Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Програми для перегляду ТБ на Андроїді — 8 програм, з якими розмір екрана не має значення

Дата публікації: 14.09.2023 11:37
Дата оновлення: 14.09.2023 12:13

Здавалося б, переглядати телепередачі на смартфоні зовсім незручно, але добірка програм із нашого огляду доводить протилежне. Ці вісім — зі зручним інтерфейсом та величезним набором цифрового контенту.

Додатки для перегляду телебачення на смартфоні

Ланет.TV: десятки каналів українською мовою на будь-яку тематику

У програмі зібрані популярні телеканали України: канал новин 24, Еспресо ТБ, Перший, Прямий, Київ 24, Рада, UA.Music та багато інших. Провести час можна за переглядом новинних, музичних, кіно- та розважальних передач.

Ланет ТВ: інтерфейс програми

Після першого запуску програми знадобиться пройти авторизацію зручним способом:

  • Вказати логін та пароль вручну.
  • Синхронізувати обліковий запис через Google Gmail.

На екрані в горизонтальному положенні з'явиться рандомний телеканал. Список інших передач відкривається кліком на екрані.

Як і в багатьох інших додатках телевізора для Android, тут можна виконувати пошук за жанрами, назвою та тегами, додавати телеканали у вибране для швидкого запуску.

Читайте: iPhone 14 Pro — огляд останнього покоління: 3 нові фішки

TV.UA Телебачення України ТБ

Вирізняється TV.UA найпростішим інтерфейсом. У верхній панелі всього три вкладки: Усі канали, Жанри, Закладки.

Категорія жанрів представлена незвичайно: знадобиться вибрати не сам жанр передачі, а одну з областей України. Таким чином, користувачі можуть переглядати регіональні канали.

Огляд програми TV.UA Телебачення України

Додаток абсолютно безплатний. Немає жодних підписок та разових покупок. Завантажуєте через Play Market та насолоджуєтеся переглядом.

Sweet.tv: телепередачі та фільми в одному додатку

Програма отримала високі оцінки в маркеті й це безперечно заслужено. Sweet.tv поєднує в собі онлайн телебачення та кінотеатр. Переглядати контент можна на будь-яких пристроях. В тому числі:

  • Смартфон або планшет.
  • Смарт ТБ та телевізійна приставка.
  • ПК та Xbox.

Вибрати зі списку можна одну або кілька позицій, після чого програму буде адаптовано під зазначену платформу.

Особливості програми для андроїда Sweet.tv

На головній сторінці програми представлена добірка популярних каналів та новинок у кіноіндустрії. У процесі використання цієї програми ТБ для Андроїда формується актуальна стрічка рекомендацій для спрощеного пошуку контенту.

Повний перелік телеканалів та кіно доступний лише за підпискою, але розробники пропонують абсолютно безплатну версію для дитячого облікового запису.

Цікава стаття: ТБ Xiaomi або Samsung: 10 порівнянь

YOUTV: українські телеканали онлайн в HD якості

Це онлайн сервіс популярних телеканалів та шоу України, де у безплатній версії можна переглянути СТБ, 1+1, НТН, Новий Канал, Піксель, М1 та інші передачі на абсолютно будь-яку тематику.

Нижня панель зручно розбита на вкладки:

  1. Головна — добірка найпопулярнішого контенту.
  2. ТБ онлайн — відомі телеканали з розкладом телепередач.
  3. Кінозал — добірка комедій, фантастики, жахів, екшену та цікаві колекції фільмів.
  4. Пошук — зручна навігація з фільтрами за жанрами та назвою редакцій.
  5. Мої відео — список збережених файлів, доступний лише після авторизації в обліковому записі.

Платна версія софту пропонує більше телеканалів та фільмів.

Огляд програми YOUTV для Андроїда

Пізнавальна стаття: Смарт ТБ — що це в телевізорі: 4 переваги та деякі недоліки

IPTV: просте управління та гарна якість

Безплатна версія програми пропонує базовий функціонал: набір з декількох каналів у різній тематиці, перегляд контенту у фірмовому плеєрі з можливістю трансляції на телевізор та додавання власних телеканалів за допомогою URL-адреси посилання.

Навіть мінімальна кількість програм не дозволить занудьгувати під час перегляду. В IPTV показують цікаві фільми англійською мовою, мультфільми та наукові передачі.

Як додати нові канали в IPTV

За платною підпискою користувачеві пропонують такі переваги:

  • Повне видалення рекламних об'яв. Це, до речі, один із головних мінусів безкоштовної версії. Під час перегляду реклама не заважає, але якщо є бажання перейти на інший канал будьте готові до нав'язливого спливного повідомлення.
  • Створення власного розділу із вибраними. Цікава функція, яка дозволяє швидко заходити на улюблені трансляції без пошуку у загальному списку.
  • Перегляд вмісту у фоновому режимі. Зручно використовувати цю функцію в автомобілі. На головному екрані можна запустити навігацію, а на фоні слухати улюблену передачу.

Вартість платних опцій — 24 долари на рік. Якщо користуватися програмою регулярно, ця ціна більш ніж виправдана.

Київстар ТБ

Фірмову програму від українського оператора можна похвалити за зручний інтерфейс. Оформлення у темних тонах стильне та зручне. Панель керування розміщена у нижній частині екрана. Перша сторінка — добірка контенту за жанрами: мультфільми, серіали, фільми, освіта, для дорослих, програми, спорт.

Київстар ТБ: огляд додатка

Далі є окрема сторінка із популярними телеканалами: ТЕТ, СТБ, Бригуді, ICTV, ПлюсПлюс. Плеєр зручно налаштовується за параметрами аудіо доріжки, якості та співвідношення сторін. Для контенту, що сподобався, є вкладка з обраними. Щоб розпочати перегляд, достатньо авторизуватись за номером телефону Київстар або номером особистого рахунку. Для інших країн програма недоступна, оскільки під час реєстрації код країни змінити не вдається.

Нагоді: Як увімкнути Apple iPhone до телевізора LG: 6 перевірених способів

PROSTO.TV для смартфонів

Ще один зручний софт для смартфонів, де крім телеканалів є радіо та кінозал. Для повноцінного використання всіх опцій потрібно пройти коротку авторизацію.

Категорії різноманітні: фільми, серіали, шоу, спорт, блогери, школа онлайн, Відео 3Д, Кіберспорт. Контенту достатньо для будь-яких уподобань, тому за переглядом занудьгувати не вийде. У випадку, якщо пропустили ефір передачі, надолужити втрачене можна переглядом запису. Трансляція зберігається 7 днів. При використанні на екрані не з'являється жодних пропозицій щодо придбання передплати. Програма безплатна.

Просто ТБ: особливості програми

Знайшлася в додатку також цікава функція — тест інтернету, яка дозволить проаналізувати швидкість передачі даних і зрозуміти, чи цього буде достатньо для перегляду контенту у високій якості.

Судячи з відгуків Плей Маркет, розробники прислухаються до думки користувачів, регулярно вносять поліпшення і виправляють помилки.

На замітку: Оновити Андроїд на планшеті — 3 способи

MEGOGO — ТБ з нескінченними можливостями

Найкраще онлайн ТВ для Андроїда, яким користуються користувачі всього світу. Програма відрізняється приємним оформленням та відмінним набором контенту під будь-який запит. Крім телебачення, в МЕГОГО можна переглядати популярні фільми та серіали, мультфільми, шоу та спортивні події, слухати подкасти на смартфоні або планшеті.

Мегого для перегляду ТБ на Андроїді

На головному екрані мультимедіа зручно розділені за категоріями: Телеканали, Фільми, Серіали, Шоу, Для дітей, Спорт, Для українців.

Остання вкладка особливо цікава. Тут представлено добірку контенту, найбільш популярного серед українців, а також національні шоу та новинки кіноіндустрії українською мовою. Багато каналів — безплатно, але за платною передплатою відкривається більше контенту та доступ до ексклюзивних позицій.

Зручно, що розробники пропонують кілька варіантів передплати:

Особливості передплати
Вартість
96 каналів 5$
123 канали 5.83$
Кіно та ТБ спеціально для української аудиторії (95 каналів) от 1.99$
5 каналів зі спортивними подіями футболу для справжніх уболівальників 3.99$
Фільм Бокс — 5 каналів з різними жанрами голлівудського кіно та постановок 1.99$

Така орієнтованість на клієнта заслуговує на повагу — кожен користувач зможе вибрати те, що йому до смаку.

У ТОП ТБ додатків на Андроїді увійшли різні програми: з платним та повністю безплатним контентом, банальним та розширеним функціоналом, додатковими фішками. Це дозволяє підібрати софт відповідно до своїх запитів та насолоджуватися переглядом у будь-якому місці.

Якщо не знали: Як встановити саундбар: інструкція з 4 кроків

Коментарі
Залиште коментар