чи куртки.

  • Безпека інформації – за вищим розрядом. Є спеціальний софт для створення запасних копій та функція попередження про виникнення проблем, які захистять від втрати даних. 256-розрядне шифрування та програма WD Security убереже файли від стороннього втручання. Для активації функції та додаткового захисту користувач може встановити пароль.
  • Можна імпортувати дані із соцмереж та хмар: у цьому теж допоможе фірмова програма.

Дивіться також: Топ кращих SSD-накопичувачів

Жорсткий диск ADATA 2.5" USB 3.1 2TB HV300

Як і всі моделі в рейтингу, цей девайс містить 2000 GB інформації. При цьому важить пристрій менше 150 грамів, а товщина диска – як у смартфона: 10,3 мм. Але не тільки зовнішністю жорсткий носій заслужив місце у топі найкращих HDD. Є в нього інші круті фішки.

`Жесткий

Накопичувач стійкий до ударів, має приємний вигляд і прогумований корпус, який зменшує вібрації під час роботи. Швидкість, коли справа стосується записування або копіювання інформації, компактні розміри плюс значний обсяг пам`яті – все це робить пристрій практично універсальним.

`TRANSCEND

Як і інші моделі, що увійшли до рейтингу, варіант не прив`язаний до якоїсь операційної системи, працює відразу після підключення лептопу чи ПК. Вільного місця у диска теж вистачає – 2000 GB. З таким об`ємом він запросто вмістить не лише текстові, а й мультимедійні файли, а ще важкі ігри та програми.

4 приємні особливості місткий HDD:

  1. Інформація під надійним захистом За це варто дякувати 256-бітному AES шифруванню.
  2. Максимальний комфорт керування жорстким диском шляхом фірмового софту Elite.
  3. В результаті тестів на стійкість до падіння апарату надали рівень захисту за стандартами армії США US MIL-STD-810F. Крім того, девайс поміщений у надійний, не тільки протиударний, а й антиковзкий корпус.
  4. StoreJet M3 резервні копії за дві секунди — треба лише натиснути кнопку.

Цікаво: Топ найкращих виробників зовнішніх жорстких дисків

Кожен зовнішній жорсткий диск із цієї топ-добірки швидко діє та радує компактними розмірами. Якщо потрібний місткий HDD, захищений від ударів по максимуму, можна порадити будь-який варіант від TRANSCEND. Усе накопичувачі цієї фірми, що потрапили до рейтингу, захищені за армійськими стандартами. Якщо ж треба швидко переміщати дані з хмар і соцмереж, а ще не дати стороннім допуск до секретів – My Passport стане в нагоді. Його можна запоролити.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії