Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати батькам на Новий 2023 рік: ТОП 17 найкращих презентів

Дата публікації: 28.12.2022 14:23
Дата оновлення: 17.04.2023 15:40

А ось і Новий рік. За законом підлості часто 31 грудня згадуєш, що треба готувати подарунки своїм батькам, а не вкотре сором'язливо дарувати конверт із грошима. У статті 17 найпростіших ідей, а найближчий торговий центр знайдете. На крайній випадок виручить інтернет-магазин.

подарунки батькам на Новий рік

Подарунки для мами на Новий рік

Ці подарунки можна подарувати мамі на Новий рік. Свекрусі чи тещі теж підійде. А можна взагалі купити для себе, тому що такі ніштяки зайвими нікому не бувають.

Доглядова косметика

Вибрати косметичний набір простіше, якщо він орієнтований на певний віковий інтервал. У цьому випадку виробник враховує характерні вікові зміни та створює доглядові засоби для подолання конкретних проблем — підвищення тонусу шкіри, зменшення зморшок, відбілювання пігментних плям або ластовиння.

крем для обличчя

У набори зазвичай входять:

  • креми — денний, нічний, для шкіри навколо очей;
  • сироватки, скраби, тоніки, патчі, маски для шкіри;
  • мережі для догляду за шкірою рук і тіла — косметичні масла, зволожувальні та пом'якшувальні креми.

Косметичні засоби догляду оцінить будь-яка жінка, особливо, якщо це продукція від її улюбленого бренду.

Гарнітура до смартфона

Бездротова Bluetooth-гарнітура дозволяє отримати ще більше комфорту та свободи дій у спілкуванні, прослуховуванні музики або перегляду відео. Вона сумісна з будь-яким пристроєм, який підтримує передачу через Bluetooth. Недолік лише у необхідності стежити за рівнем заряду таких навушників.

навушники у вухах

Якщо бездротова гарнітура буде на подарунок мамі до Нового року, тоді придивіться до типу навушників, які вона має. Або плануєте купувати. Вкладиші не вражають якістю звуку, придатні для спілкування, але посередньо генерують музику. Внутрішньоканальні мінімізують перешкоди та похибки звуку, проте до них потрібно звикати. Накладні більше підходять для домашнього вжитку.

Набори для творчості

Якщо мати має хобі, питання подарунка до Нового року, вважай, вирішене. Достатньо лише вибрати гідний набір для творчого задуму: в'язання оригінальною технікою; створення масштабної вишивки шовком, шерстю, стразами, бісером; створення вишуканих кольорів із бісеру або незвичайних декоративних композицій.

набір для вишивання

Набори для рукоділля різноманітні щодо вибору напрямків, а головна їх перевага — наявність в одному комплекті необхідних матеріалів та інструментів, а також докладної схеми або інструкції.

Гаджет для кухні

Якщо мати любителька готувати, подаруйте їй добротну каструлю або сковорідку. Нехай оцінить масштаби зручності при технологіях якогось супернапилення чи товстого дна. Правда, такий подарунок доречний, якщо мешкаєте окремо, а то вона розцінить кухонний інвентар як чергову кабалу для себе. Або даруйте кухонні гаджети, які орієнтовані на індивідуальне використання: ту ж турку для кави, наприклад. Або кавомолку, ручний млин для кавових зерен.

Девайси для укладання волосся

Будь-якій жінці приємні подарунки, які допомагають яскравіше розкрити її красу та підкреслити індивідуальність. Дарувати можна не лише косметику, а й гаджети для створення зачісок.

укладання за допомогою фена

Таким подарунком може стати:

  1. Потужний фен із функцією іонізації. Він не тільки висушить волосся після миття, але і допоможе відновити його структуру, гладкість і шовковистість;
  2. фен-щітка допоможе надати зачісці об’єму, створити легкі локони;
  3. плойкою завиватиме пружні локони всіх форм на волоссі будь-якої довжини;
  4. плойка з подвійним циліндром не тільки завиває, а й надає зачісці легкість та природність;
  5. «щипці» або випрямляч, подібно до плойки, справжній універсал. З його допомогою можна укладати, випрямляти та завивати прядки будь-якої довжини та об'єму.

При покупці гаджета дивляться на потужність приладу та зручність в експлуатації: наявність ергономічних ручок, протиковзних покриттів, захисних сіточок на пластинах.

Масажер

Масажна накидка для офісного крісла допоможе оцінити переваги масажу без відриву від робочого процесу.

Масажний комір анатомічно повторює форму тіла в ділянці шиї та потилиці. За допомогою мікрострумів стимулює кровотік, усуває напругу у м'язовій тканині.

Гідромасажна ванна зігріває, а також впливає на точки акупунктури, які розташовані на ступнях. Такий пристрій знімає тяжкість, біль і дискомфорт у ступнях навіть після дня, проведеного постійно на ногах.

Що подарувати татові на Новий 2023 рік

Святковий настрій можна створити будь-якому чоловікові, а от подарунок батькові на Новий рік має бути особливим. У нас знайдеться кілька чудових ідей для розгляду.

Електроінструменти

Виробник будь-який, але такий, що уособлює надійність, якість складання, безпеку та зручність у використанні. Найбільш популярними є електродриль з потужністю 600 -700 Вт. З його допомогою та в умілих руках можна без зусиль свердлити отвори в різних матеріалах, збирати меблі, ремонтувати …

робота електродрилем

Якщо брати перфоратор, то з силою удару не більше 10 Дж. Моделі потужніші розраховані для професіоналів, що бачили види, а малопотужні швидко ламаються.

Шліфувальна машинка стрічкового або вібраційного типу допоможе надати гладкість металу та дереву. Вона незамінна при виготовленні меблів, столярних роботах, обробці поверхні металу.

На замітку: ТОП-10 болгарок: детальний огляд найкращих моделей

Термос або термокухоль

Без термоса або термокухля не обійтися, якщо в холод хочеться зігрітися ароматним напоєм, а в спеку — освіжитися чимось прохолодним з льодом.

кава з термоса

Для зберігання їжі в пригоді стане термос з кількох судків, які тримають тепло 3-7 годин. Будуть такі, і тато завжди зможе підкріпитися гаряченьким тоді, коли немає можливості чи бажання підігріти.

Тример

Якщо подарувати тример для волосся, тато рано чи пізно навчиться підтримувати форму бороди, позбавлятися волосся у вушних раковинах або в ніздрях. З вібраційним мотором прилади працюють гучніше, помітно вібрують у руці. Не настільки потужні, щоб молотити годинами без перерви, оскільки швидко перегріваються. Щоб почистити ножі, необхідно навчитися розбирати пристрій. З роторним мотором тримери витриваліші й надійніші. У їхній комплектації більше насадок. Чистити від волосся легше, розбирати нічого не потрібно.

тример для гоління

Ті, що працюють від мережі, прив'язують до розетки, але вони стабільні в роботі. Акумуляторні хоч і дають свободу дій, згодом слабшають і швидше сідають. Для дому краще брати з потужністю не менше 10 Вт, від такої користі більше.

Електронна книга

В електронній книзі особлива технологія екрана E-ink — «електронний папір», який не сліпить і не втомлює очі. Вона може працювати близько 20 днів без підзарядки.

читати з чашкою чаю

Останні покоління цього гаджета радують помітним покращенням експлуатаційних характеристик. Наприклад, роздільна здатність екрана E-ink Carta становить 2200 × 1650 пікселів, що забезпечує значне підвищення чіткості та контрастності, в порівнянні з першими версіями.

Змістова стаття: Як завантажити словник в електронну книгу: гайд на 3 кроки та для 2 кейсів

Термоодяг

Коли холодно, комплект термобілизни батькові не завадить. Зоновані моделі із синтетики забезпечують ефект відведення вологи та не пропускають до тіла холод. Для щоденного носіння більше підходить термобілизна з бамбука, бавовни або вовни. Воно легше синтетичного, непомітно під одягом. Важливо, щоб така білизна була правильно підібрана за розміром: не стискала рухів, не стискала тіло і не збиралося в складки.

Електробритва

Серед різноманіття характеристик ефективність електробритви визначається за типажем:

Забезпечені кількома головками з лезами. Їхнє обертання дозволяє бездоганно і безпечно видаляти навіть ледве відрослу щетину
Сіткові Результат досягається зворотно-поступальним рухом лез, які розташовані під сіткою

При виборі електробритви вибирають між девайсом з рухомим модулем для гоління і плавними головками. Потрібно буде визначитися з кількістю секцій бритв і типом живлення: воно може здійснюватися від мережі або вбудованого акумулятора.

Що подарувати батькам на Новий 2023?

Якщо батьки живуть окремо, подарунок на Новий рік може бути спільним або доповнювати індивідуальні подарунки для матері та батька. Такі новорічні презенти — найкращий спосіб здивувати, порадувати, створити справжній новорічний настрій.

Телевізор

Навіть якщо вже один є, другий телевізор батькам точно не завадить. Його можна встановити на кухні, в спальні — щоб не сваритися під час вибору між серіалом та футболом. Вибираючи панель на подарунок, враховують діагональ екрана, співвідносячи її з параметрами приміщення — занадто велика чи маленька не виправдають витрати.

дивитись телевізор удвох

Якщо брати з роздільною здатністю екрана не менше 1920 × 1080 пікселів, де відео стандарту Full HD. А це означає, що картинка буде чіткою, соковитою, насичено-реалістичною. Не зайвим буде наявність роз'ємів на панелі пристрою, які дозволять підключати смартфон, зовнішні колонки або ноутбук.

Для батьків, які з ентузіазмом освоюють новинки цифрових технологій, ідеальним новорічним подарунком стане телевізор з опцією Smart TV. Такий забезпечується операційною системою та додатками, які дозволяють черпати контент для перегляду з інтернету.

Пізнавальна стаття: Смарт ТБ — що це в телевізорі: 4 переваги та деякі недоліки

Плед або постільна білизна

З пледом завжди асоціюється турбота та увага з боку дітей. Бажано підбирати вдалу кольорову гаму, щоб гармоніювала з інтер'єром приміщення. І відповідного розміру, щоб служив як покривало. Матеріал на основі бавовни, віскози, акрилу чи бамбука не викликає алергії. Він дихає, у ньому менше накопичується пил, добре відмивається і швидко сохне. Матеріал не утискається під час прання в неправильно підібраному режимі.

грітися під пледом

Доповнити такий подарунок можна комплектом постільної білизни, зайвим він не буде. Особливо якщо в будинку часто гостюють діти та онуки.

Цікава стаття: Що краще порошок або гель для прання — 7 шпаргалок для особливого випадку

Настільні ігри

Щоб подарувати батькам на Новий рік щось особливе, не варто робити ставку виключно на практичність подарунка. Хоча б навіть тому, що люди середнього та старшого віку не уникнули долі молоді. Вони теж часто віддають перевагу віртуальному спілкуванню та віддаляються від своїх «половинок». Подолати проблему непорозуміння допоможе захоплива настільна гра. Серед найпопулярніших:

  • Пазли — збирати картинку з фрагментів можна одному і всією сім'єю.
  • «Монополія» — економічна стратегічна гра, розрахована на удачу та заповзятливість.

Електрогриль

Їжа на грилі не містить додаткового жиру, зберігає цінні вітаміни та амінокислоти. А правильне харчування — наше все, особливо для людей похилого віку. Щоб батьки могли урізноманітнити своє меню запеченими на решітці рибою та м'ясом, саме час подарувати їм електрогриль. Вибирати доведеться між відкритим чи закритим варіантом.

м'ясо на грилі

Відкритий гриль вимагає уваги до процесу готування і потужної витяжки на кухні. Продукти, що смажаться на такій сковороді, потрібно перевертати, щоб прогрівання було рівномірним.

Контактний гриль має накидну кришку, яка потрібна, щоб притиснути шматок м'яса та риби. Така модель не створює бризок і димить, процес смаження йде швидше, ніж у відкритих моделях.

Безконтактні пристрої призначені для приготування їжі у потоці нагрітого повітря.

За типом розміщення електрогрилі ділять на стаціонарні — їх інтегрують у гарнітур кухонних меблів; і портативні — такі прибирають на зберігання після використання, а можна встановити всюди, де є розетка.

Сімейна фотосесія

Подарувати батькам на Новий рік сімейну фотосесію — гарна нагода провести час разом. Такий подарунок залишить незабутні враження та їхній речовий доказ — фотокнигу чи фотоальбом, який можна щороку поповнювати новими професійними знімками.

сімейна фотосесія

В останні роки до послуг професійних фотографів заведено звертатись, якщо для цього є привід: весілля, День народження, корпоративне свято. Без приводу якось не прийнято і це даремно! Досвідчений фотограф заздалегідь знайомиться з учасниками фотосесії, може запропонувати свої варіанти локацій, дати поради щодо одягу, макіяжу для жінок, використання додаткових аксесуарів, допоможе знайти вдалий ракурс, наголосити на індивідуальності кожного з учасників фотосесії — а це рідко вдається на аматорських фото.

Коли дорослі діти намагаються з'ясувати, який подарунок зробити батькам на Новий рік, то чують у відповідь: «Нам нічого не потрібно дарувати». Слідувати такому побажанню — найстрашніша помилка! Навіть якщо у мами та тата є абсолютно все, їм все одно потрібно ще трохи тепла, турботи, щирого інтересу, кохання та подяки. Ідеї ​​презентів батькам до Нового року — невичерпні, від плазмової панелі чи останньої моделі ноутбука до рукавичок, зв'язаних своїми руками. Головне, щоб подарунок був від щирого серця, приніс свою частинку дива і здійсненої мрії — адже це так просто!

Гідна модель: Гриль Tefal GC706D34: огляд та 7 порад щодо використання

Коментарі
Залиште коментар