Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-8 кращих виробників витяжок для кухні

Дата публікації: 22.11.2017 13:56
Дата оновлення: 22.11.2017 13:56

Усунути небажані запахи приготовленої або підгорів їжі, запобігти появі нальоту з жиру і пилу на меблях і стінах можна, встановивши витяжку .

 купольна і вбудована витяжка

Якщо підійти до вибору побутової помічниці творчо, вона не тільки буде виконувати свої прямі функції, але і стане прикрасою кухні. Серед дизайнерських витяжок без праці вийде підібрати варіант, який «впишеться» в інтер'єр, зробить його особливим.

Стаття допоможе дізнатися більше про витяжках зарекомендували себе брендів, про їх види та особливості. Ця інформація буде корисною тим, хто вирішив встановити або змінити кухонну витяжку.

Читайте також: Як правильно вибрати витяжку на кухню?

Gorenje

Gorenje - бренд зі Словенії, який вийшов на ринок в далекому 1940-му році. Компанія є виробником різноманітного обладнання. Витяжки Gorenje заслужили у споживачів визнання, яке тільки зростає з роками. Хоча будемо справедливі - всі види великогабаритної техніки для дому цієї фірми характеризуються високою якістю і бездоганним стилем.

Продуктивність витяжок Gorenje зростає з кожною новою модифікацією. Так, в Gorenje DK 63 MCLB цей показник дорівнює 290 Вт. Як і інші побутові прилади, витяжка збирається в Польщі - для споживачів це означає безвідмовну роботу. З переваг витяжки камінного типу, яку монтують на стіну, - легкість в експлуатації. Щоб вимити техніку - досить використовувати будь-який засіб для чищення: сама вона зроблена з металу, а фільтр - з алюмінію (тому його легко вимити в посудомийній машині на самому слабкому режимі).

 витяжки Gorenje

Крім того, витяжки виробництва Gorenje володіють і іншими перевагами:

  1. Очищення повітря відбувається за рахунок його рециркуляції або відведення. Таким чином, дратівливі запахи і гар від підгорів їжі зникнуть дуже швидко.
  2. Різноманітність видів витяжок дозволяє вибрати варіант, який максимально відповідає розмірам і інтер'єру кухні. Камінний варіант від Gorenje - модель DT 9 SY2B з трьома швидкостями і потужністю на 200 Вт, наприклад, відмінно впорається з роботою в просторому приміщенні.
  3. Чи не завдають шкоди здоров'ю, тому що виробляються з екологічно чистих і безпечних матеріалів. Бред в 2002 році назвали самою екологічною компанією Словенії. 
  4. В останніх моделях розширено функціонал. Це дає можливість користувачу керувати швидкістю роботи витяжки, підсвічуванням, а також контролювати стан жіроулавлівающий фільтрів.

Цікаво: У моделі Gorenje BHP 623E12 X управління - електронне. Вона може самостійно визначити стан повітря за допомогою спеціальних датчиків і включитися/вимкнутися при необхідності.

Витяжки Gorenje поєднують в собі розумну вартість і великий функціонал. За дизайн продукції бренд отримав 26 нагород.

Цікаво знати: Чому витяжка сильно шумить? 3 найпоширеніші ситуації

Eleyus

Український бренд Eleyus успішно конкурує з іноземними виробниками вже більше 15 років. Велику частину деталей для зборки компанія випускає завдяки своїм же виробничим потужностям. Бренд - вузькоспеціалізований, тому витяжки Eleyus відповідають стандартам України і Євросоюзу. Продукція виготовляється з матеріалів високої якості з використанням найсучасніших технологій.

 витяжка Eleyus

До плюсів витяжок українського виробництва відносяться:

  1. Різноманіття вибору. Всі види витяжок в асортименті: вбудовані; Т-образні; плоскі (такі, як ELEYUS Line I 50 BR ); купольні; вертикальні; телескопічні (наприклад, ELEYUS Storm 380 ).
  2. Майже безшумна робота завдяки використанню в конструкції вмонтованих моторів і вентиляторів від італійського виробника.
  3. В деталях використовується стійкий і нетоксичний пластик ABS.

Зручно: Робота слайдерне панелі в телескопічних витяжках автоматизована.

Ventolux

Компанія Ventolux вийшла на український ринок в 2009 році. З самого початку роботи головна мета бренду - створити побутову техніку, що відповідає вимогам споживача. Похила конструкція з'явилася в Україні і стала популярною саме з подачі цього бренду.

 витяжки Ventolux

Основні переваги витяжок Ventolux :

  1. Мають високу продуктивність - 1000 і 1200 м3/год.
  2. Компанія робить акцент на дизайнерське рішення: різноманітність стилів на будь-який смак і використання різних видів матеріалів (хромована сталь, дерево, скло) для корпуса (модель FERRARA 60 INOX декорована склом).
  3. Витяжки представлені в широкому колірному і розмірному діапазоні. Це дає можливість підібрати модель, що гармонує з інтер'єром і габаритами кухні.

Порада: Можна купити витяжку як з базової (середня вартість), так і топової колекції (висока вартість, наприклад, IBIZA 60 BK ).

Витяжки Teka

Поняття надійності і якості міцно асоціюються з технікою німецького виробництва. Не стали винятком і витяжки Teka .

Вибирати цю техніку рекомендується з урахуванням розміру приміщення. Слід взяти до уваги кількість часу, проведеного за цим страв. Якщо кухня простора, і на ній регулярно використовують плиту і духовку, то краще придбати габаритну Т-образну витяжку, таку, як Teka DH2 90 Isla . Її потужність - 780 м3/год, але працює витяжка тихо.

Якщо простір, навпаки, обмежена, і на рахунку кожен сантиметр, то полновстраиваемая витяжка - те, що потрібно. В процесі установки їх ховають в шафу, тому вони не віднімають місце і не псують зовнішній вигляд кухні. Вони трохи слабкіше купольних, але є моделі з двома двигунами - вони відмінно справляються зі своїм завданням.

 витяжки Teka

В тему: Топ-10 кращих підвісних витяжок для кухні

Серед достоїнств витяжок від Teka:

  1. Використання датчиків, які інформують про необхідність заміни складових (якщо фільтри в моделі - вбудовані, як TL1 62 black )
  2. Потужність поєднується з продуманим дизайном.
  3. Підсвічування в витяжках включається, що не запускаючи сам агрегат, якщо є необхідність в додатковому світлі для робочої поверхні.
  4. Для кухні-студії підійдуть витяжки з електронним сенсорним управлінням ( DV 80 GLASS, наприклад).

Витяжки Bosch

Німецький бренд Bosch підкорює покупців техніки вже понад 30 років. Дрібні і великі побутові прилади компанії користуються попитом і в Україні. Дизайн витяжок Bosch створюється з урахуванням можливих варіантів монтажу. Острівні витяжки, настінні, вбудовані - підібрати варіант можна в залежності від розташування меблів і побутової техніки в кухні.

Товари славляться надійністю, зручністю в експлуатації і високою потужністю (наприклад, продуктивність витяжка DWK 098E51 - 740 м³/год).

 витяжки Bosch

Особливості витяжок Bosch:

  1. Компанія випускає витяжки з електронним, кнопковим, механічним (наприклад, DWP64CC20Z) і сенсорним типами управління.
  2. У моделях встановлений безщітковий двигун EcoSilence Drive (як в моделі DFR067A50 ). Він працює тихо і економить електроенергію.
  3. У виробництві корпусів використовуються метал і скло.
  4. Примірники зі світлодіодним підсвічуванням (такі, як DWF97RU60 ) забезпечують плавне спрацьовування режимів включити-вимкнути.

Читайте також: Витяжка на кухні - види витяжок. Все, що потрібно знати і чи можна обійтися без них? 11 основних різновидів

Витяжки Pyramida

Бренд Pyramida був заснований в Німеччині, і спочатку працював в напрямку витяжок. Назва він отримав на честь їх первісної пірамідальної форми. Компанія росла і розвивалася. Результат - у продажу з'явилися не тільки витяжки Pyramida, а й інші види техніки для кухні.

На ринку побутових приладів в Україні Pyramida почала працювати в 2001 році. Вивчивши потреби споживачів, компанія запропонувала українським покупцям сучасні, компактні витяжки за невеликі гроші (наприклад, модель MH 50 IV ).

Цікаво знати: У 2006 році бренд Pyramida відкрив перший завод на території України .

 витяжки Pyramida

Переваги витяжок Pyramida:

  1. Витяжки підходять для малогабаритних кухонь завдяки невеликим розмірам (наприклад, модель UNO 60 BL ).
  2. Компанія пропонує витяжки, виконані з урахуванням модних тенденцій, а також моделі в ретро-стилі. Шанувальники традиційних інтер'єрів оцінять KH 60 WOOD IV з обробкою з натурального дерева.  
  3. Управління у витяжках переважно механічне. Але є і конфігурації з сенсорним і електронним управлінням. Тому можна вибрати техніку, відповідну очікуванням.

Витяжки Jantar

Оптимальне поєднання ціни та якості - це витяжки Jantar українсько-італійського виробника. Техніка представлена в різних формах - прямокутної, напівкруглої, круглої. Серед купольних, кутових, камінних моделей просто вибрати ту, яка впишеться в габарити і інтер'єр кухні.

 витяжки Jantar

Плюси покупки витяжок Jantar:

  1. Сервісне обслуговування витяжок є в кожній області України.
  2. Моделі йдуть в комплектації як з одним (наприклад, Passat 60 WH), так і з двома моторами.
  3. В витяжки встановлюються якісні двигуни італійського виробництва.
  4. Витяжки зручно монтувати на стіну

Читайте також: ТОП-14 популярних вбудованих витяжок в 2017 році

Витяжки Best

Щасливим володарям лофт або квартири-студії слід звернути увагу на професійні витяжки Best . Компанія займається розробками і виробництвом виключно в цій сфері. Всі витяжки виготовляються в Італії.

Бренд Best - володар десяти нагород в області дизайну. Наприклад, Reddot Award в 2006 році за модель K 9993V і IF Product Design Award за модель KASC 7992.

 витяжки Best

Переваги витяжок Best:

  1. Витяжки обладнані системою для рециркуляції повітря автоматом Home Comfort. Вона допомагає усунути шум двигуна.
  2. У моделях з електронним дисплеєм встановлені датчики фільтрів. Це зручно для своєчасної заміни або очищення фільтра.
  3. Витяжка сама проаналізує рівень забрудненості повітря і автоматично відрегулює потужність роботи за допомогою системи Advanced Sensor Control.
  4. Топові моделі оснащені двома двигунами і декількома швидкісними режимами (наприклад, Best ES 414 2M 60 BL ) для створення оптимального режиму очищення повітря.

Якісні і надійні витяжки пропонують і зарубіжні, і українські виробники. Тим, хто цінує німецькі комфорт і надійність, варто зупинити свій вибір на техніці Bosch або Teka. Українські бренди ні в чому не поступаються всесвітньо відомим колегам. Сучасний дизайн і якісна збірка - гідні аргументи, щоб купити витяжки Eleyus або Ventolux. Шанувальникам функціональності та екологічності припадуть до душі моделі Gorenje. 

Вибирати витяжку слід з урахуванням розмірів кухні і того, як часто вона задіяна. Якщо бюджет на покупку обмежений, варто проаналізувати, які функції витяжки необхідні, а які - не обов'язкові. Чи не сенсу доплачувати за те, що не буде використовуватися.

Дивіться відео про нове покоління витяжок gorenje.

Коментарі
Залиште коментар
А
31.07.2020 15:06

Цитата: "сама она произведена из металла, а фильтр – из алюминия (потому его легко вымыть в посудомоечной машине на самом слабом режиме)." Алюминий в посудомоечной машине мыт НЕЛЬЗЯ!!! Даже на слабом режиме.

П
02.10.2020 13:43

Фильтры с блестящим покрытием мыть в посудомойке можно и об этом пишут в паспорте изделия. Старые - нельзя, они почернеют. Но если сомневаетесь, лучше не мыть в машине, потому что на практике в посудомойке жир не отмывается, а размягчается. Его все равно придется отдраивать руками.

Категорії