Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 розумних годинників для великих і маленьких

Дата публікації: 17.04.2018 10:08
Дата оновлення: 17.04.2018 10:08

Смарт-годинник функціональний аксесуар, який стане в нагоді спортсменам та діловим людям. Розумний годинник – це свого роду гібрид смартфона, навігатора та фітнес-трекера. З таким гаджетом необов'язково діставати смартфон із сумки чи кишені, щоб прочитати повідомлення чи послухати музику.

лучшие умные часы

ДО цього рейтингу увійшли 10 розумних годинників, які заслужили звання най-най. Серед гаджетів є як варіанти для дорослих, так і дитячі моделі, які допоможуть батькам не хвилюватись про безпеку їхньої дитини.

Samsung Gear S3

Преміальна класика – ось як виробник характеризує дизайн цієї розумної моделі. Її лаконічний зовнішній вигляд – найкращий варіант для шанувальників мінімалістичної витонченості. М'який ремінець зі шкіри приємно стикається із зап'ястям, а 1,3-дюймовий Super AMOLED циферблат з роздільною здатністю 360 x 360 пікселів подарує комфорт в управлінні.

Samsung Gear S3

Чим здатні похвалитися:

  • Змінюють зовнішність так, як захоче їх власник: у цих смарт-годинниках вже встановлено 15 варіантів оформлення. Можна надати їм класичного вигляду, а можна — футуристичного.
  • Зручною навігацією та керуванням функціями. Господар цих «розумників» може відповідати на дзвінки, регулювати гучність та яскравість, гортати електронну пошту та завантажувати програми. Для цього потрібно просто повернути безель, який обрамляє годинник.
  • З Gear S3 не обов'язковий. У них є динамік, тому дзвонити та відповідати на вхідні користувач може прямо з годинника. Для цього потрібні лише Wi-Fi та спеціальний додаток. Прослуховувати сповіщення та голосову пошту також можна.
  • Допоможуть знайти маршрут та відстежувати активність користувача. У цих smart watch є GPS.
  • Здатні частково замінити mp3-плеєр. Завдяки чотирьом гігабайтам внутрішньої пам'яті (хоча через встановлені програми людині доступно лише 1,5 Гб) у години можна завантажити улюблений трек-лист.

Примітка: щоб користуватися годинником, як mp3-програвачем, знадобляться бездротові навушники.

  • Суперавтономністю – акумулятор годинника здатний прожити до 4 діб без підзарядки.
  • Не бояться ні пилу, ні води: модель захищена за стандартом IP68. Якщо вона проведе на глибині до 1,5 метрів півгодини, то залишиться в цілості.

Samsung Galaxy Gear S2

Цю спортивну модель в стилі унісекс зустрічають по одязі, але остаточно закохуються в її розум. Елегантність і простота сучасності — ось головні зовнішні козирі цього розумного годинника, зробленого з міцної, стійкої до корозії сталі.

Внутрішній світ цього гаджета теж не залишить байдужим. Безліч корисних функцій, якими легко керувати, роблять його ідеальним супутником на прогулянці, на роботі, під час поїздок та тренувань у спортзалі.

Samsung Galaxy Gear S2

Що вміє цей розумний годинник:

  • Перевтілюватися – власник може змінювати зовнішній вигляд Super AMOLED циферблату хоч щодня.
  • Дбати про користувача. Модель вміє вимірювати пульс, рахувати кроки, відстежувати споживання кофеїну та води.
  • Дарувати комфорт: господареві годинника потрібно тільки повернути рамку, щоб прочитати довге повідомлення, збільшити карту або відшукати потрібний трек.
  • Заряджатися без проводів – щоб підзарядити акумулятор Galaxy Gear S2, його треба лише покласти на док-станцію.
  • Відтворювати музику: близько 300 композицій можна завантажити прямо в годинник.
  • Синхронізуватися з різними ОС: модель сумісна не тільки з андроїдофонами, але і з девайсами на базі iOS.

Читайте також: ТОП-10 марок розумного годинника для всієї родини

Garmin Fenix 3 HR

Розумний і симпатичний годинник підійдуть любителям стриманого спортивного стилю. Гаджет зручно користуватися як на вулиці, так і в приміщенні, адже його TFT дисплей приблизно поводиться навіть на яскравому сонці.

Garmin Fenix 3 HR

Цей варіант потрапив до рейтингу найкращих завдяки безлічі функцій для спорту, а ще – за рахунок захищеності. Девайсу не страшні пил і волога, а міцний браслет титановий надійно тримається, не даючи йому злетіти з зап'ястя. Міцне скло із сапфіру надійно захищає його від подряпин.

Примітка: години сумісні як зі смартфонами на андроїді, так і з айфонами.

5 ключових переваг:

  1. Модель вміє вимірювати ритм серця.
  2. Підтримає користувача у всьому. Біг, веслування, тріатлон і велоспорт, скелелазіння і катання на лижах, а також багато інших різновидів активності – який би вид спорту не вибрав господар цієї моделі, вона виявиться підходящою. А з додатком Connect IQ власник смарт-вотч зможе додавати нові функції під кожен тип занять. При цьому девайс вміє вимірювати ритм серця та допомагає відстежувати показники в реальному часі.
  3. Надміцність: сталеві кнопки та захисне кільце з покриттям PVD, а також склоармований міцний корпус захистять начинку розумного годинника від ударів.
  4. Не злякаються води: 10 ATM водонепроникності роблять їх підходящими для плавання.
  5. Ультраємна батарея: залежно від налаштувань Fenix 3 HR протриматися три тижні без підзарядки. У режимі GPS – близько 20 годин.
  6. Ідеальні для туристів: у гаджет вбудований барометр, термометр, а ще альтиметр і компас.

Може стати в нагоді: Кращий годинник для дітей: ТОП-10 дитячого наручного годинника

Garmin Tactix Bravo GPS Watch

Це не просто розумний годинник, а справжній тренер. Військово-тактична модель поєднала в собі безліч спортивних режимів і можливості класичних смарт-вотч. Цей гаджет потрапив до списку найкращих завдяки своєму інтелекту, міцності та зручності використання.

Garmin Tactix Bravo GPS Watch

Надзахищений годинник оснащений хромованим дисплеєм, який не боїться подряпин і не відсвічує на сонці завдяки сапфіровому склу вигнутої форми. Циферблат обрамляє захисний безель та металеві частини конструкції з вуглецевим покриттям. Армований корпус захищає начинку від пошкоджень.

6 головних особливостей:

  1. Не бояться води: 5 ATM водонепроникності дозволяють носити в будь-яку погоду. Навіть якщо модель випадково впустити у воду, вона не постраждає.
  2. Шикарна автономність: акумулятор цього годинника теж живучий – в класичному режимі він здатний протриматися шість тижнів.
  3. Tactix Bravo GPS Watch стежити за здоров'ям. Вони аналізують, як змінюється серцевий ритм протягом 3 хвилин, поки їхній господар нерухомо стоїть. А потім годинник вимірює тренувальний стрес.
  4. Ця модель – один із найкращих варіантів у рейтингу, зроблених для спортсменів. Розумний годинник здатний вважати кроки, вимірювати їх довжину, щоб визначити темп ходьби або бігу. ДО того ж вони вміють аналізувати ритм серця та визначати момент, коли користувач починає втомлюватися. Це допоможе зробити тренування ефективнішим. Ефективність тренування девайс теж заміряє. Наприклад, після пробіжки порівнює поточний стан його господаря із середніми рівнями фізпідготовки.
  5. Хороша ця модель і для туристів: творці вбудували в неї альтиметр, барометр, а також навігатор та компас.
  6. Як і всякі розумні годинники, ці теж вміють синхронізуватися з смартфоном, відображаючи повідомлення про нові повідомлення на та дзвінках.

Apple Watch Series 1

Ця модель з циферблатом Retina – справжня розумниця-розумниця. Стильний, футуристичний дизайн годинника підходить і дівчатам, і хлопцям. ДО того ж, крім інтерфейсу циферблата господар або господиня цього годинника може змінювати ремінці.

Примітка: девайс сумісний лише з гаджетами, які працюють на iOS.

ДО рейтингу кращих гаджет потрапив не тільки завдяки зовнішності та швидкості реакції: ця модель — ще й чудовий помічник для тих, хто стежить за здоров'ям.

Apple Watch Series 1

Чим хороші:

  • Зручно відстежувати власну активність: на циферблаті відображаються кільця: «Розминка», «Вправи» та «Рухомість». Те, наскільки ці кільця заповнилися, дозволяє дізнатися, як добре попрацював над своєю фізичною формою господар годинника. Крім того, вони можуть вважати калорії. Для тих, хто вирішив змагатися із друзями, є можливість відкрити доступ для них або викласти результати у соцмережі.
  • Допомагають стежити за здоров'ям: Apple Watch Series 1 пульс у динаміці.
  • Це ідеальний варіант для зайнятих: можна не тільки дивитися повідомлення про дзвінки та повідомлення, але й давати завдання вбудованої Siri прямо на ходу.

Рада: якщо годинник потрібний більше як аксесуар, варто почитати ТОП-10 кращих бюджетних годин, щоб вибрати відповідні.

Garmin Fēnix 3

Потужний, міцний і розумний, цей годинник порадує поціновувачів надійностей і великого функціоналу. Міцний корпус із захисним кільцем з нержавіючої сталі та сапфірове скло, що покриває хромований екран, захищають гаджет від пилу, подряпин та механічних пошкоджень. Завдяки 10 АТМ водозахисту в годиннику можна сміливо плавати.

Величезний набір опцій для спортсменів, живучий акумулятор (до шести тижнів) та водонепроникність – за це модель і потрапила до списку найкращих.

Примітка: модель від Garmin не лише надсилає повідомлення про вхідні, але й дає можливість повністю вивести на екран смс-повідомлення.

Garmin Fēnix 3

7 привабливих функцій:

  1. Повноцінна оцінка фізичної активності: разом з кардіомонітором (йде в комплекті) годинник показує пульс і його динаміку, швидкість бігу.
  2. Розумний Фенікс допоможе не тільки займатися, а й відновлювати сили, а ще – виграти на змаганнях: гаджет призначає час відновлення, дає рекомендації та складає прогноз для змагань.
  3. Відображають бігову динаміку і допомагають економніше витрачати сили на пробіжках.
  4. Fēnix 3 підходять не тільки бігунам, а й лижникам, сноубордистам, а також плавцям. Так, треба лише задати гаджету розмір басейну, і він сам визначить відстань, кількість гребків та темп. У режимі для сноубордингу та лижного спорту девайс не тільки помічає швидкість та відстань, а й враховує перепади висоти, кількість заїздів на трасу (на підйомнику автоматично ввімкнеться пауза).
  5. З опцією Virtual Racer можна змагатися з іншими спортсменами або просто порівнювати власні результати.
  6. Нема з ким змагатися? Не біда: у годиннику є опція «віртуальний партнер».
  7. Хороші як для спортсменів, а й для туристів: у годиннику є навігатор, барометр, а також компас і альтиметр.

Apple Watch Series 2

Ця розумна модель стане одним з кращих доповнень до iPhone. Вона випускається у двох варіантах: 38- та 48-міліметровому корпусі. Гаджет порадує стійкістю до вологи та зручністю.

Примітка: смарт-годинник оснащений дисплеєм Retina, він яскравий і не відсвічує на сонці.

Apple Watch Series 2

Чим порадують:

  • Начинка захищена від вологи – не пошкодиться, навіть якщо впустити годинник у воду.
  • Довго виглядають як новенькі: циферблат не затирається, не дряпається завдяки скельці із сапфіру.
  • Годинник вкаже шлях – у Apple Watch Series 2 GPS.
  • Не дадуть пропустити важливий дзвінок або повідомлення: гаджет повідомить про вхідні.
  • Зроблять поїздку за кермом безпечнішим: у годинник вбудований динамік, тому надиктувати повідомлення або відповісти на дзвінок з ними можна, можливо.
  • Модель подбає про здоров'я і стане чудовим компаньйоном на час тренувань: гаджет вважає пульс і визначає оптимальний темп, стежить за часом тренування та показує маршрут для пробіжки. Відвідувати з ними басейн також можна.
  • Два гігабайти власної пам'яті дозволяють не брати Айфон або Айпод собою, щоб слухати музику: можна завантажити власний плей-лист. Підключивши бездротові навушники, господар цього смарт годинника зможе насолоджуватися улюбленими треками і без смартфона.

Nomi Watch W1

Це дитяча модель, яка здатна порадувати не тільки дитину, але і її батьків: адже вона допоможе їм переконатися, що з їхнім чадом все гаразд. Симпатичний дизайн розумного годинника, захованого в корпус з металу і пластику, порадує і хлопчика, і дівчинку: виробник подбав про різноманітності забарвлень. Ремінець моделі регулюється розміром зап'ястя, тому вони не спадуть з руки. До того ж він зроблений із силікону, який не ковзає.

Nomi Watch W1

Чому ця модель у списку кращих: 5 причин

  1. Годинник покаже батькам, де знаходиться їх чадо в кожний момент завдяки GPS-модулю. А дизайн самого трекера, напевно, сподобається маленькому власнику смарт-вотч: він оформлений за мотивами мультика «Фіксики».
  2. Спонукати дитину займатися спортом з Nomi Watch W1 завдяки вбудованому в них крокоміру: він зможе змагатися з батьками або друзями і відзначати свої успіхи.
  3. Варіант не побоїться вологи: його захистили від води за стандартом IPX5, тому його власник зможе носити годинник у будь-яку погоду та мити в них руки.
  4. Ємного акумулятора вистачає на 5 діб: заряджати його щоразу перед школою не доведеться.
  5. Цей розумний гаджет здатний стати заміною мобільному. З годинника можна зателефонувати, натиснути тривожну кнопку (девайс сам додзвониться за встановленим номером), поспілкуватися в голосовому чаті.

Примітка: отримувати інформацію від розумного помічника, батькам потрібно поставити на свій смартфон на Андроїд або iOS безкоштовний додаток.

Рада: хочеться слухати музику безкоштовно, варто почитати «ТОП-10 кращих музичних додатків: де слухати музику онлайн після блокування ВК»?

Fixitime 2

Ці розумні годинники – одне з кращих рішень для дитини. Їхній дизайн зроблений у дусі мультфільму «Фіксики». Цей годинник можна використовувати як повноцінний мобільний телефон. А GPS/LBS/Wi-Fi відстеження дозволить батькам не переживати щодо безпеки: встановивши додаток на смартфон, вони завжди знатимуть, де знаходиться їхня дитина.

Примітка: компанія випускає годинники різних кольорів, тому і дівчатка, і хлопчики зможуть знайти забарвлення до душі.

Fixitime 2

Що ще є у Fixitime 2
Трекінг за розкладом Розклад для відстеження – це не тільки зручно, але ще й допомагає заощадити заряд батареї.
Будильник З цими годинами дитина не запізниться до школи або на гурток.
Голосові повідомлення Функція стане в нагоді, якщо колись говорити по телефону.
Екстренная кнопка Кнопка SOS допоможе передати терміновий сигнал на батьківський смартфон, причому неважливо, працює він на Андроїді на iOS.
Режим «На заняттях» Аналог режиму «не турбувати»: якщо маленький господар годинника зайнятий, він може відключити зайві функції, щоб не відволікатися.

Elari Kidphone

Цей варіант заслужив місце в рейтингу найкращих завдяки яскравому дизайну, простому управлінню і, звичайно, набором корисних функцій. Дитячий смарт-годинник має слот для сім-картки, тому може замінити класичний мобільник.

Примітка: батарея цього розумного гаджета здатна протриматися 80 годин: достатньо, щоб відправити дитину у похід на вихідні, і не хвилюватися, що вона не зможе зарядити годинник.

Шість основних плюсів:

1. З цим аксесуаром батьки завжди знатимуть, де знаходиться їхня дитина: місцезнаходження відобразиться у додатку на смартфоні.

2. Можна встановити безпечну зону: якщо дитина піде за її межі – години повідомлять.

3. Опція SOS приводиться в дію спеціальною виділеною кнопкою. Ця кнопка надішле повідомлення у вигляді голосового повідомлення на всі вказані заздалегідь номери. Elari Kidphone своїй активують режим автоматичного прийняття дзвінка.

4. Мотивувати дитину на спортивну активність із цим гаджетом легше: в аксесуар вбудований крокомір, тому його власник зможе змагатися з друзями у кількості пройдених кроків.

5. Маленький господар смарт вотч не проспить гурток чи заняття у школі, не забуде випити ліки чи поїсти: у годинник вбудований будильник.

Примітка: гаджет сумісний як з девайсами від Apple, і з Android-варіантами.

6. Режим" на заняттях" не дасть відволіктися від навчання: непотрібні функції просто перестануть працювати на цей період.

Elari Kidphone

Кожна модель розумного годинника в цьому списку заслуговує на звання «най-най». Спортсменам та альпіністам сподобаються Tactix Bravo Gps Watch – суперзахищені військові смарт-вотч, які виживають навіть у екстремальних умовах. Тим, хто стежить за фігурою та здоров'ям, стануть у нагоді стильні Series 2 від Apple. Власникам гаджетів на андроїді – нічим не поступається" яблучному" аксесуару Gear S3. А дитина, напевно, зрадіє Fixitime 2.

Коментарі
Залиште коментар