Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-5 моделей бойлерів в 2017: переваги і недоліки популярних моделей

Дата публікації: 07.07.2017 13:38
Дата оновлення: 07.07.2017 13:38
Безперебійне постачання підігрітою водою визначає зручність житла. Власники будинків і квартир вважають за краще встановити водонагрівальне обладнання, не сподіваючись на обслуговування з боку комунальних служб. Таке рішення запобігає дискомфорт, викликаний перебоями з подачею гарячої води, також дозволяє економити. Сучасні бойлери належать до економічному класу. Вони не споживають багато енергоресурсів для нагрівання води, довго зберігають її теплою.
 
Ми проаналізували характеристики кращих бойлерів 2017 року. У ТОПі для вашого вибору надані дорогі моделі, а також бюджетні, різних об'ємів і з різними функціональними можливостями. Кожен підбере оптимальне для себе рішення.

Nova Tec NT-S 80

 бойлер Nova Tec NT-S 80
 
Популярна модель вироблена під керівництвом відомого українського бренду створена для використання сім'єю з 2-3 чоловік. Агрегат належить до демократичною лінійці, що робить його доступним широкому колу користувачів.
 
переваги:
 
1. Місткість. Агрегат одноразово здатний видати велику кількість гарячої води, що дорівнює 245 літрам.
 
2.Грамотная геометрія корпусу. Бойлер відмінно підійде для практично будь-якого приміщення. Агрегат доречно використовувати в заміських будинках, лазнях, готельних комплексах.
 
3. Регульований термостат. Подібна конструктивна особливість дозволяє забезпечити роботу пристрою в автоматичному режимі, гарантувати безпеку і задавати потрібну користувачам температуру нагрівання. Завдяки використанню регулювання контролюється витрата електроенергії. Це скорочує фінансові витрати.
 
4. У водонагрівачі використаний мідний тен. Він відмінно протистоїть корозії і має оптимальні параметри потужності. Водогрійний елемент з міді нагрівається швидко, споживає мінімальну кількість енергії, може працювати при зниженому напрузі.
 
5. Безпека застосування. Бойлер захищений від перепадів напруги, які можуть мати місце в електричних мережах.
 
6. Чи захищений від агресивного впливу водопровідної води і домішок, що містяться в ній. Магнієвий протектор відмінно захищає внутрішню ємність. Елементи електричного блоку закріплені на сталевому фланці, прикріпленому до баку п'ятьма болтами підвищеної міцності.
 
 
недоліки:
  • Невеликий функціонал. Разом з тим, завдяки цьому пристрій менше схильне поломок і несправностей.

Порада: щоб забезпечити безпеку і довговічність роботи агрегату, звертайте увагу на кріплення. Кріпильні елементи повинні бути надійними і витримувати значну вагу, помітно перевищує масу бойлера, заповненого водою.

GORENJE GBF 50

 бойлер GORENJE GBF 50
 
Словацька водонагрівач, випущений брендом Gorenje, згідно з відгуками споживачів і авторитетної думки експертів, має оптимальне співвідношення вартості і якості. Він відрізняється простим функціоналом і надійними елементами. Це забезпечує довговічність і безвідмовність роботи техніки при демократичній ціні.
 
переваги:
 
1. Довговічність агрегату. Створюючи бойлер GBF 50, конструктори компанії Gorenje використовували перевірені рішення та технології. У виробі є тільки необхідне, що зводить до мінімуму ризик пошкоджень;
 
2. Об'єм бака достатній для забезпечення потреб сім'ї. При необхідності, можливо використовувати бойлер для забезпечення декількох точок водорозбору;
 
3. Теплообмінник бойлера виготовляється з нержавіючої сталі. Таке конструктивне рішення запобігає ймовірність корозійних пошкоджень;
 
4. температура нагріву обмежується показником в 75 градусів, що дозволяє уникнути побутових травм і опіків;
 
5. Механічний термостат довговічний і простий в експлуатації;
 
6. Бюджетна модель, яку можуть дозволити більшість користувачів.
 
недоліки:
  • Циліндрична форма накопичувального бака робить бойлер не дуже економічним;
  • Зважаючи на значний об'єм накопичувальний бак вимагає надійного кріплення;
  • Можлива тільки вертикальна установка бойлера. Для цього необхідно підібрати приміщення, де він оптимально зможе розміститися, не завдаючи дискомфорту.
Порада: щоб водонагрівач прослужив довго і був економічним, використовуйте проточний фільтр для води . Це зменшить кількість домішок, які осідають в баку, запобігає утворенню нальоту на тене і замулювання резервуара.
 

Atlantic O'ProP VM 080 D400-1-M

 бойлер Atlantic O'ProP VM 080 D400-1-M
 
Atlantic O'Pro Profi є водонагрівач, який відрізняється відмінним співвідношенням якості та вартості. Модель є базовою. Це означає, що комплектація передбачає стандартні функції і можливості, без додаткових мало застосовуються інновацій. Для користувачів подібне обмеження практично непомітно, при тому, що такий підхід дозволяє знизити ціну агрегату до прийнятного рівня.
 
переваги:
 
1. Мідний ТЕН забезпечує оперативність підігріву, перешкоджає перегріву і зайвих витрат енергії. Застосування елемента позитивно позначається на працездатності і безпеки бойлера, адже мідному ТЕНу не страшні перепади напруги. Він відмінно гріє воду навіть якщо напруга в мережі нижче ніж треба;
 
2. Застосування унікальної технології, а саме - Ohmic Protection забезпечує захист високого класу. Інноваційна розробка полягає в тому, що між магнієвим анодом і Теном утворюється спеціальну огорожу. Вона продовжує експлуатаційний ресурс магнієвого анода вдвічі. Технологія робить використання пристрою більш економічним. Техобслуговування потрібно раз в два роки;
 
3. Максимальна температура води становить 63° C. Цей показник є безпечним для користувачів, виключаючи ризики опіків і травматизму;
 
4. Використання бойлера не провокує перевантажень мережі. Для одного циклу нагріву буде потрібно 5 кВт .;
 
5. Для обробки внутрішнього бака використана емаль, що містить в своєму складі цирконій;
 
6. Пінополіуретанова ізоляція дозволяє мінімізувати тепловтрати, звівши їх до 5-6 градусів за 24 години. Завдяки цьому один раз нагрів воду, не буде потрібно знову і знову підігрівати протягом дня;
 
7. 80 літровий бак розрахований на невелику сім'ю, що складається з 2-3 чоловік;
 
8. Температура нагріву контролюється за допомогою механічного термостата.
 
недоліки:
  • Обмежені можливості установки. Ємність водонагрівача монтується вертикально.
Порада: хочете заощадити місце? Вибирайте водонагрівачі, які припускають можливість горизонтальної і вертикальної установки. Це дозволить розмістити бак максимально ергономічно.
 

Ariston TI SHAPE 30 OR

 бойлер Ariston TI SHAPE 30 OR
 
Відомий бренд, який виробляє водонагрівачі, демонструє оригінальний підхід до створення бойлерів. Модифікація TI SHAPE 30 OR - це настінний модель, яка має все необхідне для довговічною, безпечної та економічної роботи.
 
переваги:
 
1. Прямокутна форма накопичувальної ємності виглядає цікаво, прекрасно доповнюючи дизайн кімнати. Така конструкція сприяє енергозбереженню. Завдяки ергономічній формі користувачі економлять близько 30% витрат на електриці в порівнянні з виробами циліндричної форми;
 
2. Захист від корозії і агресивного впливу води з домішками, що містяться в ній, забезпечує титанове покриття бака. Воно також збільшує експлуатаційний ресурс резервуара;
 
3. Продумана система установки. Водонагрівач можна монтувати безпосередньо над раковиною, що забезпечує раціональне використання простору;
 
4. В комплекті передбачений запобіжний клапан, завдяки чому забезпечується додатковий захист агрегату;
 
5. Невеликий об'єм - 30 літрів економічний у використанні;
 
6. Зручне розміщення регулятора температури, який розташований безпосередньо на корпусі агрегату;
 
7. Високий рівень захисту від пилу - IPX4.
 
недоліки:
  • Комплектація не включає шнур живлення. Шнур потрібно придбати окремо. Це створює додаткові незручності, особливо якщо поблизу немає будівельних магазинів.
Порада: купуйте бойлер, об'єм якого відповідає вашим потребам. Велика ємність агрегату викликає зайві витрати електроенергії, тоді як недостатній об'єм - провокує дискомфорт у використанні, коли нагрітої води не вистачає для потреб користувача.
 

Zanussi ZWH/S 15 Melody U

 бойлер Zanussi ZWH/S 15 Melody U
 
Всесвітньо відомий бренд випустив економічний водонагрівач, відразу полюбився користувачам завдяки наявності незаперечних переваг. Агрегат поєднує зручність установки, привабливість зовнішнього вигляду з демократичною вартістю.
 
переваги:
 
1.  Прямокутна форма бака . Така конструкція відрізняється ергономічністю і універсальністю. Резервуар займає мало місця. Прямокутні агрегати, крім того, на 30% економічніше в порівнянні з циліндричними аналогами;
 
2. Швидкість нагріву. Щоб нагріти повний резервуар агрегату буде потрібно 0.71 години;
 
3. Механічне управління забезпечує довговічність роботи агрегату;
 
4. Компактні розміри. Об'єм бака складає 15 літрів, чого достатньо для забезпечення мінімальних потреб;
 
5. Захист ємності зсередини гарантує емальоване покриття.
 
6. Вага, що становить 7,8 кг забезпечує простоту монтажу, без застосування додаткових опор;
 
7. ТЕН, потужність якого - 1500 Вт швидко нагріває воду, не провокуючи перевантажень електромережі.
 
недоліки:
  • Виключно вертикальний тип установки обмежує можливості користувачів;
  • Використання Тена «мокрого» нагрівання.
Таким чином, ми представили огляд моделей різних брендів бойлерів. Тут представлена ​​підбірка великогабаритних, розрахованих на задоволення потреб сім'ї, і компактних агрегатів, здатних обслужити одного. Вироби надійні, довговічні і ергономічні. У мережі магазинів MOYO.UA придбати відповідні бойлери можна за вигідною вартості, наші консультанти допоможуть підібрати агрегат.
 
Дивіться огляд бойлера Atlantic O'ProP VM 080

Коментарі
Залиште коментар
Категорії