Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 7 додатків для Смарт ТВ

Дата публікації: 27.09.2023 09:52
Дата оновлення: 27.09.2023 10:21

Телевізори зі Smart TV вже давно перетворилися з розкоші на невід'ємність нашого життя. У міру того як екрани стають чіткішими та тоншими, збільшуються можливості підключення до мережі, з'являється більше додатків з трансляцією захопливого контенту.

топ додатків для смарт тв

Тепер набагато простіше знаходити щось вартісне, щоб переглядати серіали, стежити за новинами, занурюватися в ігри або займатися фітнесом — для кожної мети знайдеться щось своє. Однак завжди є дилема: як визначитися серед хороших і вибрати справді найкращі додатки для Smart TV? 

Окреслилися з найпопулярнішими, які напевно оцінять любителі кіно, мультфільмів, спорту та новин. 

SWEET.TV

Платформа пропонує до 277 каналів, залежно від підписки, включно з міжнародними, місцевими та тематичними. Медіасервіс також надає фільми та серіали, щоб користувач отримував повний спектр розваг зі свого акаунта.

SWEET.TV

Крім телевізорів Smart TV, доступ до SWEET.TV можливий зі смартфонів, планшетів, комп'ютерів і Xbox. У додатку інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, легко орієнтуватися в контенті, шукати конкретні назви та переглядати категорії.

Залежно від потреб і бюджету користувач може вибрати різні плани підписки, які відрізняються кількістю пропонованих каналів і ціною:

Підписка
S M L
Вартість підключення 99 грн на місяць, перші 7 днів — безплатно від 99 грн на місяць, пробний термін протягом перших 14 днів — 1 грн 197 грн на місяць
Кількість телеканалів 185 259 277
Сховище безкоштовних популярних фільмів 3 000 5 000 10 000
Безплатна бібліотека улюблених мультфільмів 600 1 000 2 000

Багато каналів і контент надано у форматі високої чіткості (HD, Full HD, 4К) для комфортного перегляду.

SWEET.TV входить до ТОПа додатків для Smart TV через низку переваг:

  1. Різноманітна бібліотека контенту: новини, спорт, фільми, дитячі передачі — сервіс розрахований на широку аудиторію. Передачі можна переглядати в записі, вони зберігаються тиждень після ефіру.
  2. Доступні тарифні плани: якщо порівнювати з іншими пакетами кабельного або супутникового телебачення, у цієї платформи прийнятна вартість для доступу до різних каналів.
  3. Відсутність тривалих зобов'язань: користувачі підписуються на SWEET.TV на щомісячній основі без укладення довгострокових контрактів.
  4. Регулярні оновлення: платформа часто оновлює своє сховище контенту, додаючи нові фільми, серіали, а іноді й канали.

Недоліки SWEET.TV криються в обмеженнях:

  • Залежність від Інтернету: для безперебійної роботи потрібне стабільне і швидке підключення до Інтернету. Там, де погане з'єднання, користувачі стикаються з проблемами.
  • Обмеження за змістом: платформа пропонує хороший вибір контенту, однак він не містить ті канали та передачі, які транслюють найбільші міжнародні платформи потокового мовлення.
  • Географічні квоти: деякі матеріали недоступні через ліцензійні угоди залежно від регіону.

SWEET.TV постійно розвивається та адаптується під потреби цифрового ринку, пропонуючи функціонал і контент. Користувачам важливо оцінити свої вподобання, бюджет і потреби, перш ніж обрати підписку.

OLL.TV

Відеосервіс OLL.TV пропонує 180+ міжнародних, українських каналів і безплатне радіо. Можна дивитися онлайн або в записі новини, спортивні події, фільми та мультики. А також розважальні, пізнавальні, дослідницькі передачі та трансляції. Слухати музику. 

Платформа дає змогу створювати кілька профілів для всіх членів родини. Контент на OLL.TV доступний у HD-якості. Він різними мовами, є субтитри. Його зручно дивитися з мобільних пристроїв, комп'ютерів та інших гаджетів. Щоправда, трансляції доступні тільки після оплати підписки, яка здійснюється на сайті додатка.

OLL.TV

Є сім тарифних планів: оптимум, преміум, старт, кіноман, амедіатека, мегахіт і футбол — де крім матчів, відображається їхній розклад, статистика і найкращі моменти гри. Вартість не перевищує 100 грн на місяць. Пробний період — один тиждень, він безплатний. За цей час можна цілком визначитися з тарифом.

У ТОПі додатків для Смарт ТВ OLL.TV через певні переваги:

  1. Платформа зі зрозумілим інтерфейсом, сумісна з Android.
  2. Можна вибрати вигідний пакет послуг.
  3. Завжди є щось нове для перегляду, за необхідності трансляцію або ефір можна ставити на паузу до десяти хвилин або перемотувати.
  4. Запис ефірів відбувається автоматично. Він зберігається 7 днів.

У сервісу типові слабкі сторони, як у більшості подібних: 

  • Якщо сигнал інтернету нестабільний, мовлення ускладнене.
  • Є обмеження для певних регіонів у зв'язку з ліцензією.
  • Жорстка конкуренція на ринку: безліч додатків потокового мовлення, користувачі вибирають ті, що відповідають їхнім потребам.

Загалом, OLL.TV — найпотужніша платформа для тих, хто шукає комплексне телебачення без обмежень. Зіставивши переваги та недоліки, можна визначитися, чи підходить вона для повноцінного відпочинку перед екраном.

До слова: Смарт ТВ — що це в телевізорі: 4 переваги та деякі недоліки

MEGOGO

У рейтингу застосунків для Смарт ТБ MEGOGO невипадково: він привабливий не тільки для телевізорів із функціоналом у Full HD, і , а також для медіаплеєрів і приставок Apple й Android TV.

У сервісу велика колекція фільмів і серіалів різних жанрів. Серед них міжнародний і регіональний контент. Коштом персоналізації — це зручно, адже ґрунтуючись на звичках перегляду, MEGOGO рекомендує користувачам щось схоже. Якщо незнайома мова — не проблема, бо багато передач і фільмів йдуть із мовними доріжками та субтитрами.

MEGOGO

Для Android TV платформа пропонує 300+ телеканалів з різнобічними телепередачами, серіалами, ток-шоу та новинами. Понад 10 000 фільмів з можливістю отримувати персональні добірки кіно, оцінювати та писати відгуки. Також доступні перемотування, пауза та архів контенту, який зберігається до двох тижнів.

Серед сильних сторін платформи: 

  1. Велика і різноманітна бібліотека контенту, розрахована на всі вікові групи та смаки.
  2. Постійний розвиток відеосервісу, в якому додаються нові функції й типи контенту (наприклад, аудіокниги).
  3. MEGOGO вигідніший за кабельне телебачення і безліч інших потокових сервісів.

Недоліки теж є:

  • Попри популярність MEGOGO, бібліотека контенту в деяких регіонах обмежена через ліцензійні угоди.
  • Йде жорстка конкуренція з Netflix, Amazon Prime та іншими.

Це комплексна платформа з широким спектром розважальних можливостей. Її відрізняє від інших поліпшена адаптивність та орієнтація на регіональний контент. Однак, як і всі платформи, вона має свої проблеми в глобальній конкуренції. Тому абоненти мають аналізувати пропозиції сервісу, щоб визначитися, наскільки він їм підходить.

Порівняння: Телевізори LG або Samsung: який кращий, виходячи з 6 критеріїв

Київстар ТБ

Дозволяє дивитися ТБ не тільки на екранах телевізорів, а й на комп'ютерах, смартфонах, ТБ-тюнері та планшетах. Платформа пропонує безліч каналів, що охоплюють найрізноманітніші жанри. Крім звичайних каналів, Київстар ТБ має у своєму розпорядженні каталог фільмів, серіалів, який користувачі можуть дивитися в будь-який зручний для них час. Доступні сотні тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, платформа пропонує ексклюзивні допрем'єрні покази проєктів.

Київстар ТБ

Сервіс використовує алгоритми, що пропонують контент, заснований на звичках користувача. Крім цього, можна поставити на паузу ролик у прямому ефірі, переглядати програму з початку, навіть якщо вона закінчилася. Також є можливість отримати доступ до певного контенту з минулого, який зберігається в архіві.

Переваги Київстар ТБ:

  1. На платформі понад 300 телеканалів, VOD-бібліотека з 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.
  2. Передбачено понад п'ятдесят каналів без трансляції реклами.
  3. Функція мультискрін дозволяє користувачам не прив'язуватися до телевізора. Вони можуть дивитися контент у дорозі на зручному для них пристрої.
  4. Широкий вибір каналів і контенту за запитом дає можливість вибору.
  5. Можна призупиняти прямий ефір або дивитися програму з самого початку.

Недоліки:

  • Послуга орієнтована на українську аудиторію, тому обмежений доступ до закордонного контенту.
  • Щоб переглядати більше цікавого, особливо на мобільних пристроях, потрібен солідний тарифний план, що тягне за собою додаткові витрати.

Тарифи Smart TV змінюються час від часу і залежать від акційних пропозицій. Вибрати є з чого: пропонуються базові пакети з основними каналами та комплексні — з розширеним діапазоном контенту.

Пакет
Базовий Сімейний Преміум HD
Ціна 120 грн на місяць

120 грн на місяць — перший квартал. 

Потім 150 грн/ міс.

150 грн/ міс. — перші три місяці.

Потім 200 гривень на місяць

Спеціальна пропозиція Два місяці доступ до всього контенту Два місяці доступ до всього контенту
Чисельність телеканалів 215 295 320
Бібліотека фільмів і серіалів 5 000 18 000 20 000

У Київстар ТБ гнучкий підхід до перегляду телебачення, у ньому вдало поєднуються традиційне та онлайнове мовлення.

Пізнавальна стаття: Як під'єднати пульт до телевізора — поради для 4 моделей і 3 типів обладнання

Ланет.TV

Платформа пропонує доступ до більш ніж 170 українських та європейських телеканалів різного жанру в режимі онлайн. Користувачі можуть дивитися фільми та передачі через мобільні додатки та веббраузер. Якщо план передплати дозволяє, можна це робити на кількох пристроях одночасно.

Ланет.TV

Користувачі можуть сортувати канали за тематикою та жанром, щоб сформувати власну програму передач. Для зручності в сервісі сім тематичних категорій: ефірна, розважальна, спортивна, пізнавальна, музична, інформаційна, дитяча.

Сильні сторони додатка полягають у п'яти аспектах:

  1. Гнучкість: можна дивитися телевізор з будь-якого місця, де є Інтернет.
  2. Різноманітність: великий вибір каналів під будь-які уподобання.
  3. Доступність: обходиться дешевше, ніж кабельне або супутникове телебачення.
  4. Сумісність: платформа сумісна зі смартфонами, планшетами та комп'ютерами.
  5. Подовжена пауза: призупинення діє 120 хвилин.

Недоліки:

Залежно від підписки, може набридати реклама та акції.

Lanet.TV — цінна платформа для тих, кому цікавий український контент в онлайн. Він різноманітний, тому пізнавальний для користувачів будь-якого віку.

Omega TV

Особливість OmegaTV у тому, що це, по суті, телевізор у кишені, якщо дивитися кіно зі смартфона або планшета. Потрібно лише завантажити застосунок із Play-Market, безплатно активуватися за смс і розваги завжди під рукою. Тут не тільки рейтингові канали, а й архів фільмів/передач. Можна переглядати плейлисти, урл посилання в особистому кабінеті, якщо натиснути кнопку «створити playlist». Залишається лише дотримуватися інструкції, тоді плейлист OmegaTV буде на вашому пристрої.

Постачальник тримає фокус на простоті сервісу. Однак не забуває про функціонал і можливості, які відповідають вимогливому глядачеві. Він надає HD якість телеканалів і запис ефіру. Передбачені пауза і перемотування, кіноархів (7 днів) і персональна видача добірок у розділі з фільмами «Кіно на TV».

OmegaTV

Тарифи різняться залежно від пакета послуг:

Пакет
Базовий Преміум Максимум
Ціна 99 грн на місяць 118 грн на місяць 148 грн на місяць
Кількість каналів, у тому числі в HD якості 159, серед них 81 — HD 181, з них 90 — HD 206, більшість із них у HD — 113
Бонус
  • Пауза та перемотування ефіру.
  • Архів телепередач зберігається до семи днів.
  • Подарунок: спортивні канали Setanta, Sports
  • Передбачено архів «Кіно на TV».
  • Дитячі канали Nickelodeon, Nicktoons.
  • Hollywood HD, Discovery
  • VIP пакет Discovery в HD 
  • Є архів «Кіно на TV»

Оплата за послуги знімається один раз на тридцять днів. Якщо на рахунку абонента мало коштів, послуга призупиняється поки не буде поповнення.

Читайте: Як під'єднати Макбук до телевізора або до монітора: 7 ефективних порад

Volia TV

Медіасервіс Воля ТБ транслює у відмінній якості національні, міжнародні та преміумканали, що охоплюють новини, спорт, розваги, дитяче телебачення, фільми... Послуга надає можливість користувачам призупиняти, перемотувати та записувати прямі трансляції. Крім того, для деяких каналів пропонується відео за запитом.

У кінотеатрі передбачена колекція фільмів під себе. Кіно можна взяти напрокат або купити. Мультиекранний сервіс дає змогу дивитися контент на різних пристроях, а не тільки на Смарт телевізорах.

Volia TV

Переваги «Volia TV»

  1. Приємний дизайн та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. 
  2. Навігація настільки проста, що з нею впорається навіть дитина. 
  3. Додаток передбачає «батьківський контроль», тому можна встановити обмеження на телеканали, які дітям краще не дивитися.

Недоліки стандартні, як і для всіх додатків: 

  • Залежність від сили сигналу інтернету, конкуренція, реклама. 
  • Volia TV залежить від апаратного обладнання (приставок) для найкращого сприйняття. Тоді як OTT-платформи, як правило, цього не роблять.

У «Волі» є пакетні пропозиції, в яких можна об'єднати телебачення, Інтернет та інші послуги, що дає змогу заощадити кошти. Однак потрібно бути вибірковим. Іноді, залежно від обраного пакета, ціна може бути вищою порівняно з деякими альтернативами мовлення.

Користуватися додатком також можна без підключення тарифного плану. Але для повного доступу до великого функціонала все-таки доведеться оплатити підписку. Сервіс автоматом списує певну суму з прив'язаної картки раз на місяць. Для того, щоб завантажити додаток «Volia TV» потрібно перейти на офіційне джерело з Play Market або App Store.

На замітку: Додатки для перегляду ТБ на Андроїдові — 8 програм, з якими розмір екрана не має значення

Коментарі
Залиште коментар
Категорії