Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 смартфонів до 2000 грн: рейтинг популярних бюджетних моделей

Дата публікації: 15.03.2018 12:00
Дата оновлення: 15.03.2018 12:00

Якщо потрібно вибрати хороший смартфон, але переплачувати за зайві функції немає бажання – рейтинг «розумних» бюджетних телефонів допоможе. У списку від MOYO.UA — лише найкращі Android-моделі вартістю до 2000 гривень. Кожен з мобільних телефонів зручно користуватися щодня. Більшість із них оснастили 4-ядерними процесорами, з якими можна не лише відео онлайн подивитися, а й пограти.

лучшие смартфоны до 2000 гривен

Impression ImSmart A404

Цей смартфон коштує менше, ніж 2000 гривень, але при цьому має преміальний дизайн і гідну, як для бюджетника, начинку. Топовий недорогий пристрій на шостому андроїді лежить в долоні завдяки приємному на дотик soft-touch пластику.

Примітка: чотирьох ядер (частота – до 1,2 ГГц) і 512 Мб оперативної пам'яті достатньо для спілкування електронною поштою, соціальних мереж і легенів додатків.

Impression ImSmart A404

Чим приваблює:

Примітка: головна камера гаджета (5 Мп) пристойно фотографує при хорошому освітленні. Такий телефон варто вибрати для відеоспілкування: 2 Мп фронтальної камери вистачить із головою.

Prestigio MultiPhone Wize R3 PSP3423

Компактною моделлю в обтічному, приємному на дотик корпусі зручно керувати однією рукою. Недорогий девайс з камерами на 5 Мп та 0,3 Мп управляється Android Lollipop. У нього встановили всі необхідні гугл-сервіси, включаючи пошту, фото та диск. НА відміну від популярних флагманських смартфонів, які все частіше оснащують гібридними гніздами, у цю модель можна одночасно поставити і дві сім-картки, і флешку.

Prestigio MultiPhone Wize R3 PSP3423

4 основних плюси:

  1. За невелику ціну – до 2000 грн – власник гаджета отримує цілком гідну апаратну начинку. ОЗП в півгігабайти і 4 ядер процесора достатньо, щоб грати в міні-гейма, спілкуватися в соцмережах і дивитися онлайн-відео.
  2. У MultiPhone Wize R3 PSP3423 запас пам'яті – можна закачати в телефон трохи менше, ніж 4 Гб (частина місця зайнята системою і встановленими програмами). Збільшити об'єм можна на 32 Гб за рахунок карти.
  3. Зручно користуватися при будь-якому освітленні. Екран у моделі невеликий – чотиридюймовий, зроблений на основі TN панелі, яка славиться зразковою поведінкою на сонці. Вибрати такий варіант варто для читання. Фільми теж дивитися зручно: 800x480 пікселів для такої діагоналі вистачає цілком.
  4. Автономність цього телефону теж гідна – з 1300 мАг він здатний" протягнути" близько 12 годин.

Keneksi Orion

Бюджетний варіант з фронтальним модулем на 1,3 Мп порадує цінителів компактності. У цій моделі є всі необхідні функції та нічого зайвого. 155-грамовий 4,5” телефон товщиною всього 67 мм з легкістю керується однією рукою: він відмінно міститься як у маленькій жіночій ручці, так і в міцній чоловічій долоні.

Примітка: девайс забезпечили IPS дисплеєм з роздільною здатністю qHD.

Keneksi Orion

Головні переваги:

  • У компактний корпус із пластику укладено непогане залізо. Чотирьохядерний процесор(1,3 ГЦ) У зв'язці з гігабайтом оперативної пам'яті дає можливість переглядати медіаконтент в онлайні, розважатися, граючи в Angry Birds або розбирати електронну пошту без проблем.
  • Модель вартістю до 2000 грн оснастили батареєю на 1550 мАг: у режимі очікування вона здатна протриматися 250 годин.
  • У Orion запас пам'яті: у смартфон поміститься вісім гігабайт мультимедіа та текстових файлів. Якщо цього замало, можна просто поставити флешку. Окреме гніздо передбачено: не обов'язково прибирати другу сім-карту.
  • Гаджет на Android потрапив до списку кращих бюджетних апаратів ще й завдяки основній камері. Восьми мегапікселів вистачить, щоб робити гідні фото вдень, а яскравий спалах допоможе зробити непоганий знімок у сутінках.

Цікаво почитати: Huawei Mate 10 Lite і Mate 10 Pro представлені в Мюнхені – знайомство з новими флагманами Huawei

ZTE Blade L110

Недорогий варіант користується популярністю серед тих, хто хоче переплачувати за функції, яких можна обійтися. 4” дисплей базі TFT відображає картинку в 800x480 пікселів. Він стійкий до відблисків, тому яскраве сонце не завадить комфорту власника.

Примітка: виробник вбудував у гаджет 512 Мб оперативної пам'яті.

Ця модель з тильною камерою на 2 Мп і фронтальною на 0,3 Мп – не для любителів фото. Її вибирають, щоб бути на зв'язку завжди: оперативно відповідати на пошту, дзвінки та смс. Втім, чотирьох ядер, які працюють на частоті в 1,2 ГГц, вистачить і для розваг: із відтворенням онлайн-відео та легкими програмами залізо справляється «на ура».

ZTE Blade L110

4 приємні особливості:

  1. Смартфон ідеально лежить у руці завдяки текстурованому полікарбонату, з якого виготовили корпус. ДО того ж він не збирає «пальчики» та стійкий до потертостей.
  2. Модель забезпечили лотком, куди можна поставити дві картки для зв'язку, причому гніздо для флешки – окреме: зручно розділяти особисті та ділові дзвінки.
  3. Якщо набридли треки в плеєрі, можна послухати радіо – Blade L110 FM-тюнером.
  4. У пристрої помістяться всі потрібні користувачеві файли: пам'ять смартфона (4 Гб) збільшується на 32 гігабайти за рахунок microSD.

Prestigio MultiPhone Wize G3 3510

Цей варіант – найкраще рішення для повсякденних задач. У модель на Android 6.0 розробники вже встановили корисні доповнення: фірмовий магазин додатків та PlayMarket, карти та антивірус.

Примітка: внутрішнє сховище (8 Gb) можна зробити більше в 4 рази за рахунок картки пам'яті.

Як для смартфона, який коштує менше 2000 гривень, камери у нього непогані: 5-мегапіксельна тильна з автофокусуванням і простенька (0,3 Мп) – фронтальна. Селфі для Інстаграма на ній не зробити, але у відеочаті побалакати можна.

Prestigio MultiPhone Wize G3 3510

Чим хороший:

  • MultiPhone Wize G3 3510 гарною продуктивністю в міні-іграх, подарує комфортний інтернет-серфінг: 4-ядерний процесор (1,2 ГГц) разом з одногігабайтною оперативою добре впорається з повсякденними завданнями. А завдяки п'ятидюймовому екрану зручно дивитися відео та читати.
  • Бонус для любителів читання – відмінна електронна читалка від виробника: вона розрахована на всі популярні текстові формати. До того ж господар смартфона отримує безкоштовно величезну бібліотеку з творами різними мовами.
  • Цей телефон допоможе залишатися на зв'язку з близькими та діловими партнерами цілий день – у нього поставили ємну батарею на 2000 мАг.
  • Лоток для sim і flash-карт суміщений, тому вибирати, що важливіше – карти двох операторів або збільшення пам'яті, не доведеться.

Може стати нагоді:Порівняння Galaxy S8 і Galaxy S7 – відмінності двох флагманів Samsung

TWOE E500

Користувач цього пристрою менше, ніж за 2000 грн, отримує хороший екран, непогані камери (по 5 Мп кожна) та оптимальну для щоденних завдань продуктивність, за яку відповідає ОЗП в 1 Гб та 4-ядерний процесор.

Смартфон потрапив у рейтинг найкращих не лише завдяки недорогий ціні, але й автономності – 2000 мАг вистачить, щоб помірковано користуватися гаджетом до 12 годин.

TWOE E500

Основні переваги:

  • Фронтальну камеру оснастили світлодіодним спалахом, тому навіть із п'ятьма мегапікселями фото виходять чудові. Головний модуль спалахом теж не обділили, а ще забезпечили автофокусом.
  • На E500 і кіно подивитися, і в іграшку пограти: п'ятидюймовий IPS-екран, який транслює HD-контент, порадує насиченими, реалістичними кольорами.
  • Вісім гігабайт постійної пам'яті збільшуються флешкою (пристрій сумісний із картками до 32 Гб). ДО того ж, власнику цього телефону не доведеться мучитися з вибором: 2 sim або 1 sim + flash, адже у смартфона три слоти.

ZTE Blade L5

Зроблений на базі Андроїд (версія 5.1), цей 5” гаджет TN-екран, який відрізняється стійкістю до відблисків. Завдяки цьому на дисплеї (854×480 пікселів) зображення чітко видно навіть на яскравому сонці.

ZTE Blade L5

У пластиковому корпусі ховається непогана апаратна начинка. Гігабайт оперативи разом із двома ядрами процесора, які можуть працювати на частоті до 1,3 ГГц, роблять щоденне використання восьмигігабайтного смартфона зручним.

Примітка: модель, вартість якої не досягає і 2000 грн., має фронтальну камеру з модулем на 2 Мп. Цього показника вистачає для зручного спілкування у відеочатах.

5 привабливих якостей:

  1. Blade L5 господаря автономністю: з батареєю на 2150 мАг за такого заліза смартфон протримається майже добу.
  2. Власник цього пристрою не буде роздумувати, що залишити: 2 сім-картки або 1 сімку і флешку на 32 Gb – гаджет оснастили окремими лотками.
  3. Цей телефон відніме гідні фото та HD-ролики: модуль камери, який розташували з тильного боку, має роздільну здатність 5 Мп.
  4. Тоненький пристрій легко поміщається в кишені штанів і не заважає.
  5. Якщо користувачеві набридне музика, завантажена в плей-лист, то він завжди може переключитися на радіо – FM-тюнер в девайсі є.

Читайте також: Еволюція флагманської серії смартфонів LG Optimus G: 6 поколінь розвитку

TP-Link Neffos Y5L

Недорога модель легко керується однією рукою і добре лежить у долоні завдяки невеликій (за сучасними мірками) діагоналі 4,5”. Смартфон цілком підходить для відеоспілкування: компанія забезпечила його передньою камерою із двомегапіксельним модулем.

TP-Link Neffos Y5L

Головні плюси:

  • Пластиковий корпус приховує апаратну начинку, якої вистачає як для щоденних завдань, так і для міні-ігор: за продуктивність відповідають гігабайт оперативної пам'яті та 4 ядра процесора від Qualcomm з частотою 1,1 гігагерц.
  • С Neffos Y5L хороші фотографії: з тильного боку розташована 5-мегапіксельна камера. Також можна зняти гідний відеоролик в HD-форматі.
  • З цим пристроєм, який працює на шостому Андроїді, немає необхідності вибирати між установкою двох сім-карток і установкою 1 карти пам'яті та 1 sim. Для кожної картки є окреме гніздо.
  • Читати, грати, дивитися кіно та спілкуватися у Фейсбуці на TN дисплеї (854x480 пікселів) цього гаджета можна цілий день завдяки 2020 мАг батареї.
  • Можна завантажувати багато улюблених треків і зберігати фотографії: внутрішнє сховище апарата (8 Гб) можна збільшити вчетверо з SD-картою (формат micro).

Alcatel PIXI 5010D

Бюджетний п'ятидюймовий девайс на Android покаже картинку в роздільній здатності 854x480 пікселів. Модель має гідне залізо, яке чудово справляється зі щоденним інтернет-серфінгом, спілкуванням у чатах та міні-іграми, а також додатками типу пошти, списків завдань.

Alcatel PIXI 5010D

4 приємні риси:

  1. Користуватися смартфоном зручно навіть на сонці завдяки тому, що екран зробили на TFT-матриці.
  2. Зручність у повсякденному використанні гарантовано за рахунок чотирьох ядер, які працюють на 1,3 гігагерцях разом з гігабайтом ОЗП.
  3. С PIXI 5010D запросто робити пристойні знімки та відеоролики: з тильного боку розташували камеру на 8 Мп, а з фронтальної – на 5 Мп. Головний модуль здатний записати FHD-відео, а селфі-камера зніме HD-ролик.
  4. Містке сховище: внутрішню пам'ять телефону (8 Gb) з батареєю на 2000 мАг можна збільшити на 32 Гб. При цьому слот для флеш-картки окремий, тому не доведеться вибирати між збільшенням сховища та встановленням 2 симкарт.

Це цікаво: Еволюція Samsung Galaxy Note – 7 поколінь фаблета

Archos 55B Platinum

Це відмінний варіант, який завоював популярність завдяки невисокій вартості (до 2000 грн) при гідні характеристики. Модель має найбільший екран у порівнянні з іншими девайсами з рейтингу – діагональ цього гаджета дорівнює 5,5 дюймам. Апарат забезпечили непоганим акумулятором, чиї 2400 мАг дозволяють спілкуватися, користуватися інтернетом, фотографувати та грати цілий день.

Примечание: 1 Гб оперативи разом із чотириядерним процесором (1,2 гігагерца) забезпечують хорошу продуктивність у повсякденних завданнях.

Передня камера цього Девайса відмінно підходить для спілкування у відеочатах: двомегапіксельний модуль дасть достатню чіткість для зв'язку по Viber або Skype.

Archos 55B Platinum

Чим порадує:

  • Archos 55B Platinum- НАЙКРАЩЕ рішення для розваг: читання, перегляд фільмів і фото на цьому екрані принесе задоволення: IPS МАТРИЦЯ подарує насичені, природні відтінки та чудові кути огляду – 178°, а HD-роздільна здатність дасть можливість розглянути все в деталях.
  • Гідна тильна камера: модуль на 8 Мп, який фокусується на об'єктах автоматично, забезпечить чіткі знімки.
  • Спроможний «запам'ятати» багато: постійної пам'яті Android-смартфону достатньо, щоб завантажити вісім гігабайт файлів, а якщо цього мало – виручить флешка (девайс сумісний із картками до 32 Гб).
Модель
Діагональ екрану Селфі-камера Тилова камера ОЗП Внутрішня пам'ять Акумулятор
Impression ImSmart A404 4.0" 2 Мп 5 Мп 512 Мб 8 Гб 1800 мАг
Prestigio MultiPhone Wize R3 PSP3423 4.0" 0,3 Мп 5 Мп 512 Мб 4 Гб 1300 мАг
Keneksi Orion 4.5" 1,3 Мп 8 Мп 1 Гб 8 Гб 1550 мАг
ZTE Blade L110 4.0" 0,3 Мп 2 Мп 512 Мб 4 Гб 1400 мАг
Prestigio MultiPhone Wize G3 3510 5.0" 0,3 Мп 5 Мп 1 Гб 8 Гб 2000 мАг
TWOE E500 5.0" 5 Мп 5 Мп 1 Гб 8 Гб 2000 мАг
ZTE Blade L5 5.0" 2 Мп 5 Мп 1 Гб 8 Гб 2150 мАг
TP-Link Neffos Y5L 4.5" 2 Мп 5 Мп 1 Гб 8 Гб 2020 мАг
Alcatel PIXI 5010D 5.0" 5 Мп 8 Мп 1 Гб 8 Гб 2000 мАг
Arc hos 55B Platinum 5.5" 2 Мп 8 Мп 1 Гб 8 Гб 2400 мАг

Кожен смартфон, який потрапив у топ-10 найкращих девайсів, чия вартість не досягає і 2000 грн, добре лежить у долоні і має непогану автономністю. Продуктивності гаджетів у цьому рейтингу найпопулярніших недорогих пристроїв достатньо для повсякденних завдань. Якщо хочеться не лише слухати музику та сидіти в інтернеті, але й робити гідні фотографії, підійде Alcatel PIXI 5010D – камери у нього добрі. Якщо ж потрібен телефон з гарною роздільною здатністю та великою діагоналлю, краще зупинитися на 5,5-дюймовому Archos 55B Platinum.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії