Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих виробників шуруповертів, яка марка краща

Дата публікації: 16.08.2017 14:11
Дата оновлення: 16.08.2017 14:11

Виробник – один з головних критеріїв при виборі як професійного, так і побутового шуруповерта. І якщо покупець вже задається питанням, якої фірми шуруповерт вибрати, він шукає інструменти тільки найбільш авторитетних компаній. Компаній, що відрізняються не тільки широким асортиментом продукції, а й високими оцінками покупців.

Серед виробників шуруповертів, ми виділили 10, які показують чудові результати, як в будівельних, так і в домашніх кріпильних роботах. Тут ви знайдете інформацію про кожен із них.

Шуруповерти Bosch


Багатофункціональність, надійність і перевірена не одним поколінням якість – те, що робить інструменти Bosch лідерами на ринку. Випускаючи будівельну та побутову техніку понад 100 років, вони не втрачають хватки і постійно вдосконалюють свій численний асортимент. Шуруповерти Bosch не є винятком.

Професіонали високо оцінюють вироби німецької фірми, виділяючи ряд якостей:
1. витривалий мотор з високими показниками швидкості і крутного моменту;
2. вага і компактний корпус, що допомагають працювати на висоті;
3. вибір режимів швидкостей обертання.

Шуруповерти німецької фірми універсальні, здатні працювати як з деревиною, так і з гіпсокартоном і пластиком. Окремі пристрої, такі, як GSB 14,4 V-LI Plus GSB 10,8-2-LI мають достатню потужність для різання отворів в металі і камені. Якщо говорити про живлення – серед пристроїв не складно відшукати як мережеві шуруповерти, так і ті, що працюють на акумуляторах.

Шуруповерты фирмы Bosch

Якщо ви бажаєте відрізнити пристрої для побутової та промислової експлуатації – ви легко будете розрізняти їх за кольором. Інструменти для дому виконані в зеленому кольорі, коли професійна техніка пофарбована в синій колір. Хоча інструменти Bosch залишаються одними з найдорожчих на ринку, різниця в ціні з лишком компенсується дотриманням високих стандартів якості і зручністю роботи.

На додаток до основного пристрою, покупці отримують набір різних насадок і наконечників, що підходять під всі необхідні види шурупів. Тому яке б завдання кріплення не стояло перед майстром – пристрої марки Bosch допоможуть впоратися з ним.

Шуруповерти Makita


Друге місце в списку займає Makita, японська компанія, яка протягом 60 років випускає професійні будівельні інструменти. Асортимент фірми включає як мережеві, так і акумуляторні шуруповерти Makita, які справляються з такими завданнями, як:

1. закручування шурупів, саморізів і гайок в дерев'яні конструкції;
2. свердління отворів на дерев'яних поверхнях;
3. встановлення конструкцій з гіпсокартону.

Крім стандартних моделей, ті, хто виробляє шуруповерт Макіта, пропонують ряд пристроїв, оснащених ударною функцією. Якщо швидкість холостого ходу безударного пристрою досягає 2300 об./хв., ударні шуруповерти розвивають швидкість до 3200 об./хв. З такою силою інструмент добре справляється навіть з поверхнями з каменю і заліза.

Шуруповерты фирмы Makita

Маючи невеликі розміри і ергономічний зовнішній вигляд, шуруповерти компанії працюють на великій потужності, досягаючи високих значень крутного моменту і робочої швидкості. В результаті цього виникає відчутна вібрація, яку навіть ергономічна ручка не стримує повністю. Незважаючи на це, пристрою фірми залишаються одними з найбільш зручних на ринку завдяки прогумованим ручкам і світлодіодному підсвічуванню.

Ахіллесовою п'ятою пристроїв Makita залишається слабкий акумулятор, який потребує частої підзарядки. Досвідчені майстри радять купувати кращі мережеві моделі (такі як FS4000 FS2700), адже за скромну доплату вони значно знижують витрати часу. Однак якщо шуруповерт потрібен не для професійних цілей, а для домашніх кріпильних робіт – це не настільки важливо.

Читайте також: 10 кращих мережевих шуруповертов 

Шуруповерти Dewalt


Американська компанія Dewalt залишається однією з найкращих марок шуруповертов, об'єднуючи відповідність високим стандартам безпеки, зручність роботи і багатофункціональність. Компактні пристрої, оснащені потужним двигуном, допомагають досягти необхідних показників крутного моменту без сильних вібрацій і тимчасових втрат.

Шуруповерты фирмы Dewalt

Ще однією позитивною якістю залишається наявність літій-іонних акумуляторів. Вони не тільки дають розвинути необхідну швидкість обертання, але і завдяки двосторонньому вентилятору не потребують занадто частої підзарядки. Шуруповерти Dewalt оснащені декількома режимами роботи, що дає майстру вибрати свою швидкість для кожного з видів кріпильних робіт.

