Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих кавоварок з вбудованою кавомолкою

Дата публікації: 02.04.2018 16:51
Дата оновлення: 02.04.2018 16:51

Щоб кава виходив смачним, потрібна чиста відфільтрована вода і свіжомелені зерна. І що, тепер купувати кавомолку? Не обов'язково: тут можна знайти ТОП-7 відмінних кавоварок з вбудованими кавомолки розповіддю, чим вони гарні.

лучшие кофеварки с кофемолкой

Спойлер: топові прилади здатні порадувати не тільки ароматними напоями, але і цікавими допфункцій. Цей рейтинг допоможе зробити вибір на користь кращого варіанту.

SAECO LIRIKA BLACK

Це пристрій здатний стати не тільки домашнім, але і офісним бариста. Воно якнайкраще підійде тим, хто мріє про смачне кави і не хоче витрачати час на догляд за приладом.

SAECO LIRIKA BLACK

Модель – не просто кавоварка, а кавоварка: вона витривала, містка і функціональна, а ще – самостійна. В її резервуар можна налити більше півтора літрів води, а в контейнер засипати до 350 грам зерен.

Корисно знати: ТОП-10 кращих автоматичних кавоварок для будинку: рейтинг від MOYO.UA

3 приємних якості:

  1. Зробить те, що потрібно: топова кавоварка приготує напій саме тієї фортеці, якій захоче її власник. Її кавомолка подрібнить зерна так, як треба. Розмір порції і температуру заварювання теж можна вибирати, а ще вона вміє готувати дві чашки за раз.
  2. Крім класичного еспресо, вміє робити капучино і чай. Готує в чашечках до 145 мм висотою: дозатор піднімається і опускається.
  3. Надто морочитися з миттям SAECO LIRIKA BLACK знадобиться: на ємності для макухи є індикатор – він скаже, коли її пора почистити. Також кавоварка сама ліквідує накип і промиває систему, тільки їй треба допомогти – додати спеціальну рідину.

DELONGHI ESAM 2600

Це – сама справжня машина для варіння кави: її господар отримає шикарний набір функцій і зможе насолоджуватися насиченим ароматом різних кавових напоїв. А ще з нею можна побалувати смачним напоєм одного – прилад здатний приготувати дві порції разом.

У цього місткого апарату з кавомолкою є два відсіки: для води – майже на два літри, і для кави – поміститься 200 грам. Зручно, що висоту дозатора цієї DELONGHI регулювати, тому не обов'язково готувати каву в маленьких чашечках для еспресо: келихи для гляссе або високі чашечки для капучино теж помістяться.

DELONGHI ESAM 2600

Чим сподобається:

  • Ця модель – кращий вибір для тих, кому не хочеться довго возитися з її очищенням. Господарю ESAM 2600ПОТРІБНО тільки промити піддон для крапель з індикатором заповнення і блок для приготування в проточній воді. Від Накипу прилад чиститься сам: чи варто тільки додати спеціальний засіб і дати йому команду, натиснувши на кнопку. Контейнер для відпрацьованого продукту не доведеться часто спустошувати: він розрахований на 14 порцій.
  • Нагадує, коли пора долити води і досипати зерна – у машини є спеціальні індикатори.
  • Готує так, як забажає господар: з 14 ступенями помелу, регулюванням жорсткості води і механічних капучинатором зробити ідеальний напій в цій кавоварці простіше простого.
  • Варить чудовий кави ідеальної температури завдяки встановленому термоблоку; а ще вона попередньо замочує кавовий порошок – вся гама смакових відтінків в одній чашці.

Читайте також: ТОП-9 кращих комбінованих кавоварок для будинку

RUSSELL HOBBS 20180-56 ILLUMINA

Ця модель здатна зварити багато кави відразу: готовий напій стікає в 1,25-літровий кавник – напою точно хват

RUSSELL HOBBS 20180-56 ILLUMINA

Плюси:

  • RUSSELL HOBBS 20180-56 ILLUMINA тільки заварить каву при потрібній температурі, але і підкаже, коли напій пити найсмачніше, а коли не варто очікувати чогось надприродного. Як вона це робить? Дуже просто: смужка на кавоварці змінює свій колір залежно від свіжості напою – просто натиснувши на кнопку, можна побачити, чи достатньо ще хороший зварений кави або ж він коштує занадто довго.
  • Кавник цього крапельного приладу зберігаючи напій теплим протягом години.
  • Чи не витратить зайву електроенергію: у пристрої є функція автоматичного вимкнення. Навіть якщо не вимикати прилад самому, він відключиться через годину «спокійного» стану.

DELONGHI ESAM 3200 S

Готувати найкращу каву одним кліком – з такою машиною це можливо. Топова модель вміє заварювати як з меленої кави (в неї вмонтували кавомолку), так і з пресованого – в «таблетках».

Примітка: у ESAM 3200 S капучинатор.

DELONGHI ESAM 3200 S

5 головних достоїнств:

  1. Неможливо зіпсувати пристрій, включивши його без води: індикатор покаже, коли 1,4-літрову ємність пора заповнити водою.
  2. Готує те, що хочеться: чи зможе змолоти зерна по-різному (у неї 13 рівнів подрібнення).
  3. Чи не витратить багато електрики: якщо кавоварка простоює без діла 20 хвилин, вона вимикається сама.
  4. Просто і швидко чиститься: знімні частини легко мити в проточній воді. А накип прилад ліквідує в парі зі спеціальним засобом.
  5. Забути викинути гущу не вийде – на ємності для кавової макухи є індикатор. Він підкаже, коли її потрібно спустошити.

Це стане в нагоді: ТОП-8 кращих крапельних кавоварок

REDMOND RCM-M1505S

Цей крапельний варіант немов створений для тих, хто не тільки цінує бездоганний смак кави, але і любить технології: «розумної» кавоваркою можна управляти через смартфон або планшет.

Примітка: прилад з кавомолкою приготує свіжий, ароматний кави на кілька чоловік – до нього додається півлітровий кавник.

REDMOND RCM-M1505S

Чим модель заслужила місце в рейтингу кращих:

  • Топове пристрій реагує на команди господаря через блютуз. Встановивши додаток Ready for Sky, керувати ним можна за допомогою смартфона: налаштувати ступінь помелу, запустити варіння кави і встановити час підігріву. А коли кавоварка закінчить готувати, вона пошле повідомлення на мобільник користувача.
  • Готує різний кавовий порошок: щоб кавомолка подрібнити зерна так, як хочеться, досить вибрати тривалість роботи. При цьому багато часу помел не займе – максимум хвилину.
  • RCM-M1505SНЕ зламається, якщо зробити щось не так: кавоварка подаватися не буде, якщо вона зібрана неправильно. А від перегріву модель вбереже опція автоматичного відключення.

DELONGHI ECZ 351 BG

Це пристрій з трьома фільтрами добре працює як зі звичайним, розсипних, так і зі спресованим в чалди кавовим порошком. Завдяки вбудованій кавомолці напій завжди виходить ароматним, з насиченим смаком.

Примітка: кавоварка з трьома фільтрами здатна разом зварити дві чашечки напою.

DELONGHI ECZ 351 BG

Привабливі особливості:

  • Ця кавоварка – вибір любителів не тільки класичної кави, але і капучіно, а також латте. Вбудований капучинатор приготує чудову повітряну пінку з молока.
  • ECZ 351 BG економити електричну енергію: вона відключається через 20 хвилин простою.
  • З фільтром 2 в 1 «Crema» кавоварка приготує підбадьорливий еспресо зі смачною пінкою.
  • Рожкова модель здатна приготувати чай: потрібно тільки засипати заварку в чашку і включити подачу окропу.
  • Кава залишиться теплим, навіть якщо його не зняти з піддону відразу після варіння, завдяки функції підігріву підставки для посуду.

Секрет смачного еспресо - підігріти чашки перед варінням кави. Цей прилад так може.

Дивіться також: ТОП-10 кращих кавоварок

DELONGHI ECOV 311 GR

Вінтажна модель – кращий варіант для шанувальників ретростиля. Але не зовнішністю хороша ця кавоварка. Девайс потрапив до рейтингу топових моделей завдяки тому, що варить смачний еспресо, допоможе зробити капучино. А ще він довго «живе», оскільки його захистили від перегріву.

Примітка: ріжкова модель здатна зробити дві порції відразу.

DELONGHI ECOV 311 GR

Чому ця кавоварка – гідний вибір: 4 причини

  1. Готує смачно: у неї є кавомолка, а тільки-тільки подрібнені зерна – запорука ароматного напою. Піддон підігрівається: еспресо в прогрітих чашках смачніше. До того ж, це не дасть уже готового напою охолонути завчасно.
  2. Пінка для капучино вийде така, як захочеться: потужність струменя пара регулюється.
  3. Працює з різними кави: меленим і таблетованих.
  4. Чи не витратить зайвого: ЯКЩОECOV 311 GR користуватися 9 хвилин, вона автоматично вимкнеться. Завдяки цьому можна не хвилюватися, що з нею щось трапиться, якщо користувач забуде її відключити.
Модель
Максимальна потужність Підігрів чашок/кофейника Управління смартфоном Автовідключення Автоочістка від накипу
SAECO LIRIKA BLACK 1250 Вт немає немає немає та
DELONGHI ESAM 2600 1450 Вт немає немає немає та
RUSSELL HOBBS 20180 -56 ILLUMINA ТИСЯЧІ Вт та немає та немає
DELONGHI ESAM 3200 S 1450 Вт немає немає та та
REDMOND RCM-M1505S 600 Вт та та та немає
DELONGHI ECZ 351 BG 1100 Вт та немає та немає
DELONGHI ECOV 311 GR 1100 Вт та немає та немає

Цікаво почитати: 8 кращих кавоварок еспресо: рейтинг чалдових кавоварок

Будь-яка кавоварка, яка увійшла в сімку кращих, стане гідним Вибором. Всі вони варять шикарний Кави. Шанувальникам технологічних винаходів СПОДОБАЄТЬСЯ RCM-M1505S – «Розумної» кавоваркою з підігрівом кофейника можна управляти зі Смартфона. Тим, хто потребує професійного домашньому бариста, підійде DELONGHI ESAM 3200 S. Топовий девайс не тільки смачно готує, але сам очиститься від накипу, якщо дати йому спеціальне чистячий.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії