Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі холодильники INDESIT: 5 популярних моделей

Дата публікації: 19.04.2018 10:34
Дата оновлення: 18.12.2023 14:18

Холодильники INDESIT завоювали свою популярність завдяки ергономічності та широкому функціоналу. У колекції бренду техніка різних кольорів та розмірів, завдяки чому кожен може вибрати обладнання під свій власний смак та кухонний інтер`єр. Стаття пропонує розглянути рейтинг 5 найкращих моделей бренду, кожна з яких по-своєму неповторна.

3 холодильника INDESIT

Читайте також: ТОП-10 найкращих бюджетних холодильників

INDESIT DS3201W UA

Вузький двокамерний холодильник висотою 2 метри та місткістю до 339 л. Модель INDESIT DS3201W UA виконана у сніжно-білому глянсовому корпусі з ефектною чорною смугою в області ручки.

Холодильник INDESIT DS3201W UA

У цієї побутової техніки три великі відділення в морозилці, а в основному відділі – 4 скляні полички шириною близько 60 см + 2 контейнери для овочів і фруктів в основному холодильному просторі. Такий об`єм дозволяє вільно розміщувати всі необхідні продукти, дотримуючись товарного сусідства.

3 основні переваги моделі:

  1. Можливість перенавішування дверей. Обидві дверцята можна встановити у зручному для відкривання положенні. У комплекті з технікою йдуть усі необхідні для цього деталі.
  2. Компактні розміри. Ширина холодильника всього 68 см. Він не займе багато місця у приміщенні, зручно розташувавшись у кутку або на одній лінії з кухонним гарнітуром.
  3. Якість заморожування. Техніка оснащена системою автономного збереження холоду. Це означає, що морозильна камера витримує мінусову температуру до 18 годин. Подібна система під час поломки чи перебоїв з електроенергією не дає продуктам розтанути відразу ж.

Істотним недоліком такого обладнання є відсутність авторозморозки No Frost. Щоб пристрій працював безперебійно, його доведеться періодично розморожувати і регулярно стежити за об`ємом напрацьованого льоду у внутрішньому просторі морозильного відділу.

Цікава стаття на тему: Які холодильники бувають? 5 різновидів холодильних установок

INDESIT IBS 20 AA (UA)

Ще одна Модель бренда, оформлена в білих тонах. У обладнання містка морозилка на 108 л розташована в нижній частині корпусу. Три великі контейнери дозволяють не лише заморожувати м`ясо чи рибу, але також зберігати ягоди, овочі, фрукти чи лід для коктейлів. До речі, для приготування останніх можна одразу придбати компактний блендер.

Холодильник INDESIT IBS 20 AA (UA)

У холодильника приховані горизонтальні ручки. Така конструкція не «випирає» з корпусу, завдяки чому техніка виглядає ергономічно та стильно.

Головні переваги:

  • Статична система охолодження — найкращий вибір для свіжих фруктів або ягід, адже вона повністю зберігає вологу, що міститься в них. Суть системи проста: крапельки води під час роботи компресора замерзають на задній стінці. Коли компресор вимикається, крапельки тануть і збираються у спеціальному відсіку внизу техніки. Таким чином, всередині простору завжди зберігається оптимальна температура.
  • Місткі відділи. В холодильника 4 великі відсіки на двері та 4 широкі скляні полички всередині робочої камери. Крім того, модель оснащена просторими ящиками для зберігання овочів.

Як і попередній холодильник, даний екземпляр не обладнаний авторозморожуванням. Оскільки модель знаходиться в середньому ціновому діапазоні, такий недолік можна «вибачити».

INDESIT IBS 15 AA (UA)

Ця техніка виступає золотою серединою рейтингу найкращих холодильників Indesit. Глянцевий корпус оснащений камерою на 189 л, яку доповнює невеликий морозильний відсік. Компактні габарити обладнання (150х62см) дозволяють йому розміститися навіть у невеликому куточку кухні.

Холодильник INDESIT IBS 15 AA (UA)

Для збереження їжі всередині є 3 широкі скляні полиці та окремі контейнери із прозорого пластику для овочів. На дверцятах розташовано три відсіки з високими бортами, де зручно зберігати різні баночки чи пляшки. У морозильній камері також 2 великі скриньки із зручними ручками.

У списку переваг:

  • Технологія Low Frost. Передбачає наявність випарника у морозильному відсіку. Він підтримує вологість і температуру на одному рівні, завдяки чому крига «наростає» на стінках тонким шаром. Така система не виключає самостійного розморожування холодильника, але дозволяє істотно скоротити витрати часу на даний процес.
  • Розширена комплектація. Крім інструкції та самого холодильника, у наборі також йде лоток для яєць та великий контейнер для заморожування води. Такий лід можна використовувати під час приготування освіжаючих напоїв, десертів, морозива тощо.

Цікава стаття на тему: Що важливо знати про холодильники: поради перед покупкою

INDESIT NTS 14 AA (UA)

Екземпляр відноситься до техніки з енергоспоживанням класу А+, використовуючи на рік до 258 кВт електроенергії. При цьому продукти довго залишаються свіжими, причому не важливо, зберігаються вони в судочках, каструлях чи у відкритому вигляді.

Холодильник INDESIT NTS 14 AA (UA)

У даної моделі морозилка об`ємом 51 л розташована зверху. Простора робоча камера розділена на дві частини решітчастою полицею, висоту якої можна регулювати. У холодильному відсіку є чотири скляні полички і 2 великі ящики для овочів. На дверцятах стандартно розташовані відділи для зберігання яєць, сиру та інших дрібних продуктів.

Основними перевагами цього екземпляра є:

  • Низький рівень шуму. до позначки 39 Дб, що дорівнює звуку приглушеної розмови. Така гучність роботи холодильника не викликає дискомфорту та абсолютно не відволікає домочадців.
  • Оригінальне оздоблення. виконана у стилі New Basic Style. Його відмінними рисами є мінімум декору та загальний дизайн із легким «нальотом» ретро.

Як і попередні зразки компанії, цей варіант не має авторозморожування. Крім того, у техніки маленька морозильна камера, що також зменшує бали цього обладнання.

Читайте також: Ремонт холодильника своїми руками: міф чи реальність?

INDESIT DS 3181S UA

Мегастильна модель INDESIT DS 3181S UA оформлена в кольорі "металік" з оригінальною інтегрованою ручкою. Вузький холодильник має габарити 185х60 см і компактно впишеться в приміщення будь-яких розмірів, створивши ефектний тандем з технікою такого ж кольору (наприклад, посудомийною машиною Electrolux ESF9552LOX).

Холодильник INDESIT DS 3181S UA

Начинка холодильного простору стандартна: 4 полиці з міцного матеріалу доповнені великими пластиковими ящиками. На дверцятах місткі відділи для баночок. У морозильній частині 3 величезні ящики з прозорими дверцятами та зручними ручками.

Головні переваги:

  • Надійне кріплення полиць. Скляні полиці у холодильному відсіку не просто укладаються на виступи в корпусі, а фіксуються за допомогою надійних затискачів.
  • Мінімалізм стиль дизайну. На корпусі обладнання нема зайвих деталей, лише логотип бренду. Навіть механічний регулятор режимів виробник сховав за дверцятами, щоб не порушувати загальної ідилії стилю.

Порівняння 5 холодильників

Прочитавши огляд ТОП-5 найкращих холодильників Індезит, виникає резонний питання, якій моделі віддати перевагу? Узагальнивши важливі характеристики всіх екземплярів, вийде швидше визначитися із вибором. До того ж враховувати варто не лише параметри техніки, а й бюджет та особисті переваги у декорі.

Стаття на тему: Як вибрати холодильник? 11 основних критеріїв

Модель
Габарити Об`єм холодильної/морозильної камери, л Рівень шуму, Дб Система охолодження
INDESIT DS3201W UA 200х60х64 252/87 43 краплинна
INDESIT IBS 20 AA (UA) 200х60х62 233/108 43 статична
INDESIT IBS 15 AA (UA) 150х60х62 189/54 41 статична
INDESIT NTS 14 AA (UA) 145х60х66 194/51 39 статична
INDESIT DS 3181S UA 185х60х64 223/87 43 статична

Коментарі
Залиште коментар
Категорії