Крім багатозадачності і високої потужності пристрою цієї фірми виділяються відповідністю високим вимогам до безпеки і зручності використання. Про це говорять:

1. світлодіодне підсвічування, що дає працювати в слабоосвещенних і важкодоступних місцях;
2. швидкозатискний патрон, який автоматично блокується та дає швидко і без зусиль змінювати насадки;
3. ручка, яка набагато спрощує роботу з інструментом.

Серед модельного ряду фірми покупець знайде як акумуляторні шуруповерти для більш складних ділянок, так і мережеві. Хоча більшість моделей працюють з м'якими матеріалами, такими як дерево і пластик, є і ударні моделі, що працюють з металом і каменем. Найбільш популярні серед них - DCF815D2 та DCF895M2. Високопотужні безкорпусні двигуни моделей допомагають досягти достатньої швидкості для численних видів домашніх і професійних кріпильних робіт.

Шуруповерти Sparky


Четверту позицію в списку займають болгарські шуруповерти фірми Sparky. Досвідчений майстер відрізнить їх здалеку завдяки властивому моделям фірми червоно-чорному кольорі і ергономічній формі, що дає можливість працювати у важкодоступних місцях.

Шуруповерты фирмы Sparky

Незважаючи на низькі ціни, болгарські шуруповерти не поступаються німецьким та японським конкурентам за стандартами безпеки і якості. Досвідчені фахівці виділяють ряд конструктивних особливостей, які роблять роботи по кріпленню значно легшими і комфортнішими:

1. можливість без інструментальної заміни насадки завдяки патрону;
2. мала вага, ергономічний дизайн і компактні розміри, що збільшують діапазон застосованості пристрою;
3. можливість регулювання крутного моменту, що значно підвищує точність роботи;
4. світлодіодне підсвічування, що дає працювати в умовах слабкого освітлення;
5. надійний двигун і двошвидкісна синхронізована передача, що допомагають досягти безвідмовної роботи на найскладніших ділянках.

Болгарські дрилі та шуруповерти Sparky здатні працювати з широким діапазоном матеріалів. Серед моделей покупець знайде як простіші моделі, що застосовуються для дерева і гіпсокартону, так і ударні моделі для каменю і металу (такі, як BUR2 18 Li BVR 63 E HD).

Читайте також: Що краще вибрати – дриль чи шуруповерт для дому

Серед асортименту моделей ви з легкістю знайдете як мережеві, так і акумуляторні моделі. Якщо бажаєте, щоб акумулятори, які швидко розряджаються, не обмежували час роботи, в пристроях використовується відразу пара літій-іонних акумуляторів. Коли один акумулятор розрядився – його слід поставити на зарядку, швидко змінивши на інший. Пристрій оснащений індикаторами енергії, тому розряджений акумулятор не буде несподіванкою для майстра. Так робота з шуруповертом буде безперервню.

Шуруповерти Дніпро-М


Наступну позицію в списку займає одна з найкращих марок шуруповертів України Дніпро-М. Моделі компанії славляться великою популярністю серед українців. Будучи доступнішими, ніж імпортні шуруповерти, вони залишаються придатними для ділянок робіт різного рівня складності. Причому, як для домашніх, так і для професійних кріпильних робіт. Найбільшу популярність в Україні мають такі моделі шуруповертів Дніпро-М:

Модель

Вага

Тип живлення

Вид

Швидкість обертання

Максимальний крутний момент

МДШ-600

1,3 кг

Мережевий

Безударний

750 об/хв

22 Н.м

АДЛ-14.4 Li – ion

2,3 кг

Акумуляторний, Li-Ion, 1,5 А/г

Безударний

1400 об/хв

22 Н.м

АДЛ2-14.4Li – ion

2,3 кг

Акумуляторний, Li-Ion, 2,0 А/г

Безударний

1500 об/хв

22 Н.м

Хоча серед модельного ряду немає ударних інструментів для роботи з каменем і залізом, українські шуруповерти добре справляються з деревом, гіпсокартоном і пластиком. У комплекті з інструментом йде набір з кріплень і додатковий акумулятор для безперервної роботи агрегату.

Шуруповерты фирмы Днипро-М

Якщо говорити про безпеку, українські шуруповерти не поступаються західним конкурентам. Акумулятор надійно прикріплений до корпусу, що зменшує ймовірність його випадкового випадання. У той же час, гумові ручки і ергономічний дизайн дають міцно утримувати пристрій, працюючи навіть на важких і важкодоступних ділянках. Українські шуруповерти залишаються доступними помічниками, як для професіоналів, так і для домашніх майстрів.

Читайте також: Як правильно вибрати акумуляторний шуруповерт?

Шуруповерти Black & Decker


Шуруповерти американської фірми Black & Decker – інструменти, перевірені не одним поколінням майстрів. Кожен, хто працюав з шуруповертами Black & Decker, відзначає ряд важливих якостей:

  • значний рівень надійності і безпеки завдяки покритою гумою рукоятці і хорошій збірці;
  • довговічність, що перевищує термін гарантійної експлуатації;
  • зручність у використанні завдяки ергономічному зовнішньому вигляду і компактним розмірам;
  • оперативний заряд акумуляторів, що допомагає не переривати робочий процес.

Незважаючи на преміальну якість будівельної техніки Black & Decker, пристрої цієї фірми залишаються одними з найдоступніших на ринку. Це стосується як мережевих моделей, так і акумуляторних. Існує ряд моделей, які призначені для роботи з м'якими матеріалами (деревом, пластиком і гіпсокартоном), в той час як BDCHD18KB здатний працювати з металами і камінням.

Шуруповерты фирмы Black&Decker

Зміна кріплень в пристроях відбувається просто і швидко завдяки швидкозатискним патронам. Цей майстер може легко контролювати швидкість шуруповерта завдяки кільком режимам роботи і моментального перемикання між ними. Крім цього, шуруповерти фірми не потрібно заряджати перед використанням. Навіть якщо ви два місяці не брали інструмент в руки – в акумуляторі все ще вистачить енергії для необхідного об'єму робіт.

У комплекті з інструментом завжди йдуть додатковий акумулятор і набір кріплень, що дозволяють виконувати будь-які види домашніх і професійних кріпильних робіт.

Шуруповерти Fieldmann


Чеська фірма Fieldmann продовжує залишатися однією з найкращих марок шуруповертов на українському ринку. Акумуляторні шуруповерти від чеського виробника залишаються серед найбільш доступних для вітчизняного покупця, відповідаючи всім стандартам якості і безпеки. Найбільш популярними моделями шуруповертів Fieldmann на українському ринку залишаються:

Модель

Вага, кг.

Тип живлення

Вид

Швидкість обертання, об/хв.

Максимальний крутний момент, м.м.

FDV 1002-A

1,5

Акумуляторний, Li-Ion, 1,3 A/г

Ударний

1400

25

 

FDV1004-A

1,3

Акумуляторний, Li-Ion, 1,3 А/г

Безударний

1250

15

FDUV 50100

1,5

Акумуляторний, Li-Ion, 1,3 А/г

Безударний

1400

35

FDUV 50101

1,5

Акумуляторний, Li-Ion, 1,3 А/ч

Ударний

1400

35

Якщо FDV 1002-A, FDUV 50101 та FDUV 50100 призначені для професійного використання, то FDV 1004-A підійде і для побутових завдань. Швидкозатискний патрон допомагає за секунди змінювати кріплення і насадки, а ергономічний дизайн дозволяє пристрою комфортно сидіти в руці майстра. Маленька вага і невеликі габарити інструментів роблять їх придатними навіть для найбільш складних і важкодоступних ділянок роботи.

Читайте також: Чим гайковерт відрізняється від шуруповерта?

Шуруповерты фирмы Fieldmann

Одне з головних переваг чеського виробника – відповідність найвищим стандартам безпеки. Кожна деталь пристрою надійно закріплена, що не дає їм відокремитися від шуруповерта в процесі роботи. Світлодіодний ліхтарик дає можливість працювати навіть на слабкоосвітлених ділянках, а прогумована ручка не дозволяє пальцю сповзати з важеля. У комплекті з акумуляторними пристроями Fieldmann йде набір насадок, які дозволять виконати будь-які кріпильні роботи як професійного, так і побутового характеру.

Шуруповерти FORTE


Наступне місце в списку знову дістається українцям. Вітчизняна фірма Forte випускає інструменти європейської якості для професійних і домашніх майстрів. Маючи характерне біло-червоно-чорне забарвлення і доступні ціни, акумуляторні і мережеві шуруповерти FORTE залишаються одними з найбільш популярних на українському ринку.

Шуруповерты фирмы Forte

Досвідчені майстри цінують інструменти від Forte (такі як LCD 1217-2 B2 чи CD 1213-2 B2 LI) за:

1. хороші технічні параметри, які не поступаються виробам з Німеччини або США;
2. ергономічний дизайн і практичність, що дозволяє працювати навіть в найменш доступних місцях;
3. якісну збірку, що робить інструмент безпечним і зручним в руці;
4. можлівість оперативної зміни робочих насадок завдяки швидкозатискному патрону.

Вибір швидкісного режиму не тільки дає відрегулювати зусилля закручування або викручування шурупів, а й оберігає робочі частини від зношування і пошкодження. Змінюючи режим крутного моменту, майстри запобігають зриву різьби, зношуванню змінної головки або сточуванню шліца. Завдяки повзунковим перемикачам, майстер може без перерв регулювати напрямок обертання.

У комплекті з акумуляторними шуруповертом йде набір насадок і додатковий акумулятор, що допомагають не переривати роботу, якщо пристрій розряджений. Пристрої українського виробника практичні і пристосовані до величезного спектру професійних і побутових кріпильних робіт, не поступаючись європейським виробникам.

Шуруповерти Hyundai


Наступне місце в списку займає Південнокорейська компанія Hyundai. Хоча автомобільний гігант заснував напрямок Power Products тільки в 2006 році, зараз він успішно конкурує з Європейськими та Американськими брендами. В Україні популярністю користуються як серія професійних шуруповертів EXPERT, так і лінійка домашніх пристроїв Home.

Шуруповерты фирмы Hyundai

Південнокорейські інструменти цінуються як в будівництві і ремонті, так і у виробництві меблів. Професіонали, що працюють із шуруповертами Hyundai, особливо відзначають ряд наступних якостей:

1. висока якість і надійність, що дозволяє використовувати один і той же інструмент протягом більше 3 років;
2. невелика вага і компактні розміри, що дають працювати навіть у важкодоступних зонах;
3. наявність ремінця, що вдягається на зап'ястя, і не дозволить інструменту раптово випасти з рук;
4. місткий акумулятор, що дозволяє не припиняючи працювати протягом 10 годин;
5. зручна прогумована ручка і ергономічний дизайн, що дозволяють довго утримувати інструмент в долоні;
6. низький рівень вібрації і шуму, що робить інструменти Hyundai одними з найбільш тихих на ринку.

В процесі роботи майстер може змінити режим і напрямок обертання лише одним натисканням кнопки. Більшість пристроїв (таких, як А1202 чи А1802) оснащені індикатором заряду акумулятора, з яким розряджена батарея не виявиться несподіванкою. Світлодіодний ліхтарик допоможе працювати в умовах більш низького освітлення в той час як великий набір кріплень допоможе для будь-яких побутових і професійних завдань.

Читайте також: Топ-10 ударних дрилів

Шуруповерти Інтерскол


Російський виробник шуруповертів Інтерскол залишається одним з лідируючих на українському ринку. Доступні акумуляторні і мережеві інструменти справляються з численними професійними і побутовими завданнями. Оснащені потужним мотором, вони можуть впоратися як з більш піддатливими матеріалами (включаючи дерево і гіпсокартон), так і з тонкими листами металу.

Шуруповерты фирмы Интерскол

Серед конкурентів шуруповерти Інтерскол відрізняються рядом характеристик:

1. можливість точного регулювання крутного моменту і миттєва зупинка після вимкнення, що дозволяє працювати більш точно і акуратно;
2. невелика вага і ергономічний дизайн, що дає довго тримати інструмент в руці і працювати на більш важкодоступних ділянках;
3. шестигранний хвостовик і патрон, що дають міняти кріплення за лічені секунди;
4. витривалий двигун, який видає хороші значення швидкості і крутного моменту.

Найпопулярнішими моделями на українському ринку залишаються:

Модель

Вага, кг.

Тип живлення

Вид

Швидкість обертання, об/хв.

Максимальний крутний момент, м.м.

ДШ-10/260 Е2

1,4

Мережевий

Безударний

450

25

ДА 10/10,8 ЕР

1

Акумуляторний, Li-Ion, 1,3 А/г

Безударний

 

600

 

10

 

ДА-10/14,4 ЕР

1,25

Акумуляторний, Li-Ion, 1 , 3 А/г

Безударний

600

15

ДА-12 ЕР-01

1 , 7

Акумуляторний, NiCd, 1,3 A/г

Безударний

600

12

Моделі виробника Інтерскол універсальні завдяки достатньому набору кріплень, які йдуть в наборі з шуруповертом. Крім того, разом з пристроєм йде додатковий акумулятор, який дозволить тривалий час не переривати роботу над об'єктом.

Хоча кожний із цих виробників перевірений як професіоналами, так і домашніми майстрами, складно сказати, який з них кращий. Якщо вам важлива репутація фірми і досвід роботи на ринку – обирайте Bosch, Dewalt або Black & Decker. Якщо ви бажаєте вписатися в бюджет, при цьому не викидати інструмент після 3 років використання – обирайте Fieldman, Forte або Дніпро-М. Асортимент кожного з них містить моделі для тих чи інших, як професійних, так і побутових завдань.

Рекомендоване відео:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії