Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі холодильники HITACHI - 10 популярних моделей

Дата публікації: 27.06.2018 14:31
Дата оновлення: 19.04.2023 14:51

Японська компанія Hitachi відома на весь світ своїми холодильниками преміум-класу. Техніка бренду виділяється серед аналогічного обладнання сучасним дизайном, удосконаленим функціоналом та містким внутрішнім простором.

Холодильники Hitachi и продукты

Лінійка включає чотиридверні зразки, а також компактні моделі, що органічно впишуться навіть у невеликий кухонний простір. Так якому ж холодильнику Hitachi перевагу? Допоможе з вибором огляд 10 найпопулярніших екземплярів торгової марки.

Пізнавальна стаття на тему: бувають холодильники? 5 різновидів холодильних установок

Hitachi R-WB730PUC5XGR: велика дводверна модель

Містке обладнання може «похвалитися» внутрішнім об'ємом на 620 л, з яких морозилка займає всього 160 л. Продукти компактно розміщуються на 4 полицях з ударостійкого скла. Для свіжих фруктів та овочів передбачені спеціальні контейнери, а для високих пляшок (наприклад, для олії та оцту BORMIOLI ROCCO Swing на 1 л) – окремі осередки у дверях.

Холодильник Hitachi R-WB730PUC5XGR

Чим же такий гарний цей холодильник? Можна виділити три найістотніші плюси:

  1. Режим суперзаморозки та суперохолодження. для якісного та швидкого охолодження великої кількості продуктів.
  2. Наявність регулятора вологості. соковитість зелені, ягід та свіжих фруктів, допомагаючи їм довше витримувати привабливий зовнішній вигляд.
  3. Антибактеріальне покриття внутрішнього простору. йому повністю виключено скупчення неприємних запахів та поширення мікробів.

Побутовий прилад оснащений технологією авторозморозки та спеціальним лотком для швидкопсувних продуктів, що розташований у верхній частині. Невеликим мінусом тут є лише ціна, яка орієнтована на забезпечених покупців.

Hitachi R-WB800PUC5GBK: холодильник з лаконічним дизайном

Велика двокамерна модельМАЄ чорний глянсовий корпус. За Дверцятами ховається внутрішній простір місткістю 654 Л. Холодильний Відсік обладнаний чотирма полицями (3 З яких – ЗНІМНІ). Доповнюють Їх пластикові ящики для плодово-ягідної смакоти. На Особливу увагу заслуговує морозильна камера з Чотирма відділами і генератором льоду на лівих дверцятах.

 Холодильник Hitachi R-WB800PUC5GBK

Ця модель до рейтингу кращих холодильників Hitachi завдяки:

  • звуковому сигналізатору відкритих дверей;
  • низький рівень шуму при включеному режимі (40 Дб);
  • невеликого енергоспоживання (0,973 кВт на добу);
  • стильному та лаконічному дизайну.

Регулювати температуру, рівень вологості та режими роботи можна за допомогою сенсорного екрана на корпусі. Такий тип керування – не тільки комфортний, але і виглядає дуже сучасно.

Hitachi R-V660PUC3KSLS: компактний і місткий

Побутовий прилад обладнаний верхньою морозильною камерою на 145 л. Тут продукти зберігаються на двох широких полицях. Є додаткові відсіки на дверцятах.
Холодильне відділення має 4 знімні полиці, висота яких регулюється з урахуванням продуктів або посуду. Крім окремих контейнерів для фруктів і овочів усередині також передбачений невеликий відділ, де можна зберігати сир, ковбаси, рибні пресерви та ін.

Холодильник Hitachi R-V660PUC3KSLS

Ось головні аргументи на користь холодильника:

  • будь-який висоти;
  • знімний генератор льоду в морозилці, оснащений зручною ручкою для легкості використання;
  • унікальний фільтр Nano Titanium, що знезаражує повітря всередині простору, повністю позбавляючи неприємних запахів.

Як і попередні аналоги, брендова техніка має систему No Frost. Наявність такого «помічника» не тільки спрощує експлуатацію, але також служить як захист від рясно заледеніння внутрішніх стінок.

Пізнавальна стаття на тему: Чим небезпечний ремонт холодильника No Frost: як зберегти здоров'я

Hitachi R-W660: холодильник з оригінальним наповненням

Стильний холодильник із дверцятами із загартованого скла обладнано окремим блоком для овочів та фруктів, а також додатковими відділами, де зручно зберігати молочні продукти або сосиски із сиром. Решта комплектації – стандартна: 4 полиці + відсіки на дверцятах.

Холодильник Hitachi R-W660

Ця інверторна модель виділяється серед своїх «побратимів» за брендом:

  • оригінальним LED-підсвічуванням внутрішнього простору;
  • міцними полицями, що витримують вагу понад 100 кг;
  • незвичним декоруванням пульта керування;
  • якісними дверними ущільнювачами, що стійкі до забруднень;
  • наявності великого диспенсера для охолодження напоїв.

Холодильна частина побутової техніки вміщує 396 л, морозилка – 144 л. Навіть при його невеликих габаритах, всередині агрегату вдасться зберігати величезну кількість продуктів, розмістивши їх з урахуванням товарного сусідства.

Hitachi R-BG410PUC6GBK – холодильник у класичному чорному кольорі

Кращий холодильник Хитачі з бюджетного сегмента підтримує мінімалізм, тобто. ніяких зайвих елементів на корпусі. Компактний внутрішній простір на 330 л (морозилка – 115 л) ідеально підійде для однієї людини або невеликої родини. Наповнення стандартне: скляні полиці, окремий прозорий блок для овочів та невеликі відділи на дверцятах.

Читайте також: ТОП-10 кращих бюджетних холодильників

Холодильник Hitachi R-BG410PUC6GBK

Список переваг данної моделі

  • розміри, що спеціально передбачені для маленьких міських кухонь (190 х 59,5 х 65 см);
  • передні ніжки регулюються по висоті для кращої стійкості навіть на нерівній підлозі;
  • в дверцятах передбачено лоток для яєць з кришкою, що забезпечує збереження продукту при різкому закриванні холодильника.

Дверцята морозильної частини пристрою позбавлені полиць, що зменшує корисний об'єм. Цей момент користувачі віднесли до недоліків моделі, адже всю заморожену їжу доведеться вмістити в 3-х невеликих відділах.

Hitachi R-T310ERU1: лаконічний зразок

Невеликий і місткий агрегат займе гідне місце в кухонному просторі. Модель обладнана скляними полицями, розташування яких можна регулювати по всій висоті холодильника. Загальна місткість техніки – 260 л. Цього простору вистачає, щоб зберігати всі необхідні продукти, не накладаючи їх один на одного.

 Холодильник Hitachi R-T310ERU1

Плюси побутового приладу компанії Hitachi:

  • Air Jet Flow. температуру всередині робочої камери трохи вище 0°С, завдяки чому продукти довше залишаються свіжими, зберігаючи всі корисні властивості.
  • Легка вага. Маса устаткування становить 54 кг. Техніку просто переносити та транспортувати.
  • Цікава конструкція морозилки. розділений на великий і два маленькі відділи, в одному з яких розташований генератор льоду.

Обидві частини холодильника відкриваються за допомогою зручної ручки, а м'які насадки забезпечують безшумне захлопування дверцят. Модель відноситься до категорії недорогих та дуже популярна серед покупців.

Hitachi R-M700AGPUC4XMIR: люксовий холодильник

У агрегату 3 дверцята і стільки ж відділів (2 охолоджують і 1 морозит). У морозильній частині передбачені полички, окремі блоки для піци, широке місце для м'ясних продуктів тощо. Холодильна камера поділена на дві частини з окремими дверцятами для кожної. Внизу блоки із зеленню та овочами, зверху – звична їжа в каструлях тарілках.

 Холодильник Hitachi R-M700AGPUC4XMIR

Чим же так популярна ця модель? Ось кілька причин затребуваності:

  • стильний дзеркальний корпус, який стане акцентом кухонного інтер'єру;
  • легке керування за допомогою сенсорної панелі та цифрового пульта;
  • додаткова полиця для укладання пляшок;
  • великий диспенсер, що охолоджує напої.

Стінки холодильника покриті антибактеріальним захистом від неприємного запаху. Це забезпечує постійну свіжість усередині робочого простору, а також запобігає змішуванню ароматів.

Hitachi R-H330 – простий і стильний

Бюджетна модель має механічний регулятор температур і оснащена функцією авторозморожування. Об'ємне холодильне відділення дозволяє розмістити всі продукти, включаючи яйця, дрібні баночки та пляшки з водою. Для них передбачені спеціальні відсіки на дверцятах. У морозилці знаходиться генератор льоду та широкі відділи для продуктів.

Читайте також: Топ найнадійніших холодильників: моделі з економним енерговитратою та тихою роботою

Холодильник Hitachi R-H330

Плюси цього обладнання:

  • унікальна система охолодження, яка забезпечує рівномірний розподіл холодного повітря всередині установки;
  • широка полиця на дверцятах для зберігання високих пляшок і пакетів із молоком чи соком;
  • прозорі висувні ящики, у яких компактно розміщується зелень, ягоди, фруктові плоди.

Двокамерний пристрій відноситься до класу енергозбереження А + +. Це означає, що техніка споживає мінімум електроенергії незалежно від обраного режиму роботи.

Hitachi R-WB480PUC2GBK: тридверна модель

Цей холодильник оформлений в корпус насичено-чорного кольору з ефектними металевими вставками. Головною" фішкою" обладнання є висувна морозильна камера, яка займає нижню частина техніки. Простір місткістю 82 л дозволяє компактно розмістити їжу для заморожування. Щоправда, краще попередньо запакувати її в судочки.

 Холодильник Hitachi R-WB480PUC2GBK

Крім оригінальної морозилки у списку переваг також:

  • великий окремий блок для овочів, де температура і вологість спеціально налаштовані для підтримки соковитості продуктів;
  • широкі відділи на дверцятах, куди помістяться пляшки, банки та пакети будь-якого розміру;
  • яскраве підсвічування внутрішнього простору, що не тільки полегшує користування технікою, але також додає «плюсів» до дизайну;
  • вбудований захист від дітей, який блокує дверцята, запобігаючи їх випадковому відкриття.

Стильний і великий агрегат місткістю 377 л обладнаний інверторним компресором, що забезпечує якісне охолодження кожного куточка всередині холодильної камери. Температура регулюється користувачем, причому її можна налаштувати окремо для кожної сторони, враховуючи розміщені на полицях продукти.

Hitachi R-WB550PUC2GBK – старший" брат" попередньої моделі

Зовнішній вигляд пристрою повторює попередню модель. Головна відмінність в об'ємі холодильної камери (з морозилкою). Тут вона набагато більша і становить 430 л. Усередині холодильного відсіку розташовані 4 скляні полиці та 2 окремі блоки для зберігання молочних продуктів, свіжої зелені, овочів.

Холодильник Hitachi R-WB550PUC2GBK

ДО списку переваг агрегату можна віднести:

  • зону свіжості, яка розташована в області установки високих пляшок;
  • широку морозильну камеру на 92 л (якщо порівняти з попереднім аналогом);
  • звукове сповіщення при відкритті дверей.

Візуально моделі не відрізнити друг від друга, то чому ж обидві потрапили до рейтингу? Щоб розібратися у відмінностях, варто переглянути таблицю параметрів.

Модель
Загальний об'єм, л Споживання енергії, кВт Рівень шуму, Дб Технологія Система охолодження
Hitachi R-WB480PUC2GBK 377 0,81 за 24 години 41 інверторна динамічна
Hitachi R-WB550PUC2GBK 430 0,95 за 24 години 42 інверторна динамічна

Стаття на тему: Як вибрати холодильник? 11 основних критеріїв

Замість підсумку

Стильні холодильники компанії відповідають усім запитам покупців і припадуть «до смаку» навіть найвибагливішим. З огляду на бюджет з колекції бренду можна вибрати великі екземпляри або варіанти для компактної кімнати. Головне, що всі моделі оснащені добрим функціоналом і прослужать своєму власнику не один десяток років.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії