Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-5 кращих фірм-виробників роботів-пилососів

Дата публікації: 06.02.2018 10:16
Дата оновлення: 06.02.2018 10:16

Програмовані електродуховки, машини, які самі перуть і миють посуд – все це полегшує життя і знімає з плечей людей купу рутинних завдань. Так чому б не звільнити ще більше часу для себе, придбавши робот-пилосос?

крутые роботы-пылесосы от топовых производителей

MOYO.ua склав рейтинг з 5 кращих виробників роботів-прибиральників, які допомагають робити будинок чистіше кожен день. У ТОПі кращих марок самостійних пилососів розповідається про особливості моделей кожного виробника.

Читайте також: Робот-пилосос: що це таке і як вибрати? 5 головних переваг «розумних» помічників

ECOVACS

Ця заснована в 2006 році компанія – один з лідируючих виробників робототехніки в світі. Великий ряд моделей роботів-прибиральників для будинку представлений не тільки пилососами, а й девайсами для миття вікон. Наприклад, WINBOT 950 змусити сяяти будь-яку поверхню зі скла.

роботы-пылесосы ECOVACS

Першого робота DEEBOT 5 Series виробник представив в 2007 році, а в 2013 році у продажу з'явилися моделі 9-ої серії, які інженери ECOVACSДОПОВНИЛИ лазерним позиціонуванням і можливістю керування з смартфона .

Цікаво: під час розпродажу «11.11 Hot Sale!» в 2015 році компанія зайняла перше місце по продажах дрібної побутової техніки.

Чим хороші роботи-пилососи цієї марки:

  • Є моделі для сухого прибирання (як DEEBOT MINI DK560) і для вологої (наприклад, DEEBOT DR98, яким можна керувати зі смартфона).
  • Компанія дбає про покупців. ДО роботам-пилососів докладають змінні щіточки, пульти для віддаленого керування і док-станції. ДО миючим моделям виробник кладе кілька змінних ганчірок з мікрофібри. Завдяки цьому шукати і здобувати все це самостійно власнику пилососа не знадобиться.
  • Топові моделі типу DEEBOT DM88 не хаотично, а по встановлюється за допомогою смартфона маршруту: ці роботи-прибиральники рухаються по технології SmartMove, імітуючи пересування людини.
  • Все девайси оснащують датчиками наближення, які запобігають удари об кути і меблі. Додатково від ударів пристрою захищає прогумований бампер.
Ключові характеристики 3 популярних пилососів роботів ECOVACS
Модель Тип збирання Чи не плутається в проводах Управління зі смартфона Сам приїжджає на док-станцію Прибирає за розкладом Прибирання вовни тварин
DEEBOT DM88 суха і волога та є та та та
DEEBOT DR98 суха і волога та є та та та
DEEBOT MINI DK560 суха та немає да та та

IROBOT

Цю фірму заснували в 1990 році в США. У 2005 році її побутової робот-мийник Scooba вперше побачив світло, але найвідоміша лінійка девайсів для прибирання представлена моделями серії Roomba. Перший такий прибиральник був випущений в 2002 році.

Цікаво: в 2017 році стали доступні пристрої, які відрізняються сумісністю з Amazon Alexa. Такими девайсами Roomba (наприклад, 690 і 890) можна управляти голосом.

роботы-уборщики от IROBOT

5 ключових переваг IROBOT:

  1. Майже всі моделі вміють долати перешкоди і не падають зі сходів.
  2. Пристрої типу Roomba 980МАЮТЬ суперздатностями: вони можуть прибирати кімнати необмеженої площі. За ДОПОМОГОЮ світлової індикації подібні девайси самі нагадують користувачеві, коли настав час звільнити бак для сміття. Ними також можна управляти через смартфон.
  3. Компанія випускає девайси, які розраховані не тільки на сухе прибирання, але і на миття підлоги. Наприклад, Braava 390Т вимиє будь гладкі підлоги, при цьому він не зашкодить навіть примхливому ламінату.
  4. Топові прилади забезпечують запроваджено системи розподіленої утилізації з елементами Фільтрації Aeroforce: вони ЗАХОПЛЮЮТЬ 99% навіть найдрібніших частинок (менше 10 мікрон), не пропускають пилок і алергени.
  5. В окремих приладах (наприклад, iRobot Roomba 775) можна встановлювати розклад.
Ключові характеристики 3 пилососів-роботів IROBOT
Модель Тип збирання Чи не плутається в проводах Управління зі смартфона Сам приїжджає на док-станцію Прибирає за розкладом Прибирання вовни тварин
Roomba 775 суха та немає та та немає
Braava 390Т суха і волога немає немає немає немає немає
Roomba 980 суха та є та та немає

Це цікаво: Новинки робототехніки від LG

AGAIT

Цей виробник працює з 2009 року, випускаючи роботів, націлених допомагати власникам з прибиранням кожен день. Як і пристрої інших марок, девайси AGAIT практично без шуму, проте, моделі цієї компанії переважно дешевше.

пылесосы-роботы AGAIT

Що привабливого в цих роботизованих прибиральників

В AGAIT розробляють техніку для тісних приміщень. Наприклад, роботи, подібні EC MINI, мають мініатюрний корпус, тому без праці маневрують навіть в сильно заставлених меблями кімнатах, не плутаючись в проводах і ефективно справляючись з шерстю тварин.

Компанія виробляє моделі для алергіків. Девайси кшталт EC-2 джерелом ультрафіолетових променів, тому вбивають бактерії і мікроби під час прибирання. Подібні прилади постачають і відсіком для дезодорації: власник такого робота може наповнити квартиру будь-яким ароматом.

Ключові характеристики 3 роботів-пилососів від AGAIT
Модель Тип збирання Чи не плутається в проводах Управління зі смартфона Сам приїжджає на док-станцію Прибирає за розкладом Відправляє власнику відео Знезаражує Прибирання вовни тварин
EC-2 суха та немає та та - та та
EC MINI суха та немає - - - - та

SENCOR

Компанія, яку заснували в 1969 році, розробляє побутову електроніку і роботів-помічників. Автоматичні пилососи цієї марки відрізняються приємним дизайном, невисокою ціною і оптимальним для комфортного використання набором функцій.

Найпопулярніший робот для прибирання, випущений SENCOR – це SVC 7020. Модель можна купити в кольорі «black» і «violet». Користувач такої моделі може вказати, як робот повинен переміщатися: по спіралі або уздовж стін. Також можна залишити хаотичний маршрут.

пылесосы-роботы от SENCOR

6 основних умінь пилососів-роботів Сенкор:

  1. самі приїжджають на док-станцію, показують рівень заряду;
  2. прибирати в межах заданого приміщення;
  3. збирати шерсть тварин;
  4. прибирати за розкладом;
  5. прибирати з різною швидкістю: на високій швидкості прилад прибирає поверхнево, але швидко, на низькій – максимально ретельно;
  6. добре прибирати в кутах – моделі обладнані бічними щіточками.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих роботів-пилососів: рейтинг популярних моделей

HOOVER

Це самий «досвідчений гравець» в порівнянні з іншими виробниками, представленими в рейтингу . Компанію заснували ще В 1908 РОЦІ.HOOVER саме з виробництва пилососів, тому немає нічого дивного, що їх сучасні роботи-прибиральники – сама досконалість.

роботы-пылесосы марки HOOVER

Особливості роботів-пилососів HOOVER:

  • Виробник випускає моделі, призначені для сухого прибирання кімнат.
  • Роботи типу RBC050/1 011 очищають килими від шерсті.
  • Девайси повністю автоматизовані: до станції для підзарядки приїжджають самі.
  • Пристрої оснащують системою Virtual Wall, тому прилади не вріжуться, наприклад, в миску домашнього вихованця.
  • Прибиральники на КШТАЛТHoover RBC070/1 011 плутати в проводах, самі знаходять найбрудніші ділянки.
  • Роботи-пилососи цієї марки можна запрограмувати: вони будуть прибирати за розкладом, який складе користувач.

ДО мінусів роботів-пилососів цієї марки відносять то, що ними не вийде управляти зі смартфона.

Моделі кожної, хто входить в ТОП-5 фірм-виробників «розумних» пилососів – гідні девайси, які якісно приберуть підлоги з будь-яким покриттям, впораються з шерстю тварин. Якщо хочеться «круте» пристрій, варто придивитися до ECOVACS або IROBOT. Більшістю роботів-пилососів цих марок можна керувати за допомогою смартфонів і планшетів як на базі операційних систем iOS, так і на Android. ДО того ж власники цих прибиральників отримують можливість встановлювати розклад: прилади будуть включатися самостійно, закінчувати прибирання і йти відпочивати на зарядну станцію. ДО того ж деякі моделі, випущені цими виробниками, вміють мити підлогу.

Якщо ж хочеться варіант дешевше і простіше, варто придивитися до пристроїв виробництва HOOVER або SENCOR. Вони теж вміють чистити за розкладом, добре видаляють шерсть з килимів, правда, мити підлогу не вміють. Для тісних кімнат, захаращених меблями, добре підійдуть маневрені і компактні прилади від AGAIT серії MINI.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії