Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 20 подарунків хлопцеві чи чоловікові на Новий 2023 рік: найцікавіші ідеї

Дата публікації: 26.12.2022 11:26
Дата оновлення: 14.11.2023 13:54

Кожна жінка хоче подарувати коханому на Новий рік таке, що виражає її кохання та турботу. Таким чином продемонструвати свою ніжність, увагу та повагу.

подарунок хлопцеві на Новий рік

Однак придумати й сформулювати ідею подарунка не так просто — розуміємо. Тому в цій статті описуємо свої варіанти, а ви обирайте.

Ігрова периферія для геймера

У вигаданому світі чоловікові простіше відчути себе справжнім героєм, випустити пару, отримати емоційну розрядку. Щоб догодити гравцю з подарунком, достатньо купити добротні елементи комп'ютерної периферії, які розроблені з урахуванням специфічних потреб геймерів.

Клавіатура

Ігрову не переплутаєш з офісною. Має підсвічування, додаткові клавіші, дизайнерську форму корпусу. Бажано вибирати механічну клавіатуру. Вона міцніша за мембранні моделі, легше переносить агресивний стиль гри та удари по клавішах. «Мінус» проявляється лише в натисканнях, клавіші клацають і це ріже слух.

ігрова клавіатура

Щоб нівелювати звуки при натисканні на кнопки та тактильні відчуття від них були приємнішими, бажано вибирати моделі з перемикачами Cherry MX. Такі довговічніші та відчутно впливають на швидкість спрацьовування при натисканні. Для ігор це архіважливо.

Додаткові кнопки дозволяють налаштовувати під себе необхідні комбінації, функції й макроси. На панелі пристрою часто передбачені додаткові порти та роз'єми, які необхідні для мікрофона, що працює автономно, гарнітури та флешки. Добре б прикупити ігрову модель із захистом від вологи, тому що в 94% випадків пристрої ламаються через те, що на них проливають рідину.

Навушники для геймера

Якість «вух» найчастіше проявляється у деталізації звуків та у зручній посадці. Вважається, що їхня чутливість має бути не менше 90 і не більше 120 дБ, а опір від 32 до 40 Ом. При цьому вхідна потужність може досягати 15 мВт. Звичайно, цифри самі по собі нічого не говорять, треба слухати та відчувати їх на собі. Потім приймати рішення на користь тієї чи іншої моделі.

навушники на подарунок до новорічних свят

Внутрішньоканальні навушники відрізняються гарною шумоізоляцією, але поступаються якістю звуку накладним. Саме другі (повнорозмірні) найкраще звучать. У них найбільший частотний діапазон, завдяки цьому відчувається максимальний комфорт в ході гри.

Мишка

Виробники наділяють ігрові миші ефектним дизайном та додатковими кнопками. Що цілком зрозуміло, адже маніпулятор бере на себе частину ігрових дій, дозволяючи виконувати більше натискань за певний час.

Геймерська тим і хороша, що у неї ергономічна форма та протиковзне покриття клавіш, щоб знизити стомлюваність пензля гравця. На відміну від офісної, у неї збільшена швидкість відгуку, сенсори підвищеної чутливості, вбудована пам'ять. Вона ефектно підсвічується переливами кольорів.

ігрова мишка

На подарунок чоловікові чи хлопцю до Нового року часто не можуть визначитися з вибором на користь дротової чи бездротової моделі. А тут усе просто. Перші — точніше, хоч і обмежують свободу гравця довжиною дроту. Другі мінімізують відчуття хаосу від сплетених дротів, але дратують розрядкою батарейок у кульмінаційний момент гри. Золотою серединою вважається гібридна модель, яка адаптована до роботи у дротовому та бездротовому режимі.

Гаджети для спортсмена

Якщо кохана людина захоплюється спортом або має намір вести здоровий спосіб життя вже з першого січня, чудовим подарунком стане гаджет, що мотивує до збільшення фізичної активності. Як варіант, розумний годинник або бездротові навушники, які не будуть зайвими на пробіжці або в тренажерці.

Смартгодинник

Вони дарують можливість завжди залишатися на зв'язку, планувати свій день та контролювати кількість кроків, частоту пульсу чи кількість спалених калорій. Після синхронізації з ПК або смартфоном такий гаджет здатний:

  • прийняти чи відхилити телефонний дзвінок;
  • відображати повідомлення: СМС, що надійдуть з пошти або програм;
  • вимірювати пульс та знаходити смартфон, якщо активувати спец опцію.

 

смартгодинник на зап'ястя

Виробники пропонують широкий вибір моделей, що працюють на основі різних операційних систем з базовим або розширеним набором опцій.

Інструкція: Як налаштувати смартгодинник: покрокова інструкція у 4 розділах

Безпровідні навушники

Прослуховування музики на ранковій пробіжці — не лише розтиражований кінематографічний штамп, а й величезне задоволення. Музика допомагає створити настрій, задає темп та ритм. А бездротові навушники подарують додатковий комфорт та абсолютну свободу руху.

біг у навушниках

Для такої мети гарні внутрішньоканальні моделі, оскільки легкі, не створюють зайвого навантаження і не перешкоджають рухам. При виборі такого подарунка враховують низку критеріїв, що відображаються в таблиці:

Активне шумозаглушення
Спеціальна система генерує хвилі, які нейтралізують зовнішній шум, щоб аудіо контент відтворювався без спотворень
Виконання Навушники для спорту забезпечуються дротом або дужкою, щоб не губилися під час тренування
Амбушури З силікону щільніше сидять у вушній раковині, не випадають, забезпечують захист динаміка, відрізняються довговічністю та гігієнічністю
Місткість акумулятора Варто вибирати місткісні моделі, щоб часто не заряджати
Захист від дії вологи IPX5 та IPX7 оберігають пристрої від впливу вологи та пилу
Частотний діапазон Вибирають, виходячи з особливостей звучання треків

Корисні речі для автолюбителя

У цьому випадку головне не обійти увагою коханого та його автомобіль  —  і подарунок буде прийнятий із захопленням та вдячністю. Ось чотири презенти на замітку.

Автомобільний пилосос

Вибір між провідною та бездротовою моделлю зводиться до практичності: перші потужніші, другі «не прив'язують» до розетки. Ті, у яких потужність не менше 65 Вт, якісніше видаляють пил, вовну та сміття з чохлів. Якщо судити по вазі, пристрої до 1,5 кг все ж таки легше утримувати на вазі, ніж ті, що об'ємніше і важче.

прибирання авто пилотягом

Та й кількість насадок позначається на ефективності прибирання, тому треба, щоб були для кутових зон, області під сидіннями та в кишенях дверей.

Парктронік

Наявність парктроніка у салоні полегшує паркування авто. Його варто подарувати чоловікові на Новий рік, якщо досвіду обмаль і іноді виникають складності стати на місце для паркування.

Серед різноманітності приладів, що подають звуковий, світловий чи цифровий сигнал, просунуті версії дозволяють отримувати зображення на екрані бортового комп'ютера. З точки зору монтажу є врізні датчики, які інтегровані в бампер, накладні, що фіксують клеєм і підвісні. Останні вмонтовують за допомогою кронштейна.

Принцип дії врізних і підвісних датчиків аналогічний до роботи ехолота (бачить → і пищить). У роботі накладних моделей використовують електромагнітне поле. Прилад відображає характеристики у міру наближення перешкоди та виключає зони, які не потрапляють у радар.

Бортовий комп'ютер

Розумний пристрій контролює стан автомобіля, а отже, дає змогу заощаджувати час та гроші для відвідування автосервісу. Повідомлення про будь-яку проблему з механізмом відображається на екрані, що дозволяє зробити висновок про складність ремонту та доцільність відвідування СТО. У продажу є універсальні бортові комп'ютери, сумісні з різними марками машин; та модельні — адаптовані до конкретної моделі.

бортовий комп'ютер у машині

Вибирають комп'ютер, виходячи з марки авто, типу двигуна та багатьох інших характеристик. Тому краще порадитися з чоловіком, перш ніж зробити йому такий подарунок.

Набори інструментів

Побутові набори інструментів — для усунення дрібних несправностей. У кейсі мінімальний комплект, який може знадобитися в гаражі або в дорозі: гайкові ключі, торцеві головки та викрутки, комплект біт для шурупокрута, кусачки, плоскогубці, пасатижі, ланцюговий ключ, тріскачка.

Професійні — більш розширеної комплектації. Такий подарунок чоловікові зайвим не буде і довго припадати пилом у багажнику йому не доведеться.

Для любителя читати

Новорічне свято — чудовий привід порадувати кохану подарунком, який зробить його дозвілля яскравішим, змістовнішим, з масою позитивних емоцій.

Електронна книга

Попри кількість програм для планшетів та смартфонів, електронні книги все одно популярніші для читання. Нічого дивного, адже вони мають такі переваги перед пристроями-універсалами, яких немає ні в кого більше.

  1. Технологія екрана E ink («електронний папір») дозволяє імітувати ефект паперових сторінок. Вона захищає від відблисків сонця, забезпечує високу контрастність тексту, менше втомлює очі читача порівняно з планшетами та смартфонами.
  2. Світлодіодне підсвічування комфортне для зору, навіть якщо читати годинами, не відриваючись від книги, у темному приміщенні.
  3. Акумулятор тримає заряд до трьох тижнів, оскільки пристрій не є енергомістким. Витрата енергії йде лише на підсвічування та гортання сторінок.

електронна читалка на тлі друкованих видань

У рідері просте меню, оскільки нема потреби в запуску окремої програми. Обмежений набір функцій є значною перевагою, адже електронна книга використовується виключно для здобуття знань. Ігри, соцмережі, дзвінки не заважатимуть читанню. Рідер з відмінними характеристиками коштує дешевше за універсальні гаджети.

Пізнавальна стаття: Огляд PocketBook 740 Color: кольоровий формат дарує 4 нові можливості

Подарункове видання улюбленого автора

Ціна паперових книг зростає, і це означає, що задоволення від перегортання сторінок новенького томика стає все менш доступним. Якщо чоловік віддає перевагу саме класичним книгам, тоді добрим подарунком на Новий рік стане подарункове видання улюбленого автора.

читати книгу

А якщо дозволяють фінанси, варто подарувати тематичну серію книг в оригінальному оформленні. Щоб догодити близькій людині, важливо врахувати її літературні уподобання, знати улюблених авторів та жанри. Відмінним вибором стане новинка від улюбленого письменника  —  такий подарунок справить незабутнє враження і викличе бурю емоцій.

Для любителя провести час у компанії

Якщо презент вибраний з урахуванням індивідуальних схильностей і переваг, тоді в товаристві друзів обдарований вразить ерудицією і продемонструє здатність до нестандартного мислення. Ось три варіанти для розгляду.

Настільна гра

Щоб урізноманітнити дозвілля хлопця, а заразом і своє, настільним іграм немає рівних. Перевірена класика ще ніколи не підводила.

Правила Монополії не надто складні: потрібно лише правильно розпорядитися стартовим капіталом, обійти інших гравців та уникнути банкрутства. Розрахована для дозвілля двох та більше людей.

гра у товаристві друзів

У Скреблі (грі у слова) використовують кісточки з літерами. Кожна з них відповідає своєму числу очок. При складанні слів, гравці прагнуть використати свої кісточки так, щоб заробити більше очок, як за літерами, так і за призовими клітинами. Можуть брати участь у грі 2- 4 особи.

Мафія дозволить прокачати аналітичні здібності гравців у битві мирних городян та мафіозі. Головне завдання  —  розпізнати супротивника, а робити це можна пасивно, за допомогою логіки, або активно, провокуючи до помилок.

Крокодил передбачає різні рівні складності. Гравці виконують завдання, пояснюють жестами чи зображують різні поняття.

Сертифікат на квест із друзями

Комп'ютерні ігри на проходження квестів з різноманітними сюжетами завжди на вершині популярності. Але в таких розвагах і союзники, і вороги переважно віртуальні. Сертифікат на проходження квесту в компанії друзів — це ще один спосіб отримати враження та полоскотати нерви. Тим більше, що реаліті-квести відрізняються тематичним розмаїттям та рівнями складнощами. Групові квести організують для компаній від двох до восьми осіб, а їхня середня тривалість становить від 30 до 90 хвилин.

Ігри для приставок на кілька гравців

Ігрова приставка здатна подарувати затишний домашній вечір, однак є ігри, розраховані на кількох користувачів. Що якщо, одна з них стане презентом хлопцеві, який віддає перевагу галасливим компаніям перед філософською самотою? Такі ігри відрізняє насичений подіями сюжет, який рясніє пригодами. А рівень складності буде під силу лише згуртованій команді гравців. Ось кілька прикладів:

  1. «Sea of ​​Thieves»  —  дозволить відчути себе учасником зграї піратів
    Який підкорює морські простори, шукає скарби та артефакти, бореться з монстрами й підкорює безлюдні острови — не без ризику для життя!
  2. «Overcooked» — гравцям належить управляти діями групи кухарів
    Завдання — готувати та подавати страви в екстремальних умовах. Як локації кухні розробники пропонують дахи вантажівок, які мчать дорогою, змагаючись у швидкості. Або слизьку поверхню айсберга, що дрейфує океанськими просторами.
  3. «Lovers in a Dangerous Spacetime» — групі гравців належить відвідувати різні планети
    Щоб визволити з ув'язнення істоти, що потрапили до пастки. Родзинка гри в кількості відсіків космічного корабля, яке завжди буде більшим за кількість членів команди. Адже кожен із відсіків відповідає за свої завдання: рух, управління, зброя. Як встигнути всюди? Драйв та адреналін для всієї команди — забезпечений!

До уваги: ​​Рейтинг 10 найкращих ігор на двох на Sony Playstation 4,5 та інших платформах у 2022 році

ТБ для любителя серіалів після роботи

Серіали та телешоу можна лаяти скільки завгодно. Однак саме вони допомагають розслабитися, відчути себе у безпеці. Можна хоча б на один вечір поринути в реальність, де все відомо заздалегідь: злочинця буде спіймано, лиходія покарано, добро переможе. А телевізор у подарунок безперечно оцінять любителі фільмів, серіалів та спортивних змагань.

дивитись телевізор4

Роздільна здатність екрана визначає, наскільки чіткою буде картинка. Чим вона вище — тим більше задоволення принесе перегляд телеконтенту. Найпоширеніша роздільна здатність Full HD — з можливістю не переплачувати за гідну якість. З діагоналлю від  32״ краще брати UHD 4K. У ньому найвища чіткість зображення, якщо не брати до уваги 8 К. Вона поки що не настільки популярна.

Оптимальна контрастність зображення (співвідношення яскравості білих і чорних зон на екрані) — 5000 : 1. Якщо в моделі, що сподобалася, є технологія динамічної контрастності, ще краще. Вона автоматично адаптується до контенту залежно від динаміки сцен, освітлення в приміщенні та іншого.

Читайте: Як увімкнути пульт до телевізора — поради для 4 моделей та 3 типів обладнання

Одяг та аксесуари — традиційні подарунки коханому на Новий рік

Головне — вибирати з розумом: за розміром, стилем, враховуючи переваги обдаровуваного.

Світшот

Спортивний светр — невіддільний елемент стилю Casual. На вигляд схожий з худі, светром і футболкою. Зручний тим, що без ґудзиків, блискавок та шнурків. Завжди з довгими рукавами, які, як і низ виробу, закінчуються смужкою рифленої тканини із щільною, але еластичною структурою.

Родзинка світшота, яка допоможе відрізнити його від інших різновидів трендових речей, — трикутна вставка біля горловини. Такий жолобок із подвійного шару бавовняного трикотажу придуманий для комфорту. Острівець м'якої бавовняної тканини вбирає піт, захищаючи від промокання решту спортивного светра.

жовтий світшот на хлопці

Серед переваг світшотів:

  • натуральний склад трикотажного полотна, яке зі 100% бавовни або містить домішки синтетичних волокон — для довговічності та запобігання зсіданню;
  • ідеальний для прохолодного дня, активного руху, бо зігріває, пропускає повітря, вбирає вологу;
  • універсальний у поєднаннях — має чудовий вигляд з куртками, пальто, піджаками, всіма видами джинсів та взуття у спортивному стилі.

Вибрати спортивний светр у подарунок хлопцю не складе труднощів, якщо звертати увагу на склад, колірну гаму і не помилитися з розміром.

Ремінь

Отримати в подарунок до Нового року ремінь для штанів завжди приємно, адже якісних аксесуарів не може бути багато. Суворі моделі з глянсової шкіри темного кольору, шириною від 25 до 38 мм, з лаконічною сріблястою або золотистою пряжкою чудово доповнять класичний костюм. Повсякденні моделі не повинні бути виключно шкіряними. Допустимі якісні замінники, їх ширина не перевищує 45 мм. Можуть бути темними, світлими, з масивною та ефектною пряжкою.

шкіряний ремінь

Якщо є бажання, можна вибрати ремінь з натуральної, коров'ячої або телячої шкіри — для класичного або офісного костюма. Сплетений із тонких смужок шкіри, вдало поєднується зі спортивним піджаком. З тисненої шкіри гармонійно виглядає з джинсами й сорочками спокійних тонів. Із замші підходить до літнього чоловічого гардероба. Ефектні також моделі з незвичайною пряжкою — автоматичною, у вигляді літери, масивної бляхи.

Поясна сумка

Поясна сумка — одна з найкращих ідей, коли потрібно терміново вирішити, що подарувати хлопцеві на Новий рік. Це компактний, але при цьому місткий аксесуар. В ній носять телефон, документи, гроші, банківські картки, ключі. Вона поєднується з повсякденним та спортивним одягом, дозволяє звільнити руки та кишені, але головне, тримати все цінне у полі зору. Регульована довжина ременя дозволяє підігнати аксесуар під будь-який розмір одягу. Поясну сумку оцінять любителі ближніх та далеких поїздок, піших та велосипедних прогулянок.

Спортивні моделі — непомітного дизайну, із щільної тканини, що не промокає, з надійною блискавкою. Вони повинні щільно сидіти на талії, щоби не заважали рухам.

Повсякденні вважаються приналежністю стилю кежуал. З більшою місткістю та вагою, якщо порівнювати зі спортивними моделями. У їхньому дизайні рясніють накладні кишеньки та декоративні блискавки.

Ділові моделі шиють із натуральної шкіри, забезпечують якісною металевою фурнітурою. Такі сумки припустимі навіть у поєднанні з офісним костюмом. Їх відрізняє строгість ліній та лаконічність форми.

Ігрова консоль — найкраща ідея подарунка чоловікові на Новий рік

Це чудовий подарунок для хлопця, адже відеоігри на піку популярності. Стаціонарна консоль підключається до телевізора. Вона дає можливість реагувати на кожен нюанс ігрового процесу, підходить для геймпадів, керма, педалей, пістолетів. Портативна — автономний варіант, щоб розважити себе в дорозі. Перевага портативних консолей полягає в наявності Wi-Fi модуля, підтримці популярних месенджерів та цілком гідній якості графіки.

Найбільш популярними вважаються консолі SONY PlayStation, трохи відстають Xbox і Nintendo. Щоб пристрої тягнули складні ігри, важливо вибирати такі, щоб місткість жорсткого диска становила 500 ГБ-1 ТБ. Однак, якщо внутрішньої пам'яті пристрою буде недостатньо для завантаження гри, завжди можна приєднати флешку або зовнішній диск.

гра на приставці

Крім об'єму жорсткого диска, добре розбиратися в параметрах процесора. Найкращими вважаються AMD, у них високі показники швидкості та продуктивності, ексклюзивні графічні технології та економія споживання енергії. ОЗУ має бути найвищою серед доступних варіантів, саме вона відповідає за якість роботи консолі.

Найчастіше ігрові консолі оснащені LAN та Wi-Fi, щоб влаштовувати мережеві турніри та отримувати доступ до сервісів. USB-порти потрібні для взаємодії з геймпадом, зовнішнім накопичувачем та периферійними пристроями. А для розширення пам'яті гаджета можна використовувати картридер для SD або microSD картки.

Сподіваємося, тепер знаєте, що подарувати коханому хлопцю на Новий рік. І розумієте, що головна вимога до подарунка для близької людини — максимум уваги до її способу життя, улюблених хобі, смаків та уподобань. Тоді ніхто не залишиться в збитку: адже той, хто дарує, щасливий не менше за одержувача подарунка. І навіть невеликі промахи цілком пробачні, оскільки мета презенту — це речове підтвердження кохання, уваги та турботи про коханого.

Порівняння: Що краще: PS4 або Nintendo Switch  —  10 критеріїв для порівняння

Коментарі
Залиште коментар
К
10.07.2023 23:37

Набір інструментів те що треба!

И
07.12.2017 11:15

А я шуруповёрт решила подарить! ))

Д
27.01.2018 22:55

Ируся, полезная вещь в быту:)) Я бы подарила, но мой все равно не умеет им пользоваться)) Покупала часы на руку ему

Категорії