Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг кращих кольорових принтерів - 10 популярних моделей

Дата публікації: 16.04.2018 12:18
Дата оновлення: 16.04.2018 12:18

Ринок електронної техніки насичений пропозиціями всіляких модифікацій кольорових принтерів. Вивчити кожну модель не вистачає часу, а розібратися в технічних деталях пересічному покупцеві непросто. Так що до підбору потрібного принтера слід підходити поетапно.

По-перше, відразу потрібно позначити для себе функціонал пристрою. Є пристосування з можливістю сканувати і копіювати текстові матеріали – БФП. Є апарати тільки з функцією роздруківки тексту, а є такі, які об'єднують функції роздруківки і текстів, і фотоматеріалів.

По-друге, слід визначити, для яких завдань потрібно пристрій. Якщо це друк великого об'єму текстів, то варто придивитися до лазерного. Струменевий же агрегат дозволить отримати якісні фотознімки.

По-третє, ціновий діапазон принтерів серйозно варіюється – прості струменеві апарати мають доступну вартість, а ось лазерні обійдуться дорожче.

как правильно выбрать цветной принтер?

Призначення принтерів в залежності від технології:

  1. Лазерний пристрій стандартних параметрів обійдеться недорого, а швидкісна і якісна робота робить його прекрасним придбанням для виробничих потреб
  2. Принтер з струменевим технологією вимагає досить частого придбання нових картриджів, тому його краще використовувати вдома для невеликих об'ємів друкованих робіт
  3. ЗА допомогою твердочернильной моделі можна домогтися якісного результату, але дозволити собі таку покупку зможуть тільки великі компанії
  4. Сублімаційний метод найкраще підходить для роздруківки фотознімків: вони виходять яскравими, з багатим колірним дозволом. А фінансовий діапазон цих принтерів дає можливість підібрати стандартний пристрій для будинку і більш дороге – для офісу

Ознайомимося детальніше з 10 кращими принтерами, які можуть видавати кольорові зображення.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих принтерів для будинку 2017 року. Який принтер купити додому?

Epson l132

Компактная модель для дома и офиса Epson l132

Компактний Epson l132 габаритами 482х130х222 мм і досить легкий – 2,7 кг. Тут немає картриджів, і це збільшує термін його безперебійної роботи. Об'єму чорнильних ємностей (70 мл) вистачить на три роки друку барвистих зображення – власнику не потрібно буде протягом цього терміну поповнювати резерв, що дозволить заощадити на придбанні витратних матеріалів. Апарат працює з чорнилом 4х кольорів: червоним, жовтим, синім і чорним.

Зведення характеристик пристрою:

Функціонал:
Показники:
Швидкість звичайної друку 27
Швидкість кольорового друку 15
Дозвіл 5760х1440

Корисна інформація: Огляд БФП HP Deskjet 5820

Epson l120

З чотириколірної моделлю Epson L120 можна отримати непогані фотознімки або роздрукувати текстові файли. Вона ідеальна для домашнього застосування, а все завдяки Micro Piezo (це безвідмовна п'єзоелектричний технологія друку). Для користувача вона означає ряд переваг:

  • робота друкуючої головки буде безперебійної та довговічною;
  • якість роздруківок – на висоті. Це пояснюється точно відміряють об'ємом чорнильної краплі;
  • насиченість кольору буде радувати око, а вся справа в підвищеної адаптації принтера для використання в різних сферах.

Epson l120 — удачное решение для домашнего использования

Низька витрата матеріалів – заслуга вбудованих чорнильних ємностей з чотирма основними кольорами (їх використання відрізняється економністю). Компактні розміри моделі підійдуть для обмеженого робочого простору офісу або будинку.

Для виробництва вузлів принтера виробник застосовує технологічні матеріали, які гарантують тривалий термін роботи периферії.

Оригінальні чорнильні склади надовго зберігають якість знімків, надрукованих на Epson l120. Фотозображення не тьмяніють, не вигорають, тексти залишаються чіткими, яскравими. Пляшки з чорнилом оснащені «розумним» наконечником і запечатані для забезпечення схоронності складу. Чорнильниці Epson гарантують роздруківку великого об'єму документів на гідному рівні. А ще Epson l120 має дворічне гарантійне покриття на 20 000 відбитків.

Зведення характеристик пристрою:

Формат тексту
210 x 297 мм
Швидкість друку ~ 21 стор/хв
Швидкість кольорового друку ~ 11 стр/хв
Дозвіл 720х720
Друк без полів немає

Epson l312

Одним з швидкісних і недорогих кольорових апаратів виробника Epson Corporation визнаний Epson l312. Технологічно вдосконалена конструкція друкуючого робочого органу і застосування спеціальних чорнильних складів дозволяють роздруковувати стандартні текстові матеріали оперативно (більше 30 стор/хв) і з гідною якістю. Витрати часу, необхідні для одного фотознімку 10х15см, складають всього 60-70 сек. Працює принтер з однаковим дозволом у всіх режимах.

Великий вибір нестандартних носіїв робить його незамінним для канцелярських потреб. Нанести зображення можна не тільки на папір, але і на картки, етикетки, конверти.

Зведення характеристик пристрою:

Формат друку фото
Починаючи від розміру 9x13, і закінчуючи 20x25
Швидкість ч/б друку 33 стор/хв
Швидкість кольорового друку 15 стор/хв
Дозвіл 5760x1440

Быстрый цветной принтер Epson l312

Прочитайте: Чим відрізняється струменевий принтер від лазерного

Epson L805

фотопринтер Epson L805 цікавий унікальною системою чорнильних танків – вона ідеально підходить для високоякісних недорогих фотознімків. У розробці застосували нову технологічну «фішку» – Fast Ink Top-up (FIT) з повітронепроникними кришками і фільтраційним механізмом. Вона запобігає навіть мінімальну витік чорнильного складу. Дросельний клапан закриває їх надходження, так що принтер можна переміщати, що не переживаючи про чистоту простору.

Дану модель нерідко можна зустріти в фотомайстерні, а все через високу швидкість друку. Агрегат видає звичайний знімок без полів трохи більше, ніж за 10 секунд. В ньому передбачена можливість використання носія формату А4. Ресурс вмонтованих чорнильних ємностей з шістьма відтінками розрахований на 1800 знімків. Незважаючи на те, що основним призначенням апарату є виготовлення фотознімків, він цілком може замінити домашній пристрій для текстових матеріалів.

Зведення характеристик пристрою:

Формат тексту
А4
Швидкість друку 37 стор/хв
Швидкість кольорового друку 38 стор/хв
Дозвіл 5760х1440
Друк без полів та
Друк без комп'ютера Android, iOS (Epson Print )

Фотопринтер Epson l312 — возможность печатать фотографии на CD/DVD

Ключовий (і найбільш корисною) особливістю Epson L805 можливість регулювати мережевий друкований процес по WiFi, що дозволяє використовувати смартфон для роздрукування фотознімків.

Epson L1300

Розробники Epson вперше презентували кольоровий Epson L1300 для багатобарвним друку знімків збільшеного формату. Його вага склала 12,2 кг, зовнішні параметри – 215х322х705 мм. Друкованими носіями для нього стали різні канцелярські паперові вироби, конверти, етикетковий продукція, диски. Технологічно відпрацьований метод Micro Piezo дає можливість виготовляти продукцію з високою роздільною здатністю матеріалів до розмірів А3. Хорошої якості роздруківку отримують на різних типах, сортах паперу.

Великолепная печать формата А3 на принтере Epson l1300

Epson L1300 популярний для підготовки бізнес-презентацій, будівельних або студентських креслень, творчих проектів. Архітектурні і проектні студії, розглядаючи питання про покупку кольорового принтера, вибирають Epson L1300, адже стартовий ресурс чорнильних ємностей забезпечує 7100 сторінок, а річне гарантійне покриття розраховане на 30000 знімків.

Зведення характеристик пристрою:

Швидкість друку
30 стор/хв
Швидкість кольорового друку 17 стор/хв
Дозвіл 5760х1440
Сумісність з ОС Windows, Mac OS
Формат паперу A3, A3 +, A4, A5, A6, і т.д.

Управління пристроєм нескладне і обмежена 4-ма кнопками. Зарядити чорнильні ємності можна самостійно, не звертаючись до фахівців.

Цікаво: Нові пристрої від Xerox

Canon Pixma IP2840

Бюджетний варіант Canon Pixma IP2840 особливо зручний для домашнього використання. Найчастіше використовується для роздруківки сімейних знімків і документів, так як ресурс картриджів не розрахований на велику кількість картинок. Зручний завдяки простоті керування і приєднання до ноутбука або комп'ютера.

Зведення характеристик пристрою:

Швидкість друку
18 стор/хв
Швидкість кольорового друку 14 стор/хв
Дозвіл 600x4800

Вага принтера складає 2.3 кг, а його габарити дозволяють розмістити пристрій на стандартному столі – 426x134x235мм.

Ключові показники Canon Pixma IP2840:

  • Можлива роздруківка на різних паперових носіях;
  • кількість квітів – 4;
  • Наявність USB кабелю;
  • Число картриджів – 2;
  • Тиха робота;
  • Автоматичне вимкнення живлення.

удобный цветной принтер для дома Canon Pixma IP2840

Canon Pixma IP7240

Принтер Canon Pixma IP7240 став популярним за рахунок можливості керування його роботою з мобільного гаджета і по вайфай. Завдяки додатку Easy-PhotoPrint можна прямо зі смартфона роздрукувати лист або будь-яку онлайн-сторінку. А зробити фото з галереї айфона або іншого гаджета тепер можливо з використанням програми Apple AirPrint.

Спеціально інтегровані двокамерні касетні пристрої роблять можливим паралельну завантаження різні форматів і видів паперу. Використовуючи Direct Disc Print, можна малювати і друкувати наліпки прямо на компактних дисках. А програма Print Your Days дозволить перевести на папір будь фотознімок з соцмереж.

Зведення характеристик пристрою:

Швидкість ч/б друку, шт/хв
30 стор/хв
Швидкість кольорового друку, шт/хв 20 стор/хв
Дозвіл, dpi 9600 x 2400

Canon Pixma IP7240 — универсальная собственная фотолаборатория

Завдяки програмному додатку Auto Duplex користувач не витрачає зайвий папір при роздруківці великої кількості документації – Canon Pixma IP7240 двосторонню друк.

Canon CP1200

У компактному пристрої закладена технологія сублімації чорнильних складів для миттєвого друку з мобільного телефону. Завдяки бездротового зв'язку, слоту для SD-карт, USB-порту є безліч можливостей для друку, а інструменти редагування дозволяють коригувати фотографії. Оригінальні кольорові картриджі забезпечать глибину колірної градації знімків.

У фотознімках передбачені налаштування барвистості, яскравості, обрізка і коректування фотоефекту «червоних очей». Всі маніпуляції можна здійснювати на вбудованому ЖК-екрані.

Зведення характеристик пристрою:

Швидкість кольорового друку, секунд на знімок
27-47
Дозвіл, dpi 300х300
Формат листа листівки, наліпки різних розмірів
Карти пам'яті SD, SDHC, SDXC

Компактний розмір Canon CP1200 для транспортування в сумці або рюкзаку. А його невелика вартість і стильний дизайн зроблять принтер прекрасним подарунком.

Фотопринтер Canon CP1200 — лучшее устройство для семейных фотографий

Canon I-Sensys LBP 7018C

Відмітна особливість пристрою – у високій продуктивності. На ньому друкують до 15 000 стор/місяць із середнім дозволом 2400х600. Відрізняється він і високою швидкістю. Завдяки програмі Quick First-Print в хвилину видається 16 чорно-білих або 4 кольорових листів.

Габарити пристрою (398х400х223 мм) і його тиха робота ідеально підійдуть для невеликого офісного приміщення. НА користь моделі свідчить і сертифікат Energy Star. Для користувача він означає екологічну безпеку і низьке енергоспоживання принтера.

Принтер зручний для архівування сімейних альбомів: він швидко і економічно створить індексні відбитки з цифрового фотоархіву або роздрукує презентаційні матеріали.

Один чорний і три хроматичних тонера визначають глибину і яскравість зображень, які можна порівняти за кольоровим колориту зі струменевим методом. Заміну тонерів можна виконати без зусиль власноруч. Один картридж розрахований на 1000-1200 сторінок. Продуктивність на місяць – до 15 тисяч листів.

Зведення характеристик пристрою:

Що надрукує
Етикетку, конверт, картку, плівку
Швидкість ч/б друку 16 стор/хв
Швидкість кольорового друку 4 стор/хв
Дозвіл, dpi 600x2400

Мінусом Canon I-Sensys LBP відсутність вай-фай підключення.

Бюджетный вариант офисного принтера — Canon I-Sensys LBP 7018C

HP Color LJ Pro M254dw

З цим принтером, що володіє середнім ДОЗВОЛОМ (600 X 600), можна робити непогану двосторонню Роздруківку. Зручно те, що з МОДЕЛЛЮHP Color LJ Pro M254nw безпосередньо з флешки або приєднаного жорсткого диска: вона забезпечена USB-роз'ємом. А ще принтер підтримує різні мобільні програми.

В хвилину пристрій може видавати до 21 аркушів кольорових і стандартних зображень, а за місяць виробляє 40 000 сторінок. Через цих параметрів модель вибирають компанії, в яких є потреба друкувати у великій кількості: брошури, каталоги, презентаційні матеріали.

Зведення характеристик пристрою:

Швидкість виходу першої ч/б сторінки, сек
10,3
Швидкість виходу першої кольорової сторінки, сек 11, 9
Дозвіл, dpi 600 на 600

Цветной HP Color LJ Pro M254dw — идеальный вариант для офиса

Сенсорний дисплей і зручний інтерфейс принтера робить керування пристроєм простим навіть для тих, хто вчора і не чув про пристрій. Великим плюсом моделі вважається можливість дистанційного керування процедурою друку, створенням черговості документів і керівництво процесом за допомогою мобільних гаджетів і бездротових мереж. Після закінчення роботи пристрій відключається автоматично.

Ключові моменти при виборі принтерів

Щоб визначитися, яку модель купити, насамперед потрібно вибрати тип кольорового принтера. Демократична ціна кращих струменевих моделей краща для домашніх цілей і для невеликих об'ємів друкованих робіт в офісі. При цьому слід враховувати витрати на комплектуючі – заміну або заправку картриджів.

Для серйозних організацій з великими друкованими об'ємами варто розглянути придбання лазерних принтерів, у яких більший ресурс картриджів, а їх вартість нижче, ніж у струменевих. Оптимальним варіантом для багатозадачного друкованої діяльності стане придбання БФП з опціями копіювання і сканування.

Більш детальні відмінності представлені в таблиці:

Струменеві
Лазерні
Ідеальною якість друку кольорового тексту. Добре роздруковують фотографії, презентації. Гарна швидкість роботи – десятки сторінок за хвилину. Незамінні при друку документів
Собівартість фото – близько $ 2. Чорно-білої текстової сторінки – до 7 центів. Сторінка тексту варто до 5 центів. Ціна картриджа – 100-200 доларів.
Деякі апарати друкують без полів. Працюють зі стандартною фотопапером 10х15см. Надрукують все, що потрібно: листівку, буклет, презентацію на папері нестандартного розміру.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії