Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих кавоварок

Дата публікації: 06.02.2018 11:04
Дата оновлення: 19.04.2023 15:22

ЗА допомогою кавоваркиМОЖНА приготувати міцний капучино або американо, порадувавши справжніх поціновувачів відмінним напоєм, смак і аромат якого не відрізняється від добротної кави, звареної в турці. Чи Хотілося б таку помічницю на кухню? Тоді справа за малим – вибір відповідного варіанту.

Капельная и рожковая кофеварки

Вибір кращої кавоварки залежить від багатьох критеріїв. Тут потрібно врахувати об'єми споживаного напою, його види, як часто ця побутова техніка використовуватися в роботі і чи є необхідність серед переліку функцій мати вбудований фільтр для пінки та капучинатор.

У статті представлено 10 найкращих варіантів, на прикладі яких можна легко розібратися в особливостях цього типу обладнання, остаточно визначившись із потрібною моделлю.

Читайте також: 8 кращих кавоварок еспресо. Рейтинг чалдових кавоварок MOYO.UA

Delonghi EC 680 M

Першою в рейтингу кавоварок для дому виступає сучасна та ультратонка DELONGHI EC 680 M. Її ширина – всього 15 см, а значить техніка поміститься навіть на компактній кухні. Доповнюють приємне враження блискучий корпус обладнання та хромовані деталі.

Кофеварка DELONGHI EC 680 M

Кавоварка має потужність 1450 Вт і готує напої під тиском 15 Бар. Контейнер для води розміщений на задній частині кавоварки, що полегшує доступ до нього. Об'єму рідини, що вміщується в ньому, вистачить для 2-3 чашок кави, що бадьорить.

Головною перевагою цієї моделі виступає функція «Капучіно». З її допомогою можна збити щільну пінку лише одним поворотом насадки. Дія займає кілька секунд – і ароматний латте готовий.

У списку особливостей кавоварки:

  • 3 фільтра. заварювати каву для однієї, двох порцій або напою із застосуванням таблетованого порошку (чалди).
  • Управління. зручності експлуатації кнопки на панелі підсвічуються. Крім того, техніка обладнана таймером відключення, налаштувати який можна на час від 9 хвилин до 3 годин.
  • Меню. можна регулювати об'єм, температуру напою та його міцність. Програми встановлюються спеціальними кнопками.

Не забули виробники і про систему підігріву посуду. Варто просто поставити чашку спеціальний піддон.

Невеликим мінусом є відсутність дисплея на корпусі. З подібним функціоналом техніка виглядала б сучасніше.

Saeco Poemia HD8425/21

Приготувати міцний еспресо допоможе кавоварка Saeco Poemia HD8425/21. На її просторій панелі вільно помістяться дві чашки висотою до 7 см кожна. Прозора колба для води на 1 л полегшує контроль за її рівнем і дуже легко знімається для наповнення та чищення.

Кофеварка Saeco Poemia HD8425/21

Колір техніки – чорний з ефектною мідною обробкою на торцях. Такий оригінальний декор буде відмінно поєднуватися з темною мікрохвильовою ПІЧЧЮGorenje MMO 20 MBII хлібопічкою Gorenje BM1200BK.

Читайте цікаву інформацію про останню тут: Найкращі хлібопічки для дому: огляд ТОП-10 моделей

Основна «фішка» кавоварки полягає в запатентованому напірному фільтрі. Він збиває ідеальну пінку Сrema, незалежно від вибраного сорту кавових зерен.

ДО переваг техніки відносять:

  • Економію електроенергії. Кавоварка «засинає» відразу після роботи і повністю відключається через 30 хвилин.
  • Легкість використання. обладнання вбудований індикатор води, який сигналізує про порожній резервуар.
  • Універсальність. Приготувати каву можна з мелених зерен чи чалд.

Крім того, техніка оснащена капучинатором (або" панарелло") для отримання стійкої молочної піни, а також функцією" Підігрів посуду".

Saeco Poemia Focus 8323/39

Saeco Poemia Focus 8323/39 в ТОП кавоварок за зручний вбудований клапан у холдері. Він самостійно утрамбовує пігулку кави, тож щоразу возитися з темпером не доведеться.

Кофеварка Saeco Poemia Focus 8323/39

Резервуар для води об'ємом 1 л має можливість установки фільтра. Машинка працює з меленими зернами, можна використовувати чалди. Простора площа піддону вміщує 2 чашки для одночасного приготування кави.

Достоїнства моделі:

  • ручний капучинатор для приготування стійкої піни з молока;
  • вбудований фільтр Crema, що виконує ту ж функцію, але з кавовим напоєм;
  • компактні розміри, які становлять 20х26, 5x29, 7 см.

У переліку особливостей кавоварки є вбудована система подачі гарячої води, використовувати яку можна для заварювання чаю або інших потреб. Це заощаджує час і енергію, що йдуть на роботу електрочайника.

Головним недоліком кавоварки виступає підставка для чашок без підігріву. Немає тут і автоматичного вимкнення, а отже, за економією електроенергії доведеться стежити самостійно.

Delonghi EC 156.B

Невелика ергономічна кавоварка Delonghi EC 156.B це відмінний вибір для любителів насиченого еспресо з ніжною пінкою Crema. Корпус обладнання виконаний із міцного термостійкого пластику з металевими вставками. У комплекті йдуть 2 фільтри: для однієї та двох порцій напій.

Кофеварка Delonghi EC 156.B

Варити каву можна з використанням мелених зерен або таблетованого порошку. Стійку повітряну пінку, яка є чудовою прикрасою для макіато або латте, робить ручний капучинатор.

Управління кавоваркою здійснюється одним перемикачем, розташованим на передній панелі. ПРО режим готовності сигналізує особливий індикатор.

«Плюсами» моделі виступають:

  • Легкість догляду. піддон і резервуар для води легко знімаються і добре чистяться під проточною водою. А корпус можна без проблем протерти вологою серветкою для оргтехніки.
  • Регулятор подачі пари. важіль встановлено зверху корпусу і відповідає за якісне збивання піни. Інтенсивність подачі встановлюється самостійно.

Кавоварка обладнана функцією самостійного відключення через 30 хвилин після роботи.

Запрограмувати температуру кави та її об'єм на цьому обладнанні не вийде. Таких можливостей техніка немає.

Electrolux EKF7800

Перша краплинна модель у списку кращих кавоварок носить назву Electrolux EKF7800. Цей бюджетний варіант стане непоганою альтернативою дорожчим кавоваркам еспресо.

В об'ємний резервуар на 1,6 л міститься до 15 чашок готової кави. Використовувати для приготування можна лише мелені зерна.

Кофеварка Electrolux EKF7800

Керується кавоварка через невелику панель, де всі робочі етапи показані на сенсорному екрані. Фортеця кави піддається регулюванню. Для цього техніка оснащена спеціальною програмою AromaStrength.

ДО головних переваг цього примірники відносять:

  • відкладений старт, час якого можна програмувати за 24 години;
  • зручний контроль за приготуванням кави за допомогою дисплея;
  • автопідігрів колби підтримує тепло напою;
  • можливість приготування великої кількості кави за один раз;
  • антикапельний режим, який утримує в носику залишки рідини.

Sencor SCE2001WH

Sencor SCE2001WH МАЛЕНЬКА і недорога кавоварка, що не перевищує за розмірами тостер. Таке обладнання працює з потужністю 350 Вт, а невеликий резервуар для води містить 300 мл рідини.

Кофеварка Senсor SCE2001WH

Незважаючи на компактні розміри, техніка вміщує на підставці одночасно 2 чашки. Використовувати для роботи можна лише мелені зерна. На підставці зручно розміщується посуд висотою до 75 мм. Приємним бонусом є наявність двох білих порцелянових чашок та мірної склянки для кави в комплекті.

Ця «малятка» має безліч особливостей:

  • подача для заварювання чаю або приготування їжі гарячої води;
  • багаторазовий фільтр;
  • індикатор живлення на вимикачі;
  • автоматична зупинка роботи при порожньому резервуарі для рідини;
  • протикапельна система, що не дає залишкам кави з носиків потрапляти на підставку.

Доповнює характеристики прогумована нековзна підставка і широка палітра кольорів корпусу (зелений, червоний, білий, чорний). Такою кавоваркою можна скористатися під час подорожей або відряджень.

Delonghi ECP35.31

Модель Delonghi ECP35.31 до розряду професійного обладнання, про що «говорять» її розміри та ціна. Чорний глянсовий корпус із металевими вставками оформлений у стилі «Модерн» та підійде на кухню з будь-яким інтер'єром.

Кофеварка Delonghi ECP35.31

Укомплектована ріжкова кавоварка 3-ма насадками: для однієї, двох чашок напою або кави з використанням чалди. На місткій підставці вільно розташовуються дві чашки одночасно. Можна використовувати великий посуд, висотою до 13 см.

Об'єм води в порції і міцність кожної чашки кави налаштовується самостійно. Для цього передбачені окремі кнопки на панелі керування.

Дана модель порадує покупців 5-ма особливостями:

  • Функцією підігріву посуду.
  • Вимкнення живлення через 30 хвилин в автоматичному режимі.
  • Можливістю регулювати викид пари на двох рівнях.
  • Технологією «Капучіно» для приготування пишної пінки.
  • Оригінальною підставкою для чашок Extra DripTray.

У цьому обладнанні не передбачено встановлення фільтра для регулювання жорсткості води. Правда, наліт, що з'явився, завжди можна видалити БУДЬ-ЯКИМзасобом від накипу.

Kenwood ES020 kMix

Наступний ступінь рейтингу займає модель від англійського виробника – Kenwood ES020 kMix. Техніка обладнана знімною чашею для води на 1 літр та відсіком для зручного зберігання фільтрів. Їх у комплекті два: для швидкого приготування однієї або двох порцій гарячого напою. Холдер з надійним фіксатором міцно утримує фільтри, що повністю виключає їхнє випадання під час чищення.

Кофеварка Kenwood ES020 kMix

Керується кавоварка за допомогою індикаторних кнопок, які сигналізують жовтим кольором про готовність до роботи. Завдяки знімному піддону для зливу крапель підтримувати чистоту обладнання не важко. Фільтр для крем-пінки також розбірний.

Серед переваг цього варіанта техніки для любителів кави:

  • професійний спінювач молока;
  • спеціальна секція для зберігання посуду;
  • вбудований фільтр, що якісно очищає воду.

Обладнанню не вистачає автоматичного відключення. Плюс, купівля цієї техніки може виявитися марною для тих, хто віддає перевагу каві з чалди — ця модель працює тільки із заздалегідь перемеленими зернами.

Ми вже писали: Як вибрати кавомолку в 3 кроки: гід для любителів кави

Philips HD 7459/20

Ще одна крапельна техніка – Philips HD 7459/20. Її прозорий резервуар містить 1,2 л рідини, а зручна ручка дозволяє легко утримувати навіть повну чашу. Обладнання працює без тиску і тільки з попередньо меленою кавою.

Кофеварка Philips HD 7459/20

Модель обладнана технологією відключення живлення через дві години після закінчення роботи. Контролювати процес та готовність напою допоможе невеликий дисплей внизу підставки. Крім того, техніка має індикатор рівня води, який регулює її кількість для кожної порції кави.

Всі деталі у кавоварки – знімні, у тому числі тримач фільтра. Мити їх можна під проточною водою або в посудомийній машині. Зібрати техніку після чищення для подальшої роботи також не складе труднощів.

Головними якостями даної моделі виступають:

  • невеликі розміри полегшують зберігання техніки;
  • кавник із загартованого скла в рази екологічніший за пластик;
  • технологія затримки крапель після наливання кави не допустить зайвого забруднення піддону;
  • можна приготувати в один клік 10-15 чашок напою.

Звичайно, ні про яку пінку для капучино з такою кавоваркою мови йти не може, як і в принципі про подібний вид кави. Ця модель, як і попередні крапельні екземпляри, готує лише звичайний чорний напій.

Delonghi ECOV311BG

Завершує ТОП кавоварок для дому оригінальна модель Delonghi ECOV311BG. Корпус обладнання виконаний у приємному ніжно-бежевому кольорі, керування – кнопкове.

Кофеварка Delonghi ECOV311BG

Функціонал техніки включає все необхідне: підігрів чашок, ручний легкий капучинатор, антикрапельну систему. Два окремі термостати відповідають за регулювання пари та температуру води. Абсолютно прозора колба містить 1,4 л рідини. У лінійці ріжкових кавоварок це максимальний показник.

Дана модель готує підбадьорливий напій тільки з мелених зерен. Використання чалд тут не передбачено.

Достоинства техніки:

  • Автоматичне виключення. Функція дозволяє самостійно запрограмувати техніку на відключення через 9, 30 хвилин або 3 години.
  • Надійна конструкція.МІЦНИЙ Бойлер з нержавіючої сталі та інші металеві деталі гарантують тривалий термін служби кавоварки.

На підставці одночасно міститься дві чашки, готувати в яких можна каву та чай. Для останнього напою техніка просто подасть гарячу воду.

Обладнанню не вистачає фільтра для очищення води та системи, що регулює міцність кави. Мабуть, це і є найістотніші його недоліки.

5 головних параметрів кавоварок

Насамкінець, не зайвим буде розглянути таблицю порівняльних характеристик всіх 10 моделей.

Модель
Об'єм чаші для води, л Тип кавоварки Автоматичне вимкнення Капучинатор Підігрів чашок
Delonghi EC 680 M 1 ріжкова та та та
Saeco Poemia HD8425/21 1 ріжкова та та та
Saeсo Poemia Focus 8323/391 1 ріжкова ні та ні
Delonghi EC156.B3 1 ріжкова та та та
Electrolux EKF 7800 1,6 капельна немає немає так
Senсor SCE2001WH 0,3 капельна немає немає немає
Delonghi ECP35.31 1 ріжкова та та та
Kenwood ESO20 kMix 1 ріжкова немає та та
Philips HD 7459/20 1, 2 капельна та немає немає
Delonghi ECOV311BG 1,4 ріжкова та та та

Таблиця узагальнює 5 найбільш важливих параметрів, на які звертають увагу покупці при виборі кавоварок. З представлених моделей найповнішим функціоналом має техніка від Delonghi. «Золотою серединою» за ціною та якістю є моделі Kenwood ESO20 kMix та Saeco Poemia HD8425/21. Ну а бюджетною виступає крапельна техніка: наприклад, Electrolux EKF 7800 і Sencor SCE2001WH. Особливих кавових вишукувань від Її чекати не доводиться, зате є можливість за раз напоїти велику компанії міцним американо.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії