Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих смартфонів Lenovo (Леново) - рейтинг 2023 року

Дата публікації: 22.11.2017 16:10
Дата оновлення: 05.01.2023 13:32

Смартфони давно посунули з ринку звичні мобільні телефони, відправивши їх на заслужений відпочинок. Цінова політика пристроїв варіюється, тому кожен підбере відповідну модифікацію відповідно до побажань та можливостей.

Популярністю користуються смартфони Lenovo. Затребувана продукція за рахунок співвідношення ціна/якість. Але бренд випускає і флагмани, що відрізняються значним ресурсом, стильним дизайном та функціональністю. Тому важко назвати найкращий телефон Лєнова. Реалізація технічних нововведень у флагманах згодом перекочує і більш бюджетні варіанти. Щоб розібратися, яку варіацію вибрати, пропонуємо рейтинг смартфонів Lenovo.

Смартфоны Lenovo

Корисно дізнатисяЯк вибрати смартфон: покрокова інструкція».

Стиль та продуктивність з Lenovo Vibe P2

Відкриває список Lenovo Vibe P2. Це гаджет для людей, які постійно спілкуються, юзають смартфон в іграх за рахунок того, що він має потужну батарею. Показник для функціонування становить 5000 мАг. Це підходить для тих, хто:

За допомогою цього смартфона перерви робити не доведеться. Наявність функції швидкого заряджання в будь-який момент дозволить виправити ситуацію. Підживлення акумулятора протягом 5 хвилин забезпечує роботу гаджета протягом ще кількох годин. Режим заощадження ресурсів продовжує автономне функціонування девайса за низького заряду. За рахунок наявності спеціального USB-роз'єму досягається одночасне заряджання акумулятора і передача даних.

Lenovo Vibe P2

Серед переваг:

  1. Ідентифікатор відбитків. Телефоном можуть користуватися і члени сім'ї, друзі, якщо встановити відповідні налаштування.
  2. Стильне дизайнерське рішення і міцність. Скло смартфона забезпечить надійний захист від різноманітних дефектів. Монітор виділяється добрим кутом огляду, показник чого становить майже 180°.
  3. Якість одержуваних знімків. Це забезпечується за рахунок камери, роздільна здатність якої ДОРІВНЮЄ 13 Мп. Для СЕЛФІ – 5 Мп. Отримати фото можна на ходу за рахунок стабілізації.
  4. Реалізація набору опцій, що забезпечується сучасним процесорним пристроєм та останньою версією програмної платформи.

Смартфон підтримує кілька модулів ідентифікації абонента, що розширює можливості користувача. Не дарма цей гаджет входить до списку найкращих телефонів Lenovo.

Рекомендуємо ознайомитися «Порівняння двох флагманів LG G5 і G6 – що нового в смартфоні LG G6».

Реалізація головних завдань з Lenovo Vibe K5 Note Pro

Серія преміум-пристроїв бренду включає ряд моделей, гідних похвали. Одна з них – Lenovo Vibe K5 Note Pro. Цей аксесуар вважається просунутим серед більшості варіацій, але до провідних смартфонів не дотягує.

Такий гаджет виділяється великим екраном і належить до категорії фаблет. Як і попередній варіант, підтримує дві сімки. Задня металева кришка гарантує захист телефону від різних дефектів. «Спинка» включає спеціальні накладки з імітацією цього матеріалу.

Lenovo Vibe K5 Note Pro

Особливості моделі такі:

  • головний модуль камери з показником 13 Мп, а передній – 8 Мп;
  • наявність олеофобної плівки на моніторі;
  • точне калібрування;
  • передача натуральних кольорів;
  • мінімальні кути огляду;
  • читання зображення на сонці.

Такий варіант – відмінна альтернатива смартфонам від Meizu і Xiaomi. При необхідності кольоропередача підганяється під власні вимоги, що є додатковою перевагою. Для користувача доступно два режими. У цьому випадку ємність батареї дещо нижча в порівнянні з першим. Показник продуктивності акумулятора дорівнює 3500 мАг.

Цей смартфон не відноситься до нових моделей Леново, але продовжує користуватися популярністю. Діагональ 5.5 дюймів – пристойний показник. Також є ідентифікатор відбитків пальців. Спалах із двома світлодіодами – плюс для любителів якісних фото.

Єдине – при тривалій роботі користувачі відзначили деякі підвисання. Але для виконання повсякденних завдань такий смартфон – чудовий варіант. Для хардкорних геймерів пристрій не підійде через брак частоти кадрів.

Буде корисно ознайомитися «Безрамкові телефони стали доступнішими завдяки Sony».

Lenovo VIBE K6 Note – любителям якісних фото

Ця модель у списку – ще один фаблет від відомого бренду. Такий смартфон за рахунок дозволу обох камер гарантує якість одержуваних знімків. Для основний показник становить 16 Мп, а фронталки – 8 Мп. Додатково впроваджується спалах з двома LED-елементами, що має систему запобігання розмитості та пересвіту, швидке фокусування. Любителі селфі гідно оцінять фронталку.

Майже 180-ти градусний огляд разом з гарною роздільною здатністю екрану гарантує відтворення фільмів, ігор у високій якості. Lenovo VIBE K6 Note – девайс, що має 8 ядер. Це забезпечує продуктивність та функціональність гаджета. Девайс чудово справляється з багатозадачністю.

Lenovo VIBE K6 Note

Корпус телефону виробляється з металу. Одночасно такий варіант практичний та стильний. Переваги цього смартфона полягають у:

  1. Чистому та чіткому звучанні завдяки спеціальній технології від компанії Dolby. Це відчувається і під час прослуховування аудіоконтенту, і під час трансляції відеофайлів.
  2. Продуктивності. Показник роботи становить 4000 мАг.
  3. Функціонування з 4G. Смартфон працює з високошвидкісними мережами.
  4. Можливості розширення сховища даних. За потреби користувач може застосувати накопичувач до 128 Гб.

Ця модель не дарма входить до рейтингу найкращих смартфонів Леново. Як і попередні гаджети бренду, телефон сумісний із двома сім-картами. Стильне дизайнерське рішення, функціонування в режимі багатозадачності та якісні фото – те, за що вибирають користувачі даний гаджет.

Життя на високій швидкості з Lenovo VIBE K6

Девайс на 8 ядер неймовірною продуктивністю. Цей смартфон працює автономно до 2-х днів, що гарантує досягнення поставленого завдання у будь-який час. Батарея з показником 4000 мАг порадує любителів проводити тривалий час в Інтернеті. Такий гаджет забезпечить якісні фото і на основну камеру, і фронталку.

Lenovo VIBE K6 також виділяється чистим та чітким звучанням за рахунок спеціальної технології, що впроваджується при Виробництві. Аудіо та відеоконтент просто оживає на Екрані. Це досягається ще й за Рахунок 5-Дюймового монітора. Екран підтримує стандарт FHD та технологію IPS. Такий підхід забезпечує варіативність передачі відтінків та широкий кут огляду.

Lenovo VIBE K6

Корпус відрізняється міцністю за рахунок поєднання пластику та металу. Захист досягається за допомогою впровадження ідентифікатора відбитків пальців. Одночасно ця функція не становить складнощів: розблокування доступне за рахунок одного руху. Переваги смартфона:

  • захист телефону та онлайн покупок за рахунок наявності ідентифікатора;
  • висока роздільна здатність камер;
  • швидке фокусування;
  • стильний дизайн.

Традиційно в цій моделі використовується операційна система Android. Пристрій працює на високій швидкості 4G. Потужність, ефективність та мега круті фото за рахунок камер на 13 та 8 Мп – те, що виділяє смартфон на ринку.

Корисно буде почитати про10 кращих жіночих смартфонів – Рейтинг телефонів для дівчат».

Простота та зручність з Lenovo C2

Рейтинг телефонів Леново продовжує модель з підтримкою двох модулів ідентифікації абонента і великим екраном. Це смартфон бренду вражає якістю кожного кадру, що відображається на ньому. Lenovo C2 за своєї бюджетності демонструє вражаючі результати.

Lenovo C2

Пристрій виділяється:

  1. Простотою. Корпус, який виготовляється із пластику, відрізняється стильним та водночас лаконічним дизайном. Кути телефону округляються, а вага дорівнює менше 150 г.
  2. Великим екраном. Дисплей діагоналлю 5 дюймів і для перегляду різного контенту, і для роботи.
  3. Захистом. На фронтальній панелі розташовується скло високої якості, яке виключає утворення різних дефектів та подряпин.
  4. Можливістю контролю яскравості зображення. Це досягається завдяки функції MiraVision. Завдяки такій опції очі відпочивають і не напружуються, а будь-коли забезпечується потрібний рівень для чіткості.
  5. Максимальною чутливістю. Інформацію шукати просто, достатньо одного натискання. Зменшення екранів та перехід між програмами не потрібні.

У цьому випадку роздільна здатність камер дорівнює 8 і 5 Мп. Але якість фотографій задовольнить потреби користувача. Додатково смартфон оснащується спалахом LED, що забезпечує автофокус. Простота та зручність інтерфейсу не потребує звикання.

Головна особливість цієї моделі полягає в можливості заміни акумулятора на допоміжний, заряджений раніше. Також смартфон включає технологію Waves MaxxAudio та вбудований підсилювач, що підвищує якість звучання аудіального контенту та відеофайлів.

Прийнятна вартість та продуктивність з Lenovo A536

Продовжує ТОП Lenovo A536. Пристрій вирізняється строгим і водночас стильним дизайнерським рішенням.

Lenovo A536

І в цієї моделі бренд використовував вже звичні для компанії складові. Бічні грані виготовляються з шорсткого матеріалу. За рахунок цього досягається зручність для користувача. Кнопки, розташовані на одній із них, гарантують швидке увімкнення у темряві.

Насиченість і природна передача відтінків виділяє пристрій над ринком. Головна особливість – одночасне розпізнавання двох пальців. Це особливо зручно для геймерів, любителів сидіти в соціальних мережах, чатерів і людей, які виконують безліч завдань одночасно. Місткість акумулятора одночасно становить 2000 мАг, але цього вистачить для здійснення головних завдань протягом дня. Якщо не інтенсивно використовувати гаджет, то заряду достатньо двох днів.

Це один із кращих телефонів Леново, тому що:

  1. Смартфон включає професійну камеру. Роздільна здатність модуля дорівнює 2 і 5 Мп.
  2. Функціонує на сучасній операційній системі. Ця платформа дозволяє виконувати основні завдання.
  3. Процесор на 4 ядра. Це гарантує стабільне та швидке функціонування. Смартфон упорається і зі складними завданнями.

Допускається встановлення двох сім-карт. Вбудовані модулі для підключення до Мережі дозволяють насолоджуватися контентом у будь-який час доби.

Також буде цікавоXiaomi Mi5X і MIUI 9: чого очікувати від нового смартфона та прошивки?».

Краса в простоті – Lenovo Vibe C A2020

Ця модель не сильно відстає від флагманів, враховуючи потужність та продуктивність смартфона. Цей телефон виконаний у корпусі із пластику, а стиль – класичний. Смартфон включає хромовані накладки, що додає витонченості та вишуканості. Lenovo Vibe C A2020 працює з усіма сучасними софтами та додатками.

Lenovo Vibe C A2020

Цей смартфон виділяється:

  • процесором на 4 ядра;
  • підтримкою зв'язку LTE;
  • використанням відеоприскорювача для поліпшеної роботи з графічним контентом;
  • підтримкою опції 2Д.

Гаджет підходить для виконання будь-яких повсякденних завдань. Заряджання смартфона не потрібно протягом двох днів. Враховуючи Ціну цього телефону, девайс може похвалитися оптимальною потужністю батареї. Показник Становить 2300 МАГ. Це Особливо актуально для людей, які не мають змоги зарядити телефон у потрібний момент. Підвищити Ефективність роботи смартфона можна і за допомогою спеціальних програм, що продовжують функціонування.

На телефоні вже встановлено набір програм. Пристрій функціонує на базі сучасної платформи, що дозволяє встановлювати ряд інших додатків навіть від сторонніх розробників. Смартфон підтримує встановлення двох симок та забезпечує суміщення записів у телефонній книзі.

Вибір меломанів – Lenovo Vibe K5

Компанія представляє гаджет для справжніх любителів музики та якісного звучання аудіоконтенту. Чистота гарантована через звичайні динаміки і через навушники. Як і в попередніх моделях, для цього телефону використовувалася спеціальна технологія, яка формує навколишній звук. Такий рівень задовольнить навіть найдосвідченішого користувача.

Lenovo Vibe K5 підійде і для повсякденного, і для інтенсивного використання. Телефон передбачає сумісність із різними стандартами зв'язку (навіть 4G). Традиційно смартфон може використовувати кілька сімок, що гарантує зручність для власника за допомогою з'єднання двох переговорних пристроїв в одному.

Lenovo Vibe K5

Смартфон оснащується потужною та продуктивною начинкою, виділяється на ринку:

  1. Процесором на 8 ядер. Це гарантує якісну та швидку роботу при виконанні будь-якого завдання.
  2. Можливістю встановлення сторонніх програм. Передвстановлена платформа сумісна з рядом програм і програм, які користувач вибирає на свій розсуд.
  3. Власною програмною оболонкою від бренду. Це гарантує простоту експлуатації.
  4. Знімною батареєю. При низькому заряді можна поставити інший акумулятор, а якщо елемент не стане в пригоді, то легко замінити на Новий. Показник пристрою становить 2750 мАг. Цього вистачить на 1,5 дня активного використання.

Стильний дизайн у поєднанні з ергономічністю порадує майбутнього власника цього смартфона.

Завжди на зв'язку з Lenovo C2 Power

Продовжує ТОП девайс для людей, які ведуть активний спосіб життя в соціальних мережах, грають, дивляться фільми. Lenovo C2 Power похвастається автономністю, чудовим екраном та продуктивністю. Смартфон гарантує постійний зв'язок за рахунок потужності та функціональності.

Lenovo C2 Power

Особливості моделі полягають у:

  • тривалої автономної роботі;
  • захист від вологи, розлитої рідини, дощу;
  • стильному зовнішньому вигляді;
  • високої щільності пікселів матриці;
  • чіткості одержуваних знімків.

Ємність у разі становить 3500 мАг, що дозволяє активно використовувати смартфон. Телефон автономно працює без підзарядки протягом одного дня. Якщо застосування не таке активне, то працює і двоє діб.

Наявність спеціального водовідштовхувального шару гарантує використання гаджета в будь-який час, а також запобігає утворенню корозії та виходу девайсу з ладу. Смартфон полягає у стильному корпусі, який виготовляється з пластику. Компактність та товщина до 10 мм не створюють незручностей при використанні.

Потішить модель і любителів чітких знімків – 8 і 5 Мп. Для камери впроваджується автоматичне фокусування, LED-спалах. Як доповнення виступають мітки геоположення та ідентифікація осіб друзів на кадрах.

Все, що потрібно для повноцінного функціонування – Lenovo Vibe K5 Plus

Рейтинг смартфонів Лєново завершує модифікація, яка виділяється потужністю та значними ресурсами. Цей аксесуар підходить і для повсякденних завдань, і для перегляду відеофайлів, прослуховування аудіо. Lenovo Vibe K5 Plus використовує потенціал на 100%, гарантуючи зручність для користувача.

Lenovo Vibe K5 Plus

Гаджет відноситься до середнього цінового сегменту. Але одночасно порадує володаря якістю звучання, швидкодією та великим екраном. Для виготовлення корпусу застосовувався алюмінієвий сплав, що гарантує надійність та міцність. Також для вставок використовувався пластик. Невелика вага не є дискомфортом для користувача. Задня кришка виконана вже у традиційному стилі для бренду. Шорстка поверхня і виглядає привабливо, і запобігає ковзанню. Класичний стиль телефону разом зі срібним кольором додає моделі вишуканості, солідності та витонченості.

Переваги пристрою полягають у:

  • дисплеї з 5-дюймовою діагоналлю;
  • олеофобному покритті скла;
  • використання IPS-матриці;
  • дозволі камер – 13 і 5 Мп;
  • розпізнавання до 5 дотиків за один раз за рахунок впровадження точного сенсора;
  • чистому і чіткому звучанні;
  • наявності спалаху та автофокусування для головної камери.

Сучасна платформа для функціонування, оперативна пам'ять 2 Гб швидке виконання дій смартфоном.

Ми також писалиОгляд смартфонів Huawei P10 і P10 Plus – камерні флагмани».

Порівняльна таблиця смартфонів Lenovo

Модель
Емкість батареї, {{147}Мак}}Камери, Мп Діагональ дисплея Тип матриці Роздільна здатність екрана У ядер Оперативна і вбудована пам'ять, Гб У сім-карт
Lenovo Vibe P2 5100 13 і 5 05.травень AMOLED 1920x1080 (FHD) 8 4 і 32 2
Lenovo Vibe K5 Note Pro 3500 13 і 8 05.травень IPS 1920x1080 (FHD) 8 3 і 32 2
Lenovo VIBE K6 Note 4000 16 і 8 05.травень IPS 1920x1080 (FHD) 8 3 і 32 2
Lenovo VIBE K6 3000 13 і 8 5.0 IPS 1920x1080 (FHD) 8 2 і 16 2
Lenovo C2 2750 8 і 5 5.0 IPS 1280x720 (HD) 4 1 і 8 2
Lenovo A536 2000 5 і 2 5.0 TN 854x480 (FWVGA) 4 1 і 8 2
Lenovo Vibe C A2020 2300 5 і 2 5.0 TN 854x480 (FWVGA) 4 1 і 8 2
Lenovo Vibe K5 2750 13 і 5 5.0 IPS 1280x720 (HD) 8 2 і 16 2
Lenovo C2 Power 3500 8 і 5 5.0 IPS 1280x720 (HD) 4 2 і 16 2
Lenovo Vibe K5 Plus 2750 13 і 5 5.0 IPS 1920x1080 (FHD) 8 2 і 16 2

Кожен смартфон, який входить до рейтингу телефонів Lenovo, похвалиться рядом вражаючих характеристик. Користувач легко підбере для себе модель відповідно до потреб і бюджету. Бренд представляє і доступні за ціною гаджети, і дорожчі, що розширює асортимент для покупки. Оптимальним варіантом, що поєднує всі потрібні параметри, ми вважаємо, що стане Lenovo VIBE K6 Note.

Рекомендуємо подивитися відео" Огляд Lenovo P2 P2a42 (Review)".

Коментарі
Залиште коментар
Категорії