Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Навушники Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року

Дата публікації: 01.03.2021 13:16
Дата оновлення: 01.03.2021 13:16

Philips – відоме ім'я в сфері мультимедійної техніки. Компанія виробляє телевізори, програвачі, навушники і багато іншого, незмінно радуючи покупців добротними товарами.

 Philips SHB3075BL купить

Накладні навушники SHB3075BL виготовлені з матеріалів, забарвлених в насичений синій колір, в магазинах їх розбирають через якісного звуку і підключення по блютуз.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Виробник подбав не тільки про якість звуку, але і про зручність зберігання навушників. Чаші повертаються, і гарнітура легко приймає плоске положення. Модель відноситься до серії BASS +, мабуть з цієї причини обидві чашки прикрашені білими плюсами. Аксесуар зроблений акуратно, видимі дефекти відсутня навіть в дрібницях. Помітно фабричне виготовлення і відповідність якості вимогам солідного бренду.

Огляд Philips SHB3075BL, в яких пишуть, що ободок і корпус навушників виготовлені з металу не варто вірити. Окружності чаш зроблені з глянсового пластика, а зовнішні центральні кола і ободок – з матового. Матеріали різної світловідбиваючої здатності разом виглядають гармонійно. Діаметр мембрани – 32 мм. У магазинах крім синьої моделі зустрічаються білі, чорні, червоні. Колір – як кому подобається, але немаркі – сині і чорні.

FAQ для меломанів: Як правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Батарея і автономність

У акумулятора навушників Philips SHB3075BL наступні характеристики:

Ємність літій-полімерної батареї
240 мАг
Час автономного функціонування 12 годин
У режимі очікування 166 годин
Час набору повного заряду 3 Щоб години

Модель не можна назвати чемпіоном автономності, але 12 годин безперервної роботи – хороший показник для середньої цінової категорії. Можна цілий день слухати музичні композиції – батарея протримається до нічного підзарядки.

У комплектацію входить кабель Micro-USB для під'єднання до зарядного пристрою або USB-порту ноутбука, або ПК. Індикатор навушників під час зарядки горить білим. Коли батарея набирає повну ємність, він гасне.

На замітку: Як користуватися бездротовими навушниками – інструкція в 6 пунктах

Звук

Оцінити якість звуку допоможуть технічні характеристики:

1. Робочі частоти в діапазоні від 9 Гц до 21 тис. Гц
про можливість відтворення звуку на кордонах діапазону, сприйманого людиною.

2. Чутливість – 103 дБ
десь в середній частині стандартного діапазону для такого типу пристроїв. Навушники видають досить гучний звук, все добре чутно.

3. Імпеданс – 32 Ом
середня. Модель відмінно підходить для відтворення звуку з смартфона і для озвучення фільмів при підключенні до ПК або ноутбука.

4. Гранична потужність – 40 мВт
максимальній гучності і витрати заряду акумулятора.

Намагаючись описати навушники Philips SHB3075BL в об'єктивному огляді, що не будемо співати дифірамби з приводу якості звуку. Поставити відмінну оцінку звучанню гарнітури можна тільки з урахуванням, що вона отримує сигнал по Bluetooth, а це накладає певний обмеження. Така ціна свободи від проводів.

У навушниках SHB3075BL виробник зробив акцент на якість басів, вони добре передають низькі частоти. Однак в них приємно слухати не тільки рок, але і попсу. ДО якості передачі озвучення фільмів взагалі не може бути претензій. Звук живий, соковитий, без спотворень.

Трохи про полноразмерніках: Як вибрати повнорозмірні навушники + 6 особливостей моделей

Функціонал

Органи керування розташовані виключно на правій чаші. На ній мікрофон, кнопка сполучення, регулювання гучності музики. Бездротова технологія забезпечує прийом сигналу на відстані до 10 метрів. Можна відповідати на телефонні дзвінки, гортати треки вперед/назад.

Кнопки великі, ергономічні. Користувачі хвалять зручність керування і чіпкий блютуз. При включенні/виключенні, сполученні/від'єднанні йде голосове повідомлення, яке підтверджує виконання команди.

Цікава стаття: Накладні навушники – що це таке і як правильно вибрати: 6 головних критеріїв

Ціна і якість

Навушники підкуповують якістю збірки, добротними матеріалами, їх приємно тримати в руках. Діаметр обідка можна без праці підлаштувати під розмір голови. Накладний формат гарний тим, що не робить негативного впливу на вушні раковини. У разі каплевидной гарнітури у деяких людей виникає дискомфорт при носінні. Накладні чаші в цьому плані однозначно виграють.

комплектация Philips SHB3075BL

Вибрати гарнітуру Philips SHB3075BL допоможе огляд каталогу Moyo. У ньому представлені бездротові і дротяні моделі SHB3075 кількох кольорів.

  • Ціни на бездротові моделі в діапазоні 1000-1500 грн.
  • На провідні – 500-700 грн.

Як видно, мобільність дає хорошу прибавку до вартості товару. Однак покупців це не бентежить, оскільки модель вийшла вдалою – рідко зустрінеш навушники, які по звуку не поступаються провідним аналогам. А тут ще й ціна не виглядає захмарною.

Навушники SHB3075 – просто знахідка для людей, які люблять слухати музику вдома. Зважаючи на відсутність проводів можна спокійно пересуватися по кімнаті. Також модель відмінно підходить для перегляду зПК або ноутбука. В гарнітурі не соромно вийти на вулицю, вона виглядає стильно і солідно, чіпко тримає сигнал смартфона, взимку гріє вуха людям, які не люблять носити шапку.

На замітку: Огляд jbl charge 4, або 4 особливих Alter Ego пристрої

Коментарі
Залиште коментар
Категорії