Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смачні поцілунки або 8 прийомів для ідеального макіяжу губ

Дата публікації: 12.05.2016 09:31
Дата оновлення: 12.05.2016 09:31

1. Медовий цукор

Цей пункт буде корисний навіть тим, хто зовсім не користується помадами і блисками. Красиві губи – це доглянуті губи. Тому візьміть за правило раз в п'ять днів робити скраб для губ. Змішайте мед і цукор для отримання густої консистенції. Готове «блюдо» нанесіть на губи і зробіть м'який масаж. Після цього змийте все теплою водою і зволожите губи гігієнічною помадою. 

2. Матовий фініш

Мабуть, це самий простий, але при цьому дієвий прийом. Якщо матові помади постійно сушать вам губи, а бути в тренді хочеться, замініть її олівцем. Так Так. Звичайний олівець для губ потрібного відтінку сміливо змагається з матовою помадою. Просто нанесіть олівець на всю поверхню губ. Для інтенсивності кольору повторіть такий прийом двічі. І повірте, стійкість – гарантована. 

3. Яскравий червоний

Червоні губи – це класика. Але дівчата часто скаржаться, що не можуть зробити ідеально чіткі лінії. Для успішного результату використовуйте три прийоми. 1. заточеним олівцем окресліть контур і трохи розтушуйте. 2. За допомогою пензлика нанесіть помаду рівним шаром. 3. Можливі похибки поправте за допомогою консілера. 

4. «3 в 1»

Таким терміном я називаю улюблений засіб в косметичці – кремові рум'яна. Саме вони легко замінюють відразу три засоби. По-перше, рум'яна. По-друге, помаду для губ. І третє – кремові тіні для очей. Раджу купувати максимально натуральний відтінок, щоб він став універсальним і корисним. 

5. Більше об'єму

Ви нафарбували губи, але хочете надати більше об'єму? Все просто – додайте хайлайтер на контур верхньої губи і трохи на центр. Такий прийом працює, як візуальне збільшення, роблячи губи спокусливими і сяючими. 

6. Стійкий колір

Як продовжити стійкість помади? Виконайте чотири етапи. 1. Олівцем в колір помади накрасьте губи по всій поверхні. 2. Нанесіть помаду рівним шаром. 3. Припудрите губи пудрою крізь тонку серветку. 4. Повторіть шар помади ще раз. 

7. Пікантний поцілунок

Іноді мені задають цікаве питання: Як цілуватися, якщо на губах помада? Моя думка – варто вибирати «смачні» кошти для губ. Наприклад, віддайте перевагу бальзамам для губ з кольором. Вони прекрасно зволожують, мають легкий аромат, але не відображаються. Крім того, зараз індустрія краси навчилася створювати приємні на смак помади. Шукайте, пробуйте і насолоджуйтеся красою. 

8. Вибір кольору

Як вибрати відтінок помади? Якщо мова йде про нюдових відтінках, тобто, натуральних, то з ними все просто. Помилитися майже неможливо, такі відтінки йдуть практично всім. Якщо ж ми говоримо про яскраві рожеві, червоні, помаранчеві та інші насичені кольори, то тут пам'ятайте про правило цветотипа. Якщо ваш тип зовнішності – холодний, вибирайте такі ж відтінки помади. Відповідно якщо ви «теплий» цветотип, то теплі. 

Доглядайте за своїми губами. Даруйте їм зволоження, захист і балуйте кольором, щоб цієї весни сяяти ще яскравіше. 
 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар