Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих мобільних телефонів Nokia – Рейтинг 2017 року

Дата публікації: 15.10.2017 10:48
Дата оновлення: 15.12.2023 14:58

Потрібен надійний мобільний телефон, з яким просто поводитися і який не розрядиться в невідповідний момент? Не хочеться переплачувати за функціонал та ігри, якими не користуватиметеся? Тоді телефони Нокіа, що керуються кнопками, напевно підійдуть. Щоб допомогти вибрати модель і не помилитися, ми підготували рейтинг з 7 найкращих кнопочників від Nokia. Читайте про те, чим готові "похвалитися" ці аксесуари, дізнайтеся, які недоліки представлених мобільних телефонів в цьому топ-огляді.

1. Nokia 216







Nokia 216

Створений у класичному, моноблочному варіанті корпусу із пластику. Nokia 216 відносяться до розряду недорогих кнопочників. Цей мобільний телефон приваблює не лише вартістю, а й тим, що працює з двома SIM-картками формату "міні".

Плюси:

  1. Оснащений невеликим 2,4” екранчиком, який розробили на основі TN, апарат підходить для комфортної класичної експлуатації: дзвінків, смсок, перегляду електронної пошти.
  2. Користувач має можливість робити фотографії: камери з невеликою здатністю до роздільної здатності – 0,3 мегапікселя – і двократним збільшенням цифрового типу достатньо, щоб зняти важливий момент.
  3. Діліться знімками та аудіозаписами завдяки швидкому Bluetooth третьої версії.
  4. Мобільник заряджається за допомогою USB: телефон підтримує як зарядку, так і зарядку від комп`ютера.
  5. 1020 мАг акумуляторної "мочі" вистачає на 18 годин безперервного спілкування.
  6. Стандартний 3,5-міліметровий аудіовхід підходить для телефонних гарнітур: спілкуйтеся та займайтеся іншими справами: руки залишаться вільними.
  7. Телефон підтримує радіо: підключивши гарнітуру, що грає роль приймача, користувач зможе насолоджуватися улюбленими радіостанціями та подкастами.
  8. Внутрішнє сховище збільшується: мобільник встановлюється картка пам`яті, місткість якої не перевищує 32 гігабайтного порогу.

У легкого, що важить менше ста грамів, мобільного телефону все ж є недолік - апарат не підтримує 3G, тому доведеться користуватися повільним "мобільним" інтернетом.

Читайте також: ТОП-10 найкращих кнопкових мобільних телефонів – Рейтинг 2017 року

2. Nokia 105







Nokia 105

Укладений в обшивку, ізотовлену і пластику і приємну на дотик Nokia 105 має моноблочну конструкцію та 800 мАг акумулятора, який працює протягом 12 вартового тимчасового відрізка під час розмови і лежить просто включеним більше місяця.

Переваги:

  • Легкий – 70-грамовий телефон не обтяжує кишеню. Завдяки компактним габаритам мобільний апарат поміщається в кишеню джинсів та піджака, не рве підкладку.
  • Кольоровий екран з невеликою за розміром діагоналлю – 1,4” підтримує 56 тисяч кольорів, тому досить яскравий і насичений. Дисплей зроблений згідно з TFT методикою, тому не відсвічує на сонці і не "тисне" на очі. Екран коректно транслює зображення, роздільна здатність яких не перевищують 640x480, та відеозаписи з піксельними параметрами 176x120.
  • Щоб швидко передати файл сусідові, скористайтеся Bluetooth: у мобільному телефоні вбудована версія 2.1.
  • Аудіороз`єм класичного формату 3,5 мм підійде для будь-яких навушників.
  • Цей телефон дозволяє слухати улюблені пісні на радіо.
  • Не пропустіть важливу зустріч, не забудьте про поздоровлення з вбудованим додатком-органайзером.

До мінусам цього простого мобільного телефону зараховують відсутність фотокамери, як тильної, так і вебки, і всього одне гніздо для сімки.

Читайте також: ТОП-50 легендарних телефонів минулих років: з 1996 до 2012

3. Nokia 150







Nokia 150

Важкий всього 81 грам, Nokia 150 приваблює невеликими габаритами – загальна висота мобільного телефону становить лише 118 міліметрів, а товщина – лише 50,2 міліметра. Мобільник відноситься до розряду недорогих пристроїв, призначених для зв`язку. Девайс оснащується пластиковою обшивкою і має конструкцію моноблочного – стандартного – типу.

Переваги:

  1. Будьте завжди на зв`язку: телефон сумісний із двома SIM-картками, які відносяться до формату “міні”. Це дозволяє користувачеві працювати з двома операторами. "Зв`язкові" картки функціонують одночасно.
  2. Апарат забезпечили 2,4 дюймовим екраном з показниками співвідношення пікселів 320x240. Дисплей створено на TFT: він відображає 262 тисяч відтінків, тому дає насичене зображення.
  3. Зафіксуйте важливий момент із камерою на 0,3 мегапікселя: шикарного зображення не вийде, але теплі спогади залишаться. До того ж фото – чудовий спосіб зробити "нагадник".
  4. Оснащений Bluetooth, мобільник дозволяє користувачеві легко передавати файли, а оскільки бездротовий інтерфейс відноситься до третьої версії, це відбудеться швидко.
  5. Слухайте пісні та подкасти по радіо, підключайте гарнітуру, щоб "зловити" потрібну радіохвилю.
  6. Зберігайте улюблені аудіотреки та насолоджуйтесь ними, коли завгодно: у телефон вбудований mp3-плеєр.
  7. Розмовляйте хоч 22 години до ряду: показників акумулятора щодо автономності в 1020 мАг вистачить.
  8. Створюйте нотатки, ведіть щоденник із диктофоном.
  9. Підсвітіть дверний замок у темному під`їзді, знайдіть помаду в сумочці з ліхтариком, що характеризується надяскравим світінням.

Попри всі переваги, які має цей класичний кнопковий мобільник, у нього спостерігаються і недоліки: слабка фотокамера та робота радіо тільки з гарнітурою.

Читайте також: Sigma mobile X-treme 3SIM – повний екстрим

4. Nokia 230







Nokia 230

У телефонної книги у Nokia 230 зберігається 1000 номерів (по одному на контакт), що у поєднанні з двома міні-картками зв`язку, з якими працює мобільний телефон, робить пристрій придатним для роботи.

У телефон вбудували 2,8” екранчик, створений на основі TFT матриці. Вона не відсвічує на сонці, тож придатна для читання. Розмірів дисплея для перегляду електронної пошти, читання SMS та нотаток достатньо.

Важливо: ліхтарик, вмонтований у мобільний телефон, виручить, якщо потрібно підсвітити дорогу, замкову щілину або знайти дрібну деталь.

Корпус і клавіатура, якими оснащений мобільний телефон, виконані з міцного пластику: деталі скомпоновані щільно, тому пил майже не проникає в зазори.

Плюси:

  • 16 мегабайт оперативки вистачає, щоб користуватися цим телефоном з комфортом: переглядайте електронну пошту, дзвоніть, пишіть повідомлення, пересилайте фотографії, слухайте музику та дивіться відео.
  • Мобільник має незалежний лоток для 32 гігабайтної flash-картки: вибирати між додатковою sim та флешкою не знадобиться.
  • Зафіксуйте приємні та значущі моменти з двомегапіксельними камерами (одна розташована на тильній стороні, інша – на фронтальній), спалахами, що володіють, і подвійним збільшенням цифрового типу. Користувач має можливість записувати відео з 320x240 роздільною здатністю і монофонічним звуком на головну камеру.
  • 1200 мАг батарейки достатньо для комфортного використання мобільного телефону протягом 12 годин. До того ж, акумулятор знімається: власник може взяти запасний варіант.
  • Мобільник заряджається як від розетки, так і від ноутбука завдяки універсальному USB мікротипу.
  • Користувач може послухати радіо або поділитися важливою інформацією через Bluetooth.

До недоліків цього апарата зараховують відсутність 3G стандарту – відеозв`язок, попри наявність веб-сайту, не підтримується.

Цікаво почитати: Як вибрати мобільний телефон?

5. Nokia 130







Nokia 130

Який МАЄ 0,3 мегапіксельну камеру? Nokia 130 підтримує бездротову передачу інформації через Bluetooth та дві картки, призначені для зв`язку, що робить його зручним в експлуатації.

Важливо: девайс має акумулятор, який характеризується 1020 мАг ємністю і тримається включеним 744 години (в режимі очікування).

Невеликий 1,8 дюймовий екранчик обладнаний TFT матрицею, відомою антивідблисками, тому користуватися пристроєм зручно при будь-якому освітленні.

Переваги:

  1. Обшивка пристрою має конструкцію моноблочного типу, виготовлена з полікарбонату, шляхом чого приємна на дотик, стійка до слідів від пальців.
  2. Цей мобільний телефон – тоненький: параметри його товщини дорівнюють лише 14,2 міліметрам, тому їм зручно керувати.
  3. Вмонтований роз`єм USB мікро-розміру дозволяє заряджати телефон за допомогою розетки і ноутбука.
  4. З класичним органайзером власник такого мобільного телефону не пропустить важливу нараду.
  5. З цим апаратом користувачеві доступні не тільки розмови та листування, але й розваги: слухайте передачі, що транслюються по радіо та музику, насолоджуйтесь вибраними композиціями, прослуховуючи їх через плеєр, який відтворює MP3-треки.
  6. Переживаєте, що не вистачить місця для файлів – поставте картку SD, виконану у формфакторі "мікро" до 32 гігабайт.

Попри невисоку вартість та комфортну експлуатацію, яку дарує цей мобільник, у девайса є і мінус – маленький дисплей, який незручний для читання.

Цікаво почитати: 7 фактів про мобільні телефони, які дивували світ

6. Nokia 105 Dual SIM







Nokia 105 Dual SIM

Зручний в експлуатації, легкий, сумісний із двома картками для зв`язку, що включаються поперемінно,Nokia 105 Dual SIM підійде невибагливим користувачам та дітям як перший мобільник.

Переваги:

  • Класичний моноблоковий формат конструкції, пластикова обшивка та розміри, які з легкістю можна назвати компактними, забезпечують комфортне керування та носіння. Мобільний телефон, що важить 70 грамів, добре лягає в долоню: керуйте девайсом однією рукою.
  • Маленький 1,4” екранчик, створений за технологією LCD, відтворює 65 тисяч відтінків, які привносять насиченості в картинку: грати у встановлені виробником міні-ігри – одне задоволення.
  • Спілкуйтеся по телефону хоч цілий день, завдяки акумулятору, що витримує 15 годин розмов.
  • Підключайте гарнітуру та “ловіть” радіостанції, а заразом і задоволення від улюблених радіопередач, подкастів та аудіокомпозицій.

До недоліків цього простого пристрою зараховують занадто дрібний для комфортної роботи дисплей. Втім, для стандартних завдань екранчика, як і функціональності, у девайса достатньо.

Цікаво почитати: Топ-10 найкращих захищених телефонів: рейтинг 2017 року

7. Nokia 3310







Nokia 3310

Забезпечений лотком для двох карток зв`язку, які працюють поперемінно, оновлений Nokia 3310 порадує любителів надійності: міцний пластиковий корпус товщиною менше 13 міліметрів зручно лежить у долоні та дозволяє з комфортом керувати мобільником однією рукою. Обшивка захищає внутрішні компоненти телефону від пилу та легких ударів.

Важливо: великі кнопки з гарним зворотним відгуком швидко реагують на натискання, що робить цей недорогий апарат відповідним варіантом першого мобільного телефону для літніх і дітей.

Плюси:

  1. TFT технологія, по якій створили 2,4” дисплей, славиться антивідблисками – користуйтеся девайсом комфортно при будь-якій освітленості.
  2. Двомегапіксельна камера, що має спалах на світлодіодах, допоможе зробити привабливий знімок, яким користувач може миттєво поділитися завдяки третьому Bluetooth модулю.
  3. Оснащений USB входом типу мікро апарат заряджається як від мережі, так і від електронних пристроїв: комп`ютерів, лептопів та навіть зовнішніх акумуляторів.
  4. Приваблює в цьому мобільному телефоні і автономність – розмовляйте хоч 22 години до ряду завдяки 1200 мАг акумуляторної місткості. А в режимі очікування телефон пролежить 25 днів і не вимкнеться.
  5. Цей мобільний телефон підходить не тільки для роботи, але і для розваг: слухайте музику та аудіокниги в дорозі, у черзі по радіо або через плеєр, який сумісний з “доріжками” в MP3.
  6. Помістіть усі необхідні дані, розширивши телефонну пам`ять карткою, що містить до 32 гігабайт інформації.

Переваги оновленої версії легендарного мобільника затьмарюють його мінус - Відсутність вологозахищеності.

Дізнайтесь більше: Назаду майбутнє – перезапуск Nokia 3310

Всі телефони, створені Нокіа, які представлені тут мають безліч приємних характеристик: вони зручні у використанні і підходять для роботи. Але найкращою моделлю для невибагливих користувачів, які цінують зручність та функціональність, Стає NOKIA 3310 – "фенікс" серед Мобільників. Оновлений та покращений варіант версії З 90-Х, створений У 2017 році. насиченістю кольори, дозволить понастольгувати, граючи в "змійку", і залишатися на зв`язку з колегами та близькими завдяки двом сім-карткам.
Дивіться відео, щоб переконатися: все нове – це майже забуте, але покращене старе.

Коментарі
Залиште коментар
В
31.10.2017 10:02

Старая классика от Нокия еще долго не умрет. Для себя, по работе, лучше варианта не нахожу. Особенно, когда постоянно в движении. Таскать с собой лопату на 6 дюймов крайне не удобно, да и разряжается она быстро. Хорошо, что делают двухсимочные.

Г
31.10.2017 10:01

Не так давно Nokia являлась законодателем мод на рынке мобильных технологий и все передовые новшества внедрялись первыми на аппаратах этого производителя. А теперь кнопочными телефонами хвастается. Дело конечно нужное и многим как раз такой телефон и нужен. Но Nokia должна была стоять в одном ряду с Apple и Samsung.

Д
31.10.2017 10:00

Удивили! Целых 7 моделей кнопочных телефонов - не каждый производитель в наше время сенсорных экранов предлагает такой ассортимент. Я подбираю сейчас "звонилки" для сына-первоклассника и отца-пенсионера, уже приметил пару моделей из представленных в статье.

Н
31.10.2017 10:00

Не все из представленных в ТОП-7 кнопочных телефонов привлекли дизайном, раньше внешнее решение устройств от NOKIA нравилось больше. Но что по-прежнему радует: простота, надежность, разумная цена этих телефонов.

Л
31.10.2017 10:00

Нокиа всегда запомнится как производитель лучших кнопочников. К сожалению, со смартами у них все плохо. Очередная попытка запустить линейку провалилась. Я бы предпочел взять 105-тую модель, она ближе к классике.

М
31.10.2017 10:00

Подарила родителям по Нокии! Радости не было предела! А все потому, что в гаджете имеются обычные кнопки, да и заряд аппарат держит достаточно долго. Когда выбирала модели, то узнала, что Нокии даже на 2 карты бывают!? Супер!

С
31.10.2017 09:42

Дорогие аппараты терял не раз и поэтому для выезда на дачу, рыбалку или в лес приобрел телефон Nokia 105. Техника потрясающая, зарядку на дачу никогда не беру. Даже при высокой интенсивности разговоров, на выходные батареи хватает за глаза.

С
30.10.2017 15:52

После выхода из строя смартфона приобрел Nokia 130. Телефон купил на время, чтобы потом отдать ребенку. Конечно, тяжело ограничить себя (даже временно) в возможностях, но зато на время позабыл о проблемах с зарядкой устройства, да и маленькие размеры телефона порадовали.

К
30.10.2017 15:51

Больно смотреть, как мировой лидер производства мобильных телефонов медленно умирает, цепляясь за старые идеи. Создается впечатления, что компанию намеренно банкротят, дабы устранить конкурента. Надеюсь, что компания выстоит в конкурентной борьбе и снова завоюет рынок мобильных гаджетов.

О
30.10.2017 15:46

Честно говоря, я уже начала подумывать всем своим работникам, в офис, закупить старого плана гаджеты. Современные гаджеты, не говорю, что плохие, но из-за напичканности доп функций, которые являются лишними, они совершенно не держат батарею и разряжаются в самые неподходящие моменты.

Л
30.10.2017 15:46

Все казалось бы классно в Нокиа. Тут пожалуйста, и карточки мини, и одновременно на 2 карточки модели... Все супер, кроме маленького экрана. Ну как, к примеру, пенсионеру рассмотреть на экране список!? Тогда проще что-то из более современного выбирать.

М
30.10.2017 15:45

Большая автономность и неприхотливость - основные плюсы недорогих кнопочных телефонов от NOKIA. Впрочем, немногие пользователи (в том числе и я) готовы сменить недостатки продвинутых смартфонов на такие преимущества.

Категорії