Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-5 моделей навушників для занять спортом

Дата публікації: 20.06.2017 09:19
Дата оновлення: 20.06.2017 09:19

Навушники стали такою ж частиною спортивної форми, як кросівки і зручний одяг. Завдяки цій маленькій деталі можна залишатися на зв'язку, насолоджуватися улюбленою музикою і ставити собі темп тренування. Але якщо навушники погано тримаються, з незручним управлінням і слабким звуком, толку від них мало.

 Kak-vybrat-naushniki-dlya-sporta-4-soveta-5-modeley
 

Як вибрати навушники для спорту, щоб не викинути гроші на вітер:

1. дивіться, щоб було регульоване кріплення, яке можна підлаштувати під вухо;

2. перевіряйте, щоб матеріали були міцними і вологостійкими;

3. враховуйте, що функції однієї і тієї ж моделі можуть відрізнятися при роботі з різними операційними системами;

4. щоб уникнути розчарувань, перед покупкою приміряйте на себе гарнітуру і протестуйте звук.

Озброївшись цими критеріями, давайте розглянемо 5 пар спортивних навушників.

Sennheiser MX 686G Sports


 Vybor-naushnikov-dlya-sporta-Sennheiser-MX-686G-Sports

плюси
 

  • У моделі реалізовано кріплення Slide-to-Fit: у кожного навушника є виступ, за допомогою якого він додатково фіксується. Цей м'який гачок можна регулювати по висоті і підстроїти під власне вухо.
  • Гарнітура виглядає незвично і стильно, забарвлення приємна - салатовий, білий, сірий відтінки.
  • Вдалий вибір навушників для спорту, так як кабель міцний, гнучко гнеться в місцях кріплень, стійкий до вологи і поту.
  • Пульт управління з мікрофоном знаходиться нижче, ніж у багатьох навушниках - на рівні грудей. Так зручніше їм користуватися. Якість звуку при цьому не страждає: співрозмовник буде добре чути голос під час розмови по телефону.
  • Стерео навушники з відкритою акустикою, завдяки чому простіше контролювати що відбувається навколо. Якщо вас гукнути - почуєте без проблем.
  • Амбушюри виконані з матеріалу зі спеціальною антибактеріальної добавкою SteriTouch, що допомагає їм залишатися гігієнічними.
  • У комплект входять зручний чохол і прищіпка.

Мінуси
 
Навушники орієнтовані на Android-пристрої. З iOS-девайсами вони також сумісні - проблем з прослуховуванням музики немає, але не працюють мікрофон, перемикання гучності і треків.
 
Читайте також: Як вибрати хороші навушники: поради меломанам
 
І ще один нюанс. Є підгонка кріплень по висоті, але вуха-то можуть відрізнятися і в іншій проекції. Для людини з досить широкими вухами гачечки будуть марні. Хоча, за відгуками, Sennheiser MX 686G Sports прекрасно сидять і без них.

Philips ActionFit SHQ6500CL


 Naushniki-dlya-fitnesa-Philips-ActionFit-SHQ6500CL

Плюси
 
1. бездротові, а тому оптимальні навушники для фітнесу. Чи не доведеться плутатися в проводах і можна відкласти смартфон в сторону під час занять.

2. За 2 години заряджаються через micro USB кабель, який входить в комплект. Якщо безперервно слухати музику, пропрацюють 4.5 години, чого достатньо для стандартної тренування.

3. Кріпляться в вусі за допомогою С-образних фіксаторів. Технологія відрізняється від Sennheiser: тут гачок є продовженням амбушюра. І накладок в комплекті дві пари з різним його розміром. 

4. Провід посилені кевларовим волокном, прогумовані в місцях стиків з пультом і безпосередньо навушниками.

5. Чи захищені від вологи і поту, не ушкодяться, якщо бігати під дощем.

6. Відкрита конструкція навушників оптимальна для занять спортом на вулиці: чи не втратите пильність і почуєте, якщо наближається автомобіль. Звучання таких моделей вирізняється широкою звуковою сценою.
 
Мінуси
 
Незважаючи на запевнення, що гарнітура підходить всім типам смартфонів, є відгуки, що на iPhone вона некоректно приймає вхідні дзвінки. Доводиться перемикати на телефон. Так що ця модель також залишається власникам Android-пристроїв.
 
Читайте також: Новинки Philips для спортивних і активних
 
У відкритого типу є своя зворотна сторона медалі: враховуйте, що подібні навушники гірше відтворюють баси і тихіше своїх закритих побратимів.
 
Гарнітура не підійде тим, хто тренується більшу частину дня або присвячує спортивним активностей на природі весь уїк-енд - заряду буде мало. 

Beats Powerbeats 3 Wireless


 Naushniki-dlya-bega-Beats-Powerbeats-3-Wireless-Siren

плюси

  • Вакуумні бездротові навушники обіцяють 12 годин автономності. Підтримують швидку зарядку: 5 хвилин, і пристрій працює ще цілу годину.
  • Дугоподібні завушні кріплення сідають щільно. В процесі занять спортом їх складно скинути з вух, хіба тільки знімати руками.
  • У комплект входять накладки різних розмірів - можна вибрати під своє вухо.
  • Завдяки двом акустичним голівках, звук під час відтворення музики чистий і динамічний. Щоб голос було чути в розмові через гарнітуру відмінна.
  • Так як Beats Powerbeats 3 Wireless Siren розроблені у співпраці з Apple, то навушники ідеально сумісні з iOS-пристроями. Миттєво підключаються і стійко тримають з'єднання.
  • За допомогою пульта RemoteTalk можна перемикати треки, регулювати гучність, відповідати на дзвінки і розмовляти з Siri.
  • Захищені від поту і води.
  • Поставляються з щільним гумовим чохлом для зберігання.

Мінуси
Якість звуку на Android не страждає, але функції пульта управління обмежені в порівнянні з iOS. На" качельці" можна тільки прийняти/скинути дзвінок і зупинити/відновити музику.
 
Вартість кусається - це досить дорогі навушники для бігу, але вони варті того.

Philips ActionFit SHQ3300


 Sportivnye-naushniki-Philips-ActionFit-SHQ3300
 
 

Плюси
 
1. Недорогі (до 350 гривень) і легкі (7.1 грам) спортивні навушники практично невагомі, тому не будуть заважати під час тренування.

2. Кріплення тут завушній і запросто регульоване однією рукою. На дужках є гумові смужки, спонукаючи які можна посадити навушник чітко на своє вухо.

3. Акустична система закрита. Щоб забезпечити повне прилягання і максимальну звукоізоляцію, в комплекті йде три розміри насадок. Завдяки цьому в улюблені композиції не буду втручатися сторонні шуми.

4. 8.6-міліметрові випромінювачі з неодимовими магнітами обіцяють якісний звук на верхах і низах.

5. Щоб витримувати жорсткі тренування, кабель посилений кевлар. 

6. Навушники вологозахищений, не бояться негоди і поту.

7. Вкладиші комплектуються затискачем для проводів і чохлом.
 
Мінуси
 
Philips ActionFit SHQ3300 - це саме навушники, а не гарнітура. Мікрофона тут немає. Тому вони не підійдуть тим, хто бажає з зручністю залишатися на зв'язку, не переходячи на телефон.
 
Щоб витягти всі плюси, потрібно призвичаїтися їх використовувати. Якщо неправильно зафіксувати, навушник буде злегка їздити по вуха. Якщо вибрати невідповідний розмір вкладкаа, будуть слабо чутні баси.

Skullcandy Chops Bud Henger


 Naushniki-dlya-zaniatij-sportom-Skullcandy-Chops-Bud-Henger

плюси

  • Щоб прикріпити аксесуар до вуха, передбачені рухливі дужки. Можна регулювати висоту гачка для щільної посадки. Завдяки цьому навушники не спадають при бігу і аеробіки, навіть якщо трясти головою.
  • Коли потрібно добре чути що відбувається навколо, навушник можна відвернути від вуха. Він продовжить висіти на кріпленні, але не буде заважати.
  • 15-міліметрові драйвера обіцяють передати повний діапазон частот, включаючи низи. Наскільки можливо для спортивних навушників такого класу, вони збалансовано грають баси і високі частоти. Вокал звучить природно, звук чистий.
  • Матеріали м'які, приємні на дотик.
  • Навушники легкі, кабель міцний, що не заплутується.
  • Дизайн аксесуарів цієї фірми виділяється оригінальними формами.

Мінуси
 
Не очікуйте від Skullcandy висот шумоізоляції - вкладки пропускають зовнішні звуки, і тому грають тихіше конкурентів.
 
Також як попередня модель, це не гарнітура. Навушники виконують виключно свої прямі функцій - відтворювати музику або аудіокниги.
 
Також буде корисно дізнатися: Музика в дорогу: як вибрати навушники для плеєра

Разом


Кращим вибором для прослуховування музики з iOS-пристроїв будуть фірмові Beats Powerbeats 3 Wireless, а для Android-гаджетів - Sennheiser MX 686G Sports.
 
Якщо шукаєте оптимальні за ціною-якістю навушники, подивіться на бездротову гарнітуру Philips ActionFit SHQ6500CL або провідні Philips ActionFit SHQ3300.
 
Якщо ж вам потрібні прості спортивні навушники без будь-яких наворотів, зверніть увагу на Skullcandy Chops Bud Henger.
 
Де купити навушники для зайнять спортом: каталог спортивних навушників на MOYO .
 
І наостанок маленький бонус - відео-огляд ще однієї бездротової Bluetooth-гарнітури Plantronics BackBeat Fit:

Коментарі
Залиште коментар
М
03.07.2017 07:30

Лучшее предложение - купить для занятий беспроводные Филипс ActionFit SHQ6500CL. Так или иначе провод мешает, а бывает, что даже запутывается. Это не просто отвлекает, а несет угрозу и забирает драгоценное время.

Л
02.07.2017 15:12

Перечисленными моделями не пользовалась. Но вот заниматься со стандартными, например телефонными, просто нереально. Доходит до того, что с психов я их засовываю в карман, не успев послушать ни одной композиции. Естественно, сейчас вообще занимаюсь без наушников. Благодарочка за подбор, обязательно приценюсь и порадую себя новинкой.

Г
30.06.2017 14:44

Неужели и вправду не спадают, держаться?! Круто, обязательно нужно приобрести, а то заниматься в тишине скучно, да и время словно резиновое. Из представленных моделей очень понравились Philips ActionFit.

В
26.06.2017 15:08

Уже несколько месяцев бегаю с Philips ActionFit SHQ3300. Очень доволен, основной плюс - не выпадают из ушей даже когда сильно потею, а это весомый момент для бегуна. Качество звука - отличное, однозначно рекомендую.

О
24.06.2017 23:01

Категорично отношусь к этим наушникам! Боюсь что-то пропустить, а еще больше не услышать. Считаю, что наушниками можно пользоваться разве, что на огражденной территорией, ну или в спортзале. Количество аварийных ситуаций из-за наушников только возрастает.

Категорії