Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 популярних газових опалювальних котлів до 250 квадратних метрів

Дата публікації: 09.10.2017 12:24
Дата оновлення: 20.02.2023 16:15

Роздумуєте над тим, як забезпечити власне житло регулярною подачею тепла? Грійтеся тоді, коли вважаєте за потрібне, з котлами, що працюють на такому різновиді палива, як газ. Вибору надаються варіанти, які не тільки дають врадіатори, але і гарячу воду. Щоб допомогти вам вирішити, який газовий котел краще до приватного будинку, а який варто купити квартиру, ми розглянули 7 варіантів на площу до 250 кв.м, які популярні сьогодні. В огляді ми розібралися, чим хороші ці аксесуари, а також розглянули їх мінуси.

1. Protherm Гепард 23 MTV




Protherm Гепард 23 MTV

Що володіє двома КОНТУРАМИ,Protherm Гепард 23 MTV тільки натопить 230 квадратних метрів приміщення, але й нагріє воду. Завдяки дисплею функціонування контролюється власником. Проточний конвекційний агрегат на п'ять літрів монтується наСТІНУ, тому не захаращує приміщення.

Достоїнства:

  • Працює на газу двох типів: зрідженому та природному.
  • Електронний розпал забезпечує безпеку застосування.
  • Завдяки вентиляційному пальнику, продукти згоряння відводяться в повітропровід. Це гарантує безпеку застосування та чистоту повітря.
  • Виготовленому з нержавіючої сталі теплообміннику не страшні корозія, механічні пошкодження.
  • Контролюйте робочий стан і знаходите несправності вчасно за допомогою встановленої діагностичної системи.
  • Завдяки трирежимній температурі, користувач отримує можливість вибрати варіант для зими, осені-весни та відпустки. У “відпускному” режимі апарат працює на мінімальних показниках потужності, що не дає квартирі охолонути, але й не витрачає паливо.
  • Функція" антифриз", яка не дає котлу замерзнути, увімкнена постійно.
  • Пристрій також має функцію, яка не дає насосу або триходовому вентилю “застрягти”.
  • Потужність девайса регулюється, що дозволяє економити. При цьому рівень ККД дорівнює 92%.
  • Користуйтеся апаратом з комфортом у будь-який час року: температурні режими води та опалення регулюються окремо.
  • Керуйте агрегатом комфортно з електронними кнопками та показниками, що відображаються на екрані. Є можливість керувати пристроєм за допомогою термостату.
  • Девайс відображає рівень тиску води, а також обладнаний краном, призначеним для її зливу.

Незважаючи на всі плюси, у котла є недолік - їм не можна керувати на відстані.

Рада: якщо дача відключена від газу, опалюйте її за допомогою твердопаливного варіанта.

2. Ferroli Domina F 24 N




Ferroli Domina F 24 N

Ferroli Domina F 24 N вишуканим дизайном з плавними лініями. Цей апарат двоконтурний, тому не тільки є постачальником опалення, але й нагріває воду.

Виготовлений із міді, теплообмінник покритий спеціальним сплавом з алюмінієм складі, який захищає його від корозії. Тим же антикорозійним покриттям захищено і сталеву камеру для згоряння палива. Все це додає приладу експлуатаційних років.

Переваги:

  • Розпалювання не оснащується запальником, а працює від електрики, що у поєднанні з іонізаційними електродами забезпечує безпеку використання.
  • Завдяки методиці, яка запобігає блокуванню насоса, вмонтованого в контур, призначений для опалювальної роботи, агрегат не припиняє подачу тепла: як тільки проходить доба, насос запускається, навіть якщо котел перебуває у бездіяльності.
  • Навіть якщо прилад вимкнений, він не замерзне завдяки технології, що запобігає це: спокійно їдьте у відпустку, залишайте дачу в морози – пристрій не зламається.
  • Девайс сумісний не тільки з природним, а ще й зі зрідженим газом, що розширює експлуатаційні можливості. Пам'ятайте: для роботи з газом зрідженого типу потрібний спеціальний комплект.
  • Завдяки ККД понад 90% економиться паливо.
  • Крім того, що пристрій обладнано мікропроцесором і керується за допомогою панелі електронного типу, користувач отримує можливість підключити дистанційну систему та керувати апаратом пультом.
  • Простий в обслуговуванні:" начинка" котла розташовується так, що стає доступна з його лицьової частини.
  • Девайс самодіагностується, що підвищує безпеку застосування: у разі несправності, відповідний код помилки відображається на дисплеї. Екран, що працює на світлодіодах, також показує встановлений кліматичний режим.

Недолік: котла важелі-регулятори – механічні, що знижує точність визначення температурного режиму.

Цікаво дізнатися: Як вибрати масляний обігрівач?

3. Bosch Gaz 6000 W WBN 6000-18C




Bosch Gaz 6000 W WBN 6000-18C

Двоконтрурний, що монтується ВЕРТИКАЛЬНОBosch Gaz 6000 W WBN 6000-18C димоходом, що відноситься до {5 }}, славиться тим, що працює навіть якщо" погода" його оточення становить -50°. Завдяки цьому власник такого приладу отримує можливість встановити його не тільки в будинку, а й зовні, що заощаджує житлове простір.

Важливо: девайс поставляється в обшивці з теплоізоляцією, а також камерою, де згоряє паливо, закритого типу. Це убезпечує конструкцію агрегату від перегріву та додає безпеки застосування.

Плюси:

  1. Незважаючи на значний літраж бака який забезпечує високий коефіцієнт віддачі – 93,5%, функціонуючий агрегат не шумить. Гучність його роботи становить 38 дБ: він не потурбує сон немовляти, не завадить спілкуванню і дасть насолодитися тишею. До того ж, такий ККД допомагає економити.
  2. Розрахований на обігрів 180 кв.м. максимальна температура радіатора становить 82 градуси, а води – 60 градусів. При цьому тиск усередині труб невеликий (максимум 10 бар), що дозволяє встановлювати котел у будинках зі старими трубами.
  3. Безпека забезпечується електричним розпалом.
  4. Обмінник виконаний з міді, тому добре утримує тепло.
  5. Девайс управляється за допомогою електронних кнопок, а показники відображаються на дисплеї, що забезпечує точне регулювання.
  6. Двопаливний – підходить для природного газу та палива зрідженого типу.

ДО мінусів цього пристрою відносять те, що в наборі не передбачаються комплектуючі, призначені для функціонування апарату на зрідженому вигляді газу.

Читайте також: Як вибрати радіатор опалення?

4. Immergas Eolo Mythos 24 2 E




Immergas Eolo Mythos 24 2 E

Проточний, що відноситься до різновиду КОАКСІАЛЬНИХImmergas Eolo Mythos 24 2 E продукти, що виникають внаслідок згоряння, примусовим способом. Ця модель, що має два контури, може поставляти опалення в будинок розмірами, що не перевищують 240 кв. метрів. Варіант встановлюється на стіну, тому не займає багато простору.

Достоинства:

  • Завдяки тому, що пальник розпалюється електричним способом, забезпечується комфорт та безпека експлуатації.
  • Девайс обладнаний опцією, призначеною для перевірки якості його роботи та виявлення несправностей. Опція автоматично спрацьовує, а цифровий індикатор відображає результати.
  • Завдяки" антифризу" агрегат захищений від замерзання.
  • Регулюйте температуру води та опалення окремо та з точністю до одиниці завдяки комфортним електронним кнопкам.
  • Можна підключити до пристрою домашній термостат для контролю погоди.

Минусом агрегату виступає те, що він однопаливний – сумісний з природним видом газу.

Читайте також: Як вибрати економний бойлер? 3 важливі параметри.

5. Ariston CARES X 24 FF




Ariston CARES X 24 FF

Має два обмінники тепла, двоконтурний Ariston CARES X 24 FF і приміщення, і воду. Цей агрегат конвекційного типу з димоходом, що відноситься до різновиду турбованих, встановлюють на стіну, тому девайс не займає багато місця. Апарат може обігріти 200-250 квадратів площі і працює на двох різновидах газу: природному, а також зрідженому. Закритий відсік згоряння цього котла проточного типу разом із електронним розпалюванням забезпечує безпечну експлуатацію.

Переваги:

  1. Восьмилітрова ємність розширювального вигляду забезпечує ефективне нагрівання.
  2. ККД досягає показника в 93,7%, що свідчить про економічність та ефективність.
  3. Служити агрегат може довго завдяки запобіганню пошкодження від перепадів напруги стабілізуючою функцією та “антизамерзайкою”.
  4. Пристрій забезпечує нагрівання в контурі, який призначений для постачання води, максимум до 60 градусів і мінімум – до 36. А нагрівання води в опалювальних трубах досягає максимум 82 градусів і мінімум – 35. Все це забезпечує комфортне регулювання.
  5. Керувати девайсом і налаштовувати режими комфортно завдяки електронній панелі з сенсорними кнопками. На екрані відображаються дані про роботу пристрою.

Недолік - агрегат не комплектується коаксіальним набором, наприклад, Ariston 60/100-750.

Читайте також: Як вибрати електричний конвектор для дому та дачі?

6. Protherm Рись LYNX 24




Protherm Рысь LYNX 24

Підключається до коаксіального димовідводу, проточний Protherm Рись LYNX 24 конвекційного розряду обігріває велику квадратуру (240 кв.м). Агрегат має два контури – для труб опалювального характеру та водяного типу. Встановлюють девайс на стіну, тому він не захаращує простір. До того ж користувач легко отримує доступ до керування, адже панель розташовується в лицьовій частині пристрою.

Плюси:

  • Завдяки тому, що техніка як із газом природного типу, і зі зрідженим, користувач отримує можливість топити комфортним способом.
  • Проточний девайс оснащений вентиляційним пальником, тому речовини, що утворюються внаслідок згоряння, відводяться примусово.
  • Економічність використання забезпечується високим коефіцієнтом віддачі – 93%.
  • Завдяки двом автоматичним опціям налаштування (“комфортний” та “економічний” режими) користувач отримує можливість перемикати економ-режим, коли залишає приміщення на кілька днів: квартира не охолоне, а лічильник" намотує" менше.
  • Завдяки електронному блоку, що служить для керування агрегатом, користуватися девайсом просто.
  • ДО котла підключається і дистанційний радіотермостат. Завдяки цьому апарат ще більше" заощаджує", а керування ним реалізується ще простіше. Пам'ятайте: термостат продається окремо.
  • Електронний розпал, захист від стрибків напруги та зайвого нагрівання, а також від тиску (занадто низького/високого) та замерзання" начинки" продовжують роки служби техніки.
  • Завдяки дисплею зручно контролювати роботу котла.
  • Регулятори температурного стану контуру постачання гарячою водою та опалювальної системи не залежать один від одного.
  • Невибагливий в Обслуговування: повітря спускається автоматично, перевірка на збої в роботі та поломку також здійснюється в авторежимі.

Деякі комплектуючі, необхідні для підключення, наприклад, димар, не поставляються з пристроєм, що вважається мінусом.

Цікаво почитати: Як вибрати обігрівач для квартири?

7. Ariston CLAS EVO SYSTEM 24 FF




Ariston CLAS EVO SYSTEM 24 FF

Устаткований теплообмінником, створеним з міді, і восьмилітровим" розширювачем", Це конвекційний варіант кріпиться на стіну та підключається до турбованого типу димовідводу. Девайс розрахований на роботу з двома різновидами газу: природним зрідженим.

Позитивні якості:

  1. Експлуатаційна безпека: відсік згоряння закритий, що у поєднанні з пальником вентиляційного типу, яка видаляє продукти, що утворюються за підсумком згоряння примусовим методом, запобігає перегріву девайсу.
  2. Електророзпал додає балів до безпеки та комфорту.
  3. Висока ефективність та економія палива – ККД дорівнює 93%.
  4. Керуйте технікою з комфортом завдяки блоку електронного типу та кольоровому екранчику, який відображає всі необхідні показники.

Недолік цього варіанту полягає в тому, що він розрахований тільки на опалення, що нівелюється невисокою, в порівнянні з двоконтурними варіантами, ціною.

Читайте також: Як вибрати газову колонку.

Кожен з представлених у цьому огляді варіантів гарний по-своєму. Але для тих, у кого немає необхідності в забезпеченні гарячою водою (наприклад, є бойлер), рекомендуємо одноконтурного" італійця" CLAS EVO SYSTEM 24 FF Ariston. Бажаючим забезпечити житло та гарячою водою та теплим кліматом шляхом встановлення одного девайса, слід придивитися до “німця” Gaz 6000 W WBN 6000-18C від Bosch. Його ефективність подарує необхідну незалежність від комунальної служби, а стриманий дизайн принесе задоволення.

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії