Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ПК чи консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

Дата публікації: 16.04.2018 15:13
Дата оновлення: 16.04.2018 15:13

Щоб отримати максимум задоволення від комп'ютерної гри, необхідно визначитися з тим, що використовувати: ПКАБО консоль. З ЧИМ занурення в цей захоплюючий світ буде більш яскравим, цікавим та зручним? У кожного з варіантів є переваги, тому варто зважити аргументи, оцінити функціональність, враховуючи власні вподобання і смаки.

Что лучше консоли или ПК

Особливості консолей: плюси, мінуси

ПРО достоїнства і недоліки використання консолей в порівнянні з ігровими ПК зараз йдуть бурхливі суперечки. Але навіть затяті прихильники комп'ютерів не можуть спростувати те, що при використанні приставки не виникне необхідності в додаткових витратах на її оснащення. НАПРИКЛАД, в найближчі років 5 НЕ буде потрібно нова відеокарта, яка при роботі на ПК витратить свій ресурс вже через 2 роки. Крім того, є ще ряд важливих переваг:

  1. Шанувальники ігор на консолі відзначають доступну вартість в порівнянні з ПК. Особливо з огляду на постійне зростання цін на відеокарти;
  2. Оптимізація. Ігри приставок вже оптимізовані і не доводиться думати, чи потягне залізо ту чи іншу гру;
  3. Ексклюзиви. Багато з ігрових шедеврів не випускаються для комп'ютера. Вибираючи, що краще консоль або ПК, це важливо врахувати;

Буде цікаво дізнатися: «Як вибрати ігровий комп'ютер?»

Приставка Sony PlayStation 4

Недоліки консолей полягають в наступному:

  • Перебудуватися на консольні після ПК досить складно через особливості керування: сила звички не дозволить швидко «пересісти» з клавіатури на джойстик.
  • Функціональність: на консолі не вийде змонтувати відеоролик, обробити фотографію або зверстати сайт. Консоль – це пристрій виключно для ігор.

Особливості PC: плюси, мінуси

З цілої низки параметрів комп'ютери ніколи не поступляться першістю ігрових консолей за своєю функціональністю, зручністю використання, інноваційності, гнучкості в управлінні, комплектації з можливістю поліпшення робочих параметрів і підтримкою старих ігор .

Переваги комп'ютерів:

  1. Вибираючи між комп'ютером або консоллю, для багатьох найважливішою перевагою першого варіанту стає можливість збільшення продуктивності.
  2. Зручність і функціональність пристрою. Якщо, наприклад, потрібно на приставці або ПК набирати текст, то вибір вже очевидний. Така ж ситуація з серфінгом в Інтернеті.
  3. Можливість віддаленого доступу до гри. На консолі такий функціонал доступний лише за допомогою спеціального адаптера.

Мощный игровой компьютер

Читайте також: «Як вибрати ігрову приставку нового покоління?»

Недоліки ПК:

  • Габаритні розміри (взяти з собою комп'ютер, на відміну від консолі, буде непросто).
  • Складність збірки.

Игровой компьютер – максимум возможностей и производительности

Так що купити: консоль або ПК

Щоб визначитися, що краще: ігрова приставка або комп'ютер, варто орієнтуватися на особисті переваги, бажання і смаки. Для кого-то гри – це можливість приємно провести час і відволіктися від роботи, для кого-то – справжня пристрасть. Консолі ідеально підійдуть для геймерів, у яких є LCD-телевізор, що підтримує формат HD і вище. Популярним зараз стає 4К або Ultra HD дозвіл, яке підтримує PS4 Pro. Ігрові гаджети транспортабельні, мають великий запас графічної потужності, дають можливість використання відразу декількома користувачами.

Консоль XBOX

А якщо, вибираючи між приставкою або комп'ютером, перевагу полягає в універсальності, багатофункціональності, можливості запускати навіть старі, але популярні і сьогодні гри (на кшталт «Героїв 2»), підійде ПК. Крім того, ПК-геймери відзначають високу якість картинки, відсутність обмеження в 30 кадрів в секунду, серед консолей такі параметри підтримують тільки топові версії на кшталт PS4 PRO або XBOX One X. Також, якщо перевага віддається стратегіям, то консоль однозначно не підійде.

Буде цікаво:Ігрова мишка HyperX Pulsefire FPS – готуйсь-цельсь-пли»

Щоб спростити завдання по вибору між ПК і консоллю , нижче представлена таблиця, в яку зведені основні критерії вибору.

Критерії вибору
ПК Консоль
Продуктивність + +
Ціни на ігри + -
Вартість обладнання - +
Універсальність + -
Можливість апгрейда + -
Використання сторонніх маніпуляторів + -
Дистанційна гра + +

вибирати варто, виходячи з власних смаків та уподобань. Одні не люблять використовувати велику кількість гаджетів і вважають за краще вкласти гроші потужнийігровий комп'ютер, інших приваблюють ексклюзивні ігри і простота використання консолей. Все індивідуально, тому визначитися можна, тільки грунтуючись на практиці.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії