Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-4 найкращих хлібопічок з дозатором - рейтинг найпопулярніших моделей

Дата публікації: 16.04.2018 14:08
Дата оновлення: 16.04.2018 14:08

Диспенсер в хлебопечках корисна штука. Завдяки йому пристрій сам додасть трави, родзинки або горіхи, насіння та інші топпинги в випічку, позбавляючи від необхідності займатися цим самому, піднімаючи кришку під час готування. Завдяки цьому ніщо не завадить тесту випікатися як треба. У кожної моделі з цього рейтингу є диспенсер. Але яку ж з них вибрати?

лучшие хлебопечки с диспенсером

Ця стаття пропонує 4 найпопулярніших варіанти. В огляді розповідається про ключові особливості кожної хлібопічки і її корисних уміннях.

Panasonic SD-2511WTS

Цінителів простоти такий домашній пекар безумовно порадує. Він вміє не тільки хлібець випікати, але і просто тісто місити. Цей навик хлібопічки допоможе її господарям швидше готувати вареники, пиріжки та тісто. Модель з дозатором не потребує багато часу на догляд: відерце для інгредієнтів і замішують лопатки з антипригарним шаром мити дуже легко.

Примітка: хлібопічка запросто готує безглютенову випічку.

Panasonic SD-2511WTS

Чим може похвалитися:
1. Умінням готувати солодощі: 550-ватна пристрій спече кекси і приготує варення. ДО того ж вона сама додає топпинги завдяки автоматичному диспенсеру.
2. Пристрій не боїться перебоїв з електрикою: якщо світло вимкнули хвилин на 10, вона запросто згадає, на чому зупинилася і почне роботу, як ні в чому не бувало.
3. Господар цього 14-режимного пристрою зможе вибрати колір скоринки, а ще – вага хлібця.

Примітка: найбільша буханець, яку може спекти SD-2511WTS, важить кіло.

4. Власники цієї хлібопічки можуть вказати їй, коли запуститися, заздалегідь: для цього потрібно покласти інгредієнти в відерце і задати час.

Kenwood BM450

Ця модель вміє готувати швидко. У неї є режим швидкої випічки, з яким свіжий і ароматний хлібець її власник отримає трохи менше, ніж через годину. Ізюм і горішки додаються в булочки, кекси автоматично завдяки диспенсеру.

Kenwood BM450

Прилад потрапив до рейтингу кращих завдяки вмінню різноманітно готувати. Крім класичних житніх і пшеничних буханок, він здатний спекти хлібець з цільнозерновий і грубої муки – ідеально для тих, хто стежить за фігурою. Підійде прилад і людям, у яких алергія на глютен: він вміє працювати з борошном без клейковини.

Примітка: хлібопічка випікає вироби класичної форми – цегляної. Але якщо хочеться кругленьку випічку, можна окремо придбати відерце.

Дивіться також: ТОП-9 недорогих хлібопічок: рейтинг найдешевших моделей

Чим ще сподобається: 5 особливостей

1. 780-ватний девайс здатний випікати різні за вагою вироби – максимум в кілограм.
2. Хлебопечка вміє робити домашнє варення і готувати смачний джем.
3. Пристрій може порадувати власників теплим хлібом, почавши випікати його ще в їх відсутність. За це варто дякувати можливість відкласти запуск техніки на певний час. Виставити його заздалегідь не важко: на сенсорної панелі є спеціальна клавіша.
4. Любителів хрусткої скоринки девайс теж приємно здивує: BM450 в конвекційному режимі, тому виріб пропікається рівномірно. При цьому хлібець залишиться м'яким всередині.

Примітка: колір скоринки також можна вибирати.

5. Цей варіант популярний серед кулінарів-експериментаторів: його господарі можуть створювати програми самі.

Це цікаво: Чим хлібопічка відрізняється від духовки: огляд 2 видів техніки для кухні

Stadler Form Baker One SFBM 990

Цей варіант потрапив в список кращих завдяки значному набору програм, невибагливості у догляді і вмінню робити випічку з різних сортів борошна, в тому числі і без глютену.

Крім готування, моделі можна наказати просто замісити тісто, а ще – приготувати солодкий кекс або домашнє варення. Хлебопечка сама додасть горіхи, курагу та інші топпинги, адже у неї є диспенсер.

Stadler Form Baker One SFBM 990

Огляд позитивних якостей:

  • Господар Baker One SFBM 990 вибирати розмір вироби. Прилад вміє готувати 900-грамові буханки (це максимальна вага).
  • Початок роботи девайса можна запрограмувати заздалегідь. Для цього є відповідна опція. Зазначене користувачем час запуску техніки відобразиться на дисплеї.
  • Зручна панель керування сподобається тим, хто не любить розбиратися з безліччю кнопок: у цій хлібопічки їх всього чотири.
  • Шанувальникам хрусткої скоринки буде з чого вибрати: пристрій вміє робити її як сильно засмаженою, так і злегка підрум'яненою. Усього доступно п'ять варіацій.

Це стане нагоді:Кращі хлібопічки для будинку: огляд ТОП-10 моделей

Panasonic SD-ZB2512KTS

Це один з найпопулярніших варіантів серед любителів різноманітної випічки. Завдяки 14 програмам господар приладу з дозатором може готувати кекси, а ще – піч дієтичні і житні вироби, хлібець з висівками. До того ж, якщо власнику захочеться намазати шматочок свіжоспеченого хліба джемом – хлібопічка приготує і його.

Примітка: корпус пристрою зроблений з міцної сталі і пластика.

Panasonic SD-ZB2512KTS

Чотири головних гідності:

  1. Крім перерахованих вище умінь, ця хлібопічка здатна випікати смакоту з дріжджового тіста: у неї є спеціальний дозатор, який спрацьовує автоматично.
  2. Три скоринки і три розміри: пристрій вміє пекти кілограмові буханки, а також вироби вагою в 600 і 800 грамів з темною, золотистої або світлою скоринкою.
  3. SD-ZB2512KTS хлібець до приходу власників: господар техніки може відкласти її запуск на 13 годин. Потрібно тільки заздалегідь покласти в відерце інгредієнти і виставити час.
  4. Зберігає випічку теплою – 550-ватний прилад автоматично підтримує температуру, навіть коли закінчує випікати.

Може знадобитися: ТОП-9 кращих виробників хлібопічок. Особливості різних моделей

Модель
Потужність (Вт) Кількість програм Вибір розміру хліба Вибір кольору скоринки
Panasonic SD-2511WTS 550 14 є є
Kenwood BM450 780 15 немає є
Stadler Form Baker One SFBM 990 615 19 є є
Panasonic SD-ZB2512KTS 550 14 є є

Будь-яка хлібопічка з огляду гідна стати особистим домашнім пекарем. Майже кожна з них вміє готувати хлібець різного розміру, кожна з них підсмажить корочку так, як захочеться її господарям. ДО того ж хлібопічки, які потрапили в рейтинг кращих, вміють робити варення. Якщо важливо велика кількість програм, тоді хорошим варіантом стане SFBM 990 або (у нього їх 19) або Kenwood BM450 – у нього 15 режимів, і є можливість створювати власні. Якщо ж хочеться балувати себе дріжджовий випічкою, то підійде SD-ZB2512KTS.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії