Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати інтерактивну дошку

Дата публікації: 14.04.2016 15:23
Дата оновлення: 14.04.2016 15:23

Про що потрібно пам'ятати, вибираючи сенсорні дошки

Як і будь-який екран, мультимедійна дошка володіє певним рядом особливостей, які потрібно враховувати при покупці тієї або іншої моделі:

  • Легкість. Однією з головних особливостей цього високотехнологічного пристрою є простота у використанні. Вам абсолютно не потрібно мати поглиблених знань в інформатиці, щоб повноцінно користуватися всіма можливостями дошки. З таким завданням впорається переважна більшість початківців користувачів. 
  • Універсальність. Крім функцій відображає екрану, дошка найчастіше має функції звичайної магнітної дошки - на неї можна прикріплювати аксесуари з власними магнітами або постери за допомогою спеціальних наборів кріпильних магнітів. Також багато дошки підтримують можливість використання маркерів. Таким чином, ви зможете користуватися дошкою навіть при відсутності електроживлення. Залежно від типу дошки сліди маркера можна видаляти або сухим способом, або за допомогою рідкого миючого засобу для делікатних поверхонь.
  • А ось варіативність. На відміну від інших дощок, сенсорна модель здатна відображати будь-фон, необхідний для презентації. При використанні необхідного програмного забезпечення фоновий колір або зображення можна легко поміняти, так що фактично така дошка легко впишеться в переважна більшість інтер'єрів. Рамки, на яких розташовуються керуючі кнопки дошки, найчастіше виконуються максимально тонкими.
  • Одночасна доступність. Деякі сенсорні дошки дозволяють одночасно без обмежень проводити роботу кільком користувачам з використанням мультижести. Мультижести підтримують кілька точок дотику одночасно, тому з їх допомогою легко можна переміщати і масштабувати об'єкти на екрані. 
  • Програмне забезпечення. Для використання усіх можливостей дошки потрібно її підключення до комп'ютера або проектора. Всі необхідні компоненти для підключення пристрою йде в комплекті з дошкою. Спеціальні програми дозволять вам малювати на сенсорної дошці, приймати ззовні і перетворювати дані, записувати відео, зберігати результати виконаної роботи, а також багато іншого.
  • Вага. Незважаючи на велику кількість складних елементів, виробники намагаються максимально знизити вагу дошки. Виріб зазвичай кріпиться на стіну в чотирьох точках. Хоча міцність кріплень заздалегідь розрахована на повний вага дошки, при плануванні покупки заздалегідь переконайтеся в тому, що поверхня для монтажу здатна витримати потрібну вагу.
  • Гігієнічність. Раскрошенную крейда, сліди від клею і плями від маркерів підуть в минуле - користуючись екранним відображенням, ви не забруднити костюм, а ваші руки не буде дратувати осідає пил.

Де може знадобитися інтерактивна дошка

Вибираючи дошку, заздалегідь визначитеся з цілями, які будуть вирішуватися з її допомогою. Область застосування цих багатофункціональних сучасних екранів дуже широка. Перш за все, така дошка буде корисна для роботи в освітніх установах. Вона сильно скорочує час на відображення готового матеріалу, дозволяє користуватися не тільки стилусами, але і маркерами, а також підходить для розміщення довідкового матеріалу за допомогою магнітів. Функція запису і збереження виконаної роботи дозволяє слухачам оперативно отримувати матеріал, розібраний на занятті. Також будь-який з слухачів може відображати на дошці самостійно підготовлений матеріал. 

Дошка буде корисна при розробці дизайнерських проектів - ви можете одночасно з замовником вносити зміни в попередній макет. Тепер ваш клієнт зможе відразу показати, що саме повинно вийти в результаті. Такий спосіб узгодження технічних завдань не тільки створює сприятливе враження про компанію, але також дозволяє уникнути непорозумінь, внаслідок чого економиться час на внесення правок до проекту. 
 

Доповіді та презентації - ще одна область, де сенсорна дошка дозволяє економити час і ресурси. Тепер вам не потрібно працювати з великим числом роздруківок графіків, таблиць або схем, також не доведеться малювати їх по пам'яті. Всі необхідні дані ви відтепер зможете зберігати в ноутбуці, що набагато підвищить вашу мобільність і в деяких випадках допоможе уникнути незручних ситуацій.

Сенсорна дошка - це величезний презентаційний планшет, покликаний зробити вашу роботу набагато простіше. До недавнього часу доповідачі змушені були користуватися або проекторами, або роздрукованими матеріалами. Більшість проблем, пов'язаних з їх використанням, з легкістю вирішує сенсорна дошка. Вона скорочує фізичний об'єм використовуваних матеріалів, її робота менше залежить від якості освітлення, з її допомогою можна також користуватися звичними методами роботи. Це відмінне пристосування для групових занять легко монтується, володіє великим набором функцій, не вимагає додаткових навичок в зверненні.

Це універсальний пристрій позбавить вас від болісного підбору дошки відповідного кольору - з повним збереженням функціонала дошка може відображати будь-яку картинку, яку ви завантажили або намалюєте. На дошці ви можете проводити презентації, малювати, будувати графіки і таблиці, відтворювати і записувати відео, імпортувати або експортувати дані. Пристрій позбавить вас від необхідності користуватися великим числом додаткових матеріалів, розміщених на інших носіях - для успішної роботи з дошкою знадобиться тільки комп'ютер або проектор. Такий тип дощок набуває все більшого поширення через легкість установки, простоти використання, економії ресурсів і часу, а також зважаючи на високу гігієнічності.

Коментарі
Залиште коментар