Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі ігри про зомбі на ПК: 7 першокласних заруб

Дата публікації: 30.06.2020 10:38
Дата оновлення: 29.11.2023 15:17

Щоразу ходячі мерці загрожують геймерам своїм приходом: то пандемічною короною огортають землю, то параноїк з-поміж них починає випробовувати бомби. Саме тому ми підготували ТОП-7 ігор у жанрі пост апокаліпсис, щоб ви могли заздалегідь підготуватися до неминучого знищення. І вижити.

 зомби игры для ПК

Resident Evil 3

Гра починається прозаїчно. Мутант Немезіс ламає стіну в будинку Джілл Валентайн (головної героїні історії) і починає шалено бити її. Залишається тільки тікати, щоб припинити цей кошмар.

Врятуватися за будь-яку ціну — саме це і робитимуть гравці в Resident Evil 3 Remake. Віртуальні події схожі на екшн від третьої особи. Зомбаки, як завжди, живучі: не бояться ні хмари, ні грому, ні граду куль шутерів. Добре, що патрони можна не економити, у тому числі і на контрольний голову.

геймплей Resident Evil 3 Remake

Загалом гра відкритого світу нагадує антипод RE 2 Remake. Якщо в минулому рімейку геймерам доводилося ретельно зачищати кожне приміщення, шарахаючись навіть від тріску, то головне — бігти. Швидко бігти та багато стріляти.

"Плюси" гри.

  1. Перезапуск класичної історії.
  2. Опрацьована шутерна частина.
  3. Багато динаміки.

Читайте: Найкращі ігри на ПК + ексклюзивний ТОП очікуваних іграль 2020

Plants Vs Zombies: Битва За Нейборвіль

Звичайні завдання оригінальністю не відрізняються, натомість битви з босами вийшли захоплюючими. У кожній бійці є кілька сюжетних стадій. І горе тим босам, які не зможуть врятуватися від диско-куль, не наловляться закидати вініловими платівками суперників і робити інші мерзопакості речі.

Грати в Plants Vs Zombies можна за рослини та за зомбі. «Мертці» – справжні машини для вбивств – у рази крутіші, ніж у бойових зеленушок. Для тих, кому звичайна гра здається занадто нудною, можна включити один із 5 режимів, що перекочували з попередньої версії відеоігри.

  1. Протистояння загонів уособлює традиційний командний бій.
  2. Гном із бомбою — операція усереднена. Потрібно закласти замінованого гнома на контрольну точку супротивника. І зробити грандіозний ба-бах.
  3. Газонофікація – режим для 24 гравців. Припаде до вподоби любителям баталій.
  4. У спецопераціях геймери мають об`єднатися з колегами заради захисту свого об`єкта від полчищ ворогів.
  5. Бойова арена – новий, особливий режим «Битви за Нейборвіль». Ця частина розрахована на 2 команди по 4 гравці. Переможцями вважаються ті, хто виграв 4 із 7 раундів. І так, якщо загинув, обрати свого перса назад не вийде. Доведеться прокачувати нове тіло.

 геймплей Plants Vs Zombies: Битва за Нейборвилль

Побічних місій у Plants Vs Zombies: Битва за Нейборвілль — вагон і маленький візок. А це означає, що навіть після закінчення основної гри тут можна зависнути на не один десяток годин. В іграшці великий простір для кастомізації: десятки забарвлень героїв, елементи гардеробів, купа скінів тощо.

Переваги «Битва за Нейборвілль»:

  • безліч ігрових режимів,
  • відкритий світ,
  • великий вибір героїв та зброї.

Для розминки куркулів: 5 найпопулярніших файтингів на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Унікальні риси жанру ігор для зомбі апокаліпсис

1. Ігри про зомбі прокачують швидкість реакції
Тому що частка секунди іноді вирішує результат гри.

2. Помітно посилюють концентрацію
Зазвичай організм вимагає відпочинку кожні 10-15 хвилин. На піку концентрації 2 години пролітають клацанням пальцями, можна навіть не помітити.

3. Зомбі-апокаліпсис помітно прокачують командні навички
Все-таки боротися з ходячими мерцями простіше, коли всі обов`язки розподілені. Ось вона цінність роботи в групі. І не посперечаєшся.

особенности игр про зомби

Попри те, що зомбо-гейми відрізняється один від одного, все ж таки їх поєднує ряд спільних рис. Вони якраз і притягують мисливців на мертвечину.

  1. Потрібно вбивати монстрів — ця особливість жанру дає змогу відчути перемогу добра над злом.
  2. Багато зброї: фантастичного, потужного, надприродного. Воно створює ілюзію своєї невразливості.
  3. Суперники не підкоряються законам біології та фізики: вбивати мертве складно, але можна.
  4. Ігри показують антиутопію – охочим зарядитися позитивом вони явно не підійдуть.
  5. Навіть у найзатятіших шутерах присутній легкий елемент головоломок.
  6. Як правило, ключові персонажі потрапляють у ситуацію Один проти всіх. Far Cry тому яскравий приклад.

Піу ПІУ:Рейтинг 10 найпопулярніших ігор-стрілялок на PS4 та інші платформи

Очікувані у 2020 році ігри про зомбі

Історії про виживання надихають на подвиги. Тому розповідаємо про два оригінальні сіквели з унікальним сюжетом, які вийдуть у 2020 році.

The Last of Us 2

Розробники наголосили на внутрішній світ головної героїні. Але любителям бій робітки вистачить – шутерна частина на рівні!

геймплей Last of Us II

За сюжетом Еллі та Джоел переїхали до невеликого містечка в штаті Вайомінг, щоб набути довгоочікуваного спокою. Однак ходячі мерці знайшли їх і тут. Головній героїні знову доведеться братися за рушницю та вбивати. Наскільки добре в неї вийде – залежить від спритності гравця.

Незадовго до випуску  Last of Us II, Розробники проанонсували, що роблять велику ставку на «тихе проходження» без прямих конфліктів. Тепер Еллі навіть не обов`язково лізти на рожен. Вона зможе ховатися у траві, ущелинах, під машинами тощо.

Гра виходить у другій половині червня. Ті небагато, кому пощастило зіграти в неї для оглядів, шоковані сюжетом. Не спойлеруватимемо. Чекаємо на офіційний вихід в Україні.

На замітку: Рейтинг найкращих гонок для Соні Плейстейшн 4 – 5 класних ігор

Dying Light 2

Продовжуючи культову гру «вмираючого світла» геймери отримають ще більше можливостей для вбивства ворогів і зомбі. Через прокачану систему паркуру, гравець може буквально літати по локаціях.

 геймплей Dying Light 2

Для любителів смертельних сутичок припасена нова зброя та опрацьована система ближнього бою. Віртуальні події повністю залежать від вибору гравця, тому реграбельність DL 2 на найвищому рівні.

Пізнавальна стаття: Рейтинг 5 найкращих спортивних ігор на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Зомбі гри на двох для ПК

Тим, кому хочеться мочити «ходячих» у чотири руки, даємо наведення на три іграшки. Саме їх називають найкращими іграми про зомбі на ПК для двох.

Resident Evil 7

У 7 главі Resident Evil – новаторство. З`явилися нові персонажі, які задають тон грі за принципом як УRE 2.

 геймплей Resident Evil 7

Історія RE 7 розповідає гравцям про Ітана Вентерса — хлопця без минулого, обличчя та характеру.

  • Перша половина історії відбувається у будинку Бейкерів. Користувачам доведеться боротися проти безсмертних ворогів дуже мізерними запасами. Єдиним порятунком у цьому безглузді будуть лише дві дії: сховатися та втекти.
  • Ближче до середини бійні можна припинити економити патрони. Суперників поменшає, зброї більше.

У RE 7 простіше поділити місію на двох. Так вбивати зомбі веселіше та зручніше.

Корисна стаття: Який телевізор вибрати для PS4: четвірка найкращих моделі ТБ

Killing Floor 2

Спочатку ця гра замислювалася як мода Unreal Tournament 2004. Однак розробники побачили у ній потенціал на окрему історію.

 геймплей Killing Floor 2

  • У першій грі Killing Floor мутанти ускладнювали боротьбу з ордами зомбі.
  • У другій частині дії від першої особи. Але з інтригуючою зав`язкою та нескінченним годинником шутера. Не погано б запастися гарною ігровою мишкою! Тому що на коні життя чи смерть, і «швидкострільність» у цій справі грає першу скрипку. Крім того, чим витонченішими будуть вбивства «ходячих», тим більше внутрішньоігрової валюти можна заробити.

Без підтримки друга не обійтися, тож іграля зайде у дві пари рук.

Dying Light

За цікавістю цей зомбі-хорор схожий з третім «Відьмаком». Бойова система акцентується у бік холодної зброї. Так що «Вмираюче світло» надає повну свободу дій: стрибки по дахам, битва дошками, що завалялись, кастомізація зброї, десятки сторонніх місій та багато іншого. Ловити гав тут просто ніколи!

геймплей Dying Light

У сюжеті розповідається про урядового агента Карла Крейна, який поїхав у зомбі-місто, щоб знайти вірус, який запустив Апокаліпсис. Чи вдасться йому зупинити можливу пандемію? Це залежить тільки від спритності користувача!

Сценарій яскравий, з безліччю незвичайних та відверто колоритних персонажів, які так і напрошуються стати героями мемів. Автори гри доопрацювали корпоративний режим із Dead Island. Вбивати зомбі стало ще цікавіше. При цьому сеттинг став бляклішим, він атмосферно передає почуття безвиході апокаліпсису.

М-так. Як не крути, ігри про зомбі на ПК на перший погляд здаються однаковими — стріляй по «ходячих» або помри. Але насправді, цей жанр може похвалитися захоплюючими історіями та десятками поджанрів: чи це інтерактивне кіно з The Walking Dead чи трилер Resident Evil. В нього варто поринути хоча б раз, щоб наблизити урочистість добра над злом.

В тему: 10 і 1 найкраща гра для PS VR

Коментарі
Залиште коментар
Категорії